2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sende gonul rahatligiyla baslarsin simdi yeni bir yila, esinle ve ogullarinla Iyikide aramissin kendin hastaneyi
Rabbim hep guzellikler nasip etsin insallah cumlemize, hayirlisiyla alalim evlatlarimizi kucaklarimiza

Bu arada hepinize iyi aksamlr kizlarr..Monarozanin haberini okuyunca direk daldim:))

Sizlerde iyisinizdir umarimm

Kdilara..sende hosgeldin canim, yerim kizinin tekmeleyen minicik ayaklarinii
Benim kizda aralikli olarak ben burdayim diyorrr
Ayaklari kasiklarimda cadinin, gidiklayip duruyor beni

kızlar böyle oluyor demekki oyy oyy bi doğsalarda doya doya sevsek

haklısın zaten tek yaptırma nedenim bu.
bebeğime stress ile daha çok zarar vermemek.
Allah yardım etsin bekleyenlere. çok zor bişey. inş. herkesin sonucu temiz çıkar seninki gibi.
bende hep dua ediyorum.

kızlar böyle oluyor demekki oyy oyy bi doğsalarda doya doya sevsek

Ahh ahh sormaa...bende dort gozle bekliyorum o gunlerii..
opup koklucam bebegimii
cogu gitti azi kaldi neyseki(diyerekten avunuyorum)

Saglikla gelsinler teyzeleri insallah dunyaya..

Ne yaptin sen? yatagini siparis verebildinmi bebisinin??

Ahh ahh sormaa...bende dort gozle bekliyorum o gunlerii..
opup koklucam bebegimii
cogu gitti azi kaldi neyseki(diyerekten avunuyorum)

Saglikla gelsinler teyzeleri insallah dunyaya..

Ne yaptin sen? yatagini siparis verebildinmi bebisinin??

şu anda b,r yerle görüşüyorum resim üzerinde çalışıyo fiyatı sölicek eğer makul bir fiyat verirse yaptıracağım inşallah

haklısın zaten tek yaptırma nedenim bu.
bebeğime stress ile daha çok zarar vermemek.
Allah yardım etsin bekleyenlere. çok zor bişey. inş. herkesin sonucu temiz çıkar seninki gibi.
bende hep dua ediyorum.

Cani, hosgeldin oncelikle,
insallah Rabbimin izniyle sende guzel sonuclar alicaksin, uzme kendini ne olur.
Karar verdinmi As ye??

şu anda b,r yerle görüşüyorum resim üzerinde çalışıyo fiyatı sölicek eğer makul bir fiyat verirse yaptıracağım inşallah

Hayirlisi olsun bakalim,
bebek esyalari iyi hos..ama fazla tuzlu biberliler:))
Gerci insanin cani feda ama, yaptirmiskende iyi bir sey olsun istiyor insan dimi.

Bizde henuz bebek odalarina bakmaya bile cikmadik, henuz internetten kolacan ediyorum piyasadaki urunleri, aklima yatan 1-2 model var..en kisa zamanda bizde gider siparis veririz herhalde odasini kizimizin.

Simdi odasini duzenliyoruz, bosalttik istedigimiz odayi, boya badana yapicaz, rengine karar veremedm henuz...cok seciciyim bu konularda cooook

Son düzenleme:
Cani, hosgeldin oncelikle,
insallah Rabbimin izniyle sende guzel sonuclar alicaksin, uzme kendini ne olur.
Karar verdinmi As ye??

hoşbulduk cnm sagol.
verdim evet. çünkü doğuma kadar böyle bekleyemem.
eşime de zor sonuçta. annemler bile perişan oldular.
hepsi sonucu bekliyo.
inşallah hayırı güzel haberler alıp herkesi rahatlatmak istiyorum.
bebeğimde bu stressle karnımda büyümemiş olur.
başka bişey düşünemiyorum çünkü.

şekerpembesi ve beyaz düşünüyorum ben badana olarak ama bakalım şu bebek odası bi hallolsunda valla hemde nasıl tuzlu fiyatlar bide hemen büyüyolar ya aldığında elinde kalıyo onuda düşünüyorum ama bebişlerimizin canı sağolsun tabi herşey olur

canım gözün aydın çok sevindim hamileliğin tadını çıkar artık.aslında şu testleri hiç yapmasalar daha iyi olacak

Haklisin canim, supheyle yasayip kendini uzmektense,
As yaptirip en azindan seni neyin bekleyip beklemdigini ogrenirsin. Ama sonuc elbetteki Rabbiminde izniyle temiz cikicak insallah. Dualarimiz seninle, cabucak gecer insallah bu surec senin icin.

Bende asagi yukari ayni renkleri dusunuyorum, ama araya mor renkte katicam bir sekilde, pemnbeyle guzel bir kombine olur diye dusunuyorum. Bebek odasi takimi beyaz olucak.."eski beyaz". doseme hakkinda kararsizim...parkemi olsun yoksa baska bisiymi henuz cikamadim icinden.

Gonul herseyi istiyor tabii, ama imkanlar el verdigince yapicaz iste bisiyler, ilk cocugumuz..belki sonrasi gelirmi bilinmez..o yuzden her istedigim olsun istiyorum:)

İyi akşamlar kızlar biraz okudum geçmişi çok uzun artık parça parça okuycam sabaha kadar :)

meltem-butterfly benimde 2 li testim normaldi 3lü ve 4 lü testte down sendromu riski çıktı birinde 1:100 diğerinde 1:181 aslında 4 lü testimi yaptırmamın nedeni ayrıntılı ultrasonda drun gördüğü kalpte parlama denilen bir durum AS önerdiler birkaç dra gittim. ama yaptırmadık. Bebeğimizin sağlıkla gelmesi için dua ediyoruz canım.
İnşallah bebeğin sağlıklıdır ve sağlıkla kucağımıza alırız canım.

acarasye dünkü msjını okudum. İnşallah bebeğinin kalbi anneciğini göbüşünde en kısa zamanda toparlanır . Etrafımda böyle bir örnek yok. Ama duyumlarım bazen anne karnında bazende 4-5 yaşına gelene kadar bebeğin kalbi normale dönüyor bu süreçte tedavisi devam ediyor, biraz sporla ilgili, koşup oynamakla ilgili sıkıntı yaşıyorlar sanırım ama sonra nomale dönüyor. İçini ferah tut canım, drunla sürekli görüş. tavsiyelerini dinle.
Benim bebeğin kalbindeki durum biraz farklı Kalpte parlama diyorlar, belirsiz ? birşey genelde down sendromlu çocuklarda burun ve ense ölçümüyle bir bulgu olabiliyormuş fakat bizde tek başına bu bulgu vardı. Bebeğimin sağlıkla gelmesi için dua ediyorum canım.

öyle vala canım umarım gönlünün istediği olur
bu arada ben çıkıyorum kızlarrr kendinize çok iyi bakın iyi akşamlar ve eğer yarın görüşemezsek şimdiden yeni yılınızı kutluyorum

bu arada ben çıkıyorum kızlarrr kendinize çok iyi bakın iyi akşamlar ve eğer yarın görüşemezsek şimdiden yeni yılınızı kutluyorum

Saolasin canim,

Sanada iyi aksamlar, gorusemezsek seninde yeni yilin kutlu olsun, esinle ve kizinla guzel, hayirli bir yil baslasin ve hepte ole dewam etsin insallah

Lalehan sen torid ilacı kullanıyordun hangisi acaba? ve ne kadar?

Dr bana bugün Levotiron verdi 25 mcg ilacı hangi zaman aralığında ve nasıl alıyorsun dr bana açken al dedi fakat açken kan hapımda var.aralarında ne kadar zaman bırakıyorsun yan etkileri yaşadınmı?

sağol canım gerçekten çok stresli bir süreçti.düşünmüyorum desem de kafamda hep bir acaba vardı.çok şükür rahatladım artık.darısı diğer sonuç bekleyenlerin başına.
Sende gonul rahatligiyla baslarsin simdi yeni bir yila, esinle ve ogullarinla Iyikide aramissin kendin hastaneyi
Rabbim hep guzellikler nasip etsin insallah cumlemize, hayirlisiyla alalim evlatlarimizi kucaklarimiza
amiiin zonnetje ne güzel dualar ediyorsun kabul olur inş.evet artık yeni yıla huzurla gireceğim inş.
bence düşünme yaptır .Allahın izniyle bişey olmaz zaten ultrasonda bebeği görerek alıyorlar sıvıyı yani risk yok denecek kadar az.hayırlısı ile temiz sonucunu da alırsın inş.hiç kötü düşünme bebeğine yazık etme.onlar o kadar masum ki herşeyi anlıyorlar.
canım gözün aydın çok sevindim hamileliğin tadını çıkar artık.aslında şu testleri hiç yapmasalar daha iyi olacak
sağol canım öyle yapacağım inş. bi daha tövbe zaten canım kimseye de tavsiye etmiyorum tarama testlerini 2 aydır yaşadığımız stres yanımıza kar kaldı.

iyi akşamlar Dilara. sana da mutlu yıllar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…