iyim çok teşekkür ederim canım bebeişimde iyi heralde tekmelere devam siz nasılsınız bakalım
teşekkürler zonnetje nihayet kötü günler geride kaldı.aslında onlar aramadı 3 hafta dolunca ben bi arayayım dedim bayan gözün aydın deyince ağlamaktan tel.i kapatamadım bile.çok şükür bugünümüze.destekleriniz için sağolun .
Bu arada hepinize iyi aksamlr kizlarr..Monarozanin haberini okuyunca direk daldim:))
Sizlerde iyisinizdir umarimm
Kdilara..sende hosgeldin canim, yerim kizinin tekmeleyen minicik ayaklarinii
Benim kizda aralikli olarak ben burdayim diyorrr
Ayaklari kasiklarimda cadinin, gidiklayip duruyor beni
bende 3lü testte risk çıkmıştı 135 te bir risk vardı sadece içim rahat olsun diye as oldum çünkü bu şüphe ile 5 ay geçmezdi.
inan korkulacak hiçbişey yok 5 dk.lık bi operasyon emin ellerde yapılırsa bi sorun çıkmıyor genelde.
hele temiz sonucunu almak inanılmaz güzel.
inş. senin de bir problem yoktur güzel düşün ben hiç karamsar olmadım hep dua ettim çok şükür rahatladım.
kızlar böyle oluyor demekkioyy oyy bi doğsalarda doya doya sevsek
Ahh ahh sormaa...bende dort gozle bekliyorum o gunlerii..
opup koklucam bebegimii
cogu gitti azi kaldi neyseki(diyerekten avunuyorum)
Saglikla gelsinler teyzeleri insallah dunyaya..
Ne yaptin sen? yatagini siparis verebildinmi bebisinin??
haklısın zaten tek yaptırma nedenim bu.
bebeğime stress ile daha çok zarar vermemek.
Allah yardım etsin bekleyenlere. çok zor bişey. inş. herkesin sonucu temiz çıkar seninki gibi.
bende hep dua ediyorum.
şu anda b,r yerle görüşüyorum resim üzerinde çalışıyo fiyatı sölicek eğer makul bir fiyat verirse yaptıracağım inşallah
Cani, hosgeldin oncelikle,
insallah Rabbimin izniyle sende guzel sonuclar alicaksin, uzme kendini ne olur.
Karar verdinmi As ye??
Hayirlisi olsun bakalim,
bebek esyali iyi hos..ama fazla tuzlu biberliler:))
Gerci insanin cani feda ama, yaptirmiskende iyi bir sey olsun istiyor insan dimi.
Bizde henuz bebek odalarina bakmaya bile cikmadik, henuz internetten kolacan ediyorum piyasadaki urunleri, aklima yatan 1-2 model var..en kisa zamanda bizde gider siparis veririz herhalde odasini kizimizin.
Simdi odasini duzenliyoruz, bosalttik istedigimiz odayi, boya badana yapicaz, rengine karar veremedm henuz...cok seciciyim bu konularda cooook
bende 3lü testte risk çıkmıştı 135 te bir risk vardı sadece içim rahat olsun diye as oldum çünkü bu şüphe ile 5 ay geçmezdi.
inan korkulacak hiçbişey yok 5 dk.lık bi operasyon emin ellerde yapılırsa bi sorun çıkmıyor genelde.
hele temiz sonucunu almak inanılmaz güzel.
inş. senin de bir problem yoktur güzel düşün ben hiç karamsar olmadım hep dua ettim çok şükür rahatladım.
hoşbulduk cnm sagol.
verdim evet. çünkü doğuma kadar böyle bekleyemem.
eşime de zor sonuçta. annemler bile perişan oldular.
hepsi sonucu bekliyo.
inşallah hayırı güzel haberler alıp herkesi rahatlatmak istiyorum.
bebeğimde bu stressle karnımda büyümemiş olur.
başka bişey düşünemiyorum çünkü.
şekerpembesi ve beyaz düşünüyorum ben badana olarak ama bakalım şu bebek odası bi hallolsunda valla hemde nasıl tuzlu fiyatlar bide hemen büyüyolar ya aldığında elinde kalıyo onuda düşünüyorum ama bebişlerimizin canı sağolsun tabi herşey olur
Bende asagi yukari ayni renkleri dusunuyorum, ama araya mor renkte katicam bir sekilde, pemnbeyle guzel bir kombine olur diye dusunuyorum. Bebek odasi takimi beyaz olucak.."eski beyaz". doseme hakkinda kararsizim...parkemi olsun yoksa baska bisiymi henuz cikamadim icinden.
Gonul herseyi istiyor tabii, ama imkanlar el verdigince yapicaz iste bisiyler, ilk cocugumuz..belki sonrasi gelirmi bilinmez..o yuzden her istedigim olsun istiyorum:)
öyle vala canımumarım gönlünün istediği olur
bu arada ben çıkıyorum kızlarrr kendinize çok iyi bakın iyi akşamlar ve eğer yarın görüşemezsek şimdiden yeni yılınızı kutluyorum
sağol canım gerçekten çok stresli bir süreçti.düşünmüyorum desem de kafamda hep bir acaba vardı.çok şükür rahatladım artık.darısı diğer sonuç bekleyenlerin başına.monoroza90 gözün aydın çok sevindim
iyi bir sonuç alacağını umut ediyordum
genelde zaten testlerin sonucunun çoğu olumlu oluyor
diğer arkadaşlarda olduğu gibi
çok şükür senin sonuçlar da temiz çıktı...
bu kadar bekleyiş stress kolay değil...
herşey daha güzle olacak inş.
ayy bazen bu testler dr. lar insanı daha çok endişelendiriyor ve strese koyuyor
hamileliğinin geri kalan kısmında sağlıcakla ve huzurla geçer inş.
dua ile
amiiin zonnetje ne güzel dualar ediyorsun kabul olur inş.evet artık yeni yıla huzurla gireceğim inş.Sende gonul rahatligiyla baslarsin simdi yeni bir yila, esinle ve ogullarinlaIyikide aramissin kendin hastaneyi
Rabbim hep guzellikler nasip etsin insallah cumlemize, hayirlisiyla alalim evlatlarimizi kucaklarimiza
bence düşünme yaptır .Allahın izniyle bişey olmaz zaten ultrasonda bebeği görerek alıyorlar sıvıyı yani risk yok denecek kadar az.hayırlısı ile temiz sonucunu da alırsın inş.hiç kötü düşünme bebeğine yazık etme.onlar o kadar masum ki herşeyi anlıyorlar.hoşbulduk cnm sagol.
verdim evet. çünkü doğuma kadar böyle bekleyemem.
eşime de zor sonuçta. annemler bile perişan oldular.
hepsi sonucu bekliyo.
inşallah hayırı güzel haberler alıp herkesi rahatlatmak istiyorum.
bebeğimde bu stressle karnımda büyümemiş olur.
başka bişey düşünemiyorum çünkü.
sağol canım öyle yapacağım inş. bi daha tövbe zaten canım kimseye de tavsiye etmiyorum tarama testlerini 2 aydır yaşadığımız stres yanımıza kar kaldı.canım gözün aydın çok sevindim hamileliğin tadını çıkar artık.aslında şu testleri hiç yapmasalar daha iyi olacak
öyle vala canımumarım gönlünün istediği olur
bu arada ben çıkıyorum kızlarrr kendinize çok iyi bakın iyi akşamlar ve eğer yarın görüşemezsek şimdiden yeni yılınızı kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?