kızlar merhaba
derenin hepinize selamı var
canı sıkkın kk girmeyecek herhalde
benim iletmemi istedi
bugün dr muayenesi varmış
hastanede 3 hastayla karşılaşmış yada duymuş
yeni bir virüs varmış 3 tane hamile bayan bebeğini düşürmüş o yüzden
3,5 4 ve 5 aylık hamilelermiş.
kalabalık yerlere girmeyin dikkat edin dedi
deren ankarada oturuyor
ankarada olanlar öncelikle dikkat edinn...bizde edelim tabii...
bu arada dr randevusu dr.uda biraz canını sıkmış
bebek makat pozisyonda duruyomuş
ayrıca dr.a bebeğin kg sormuş dr.800-900 gram sana ne kadar lazımdı diye espri yapmış
baya bi canı sıkkındı
önümüzdeki hafta başka hastaneye gidicem dedi
şimdilik bu kadar
Lalehan sen torid ilacı kullanıyordun hangisi acaba? ve ne kadar?
Dr bana bugün Levotiron verdi 25 mcg ilacı hangi zaman aralığında ve nasıl alıyorsun dr bana açken al dedi fakat açken kan hapımda var.aralarında ne kadar zaman bırakıyorsun yan etkileri yaşadınmı?
Semacım Duygularımı Çok Güzel Dile Getirmişsin İlgin İçin Sağolasınn Arkadaşım
Hepinize Merhabalar Arkadaşlarr
Bugün Sabah Hastanedeydim Bebeğimin Makat Pozisyonunda Olduğunu Öğrendim Üstelik Bu İlk Değil Daha Önceki Kontrollerimde'de En Az 3 Kez Daha Duydum Bunu Hiçmi Yer Değiştirmiyo Benim Oğlum Anlamıyorum Üstelik Makatta Olması Sebeyile Kasıkların Çıkacakmış Gibi Ağrı Yapar Dedi Doktor Benim Öyle Bir Ağrım Yok Fakat Hiç Hissedemiyorum Bebeğimi Acaba Makatta Olduğundan Dolayımı Bilemiyorum
Doktor Sağlıklı Dedi Amniyo Sıvısı Filan Normal Dedi Kaç Gr Olmuş Dedim
Sana Ne Kadar Lazım Dedi Güldü Güldü Bende En Az Yarım Kilo Dedim
Çiğköftelikmi Lazım Dedi Yine Güldü Salak Salak Ya Sabır Çektim İçimden
Kalkmadan Kilosunu Söylemediniz Dedim 800-900 Gram Var Dedi
Gerçekten Ölçmedi Kafadan Attı Diye Düşünüyorum Şimdiden O Kadar Olması Mümkün Gibi Gelmedi Bana
Hastanede Beklerken Ultrason Odasının Önünde İçerden Bi Kadın Çıktı 3,5 Aylıktı Kalbi Durmuş Dedi Ne Oldu Dedim Bebeğin Kalbi Durmuş 10 Gün Önce Filan Dedi Önce Normal Sebeplerden Diye Düşündüm Annemin Yanınada Ağlayan Bir Gelin Oturmuş Onunda 7 Aylıkmış Onunda Kalbi Durmuş Ve Komşularının 5,5 Aylık Bebeğininde Kalbi Durmuş Bu Hafta Anneme Bu Aralar Dolaşan Bir Virüs Varmış Kızınıza Söyleyin Hastaneye Ve Kalabalık Ortamlara Fazla Girmesin Demiş Çok Korktum Hastaneden Çıkmadın Kaçtım Resmen Tabiki Ölümde Yaşamda Allahın Elinde Ama Yinede Tedbirli Olmak Lazım :26:
Biraz Uzun Oldu Ama Bizden Bu Kadar :2:
Merhaba derencim duydukların doktorun ukalalığı falan seni kötü etkilemiş haliylee bence ilk iş doktorunu değiş ki zaten öyle yaparsınn..Senin ruh halinden anlayan birini bulursun inş..Bu makat pozisyonunun riski nedir canım doğumda sezeryan olmasımı sadece..Bence bebeğinle konuş elini karnına koy güzel şeyler söyle seni dinliycektir poposunu kullanmaktan vazgeçsinnBu virüs olayıda değişik Allahım sen bütün hamileleri koru
Bugün Sabah Hastanedeydim Bebeğimin Makat Pozisyonunda Olduğunu Öğrendim Üstelik Bu İlk Değil Daha Önceki Kontrollerimde'de En Az 3 Kez Daha Duydum Bunu Hiçmi Yer Değiştirmiyo Benim Oğlum Anlamıyorum Üstelik Makatta Olması Sebeyile Kasıkların Çıkacakmış Gibi Ağrı Yapar Dedi Doktor Benim Öyle Bir Ağrım Yok Fakat Hiç Hissedemiyorum Bebeğimi Acaba Makatta Olduğundan Dolayımı Bilemiyorum
Gerçekten Ölçmedi Kafadan Attı Diye Düşünüyorum Şimdiden O Kadar Olması Mümkün Gibi Gelmedi Bana
Hastanede Beklerken Ultrason Odasının Önünde İçerden Bi Kadın Çıktı 3,5 Aylıktı Kalbi Durmuş Dedi Ne Oldu Dedim Bebeğin Kalbi Durmuş 10 Gün Önce Filan Dedi Önce Normal Sebeplerden Diye Düşündüm Annemin Yanınada Ağlayan Bir Gelin Oturmuş Onunda 7 Aylıkmış Onunda Kalbi Durmuş Ve Komşularının 5,5 Aylık Bebeğininde Kalbi Durmuş Bu Hafta Anneme Bu Aralar Dolaşan Bir Virüs Varmış Kızınıza Söyleyin Hastaneye Ve Kalabalık Ortamlara Fazla Girmesin Demiş Çok Korktum Hastaneden Çıkmadın Kaçtım Resmen Tabiki Ölümde Yaşamda Allahın Elinde Ama Yinede Tedbirli Olmak Lazım :26:
Aksilikler üstüste gelmiş iştee yeni bi yıla giricez ve o yıl bebeklerimizi kucağımıza alıcaz bunu düşünmek bile beynindeki bütün negatifliği silebilmeli..İnan bazen eşimle bozuşunca elimi karnıma koyuyorum benim kızım var o gelsin bak onla nasıl birlik olcam diyorumm içimden sende dene :))
Merhaba Dilekcim Doktoru Değiştireceğim Pazartesi Buraya Çok Büyük Bir Hastane Açlılıyor 5 Tane Kadın Doğum Doktoru Gelecekmiş Tek Tek Onları Deneyeceğim Artık
Evet Yaşadıklarım Üst Üste Geldi Birde İşten Ayrıldım Evde Olmaya Alışamadım Hala Sanırım Kendimi Hep Kötü Ve Yalnız Hissediyorum Oysa Daha Bugün Annemle Birlikteydik :26:
Bebeğin Ters Durumu Sadece Sezaryanı Etkilermiş Gerçi Doktor İlerdeki Haftalarda Döner Dedi
Ama Ben Sanırım Bebeğimi Hissedemiyorum Diye Bu Kadar İçerledim :2:
Çok Şükür Şimdi İyiyim En Azından Bebişim Benimle Ve Biraz Ters Bi Velet Olsada Çok Sağlıklı
Eşim Gelmek Üzere Ben Masayı Hazırlayım İlgin İçin Çok Sağol Dilekimmmmm
Derencim, hosgeldin canim,
Bebegin makat pozisyonda olmasinin riskleri neymiski canim Bence pozisyonuher an degisebilir..helede buyudukce, sikma canini ins hersey yolunda gidicek olmasi gerektigi gibi.
Benimde kontrollerimin birinde kizimmakat durumundaydi, basi yukardabacaklari asagida, bu konu uzerinde hicbirsey demediler bana..
ki bir baska seferdede oyleydi, ertesi gunu gitmistim baska bi kontrole bukez yana donmus bebek..yani diyecegim arada yer degistiriyordur senin oglusunda annesi, uzme kendini.
Doktor da cabasi olmus yanii, kendini bilmez bisiymis herhalde, bu nasil bir hitap seklidir hastalarina karsi?? Akli sira sana espri yapmis sabalak
Doktorunla bir kez daha muhatap olmak zorunda degilsin, problem yaratacagina inaniyorsan ona olan guveninde..baska bir doktora gidersin canim.
Cok uzuldum o bebegini kaybeden bayanlarada...bu ne virusuymuski boyle..anlamadim walla...nasil ne sekilde dikkat etmek lazim acep....Yarabbim sen koru bu tur seylerden..
En iyisi bu siralar biraz daha yuklenmek lazim C vitaminine.....
Derencim, at stresi uzerinden..hersey yolunda gidicek insallah!
Aksilikler üstüste gelmiş iştee yeni bi yıla giricez ve o yıl bebeklerimizi kucağımıza alıcaz bunu düşünmek bile beynindeki bütün negatifliği silebilmeli..İnan bazen eşimle bozuşunca elimi karnıma koyuyorum benim kızım var o gelsin bak onla nasıl birlik olcam diyorumm içimden sende dene :))
Bende çıkayım misafirim var akşamaa ...
zonnetjecimms enide öptüm canımmm iyi akşamlar hepinizeee
herkese iyi akşamlar kızlar oğlumuzun adını berk yağız koymaya karar verdik daha doğrusu ben karar verdim eşimide zorla ikna ettim tabi değiştirmezse. ya arkadaşlar benim göğsümün uçları çok sızlıodu geçen masaj yaparken ucundan su geldi. ve hala sıktıkçada gelio siz de de böyle bişey oldu mu???
KIZLAAARRR HEPİNİZİ BURADA görmüşken müjdem vaaarr!!
benim AS sonucum çıktııı...sonuçlar temiz.telefondaki bayan gözünaydın dedi.çoookk mutluyum.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin herkesin evladı sağ salim doğsun inş.
herkese iyi akşamlar kızlar oğlumuzun adını berk yağız koymaya karar verdik daha doğrusu ben karar verdim eşimide zorla ikna ettim tabi değiştirmezse. ya arkadaşlar benim göğsümün uçları çok sızlıodu geçen masaj yaparken ucundan su geldi. ve hala sıktıkçada gelio siz de de böyle bişey oldu mu???
Canım benim nasıl sevindim bir bilsen... İnan seni çok merak ediyordum ama içimden iyi çıkacağınıda biliyordum ne yalan söylim:))) Tekrar gözün aydın canım
teşekkürler canım desteğiniz için sağolun.ben de hiç kalbime kötü bir düşünce getirmedim.Allahtan ne gelirse razıyım dedim çok şükür bebeğim sağlıklıymış.İnş. sonuç bekleyen herkes bu mutlu haberi alır.
Kızlar size uzun zamandır anlatcam hep unutuyorum..
konumuz PİŞİK KREMİ....
Malum anne ve bebeklerin en cok sıkıldıgı zor bir durumdur bu...
Ülkemizde bulunan mevcut kremlerin bir cogu maalesef işe yaramıyor..
15 gün önce dogum yapan arkadasımın kızının poposu ciger gibi..allah yardımcısı olsun..Hersey kullandı ama bana mısın demiyor..Her neyse...
Eltim kendi ikizleri için Bulgaristan dan getirttigi pişik kremini kullandı..Ve inanır mısınız bebeklerin poposu bir kez bile pişik olmadı..Popo üzerinde cook ince bi tabaka gibi kaldıgından,çişle kakayla teni temas etmiyore böylece bebek asla pişik olmuyor..
İzmir de bazı yerlerde göçmen pazarları kurulur ve bu pazarlarda Bulgaristan da getirililen ürünler satılır içlerinde bu kremde var..Ama saolsun eşimin bi iş arkadası bulgar göçmeni,oraya gittigi bi vakit bize bu kremlerden getirdi..Eşim daha önce bahsetmiş o kişiye gidersen getir mutlaka diye..O da demş ben cok getirdim bunlardan TR ye..Herkes memnun...
Diyecegim o ki eger varsa imkanınız bu kremlerden mutlaka alın...Zararı olur mu diye hiç korkmadım cunku eltim bebek hemsiresi ve ona bu konuda guveniyorum..Bir de ikizler sorunsuz buyudugu için bu konuda içim cok rahat...
kızlarr
dortiden size selam getirdimm
kendisi iyiymiş
KK neden girmedn merak ettik dedim
tansiyon problemi varmış bu aralar nete çok giremiyorum dedi
bebekle ilgili olumlu gelişmeler olmuş
drlar devam edelim demişler
şuanda sorun yok sanırım
çok sevindim
bu haberi kk da diğer arkadaşlarla paylaşırmısın hepimiz seni çokk merak ediyoruz dedim
tamam dedi
sonra size selam söylememi söyledi
KIZLAAARRR HEPİNİZİ BURADA görmüşken müjdem vaaarr!!
benim AS sonucum çıktııı...sonuçlar temiz.telefondaki bayan gözünaydın dedi.çoookk mutluyum.Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin herkesin evladı sağ salim doğsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?