2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Semacım Duygularımı Çok Güzel Dile Getirmişsin İlgin İçin Sağolasınn Arkadaşım

Hepinize Merhabalar Arkadaşlarr
Bugün Sabah Hastanedeydim Bebeğimin Makat Pozisyonunda Olduğunu Öğrendim Üstelik Bu İlk Değil Daha Önceki Kontrollerimde'de En Az 3 Kez Daha Duydum Bunu Hiçmi Yer Değiştirmiyo Benim Oğlum Anlamıyorum Üstelik Makatta Olması Sebeyile Kasıkların Çıkacakmış Gibi Ağrı Yapar Dedi Doktor Benim Öyle Bir Ağrım Yok Fakat Hiç Hissedemiyorum Bebeğimi Acaba Makatta Olduğundan Dolayımı Bilemiyorum

Doktor Sağlıklı Dedi Amniyo Sıvısı Filan Normal Dedi Kaç Gr Olmuş Dedim
Sana Ne Kadar Lazım Dedi Güldü Güldü Bende En Az Yarım Kilo Dedim
Çiğköftelikmi Lazım Dedi Yine Güldü Salak Salak Ya Sabır Çektim İçimden
Kalkmadan Kilosunu Söylemediniz Dedim 800-900 Gram Var Dedi
Gerçekten Ölçmedi Kafadan Attı Diye Düşünüyorum Şimdiden O Kadar Olması Mümkün Gibi Gelmedi Bana

Hastanede Beklerken Ultrason Odasının Önünde İçerden Bi Kadın Çıktı 3,5 Aylıktı Kalbi Durmuş Dedi Ne Oldu Dedim Bebeğin Kalbi Durmuş 10 Gün Önce Filan Dedi Önce Normal Sebeplerden Diye Düşündüm Annemin Yanınada Ağlayan Bir Gelin Oturmuş Onunda 7 Aylıkmış Onunda Kalbi Durmuş Ve Komşularının 5,5 Aylık Bebeğininde Kalbi Durmuş Bu Hafta Anneme Bu Aralar Dolaşan Bir Virüs Varmış Kızınıza Söyleyin Hastaneye Ve Kalabalık Ortamlara Fazla Girmesin Demiş Çok Korktum Hastaneden Çıkmadın Kaçtım Resmen Tabiki Ölümde Yaşamda Allahın Elinde Ama Yinede Tedbirli Olmak Lazım :26:

Biraz Uzun Oldu Ama Bizden Bu Kadar :2:

Son düzenleme:

ben de aynı ilacı kullanıyorum..
her ay kan tahliline göre ilaç dozunu dr.um ayarlıyor
şuana kadar tsh iyi olduğu için ilaç dozu değişmedi
yani haftada 3 gün tam doz, diğer günler yarım tablet aç karnına alıyorum
normal günlerde ilacımı aç karnına sabah erkenden içerim hep aynı saatlerde
dr. a gittiğimde ise ilacımı kan tahlilinden sonra eve gelince içiyorum...
ve en az yarım saat bişey yemiyorum ilaç içtikten sonra yani..
kan ilacı nı ise gece yatarken içiyorum...ama şu sıralar midem kötü 2 gündür içmiyorum
ama troit ilaçlarını alırken kan ilacı kalsiyum ve d vitamini bunları ayrı saatlerde içmeye özen gösteriyorum

senin tsh ve t4 değerin kaç çıktı?
umarım herşey yolunda gider
ihmal etme kontrollerini tsh bebek için önemli
sağlıcakla ve dua ile

Son düzenleme:

Merhaba derencim duydukların doktorun ukalalığı falan seni kötü etkilemiş haliylee bence ilk iş doktorunu değiş ki zaten öyle yaparsınn..Senin ruh halinden anlayan birini bulursun inş..Bu makat pozisyonunun riski nedir canım doğumda sezeryan olmasımı sadece..Bence bebeğinle konuş elini karnına koy güzel şeyler söyle seni dinliycektir poposunu kullanmaktan vazgeçsinn Bu virüs olayıda değişik Allahım sen bütün hamileleri koru

Merhaba Dilekcim Doktoru Değiştireceğim Pazartesi Buraya Çok Büyük Bir Hastane Açlılıyor 5 Tane Kadın Doğum Doktoru Gelecekmiş Tek Tek Onları Deneyeceğim Artık
Evet Yaşadıklarım Üst Üste Geldi Birde İşten Ayrıldım Evde Olmaya Alışamadım Hala Sanırım Kendimi Hep Kötü Ve Yalnız Hissediyorum Oysa Daha Bugün Annemle Birlikteydik :26:
Bebeğin Ters Durumu Sadece Sezaryanı Etkilermiş Gerçi Doktor İlerdeki Haftalarda Döner Dedi
Ama Ben Sanırım Bebeğimi Hissedemiyorum Diye Bu Kadar İçerledim :2:
Çok Şükür Şimdi İyiyim En Azından Bebişim Benimle Ve Biraz Ters Bi Velet Olsada Çok Sağlıklı
Eşim Gelmek Üzere Ben Masayı Hazırlayım İlgin İçin Çok Sağol Dilekimmmmm

Derencim, hosgeldin canim,

Bebegin makat pozisyonda olmasinin riskleri neymiski canim Bence pozisyonuher an degisebilir..helede buyudukce, sikma canini ins hersey yolunda gidicek olmasi gerektigi gibi.
Benimde kontrollerimin birinde kizimmakat durumundaydi, basi yukardabacaklari asagida, bu konu uzerinde hicbirsey demediler bana..

ki bir baska seferdede oyleydi, ertesi gunu gitmistim baska bi kontrole bukez yana donmus bebek..yani diyecegim arada yer degistiriyordur senin oglusunda annesi, uzme kendini.

Doktor da cabasi olmus yanii, kendini bilmez bisiymis herhalde, bu nasil bir hitap seklidir hastalarina karsi?? Akli sira sana espri yapmis sabalak
Doktorunla bir kez daha muhatap olmak zorunda degilsin, problem yaratacagina inaniyorsan ona olan guveninde..baska bir doktora gidersin canim.

Cok uzuldum o bebegini kaybeden bayanlarada...bu ne virusuymuski boyle..anlamadim walla...nasil ne sekilde dikkat etmek lazim acep....Yarabbim sen koru bu tur seylerden..

En iyisi bu siralar biraz daha yuklenmek lazim C vitaminine.....

Derencim, at stresi uzerinden..hersey yolunda gidicek insallah!

Aksilikler üstüste gelmiş iştee yeni bi yıla giricez ve o yıl bebeklerimizi kucağımıza alıcaz bunu düşünmek bile beynindeki bütün negatifliği silebilmeli..İnan bazen eşimle bozuşunca elimi karnıma koyuyorum benim kızım var o gelsin bak onla nasıl birlik olcam diyorumm içimden sende dene :))
Bende çıkayım misafirim var akşamaa ...
zonnetjecimms enide öptüm canımmm iyi akşamlar hepinizeee

Son düzenleme:

Zonnetje Sağolasın Desteğin İçin Benimde Bu 3.Kez Makat Pozisyonunda Olması 3 Kere Üst Üste Aynı Pozisyonda Olunca Aklım Karıştı Haliyle Bu Virüs Neyin Nesi Bende Bilmiyorum İnşallah Yoktur Böyle Birşey Rabbim Hepimizi Ve Bebekleriizi Korusun O Doktorun Yüzünüde Şeytan Görsün Birdaha

Kızlar Ben Kaçıyorum Hepiniz İyiki Varsınız Çok İyi Geliyosunuz Bana Hepinizi Çok Seviyorum Ve Allaha Emanet Ediyorummm :79:

herkese iyi akşamlar kızlar oğlumuzun adını berk yağız koymaya karar verdik daha doğrusu ben karar verdim eşimide zorla ikna ettim tabi değiştirmezse. ya arkadaşlar benim göğsümün uçları çok sızlıodu geçen masaj yaparken ucundan su geldi. ve hala sıktıkçada gelio siz de de böyle bişey oldu mu???

cnm bence de doktorun sallamış o ne demk öyle 800 900 gram var öyle şeymi olur

Ayni seyleri bizde diyoruz canim kizimla babasina:))) hehehe..simdiden muthis bi ikili olucaz kizlarimizla sanirsam:))

Canim.bende opuyorum seni..misafirlerinle hos vakitler insallah...cok yorma kendini..
hadi ii aksamlar!

Hosgeldin canim, oglusun adiyla yasasin insallah..guze bir isim..babasida alisir bu fikre merak etme:))

Benim goguslerim ne hikmetse artik hic acimiyor..hassas degiller yanii, nadiren agri var.
Hic bisiyde akmadi henuz uclarindan..bu konuda bilgili degilim sekercim, yardimci olamicam malesef sana:26:
Insallah arkadaslardan bilen biri cikar..

Canım benim nasıl sevindim bir bilsen... İnan seni çok merak ediyordum ama içimden iyi çıkacağınıda biliyordum ne yalan söylim:))) Tekrar gözün aydın canım

CAnım bence sen o evlek doktorunu bırak:)) Başka bi doktora git. Bazı doktorlar böle fazla laubali olabliyolar. Bu arada bencede bebiş makat pozisyonundan döner doğuma doğru yeri bi daralsın bak nasıl kıprışıyo yavrun:))

CAnım benim 1 aymıydı 2 aymı önce hatırlamıyorum seninki gibi süt gelmişti göğüslerimden o sıvı dediğin bebeğin ilk sütüymüş canım banada bi arkadaş burdan sıkma sakın demişti bence sende sıkma ama doktorunada sor genede....

Canım benim nasıl sevindim bir bilsen... İnan seni çok merak ediyordum ama içimden iyi çıkacağınıda biliyordum ne yalan söylim:))) Tekrar gözün aydın canım

teşekkürler canım desteğiniz için sağolun.ben de hiç kalbime kötü bir düşünce getirmedim.Allahtan ne gelirse razıyım dedim çok şükür bebeğim sağlıklıymış.İnş. sonuç bekleyen herkes bu mutlu haberi alır.

bende rahatlıo diye sıkıodum süt değil sanki gözyaşı gibi beyazımsı değil yani iyiki dedin sıkmayım bari bi daha

gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

iyi akşamlar
smge bende acıma yokta biraz sıktım bendende su gibi sıvı geldi.hemen sildim.süt değil bence
normaldir herhalde

canım benim eşimde göçmen gerçekten mucize bir kremdir. aynı şeyden bahsediyosak mavi yuvarlak kutuda bir krem..göçmenlerin oturduğu semt pazarlarında bulunur bulgaristandan getiriyorlar.vücutta oluşan pişik ayaklarda mantara çok iyi geliyor. annmemle babamda ayaklarında oluşan kızarıklara çok iyi geldiğini söylüyorlar.her türlü tahrişe birebir...ben de bir çok arkadaşıma götürdüm bebek pişiklerinde 1 numara..

aleykümselam getiren götüren sağ olsun. inş. bundan sonra dorti yi ve hepimizi kuzucuklarla sağlıklı günler bekliyodur..

canım beni nasıl sevindim anlatamam amin hepimizin evladı sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş.karnımda daha bu nasıl sevgi yarabbim sağlıklı kıl hepimizin evlatlarını..öööfff ağlatmayın beniiii

kızlar, eşim mesaiye kaldı sıkıntıdan patlıyorum:44: bebeğimde bugün kıpır kıpır sıpam benim

göğsünüzden su, süt benzeri şeyler geliyorsa katiyen sıkmayın kızlar.

canım oğlun adıyla yaşasın. çoooook sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş. seninde cümlemizin..
göğüslerinde kahverengi halkalanma varmı?

zonnetje nasılsın canım..?

elimle kasığımı tutuodum elime bişi geldi kızlar, oğlum tekme atarken. sanırım ayağıydı anammmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…