kızlar, eşim mesaiye kaldı sıkıntıdan patlıyorum:44: bebeğimde bugün kıpır kıpır sıpam benim
göğsünüzden su, süt benzeri şeyler geliyorsa katiyen sıkmayın kızlar.
elimle kasığımı tutuodum elime bişi geldi kızlar, oğlum tekme atarken. sanırım ayağıydı anammmmmmmmmmm
canım oğlun adıyla yaşasın. çoooook sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş. seninde cümlemizin..
göğüslerinde kahverengi halkalanma varmı?
zonnetje nasılsın canım..?
benim eşimde geç gelecek sıkıntıdan bende patladım. benim oğlumda hiç durmuo 2 gündür sabah kıpırdamasından tekmelerinde uyuyamadım nereye dönsem oraya tekme atıyo. sanki yatma der gibi bi türlü şeklimi bulupta yatamadım. ama hayatımın en güzel tekmeleri.
tatlım, benimki sırt üstü yatınca cıldırıo adeta. eşim kızıo "öyle yatıp çocuğun rahatını bozma" dioama tekmeleri çok hoşuma gidio, minik bi serçe gibi
valla o ayağıydı minicik bi kabartı elime geldi yerim onun ayaklarını
elimle kasığımı tutuodum elime bişi geldi kızlar, oğlum tekme atarken. sanırım ayağıydı anammmmmmmmmmm
bu nasıl doktor yaa .. 800-900 gr ..:))) şakamı yapıyor kafamı buluyor ..Semacım Duygularımı Çok Güzel Dile Getirmişsin İlgin İçin Sağolasınn Arkadaşım
Hepinize Merhabalar Arkadaşlarr
Bugün Sabah Hastanedeydim Bebeğimin Makat Pozisyonunda Olduğunu Öğrendim Üstelik Bu İlk Değil Daha Önceki Kontrollerimde'de En Az 3 Kez Daha Duydum Bunu Hiçmi Yer Değiştirmiyo Benim Oğlum Anlamıyorum Üstelik Makatta Olması Sebeyile Kasıkların Çıkacakmış Gibi Ağrı Yapar Dedi Doktor Benim Öyle Bir Ağrım Yok Fakat Hiç Hissedemiyorum Bebeğimi Acaba Makatta Olduğundan Dolayımı Bilemiyorum
Doktor Sağlıklı Dedi Amniyo Sıvısı Filan Normal Dedi Kaç Gr Olmuş Dedim
Sana Ne Kadar Lazım Dedi Güldü Güldü Bende En Az Yarım Kilo Dedim
Çiğköftelikmi Lazım Dedi Yine Güldü Salak Salak Ya Sabır Çektim İçimden
Kalkmadan Kilosunu Söylemediniz Dedim 800-900 Gram Var Dedi
Gerçekten Ölçmedi Kafadan Attı Diye Düşünüyorum Şimdiden O Kadar Olması Mümkün Gibi Gelmedi Bana
Hastanede Beklerken Ultrason Odasının Önünde İçerden Bi Kadın Çıktı 3,5 Aylıktı Kalbi Durmuş Dedi Ne Oldu Dedim Bebeğin Kalbi Durmuş 10 Gün Önce Filan Dedi Önce Normal Sebeplerden Diye Düşündüm Annemin Yanınada Ağlayan Bir Gelin Oturmuş Onunda 7 Aylıkmış Onunda Kalbi Durmuş Ve Komşularının 5,5 Aylık Bebeğininde Kalbi Durmuş Bu Hafta Anneme Bu Aralar Dolaşan Bir Virüs Varmış Kızınıza Söyleyin Hastaneye Ve Kalabalık Ortamlara Fazla Girmesin Demiş Çok Korktum Hastaneden Çıkmadın Kaçtım Resmen Tabiki Ölümde Yaşamda Allahın Elinde Ama Yinede Tedbirli Olmak Lazım :26:
Biraz Uzun Oldu Ama Bizden Bu Kadar :2:
şaka gibi :)))) ardaya bak sennn .. annesine ayağını göstermiş ... canım yaaaelimle kasığımı tutuodum elime bişi geldi kızlar, oğlum tekme atarken. sanırım ayağıydı anammmmmmmmmmm
tatlım, benimki sırt üstü yatınca cıldırıo adeta. eşim kızıo "öyle yatıp çocuğun rahatını bozma" dioama tekmeleri çok hoşuma gidio, minik bi serçe gibi
valla o ayağıydı minicik bi kabartı elime geldi yerim onun ayaklarını
AAAaa....ayak avinami ciktin canim yaa..rahat birak ardamizi da rahat rahat dolansin sicak yuvasinda:)))
Saka biryana...ayy korkar insan ya dokunmayaa bisiy olur diye:)))
bende elimle kesife cikiyorum bazen karnimda ama , CIKSS bisi bulamiyorum:)))
Bizimki saklambac oynuyor benimle
yerim ben onun ayagını
bu nasıl doktor yaa .. 800-900 gr ..:))) şakamı yapıyor kafamı buluyor ..
o hastanede bir virüs olabilir hep orada denk gelmiş ölümler ... en güzeli sorgusuz sualsiz bir daha oraya uğramadandoktor değiştirmek ....
şaka gibi :)))) ardaya bak sennn .. annesine ayağını göstermiş ... canım yaaa
çok enterasan benimki de ne zaman sırt üstü yatsam hemen itiyor yer değiştiriyor.. tekmeliyor.. sola yatınca daha sakin duruyor ..
heraldesırüstü hoşlanmıyorlar .. karnımız geriliyoryerleri daralıyor olabilir. .
derencimmgözün aydın canım ogluşunu görmüşsün maşallahh ama doktor kilosunu sallamışş
simgecimmadıyla yaşasın çok güzel isim bulmuşsun
gögüs sıvısından bahsetmişsiiz kızlar sakın sıkmayın bebegin ilk sıvısı olacak o sıvı ve ane sütünden kat kat faydalıymış bebek için en önemli vitaminler o işlk sıvıdaymışş sıkmayın sakın bebeghinize gerek olacakk
zonox ardanın o ayaklarını yesin teyzesii yaa maşallah bende 2 gün önce öyle bişey hissettim elimin altında
geçmişi pek okuyamadımm kızlarr vaktim yok kızım hasta çok öksürüyor
takip edemiyorum tüm yazılanları arkadaşlarr hepinizi öpüyorumm güzel annelerr
Deren'cim NEVRAA haklı değiştir o ukala doktoru. terbiyesiz! valla benim kuzenim doktor fransada. bugün msndeydi, senin olayını anlattım dedi ki "doktorunu değiştirsin, türkiye'de bir ton para alıyorlar, ssk geçen yerde muayene 4 5 tl şke özelde 30 dan 40 tan aşağı değil. doktora "kakam neden sarı çıkıyor" die bile sorabilir kaldı ki bebeğinin kilosu çok önemli nasıl umursamaz" dedi
çok heyecanlandım teyzeleri. minicik bir şeydi inanamadım ama ayağıydı o. oyy minicikti. Allah, yavrularımızı vakti gelince hepimizin kucağına almayı nasip etsin.
aminn inşallahh
zonettje, karnıma dokunurken bile korkuyorum
turko, kuzum hıoşgeldin çok özledim seni. nerelerdesin dicektim ki minik gonca'mız hastaymış. çok geçmiş olsun hayatım. Allah şifasını versin.
çok sağol canım pek giremiyorum ama aklımdasınızz
işte benim minik civciv biraz üşütmüşş bugün misafirde vardı sohbetlerden uzak kaldım yine şükür galiba hepiniz iyisiniz inşallah pek geçmişi okuyacak vaktim olmuyor direk dalıyorum
türkancım geçmiş olsun ... güzel kızın üşütmüş ..
en kısa zamanda düzelir inşallah ....
inşallah teyzesi inşallahh çok sağolun
bence de çok haklıçok güldüm ya :90::90:
turko cum geçmiş olsun cnm
zonox senin bebişinin ayaklarıda kasıkta heralde elleyice minicik bi sertlik gelmişti benim elimede hatta eşim çok şaşırdı hemen elini çekti bişey olr elleme canı acır dedi banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?