2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, eşim mesaiye kaldı sıkıntıdan patlıyorum:44: bebeğimde bugün kıpır kıpır sıpam benim

göğsünüzden su, süt benzeri şeyler geliyorsa katiyen sıkmayın kızlar.

benim eşimde geç gelecek sıkıntıdan bende patladım. benim oğlumda hiç durmuo 2 gündür sabah kıpırdamasından tekmelerinde uyuyamadım nereye dönsem oraya tekme atıyo. sanki yatma der gibi bi türlü şeklimi bulupta yatamadım. ama hayatımın en güzel tekmeleri.

tatlım, benimki sırt üstü yatınca cıldırıo adeta. eşim kızıo "öyle yatıp çocuğun rahatını bozma" dio ama tekmeleri çok hoşuma gidio, minik bi serçe gibi

valla o ayağıydı minicik bi kabartı elime geldi yerim onun ayaklarını

aslında eşin doğru söylüo sol tarafımıza yatmamız gerekiomuş. ben genelde sağ tarafıma döner yatardım yada düz. doktor sol tarafına yatncan deyince en çok eşim sevindi artık bana sırtını dönemicen dedi gece bile uykuma dönersem beni uyandırıp soluna dön diyo

elimle kasığımı tutuodum elime bişi geldi kızlar, oğlum tekme atarken. sanırım ayağıydı anammmmmmmmmmm

AAAaa....ayak avinami ciktin canim yaa..rahat birak ardamizi da rahat rahat dolansin sicak yuvasinda:)))

Saka biryana...ayy korkar insan ya dokunmayaa bisiy olur diye:)))

bende elimle kesife cikiyorum bazen karnimda ama , CIKSS bisi bulamiyorum:)))
Bizimki saklambac oynuyor benimle

Son düzenleme:
bu nasıl doktor yaa .. 800-900 gr ..:))) şakamı yapıyor kafamı buluyor ..
o hastanede bir virüs olabilir hep orada denk gelmiş ölümler ... en güzeli sorgusuz sualsiz bir daha oraya uğramadandoktor değiştirmek ....
elimle kasığımı tutuodum elime bişi geldi kızlar, oğlum tekme atarken. sanırım ayağıydı anammmmmmmmmmm
şaka gibi :)))) ardaya bak sennn .. annesine ayağını göstermiş ... canım yaaa

çok enterasan benimki de ne zaman sırt üstü yatsam hemen itiyor yer değiştiriyor.. tekmeliyor.. sola yatınca daha sakin duruyor ..
heraldesırüstü hoşlanmıyorlar .. karnımız geriliyoryerleri daralıyor olabilir. .

derencimmgözün aydın canım ogluşunu görmüşsün maşallahh ama doktor kilosunu sallamışş

simgecimmadıyla yaşasın çok güzel isim bulmuşsun

gögüs sıvısından bahsetmişsiiz kızlar sakın sıkmayın bebegin ilk sıvısı olacak o sıvı ve ane sütünden kat kat faydalıymış bebek için en önemli vitaminler o işlk sıvıdaymışş sıkmayın sakın bebeghinize gerek olacakk

zonox ardanın o ayaklarını yesin teyzesii yaa maşallah bende 2 gün önce öyle bişey hissettim elimin altında

geçmişi pek okuyamadımm kızlarr vaktim yok kızım hasta çok öksürüyor
takip edemiyorum tüm yazılanları arkadaşlarr hepinizi öpüyorumm güzel annelerr

yerim ben onun ayagını

çok heyecanlandım teyzeleri. minicik bir şeydi inanamadım ama ayağıydı o. oyy minicikti. Allah, yavrularımızı vakti gelince hepimizin kucağına almayı nasip etsin.

zonettje, karnıma dokunurken bile korkuyorum
turko, kuzum hıoşgeldin çok özledim seni. nerelerdesin dicektim ki minik gonca'mız hastaymış. çok geçmiş olsun hayatım. Allah şifasını versin.
ece, teyzesi oda senin ellerinden öper
Deren'cim NEVRAA haklı değiştir o ukala doktoru. terbiyesiz! valla benim kuzenim doktor fransada. bugün msndeydi, senin olayını anlattım dedi ki "doktorunu değiştirsin, türkiye'de bir ton para alıyorlar, ssk geçen yerde muayene 4 5 tl şke özelde 30 dan 40 tan aşağı değil. doktora "kakam neden sarı çıkıyor" die bile sorabilir kaldı ki bebeğinin kilosu çok önemli nasıl umursamaz" dedi

bence de çok haklı çok güldüm ya :90::90:

turko cum geçmiş olsun cnm
zonox senin bebişinin ayaklarıda kasıkta heralde elleyice minicik bi sertlik gelmişti benim elimede hatta eşim çok şaşırdı hemen elini çekti bişey olr elleme canı acır dedi banada

evet canım benim sağ kasığımın biraz üstünde kafası, sol kasığımda da ayakları var. yani en azından ben 3 hafta önce öyle görmüştüm

kızlarr dün gece kızım uyutmadı gündüzde misafir vardı çok yorgun ve uykusuzum hepiize iyi gecelerr canlarımm :79::79:

bende karnımda dalgalanma oluyor çıkıntılar yer değiştiriyor.
diz dirsek ayak nedir anlayamıyorum ama .....
bazen taş gibi sert hissediyorum karnımda küçük bir bölümü .. sanırım o kafası (hep öyle duydum .. karnında en sert yerde kafası oluyor)
bir kere kafası diye tahmin ettiğim yumurta gibi birsertlik vardı göbek deliğimin yanında . okşadım biraz. hemen 2 tekme geldi kasıklarıma .. o zaman kafa olduğuna emin oldum :)))
zaten ellenince çocuk anlıyor ve tepki veriyormuş .. ileriki haftalarda daha net gözlemleyeceğiz sanırım ...
ama çokta dışarıdan müdahale çocuğu rahatsız eder bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…