kayın validenle altlı üstlü mü oturuyorsunuz. işinde bayaa uzakta heralde , Allah yardımcın olsun
hatırladımm :))) kaçıncı bölümdü o ... bide konuşma sahnen varmıydı??
sanki içeri giremezsiniz faln diyordu hemşire ...öyle hatırlıyorum
4.5.6.7. bölümler gitmiştim cnm konusma 4le 5ti:)
baharnaz günaydınn
mutlu sabahlar hayırlı cumalar nasılsın ?
Günaydın sanada hayırlı cumalar canım
yılın son günüde topiği açıyoruz en saf halimizle :)
çok şükür iyiyim tatlışım :) seni görmeyince huzursuz oluyorum
dün 10 sayfa geriye gittim ama bu sabah 40 sayfa geriye gidemiycem ya ne kadar yazıyor kızlar :) tansiyonum tepmesin henüz ilacımı almadığım için :)
evet canım benim sağ kasığımın biraz üstünde kafası, sol kasığımda da ayakları var. yani en azından ben 3 hafta önce öyle görmüştüm
bende karnımda dalgalanma oluyor çıkıntılar yer değiştiriyor.
diz dirsek ayak nedir anlayamıyorum ama .....
bazen taş gibi sert hissediyorum karnımda küçük bir bölümü .. sanırım o kafası (hep öyle duydum .. karnında en sert yerde kafası oluyor)
bir kere kafası diye tahmin ettiğim yumurta gibi birsertlik vardı göbek deliğimin yanında . okşadım biraz. hemen 2 tekme geldi kasıklarıma .. o zaman kafa olduğuna emin oldum :)))
zaten ellenince çocuk anlıyor ve tepki veriyormuş .. ileriki haftalarda daha net gözlemleyeceğiz sanırım ...
ama çokta dışarıdan müdahale çocuğu rahatsız eder bence ...
baharnaz günaydınn
mutlu sabahlar hayırlı cumalar nasılsın ?
canım çok geçmiş olsun...arabalarla ilgili de aynı şeyi kızkardeşim söyledi bana..en iyisi baston dedi...diğerlerini kaldırıp kondurmak çok zor oluyormuş...ben de baston almayı düşünüyorum o yüzden...günaydın kızlar sonuçları güzel çıkan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum.ben 3 gundur raporluyum belimden dolayı. siyatik dedi doktor dinlen dedi ayakta olamadığım sürece iyiyim ama nereye kadar daha okulun kapanmasına 1 ay var sabredicem artık
kızlar bu arada ben daha tetanoz olmadım geç kalmadım değil mi? önümüzdeki hafta olucam sanırım.
birde aranızda bebek arabalarına bakan var mı? ben baktım baya ama beğendiklerim biraz büyük ve yer kaplıyo açıkcası. herkes katlanabilen baston araba al dıyo onlar da bana guvenlı gelmıyo bir türlü karar veremedim. ana kucağı da kullanılmıyo diyorlar ama ben yazın memlekete gidicem orda kesın lazım olacak. aranızda alan varsa yardımcı olursa sevınırım.
güzel dileklerine aynen katılıyorum,teşekkür ediyorum,ben de herkesin yeni yılını kutluyorum....günaydınnnnn
güzel anne adaylarım
yeni yıl mesajımı erkenden yazmak istedim sizlere ; 2011 in hepimize sağlık mutluluk getirmesini ve beraberinde meleklerimize kavuşmamızı diliyorum umuyorum ki hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getireceğiz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 2011
günaydın kızlar sonuçları güzel çıkan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum.ben 3 gundur raporluyum belimden dolayı. siyatik dedi doktor dinlen dedi ayakta olamadığım sürece iyiyim ama nereye kadar daha okulun kapanmasına 1 ay var sabredicem artık
kızlar bu arada ben daha tetanoz olmadım geç kalmadım değil mi? önümüzdeki hafta olucam sanırım.
birde aranızda bebek arabalarına bakan var mı? ben baktım baya ama beğendiklerim biraz büyük ve yer kaplıyo açıkcası. herkes katlanabilen baston araba al dıyo onlar da bana guvenlı gelmıyo bir türlü karar veremedim. ana kucağı da kullanılmıyo diyorlar ama ben yazın memlekete gidicem orda kesın lazım olacak. aranızda alan varsa yardımcı olursa sevınırım.
günaydıınnnngünaydınnnnn
güzel anne adaylarım
yeni yıl mesajımı erkenden yazmak istedim sizlere ; 2011 in hepimize sağlık mutluluk getirmesini ve beraberinde meleklerimize kavuşmamızı diliyorum umuyorum ki hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getireceğiz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 2011
günaydın semacan,baharnaz...sanırım başka kimse yok henüz...yukarıda bazı konuşmalardan alıntı yaptım..bazı arkadaşlarımız kafa,ayak,bulunduğu yer hissediyormuş bebeklerinin...ben hiç öyle birşey hissetmiyorum...hiç anlamıyorum..hatta çok az hissediyorum tekmelerini bebeğimin...arkadaşlar da öyle yazınca ister istemez tedirgin oldum...bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen....
Günaydın Arkadaşlar.....
Baharnazcım bende levortion ilacını kullanıyorum hergün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına kahvaltıdan sonrada elevit alıyorum öğle yemeğinden sonrada kan hapını alıyorum. Sende yenimi çıktı troit değerlerin nasıl sana tavsiyem fazla stres yapma bu hastalığı tetikleyen kesinlikle stres ve üzüntü benim endekrinoloji doç dr. kontrollerimi yapıyor heray ihmal etme canım sende
baharnazcım çok sağol detaylı açıklaman için...endişe etmeyeyim o zaman...Blue-sky canım için rahat olsun bende kafa toto ayak gibi şeyler hissetmiyorum :) sadece kasığımda arada sancılar oluyor anlıyorumki oraya ayaklarıyla vuruyor ( iyimser düşünüyorum başka birşeymi bilmiyorum) dr makat duruş dediği için göbeğimin üstündede bazen hareketler hissediyorum el mi kafamı bilmiyorum göbeğimin orda içlerde sancı sızı gibi birşeyler oluyor o zaman eliyle biryerleri çekiyor diye hayal ediyorum ama birşey hiissediyorum oda pırpır kelebeğin kanat çırpması gibi arada bir hareket oluyrr ( gaz olmadığına eminim) şu ana kadar gözle gördüğüm birşey yok zaten belli aralıklarlada uyuduğunu hissediyorum 0 hareket oluyor Eşim eve geldiğinde o dokunduğunda hareketleri artıyor, heyecanlanıyor onun sayesinde bende elimi dokundurduğumda birşeyler hissediyorum.:26: benim durumum bu canım.
En son dra gittiğimizde eşim dra kabarık olan yuvarlak yeri sormuştu orası totosu demişti bu arada :)) kafa sanılan şey toto olabilir
tmm semacan...ne bielyim işte ...arkadaşlar öyle yazınca...tedirgin oldum ondan yaniiigünaydınnnn
blue can bende bebeğimin organlarını takip etmiyorum
bu aylarda daha erken 6.aydan sonra bebek büyüyünce nasıl olsa kafa kıç ayak kol belli olacak
blue sky semaysem çok sağolun kızlar teşekkür ederim dinlenince ii oluyorum.
bu arada akşam dışarı çıkacakmısınız kızlar? bız askeriyenın balosuna katılıcaz ilk defa bakalım umarım sıkılmam zaten çok oturamayız belimden dolayı erken kalkarız herkese mutlu sağlıklı yıllar diliyorum şimdiden.
Teşkler canım. Benim haplar birbirine giricek kan hapım tansiyon hapım elevitim derken, ilaç almak için zamanımı kuruyor gibi oluyorum . Bu durum bende yeni çıktı daha önce birşeyim yoktu biraz ters bir durummuş benimkisi normalde tsh ve t4 arasında ters orantı varmış benimkinde ikiside düşük o yüzden en küçük dozla başlıyoruz. Hayırlısı canım.
amin semacım aminnnngünaydıınn
çok geçmiş olsunn
dikkat et kendine
ayakta olduğun zaman bacağının birini diğerinde 50 cm ilerde tutarak durmaya çalış.
allah sabırlar kolaylıklar versin
günaydıınnnn
ohh ohh inş.çok teşk ederimmm
seninde yeni yılının şimdiden kutlarım
2011 sana şans sağlık bereket getirsin inş.
günaydınnnn
blue can bende bebeğimin organlarını takip etmiyorum
bu aylarda daha erken 6.aydan sonra bebek büyüyünce nasıl olsa kafa kıç ayak kol belli olacak
blue sky semaysem çok sağolun kızlar teşekkür ederim dinlenince ii oluyorum.
bu arada akşam dışarı çıkacakmısınız kızlar? bız askeriyenın balosuna katılıcaz ilk defa bakalım umarım sıkılmam zaten çok oturamayız belimden dolayı erken kalkarız herkese mutlu sağlıklı yıllar diliyorum şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?