Blue-sky canım benim çarpıntılarımla ilgili drum kardiyolojiye yönlendirmişti onla ilgili kalp ve böbrek ultrasonlarım var canım .
Dışarı bizim için tehlikelerle dolu bence geçen gün hava yağmurlu eczaneden ilaç alıyorum arkadan pat diye bir kadın girdi ayağı kaydı geldi belime çarptı neye uğradığımı anlayamadım, Allah korudu
Dünde otobüste ani fren yapınca adamın biri nerdeyse elini göbeğime dayayıp denge kurucaktı yine Allah korudu genelde otobüse binmiyorum dün binicem tuttu sakınan göze çöp batar misali artık otobüse bineyim normal devam edeyim gidişatıma dedim ama korktum zor binerim
Rabbim hepimizi görünmez kazalardan korusun
Blue-sky canım benim çarpıntılarımla ilgili drum kardiyolojiye yönlendirmişti onla ilgili kalp ve böbrek ultrasonlarım var canım .
Dışarı bizim için tehlikelerle dolu bence geçen gün hava yağmurlu eczaneden ilaç alıyorum arkadan pat diye bir kadın girdi ayağı kaydı geldi belime çarptı neye uğradığımı anlayamadım, Allah korudu
Dünde otobüste ani fren yapınca adamın biri nerdeyse elini göbeğime dayayıp denge kurucaktı yine Allah korudu genelde otobüse binmiyorum dün binicem tuttu sakınan göze çöp batar misali artık otobüse bineyim normal devam edeyim gidişatıma dedim ama korktum zor binerim
Rabbim hepimizi görünmez kazalardan korusun
amiiiinnn
çok geçmiş olsunn
dün akşam bende bir tehlike atlattımmmm aklım gitti resmen
markete alışverişe gittim yerler mermer ben bişeye bastım ( bir dal maydanoz) ayağım nasıl kaydı bacaklarım sonuna kadar açıldı...
merdiven basamağına kadar kaydı ayağım basamağa dayanınca durdu yaklaşık 1 metre açıldı bacağımm
allahtan bacaklarım uzunmuşşş
hemen toparlandımmm
kızım korkma annen iyi sen iyimisin sana bişey olmasın dedim :97::97:
alışverişe zoraki devam ettim ama ha ağladım ha ağlıycam
eve gittim koca 1 bardak su içtim yatağa attım kendimi 20 dak uzandım sonra normal işlerime devam ettim...
ama çok korktumm nasıl moralim bozuldu anlatamam
hepimiz allaha emanetiz..alalh korusun meleklerimizi
dikkat edelim kendimize
hani bundan birkaç ay önce senle tüp bebek olduğu için mutlaka sezaryen mi olmalı diye konuşuyorduk ya hatırlıyor musun?geçen muayenemde doktorum bana nasıl istersen öyle yaparız,normal de olur dedi...ille de sezaryen diye bir kural yok dedi.şartlar mutlak sezaryeni gerektirmezse tabii diye de ekledi...:)) haklısın heryer virüslerle dolu canım ama ben her yerin virüsini tanıyorum ister istemez ve bebişime tanıtıyorum:) annesi biraz asabileşiyor ama napalım
Doğum şeklini konuşmadık drumu değiştirdim doğum nerde yapıcağım belli değil henüz doğum şeklimde belli değil ( o kadar çok belirsizlik var ki erken doğum riskim var henüz bir damla bir alışveriş yapmadım) ben herşey doğal ve normal olsun dedikçe bir sürü durum çıkıyor canım. Hayırlısı
bebeğimin sağlıklı gelmesi için dua ediyorum.
:)) haklısın heryer virüslerle dolu canım ama ben her yerin virüsini tanıyorum ister istemez ve bebişime tanıtıyorum:) annesi biraz asabileşiyor ama napalım
Doğum şeklini konuşmadık drumu değiştirdim doğum nerde yapıcağım belli değil henüz doğum şeklimde belli değil ( o kadar çok belirsizlik var ki erken doğum riskim var henüz bir damla bir alışveriş yapmadım) ben herşey doğal ve normal olsun dedikçe bir sürü durum çıkıyor canım. Hayırlısı
bebeğimin sağlıklı gelmesi için dua ediyorum.
ay allah korumuş sizi semacan:18: bastığın yerleri mermer diyerek geçmeşaka bir yana da bastığın yere dikkat etmek gerek dışarda...geçmiş olsun
çok teşk ederimm
aslında çok dikkatliyimdir..taşa toprağa ota yeşilliğe basmam çevreciyimdir
eskiden kalma alışkanlık bel fıtığım sebebiyle dikkat ederim..
ya akşam çok korktum ama sonradan kendime çok güldümmm
günaydın arkadaşlarrr...Haftalardır gece uyuyamıyodum ama 2 günün yorgunluğuna bu gece çok güzel bi uyuduummmmm
ay allah korumuş sizi semacan:18: bastığın yerleri mermer diyerek geçmeşaka bir yana da bastığın yere dikkat etmek gerek dışarda...geçmiş olsun
hani bundan birkaç ay önce senle tüp bebek olduğu için mutlaka sezaryen mi olmalı diye konuşuyorduk ya hatırlıyor musun?geçen muayenemde doktorum bana nasıl istersen öyle yaparız,normal de olur dedi...ille de sezaryen diye bir kural yok dedi.şartlar mutlak sezaryeni gerektirmezse tabii diye de ekledi...
GÜNAYDINLARRR
hepinize güzel sağlıklı bir gün diliyoruz oğluşumla :90:
semaysem canım geçmiş olsun aman dikkat
günaydın arkadaşlarrr...Haftalardır gece uyuyamıyodum ama 2 günün yorgunluğuna bu gece çok güzel bi uyuduummmmm
Semaysem tatlı cadı haklısın canım bende hayırlısı diye dua ediyorum önceleri takıyordum doğum şeklini filan şimdi hiç aklıma gelmiyor sıraya giremyor
:78::78:
en güzeli böyle son 15 gün kala karar veririz inş.
Selam kızlar hepımıze hayırlı cumalar....
amın ıns........günaydıınnnn
teşk.ler sanada mutlu huzurlu seneler olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?