2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Blue-sky canım benim çarpıntılarımla ilgili drum kardiyolojiye yönlendirmişti onla ilgili kalp ve böbrek ultrasonlarım var canım .

Dışarı bizim için tehlikelerle dolu bence geçen gün hava yağmurlu eczaneden ilaç alıyorum arkadan pat diye bir kadın girdi ayağı kaydı geldi belime çarptı neye uğradığımı anlayamadım, Allah korudu

Dünde otobüste ani fren yapınca adamın biri nerdeyse elini göbeğime dayayıp denge kurucaktı yine Allah korudu genelde otobüse binmiyorum dün binicem tuttu sakınan göze çöp batar misali artık otobüse bineyim normal devam edeyim gidişatıma dedim ama korktum zor binerim

Rabbim hepimizi görünmez kazalardan korusun

anladım canım...inş birşey çıkmaz...ya evet bu bahsettiğin tip durumlar beni de ürkütüyor...kalabalık yerlere çok girmek de istemiyorum..virüsler falan bol oluyor ya... baharnaz doktorunla konuştun mu doğum yönteminle ilgili hiç?

günaydın kızlarr,,,

ben açtım ama şimdi bakabildim geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir sanıyorum okuyamıcam yoğunluktan..

amiiiinnn
çok geçmiş olsunn
dün akşam bende bir tehlike atlattımmmm aklım gitti resmen
markete alışverişe gittim yerler mermer ben bişeye bastım ( bir dal maydanoz) ayağım nasıl kaydı bacaklarım sonuna kadar açıldı...
merdiven basamağına kadar kaydı ayağım basamağa dayanınca durdu yaklaşık 1 metre açıldı bacağımm
allahtan bacaklarım uzunmuşşş
hemen toparlandımmm
kızım korkma annen iyi sen iyimisin sana bişey olmasın dedim :97::97:
alışverişe zoraki devam ettim ama ha ağladım ha ağlıycam
eve gittim koca 1 bardak su içtim yatağa attım kendimi 20 dak uzandım sonra normal işlerime devam ettim...
ama çok korktumm nasıl moralim bozuldu anlatamam
hepimiz allaha emanetiz..alalh korusun meleklerimizi
dikkat edelim kendimize

:)) haklısın heryer virüslerle dolu canım ama ben her yerin virüsini tanıyorum ister istemez ve bebişime tanıtıyorum:) annesi biraz asabileşiyor ama napalım

Doğum şeklini konuşmadık drumu değiştirdim doğum nerde yapıcağım belli değil henüz doğum şeklimde belli değil ( o kadar çok belirsizlik var ki erken doğum riskim var henüz bir damla bir alışveriş yapmadım) ben herşey doğal ve normal olsun dedikçe bir sürü durum çıkıyor canım. Hayırlısı
bebeğimin sağlıklı gelmesi için dua ediyorum.

semaysem geçmiş olsun canım aman dikkat et gittiğin geldiğin bastığın durduğun yaslandığın yerlere...

ay allah korumuş sizi semacan:18: bastığın yerleri mermer diyerek geçme şaka bir yana da bastığın yere dikkat etmek gerek dışarda...geçmiş olsun

hani bundan birkaç ay önce senle tüp bebek olduğu için mutlaka sezaryen mi olmalı diye konuşuyorduk ya hatırlıyor musun?geçen muayenemde doktorum bana nasıl istersen öyle yaparız,normal de olur dedi...ille de sezaryen diye bir kural yok dedi.şartlar mutlak sezaryeni gerektirmezse tabii diye de ekledi...

GÜNAYDINLARRR

hepinize güzel sağlıklı bir gün diliyoruz oğluşumla :90:

semaysem canım geçmiş olsun aman dikkat

günaydın arkadaşlarrr...Haftalardır gece uyuyamıyodum ama 2 günün yorgunluğuna bu gece çok güzel bi uyuduummmmm

baharcımm
kendini belirli bir şekle hazırlama
benim için hayırlısı ne ise o olsun diyerek dua et bence
allah senin için en hayırlısı ne ise onu versin şimdiden bunları düşünme :97:
birde bu kadar sıkıntılı dönemdesin onuda sonraya bırak :78:

Hatırladım canım unutmadım. tüp bebek drum ısrarla sezaryen demedi muayenelerin gidişine hasta ve dr ilişkisine göre karar veriliyor, son aylardaki duruma göre demişti en son , fakat şimdi ona gitmiyorum yeni ilk defa 10 gün önce gittim bir dr var haftaya onlada randevum var hiç konuşmuyoruz doğum şeklini sıra ona gelmiyor canım :) bakalım ama kızlar şu makat duruşla ilgili kafamı karıştırdı bunu sorucam mutlaka!!!

GÜNAYDINLARRR

hepinize güzel sağlıklı bir gün diliyoruz oğluşumla :90:

semaysem canım geçmiş olsun aman dikkat

günaydınnnn
teşk ederimmmm
sanada sağlıklı mutlu bir gün diliyorummm

günaydın arkadaşlarrr...Haftalardır gece uyuyamıyodum ama 2 günün yorgunluğuna bu gece çok güzel bi uyuduummmmm

günaydıınnn
dilekk sevindim uyumana
ama bu kadar yorma kendini

Semaysem tatlı cadı haklısın canım bende hayırlısı diye dua ediyorum önceleri takıyordum doğum şeklini filan şimdi hiç aklıma gelmiyor sıraya giremyor

FDilek ne güzel uyumuşsun maşallah canım inşallah benide gece rahat uykuları bulur bende uyuyamayanlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…