amın ıns........
herkese günaydın kızlar
Selam kızlar hepımıze hayırlı cumalar....
selam kızlar herkese hayırlı cumalar ve yenı yılınız kutlu mutlu olsun.hepımıze bu yıl bebeklerımızı kucagımıza almayı naıp etsın ınsallah
herkese günaydın kızlar
sanada hayırlı cumalar canımSelam kızlar hepımıze hayırlı cumalar....
selam kızlar herkese hayırlı cumalar ve yenı yılınız kutlu mutlu olsun.hepımıze bu yıl bebeklerımızı kucagımıza almayı naıp etsın ınsallah
KK yeni giren arkadaşlar hepinize günaydın umarım iyisinizdir? Diana daha dr. ulaşamadınmı canım?
çok geçmiş olsun canım benim. ben de siyatiğim ve ağrını anlıyorum. lanet olsun çalışınca azar bu illet. ben evde sıcakta olduğum için bu sene ilk kez rahatım. işim gereği toplantılar için reklam şirketlerini dolaştığım için çok zor oluyordu ağrılarım. inşallah en kısa zamanda düzelirsin. bu hastalığın düşmanı soğuk ve yorgunlukgünaydın kızlar sonuçları güzel çıkan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum.ben 3 gundur raporluyum belimden dolayı. siyatik dedi doktor dinlen dedi ayakta olamadığım sürece iyiyim ama nereye kadar daha okulun kapanmasına 1 ay var sabredicem artık
kızlar bu arada ben daha tetanoz olmadım geç kalmadım değil mi? önümüzdeki hafta olucam sanırım.
birde aranızda bebek arabalarına bakan var mı? ben baktım baya ama beğendiklerim biraz büyük ve yer kaplıyo açıkcası. herkes katlanabilen baston araba al dıyo onlar da bana guvenlı gelmıyo bir türlü karar veremedim. ana kucağı da kullanılmıyo diyorlar ama ben yazın memlekete gidicem orda kesın lazım olacak. aranızda alan varsa yardımcı olursa sevınırım.
güzel dileklerin için saol tatlım. bir mukavelegünaydınnnnn
güzel anne adaylarım
yeni yıl mesajımı erkenden yazmak istedim sizlere ; 2011 in hepimize sağlık mutluluk getirmesini ve beraberinde meleklerimize kavuşmamızı diliyorum umuyorum ki hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getireceğiz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 2011
günaydın semacan,baharnaz...sanırım başka kimse yok henüz...yukarıda bazı konuşmalardan alıntı yaptım..bazı arkadaşlarımız kafa,ayak,bulunduğu yer hissediyormuş bebeklerinin...ben hiç öyle birşey hissetmiyorum...hiç anlamıyorum..hatta çok az hissediyorum tekmelerini bebeğimin...arkadaşlar da öyle yazınca ister istemez tedirgin oldum...bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen....
saolasın cnm .. sanada hayırlı cumalar .. hoşgeldin ... iyisin değilmi ...Selam kızlar hepımıze hayırlı cumalar....
Günaydın demek için çok geç ... merhabalar diyeyeim ... yılın songünündeyiz... yılbaşına karnımızda aşklarımızla gireceğiz.....
bir insan diğerini çok sevdi mi ...İçime alasım geldi ... der yaaaa ... bizim aşklarımızda içimizde ....
geçen sene bu zamanlarda annemi kaybetmenin acı ile bebk özlemi karışımından oluşan buruk duygular eşliğinde yeni yıla girmiştim ..
Allah ilerkii seneleede bebişlerimiz kucağımızda nice seneler nasip etsin hepimize ...
günaydın semacan,baharnaz...sanırım başka kimse yok henüz...yukarıda bazı konuşmalardan alıntı yaptım..bazı arkadaşlarımız kafa,ayak,bulunduğu yer hissediyormuş bebeklerinin...ben hiç öyle birşey hissetmiyorum...hiç anlamıyorum..hatta çok az hissediyorum tekmelerini bebeğimin...arkadaşlar da öyle yazınca ister istemez tedirgin oldum...bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen....
baharnaz, semaysem, çok geçmiş olsun kızlar düşme tehlikeleri atlatmışsınız. aman dikkat! artık yalnız değilsiniz unutmayın maksimum özen gerekiyor minik sıpacıklarımız için
kızlar, geçmişi okuyorum okuyorum tam cevap yazmaya başlıyorum unutuyorum kim ne yazmış. alıntı yapıncada çok uzun oluyor, sayfa çirkin gözüküyor:26:
tulin, hoşgeldin. canım
ben lierac kullanıcam. doktorum son 3 ay kullan dedi (benim göbeğim gerilmediği için) lierac ancak bana 20 25 gün dayanır.ben yağ karışımı kullanıyorum. son aylarda önce lierac sürcem üzerine yağ (doktor tavsiyesi, işe yarıyormuş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?