2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar herkese hayırlı cumalar ve yenı yılınız kutlu mutlu olsun.hepımıze bu yıl bebeklerımızı kucagımıza almayı naıp etsın ınsallah

BAHARNAZ günaydın canım nasılsın ? 2günönce bende ayrıntılı ultrosona girdim 19. haftamdayım doktor bana bişey demedi ama raporda sol ventrikülde EKOLOJİK ODAK izlendi yazıyo sorduğumda kalpte bi parlaklık olduğunu ama bunun tek başına bi önem taşımadığını söyledi yani ense kalınlığı burunn kemiği ikili testin normal dedi.senin bebeğinde de öyle bişey çıkmıştı dimi sana ne dedi doktorun ?

KK yeni giren arkadaşlar hepinize günaydın umarım iyisinizdir? Diana daha dr. ulaşamadınmı canım?

günaydın canım.dün telefonu hep kapalıydı bugünde 2 kere aradım açmıyor hastaneyi arayıp gidicem artık eskişehire 45dk uzaklıkta oturuyorum ben o yüzden hastanede değilsede boşuna gitmek istemiyorum

Canlarım selammmmmm

Güzel bir yıl bizi bekliyor. Allah kısmet ederse, hepimiz bebişlerimize 2011 de kavuşucaz ve bu yıl evlilik yıl dönümümüz den sonra 2. önemli yılımız olucak. çok heycanlıyım çooook...

inşallah 2011 hepimize şans getirir, yavrularımıza sağ salim kavuşuruz, miniklerimiz evlerimize bereket, bolluk, bol şans getirir inşallahhhhhhhhhh

çok geçmiş olsun canım benim. ben de siyatiğim ve ağrını anlıyorum. lanet olsun çalışınca azar bu illet. ben evde sıcakta olduğum için bu sene ilk kez rahatım. işim gereği toplantılar için reklam şirketlerini dolaştığım için çok zor oluyordu ağrılarım. inşallah en kısa zamanda düzelirsin. bu hastalığın düşmanı soğuk ve yorgunluk

tatlım ben bebek arabası aldım. 3 yaşına kadar bebeğinin omuriliği için mecbur o konforlu ve büyuük arabalardan almak zorundasın. baston bebek arabası büyük çocuklar için. bebekler için kesinlikle önerilmiyor.

bu arada tetanoz için geç kalmış değilsin. ben de dün oldum 1. dozumu :)
güzel dileklerin için saol tatlım. bir mukavele

canımmmmm, kıyamam sana ben. benim ki oğlan çocuğu ondan böyle sert tekmeleri var. doktorumda aynı şeyi söylemişti. kız çocuklar daha zayıf vururlarmış (istisnalar kaideyi bozmaz)

bir de dün sürekli göbeğimi izliyordum denk geldi kuzumun tekmesini görmem ve hissetmem. normalde ben de neresi nerede bilmiyorum. bir de ben biraz zayıfım, normalde göbeğimde 0 yağ vardı (spordan dolayı) doktorum göbek yağı az olan çabuk hisseder demişti. bunun dışında benim sıpam hep aynı pozisyonda duruo sağ da kafası, solda ayakları. USG cihazında hep aynı yerde. doktorumuz "senin oğlan dönüyo dolaşıyo hep aynı pozisyona geri dönüyor" diyor

onun için evham yapma. her çocuğun tekme ve uyanıklık ritüeli aynı değilmiş

Son düzenleme:
Kızlar mustela çatlak kremi kullanan varmı memnunumusunuz hemen bitiyrmu benim krem yine bitiyorda bu seferde mustela almayı düşünüyorum amma karışık kullandım bende

Günaydın demek için çok geç ... merhabalar diyeyeim ... yılın songünündeyiz... yılbaşına karnımızda aşklarımızla gireceğiz.....
bir insan diğerini çok sevdi mi ...İçime alasım geldi ... der yaaaa ... bizim aşklarımızda içimizde ....
geçen sene bu zamanlarda annemi kaybetmenin acı ile bebk özlemi karışımından oluşan buruk duygular eşliğinde yeni yıla girmiştim ..
Allah ilerkii seneleede bebişlerimiz kucağımızda nice seneler nasip etsin hepimize ...

Selam kızlar hepımıze hayırlı cumalar....
saolasın cnm .. sanada hayırlı cumalar .. hoşgeldin ... iyisin değilmi ...
selam kızlar herkese hayırlı cumalar ve yenı yılınız kutlu mutlu olsun.hepımıze bu yıl bebeklerımızı kucagımıza almayı naıp etsın ınsallah

hayırlı cumalar cnm.. seninde yeni yılın kutlu olsun ....

baharnaz, semaysem, çok geçmiş olsun kızlar düşme tehlikeleri atlatmışsınız. aman dikkat! artık yalnız değilsiniz unutmayın maksimum özen gerekiyor minik sıpacıklarımız için

kızlar, geçmişi okuyorum okuyorum tam cevap yazmaya başlıyorum unutuyorum kim ne yazmış. alıntı yapıncada çok uzun oluyor, sayfa çirkin gözüküyor:26:

tulin, hoşgeldin. canım

ben lierac kullanıcam. doktorum son 3 ay kullan dedi (benim göbeğim gerilmediği için) lierac ancak bana 20 25 gün dayanır. ben yağ karışımı kullanıyorum. son aylarda önce lierac sürcem üzerine yağ (doktor tavsiyesi, işe yarıyormuş)

durumu ne güzel özetlemişsin nevracım mutlu bir yıl diliyorum minik aşklarımızla :)

merhaba anneler hayırlı cumalar mutlu yıllar...

canım biz seninle sat olarak aynıyız bugün 23. haftamıza girdik.o söylediklerini bende hissedemiyoırum merak etme zaten son iki gündür hareketleride çok yavaş uyuyomu acaba tosunum bilmiyorumki doktor bana rapor verdi kuzum kendine sandı herhal

canım ilk önce bende liearac kullandım doktor tavsiye etmişti sonra bella diye amerikan malıymış yağ kullandım eczaneden aldım oda bir ayda bitti her ay almaktan gına geldi zaten, krem çok da pahalıya geliyor her ay 70 tl veriyorum mustelayı mı denesen şimdide dedim ondan, olmadı yine lieraca dönerim bide son kulandığım yağ olduğu için vıcık oluyorum hoşuma gitmiyor 2 günde 1 yıkanmak zorunda kalıyorum hasta olcam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…