2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Diana evet canım ayrıntılı ultrasonda kalpte parlama benim bebişimde görüldü ( sağımı solumu ortasımı birşey demedi) ardından dr kan testleri istedi o zaman DOwn riski çıktı ve AS önerildi yaptırmadık canım.
Diğer bütün ölçümler normal iç dış bütün organlar ve kemik ölçümleri İnşallah sağlıkla böyle gideriz. İnşallah bebeklerimizde birşey yoktur sağlıkla kucaklarımıza alırız canım. İçin rahat olsun

Zonox tşkler canım. dediğin gibi belkide yağ farkıdır göbüşteki hareketleri :)

Son düzenleme:

elimle kasığımı tutuodum elime bişi geldi kızlar, oğlum tekme atarken. sanırım ayağıydı anammmmmmmmmmm

yerim onun ayaklarını ben ama :))

Canım geçmiş olsun...

İYi seneler tatlım..........

Semaysem geçmiş olsun tatlım dikkkatli olmak lazım dimi bende dikkatli yürüyorum korkuyorum valla...

Bütün hamişlerin yeni yılı kutlu olsun sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin Allah
merhaba anneler hayırlı cumalar mutlu yıllar...

İyi seneler kızlarrrr.............

Canlarım benim inşallah 2011 hepimize bebeklerimizi nur topları gibin getirsinnn........ Hepimize bereket bolluk şans hayırlı rızıklar versin Rabbim...............

HAYIRLI CUMALAR HAYIRLI YILLARRRRR KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.

baston bence de çok kullanışlı ama ... bebek oturur pozisyonda oluyo bastonlarda ... 6 aydan önce kullanılmıyor sanırım bastonlar
aminn...Allah korumuş canım ..... bana da oluyor bazen .. hep elim korumada hazır ..

aman Allah korumuş... geçmiş olsun ..

teşk.ler sanada hayırlı cumalarrrr
hayırlı huzurlu sağlıklı bol bereketli bir yıl diliyorumm

Ben bebek arabası baston almayı düşünüyorum 0 yaşından beri kulanılıyor markası chicco lite way çok beğendim 1 2 haftaya kadar alıcam

kızlar selam

aranızda aminosentez yaptıran oldumu acaba ?

nasıl yapılır kaça yapılır nerde yaptırdınzı yardımlarınız bekliyorum

herkese öncelikle hayırlı cumalar ve sağlıkla,mutlulukla,huzurla en önemlisi sevdikleriyle beraber geçireceği bir yıl diliyorum...Allah cümlemizi sağ salim bebişlerimize kavuşturmayı,onları sağlıcakla kucağımıza alarak sağlıklı,hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin...

Amin nazo seninde yeni yılın kutlu olsun sağlıkla bebişini almayı nasip etssin Allah seni takip ediyorum devamlı nasıl gidiyor hamilelik gııııııı

kızlar selam

aranızda aminosentez yaptıran oldumu acaba ?

nasıl yapılır kaça yapılır nerde yaptırdınzı yardımlarınız bekliyorum

Canım burda amniosentez yaptıran arkadaşlar var msjın görünce cevap vereceklerdir kolay bir operasyon olduğunu canın acımadığını söylüyorlar merak etme yani

Neyse ben kaçar yeni yıl bugün bari nette takılmıyım sonr abütün sene takılırız görşürük kızlar bir dahaki sene bu espiride çocukluğumdan beri var çok geyik ama neyse:80::79:

Kızılcık bana önerildi fakat ben yaptırmadım canım

yaptıran arkadaşlar msjını dikkate alır inşallah ve cevap verirler.

Kızlar mustela çatlak kremi kullanan varmı memnunumusunuz hemen bitiyrmu benim krem yine bitiyorda bu seferde mustela almayı düşünüyorum amma karışık kullandım bende
ondan kullanmadım hiç ben . wıchy çatlak kremini sürüyorum banyodan sonra .. normal zamanda da bebe yağı sürüyorum aklıma geldikçe
durumu ne güzel özetlemişsin nevracım mutlu bir yıl diliyorum minik aşklarımızla :)
aşk hemde kocaman aşk .. kalbi içimde atyor aşkımın

Ben bebek arabası baston almayı düşünüyorum 0 yaşından beri kulanılıyor markası chicco lite way çok beğendim 1 2 haftaya kadar alıcam

cnm lite way evet güzel kullanışlı bir araba ama tentesi tam kapanmıyor. ve önünde ön barı olmuyor. ön barlı alırsan eğer tulumunu vermiyorlar. ön barsız pek kullanışlı olacağını düşünmüyorum. soğuk havalar için bence pek uygun değil. çocuk o tulumun içinde ne kadar duracak bide o var. bide olumsuz bi yönü daha var. tek yön olması. tabi karar senin. bende lite way ile başka bi modeli arasnda kalmıştım. tek yön olması vede tentesinin tam kapanmamsı yüzünden vazgeçtim. ama kullanış olarak diyecek bi lafım yok. çok güzel.

hoşgeldin ece
çok güldüm yazdıklarına
hoşbulduk canım. teyzesi tosun benim bebiş rahatına pek düşkün
iyi seneler kuzunla mutlu senelerrrrrr
kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum...iyi paylaşımlar olması dileği ile..
hoşgeldin srp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…