Canlarım selammmmmm
Güzel bir yıl bizi bekliyor. Allah kısmet ederse, hepimiz bebişlerimize 2011 de kavuşucaz ve bu yıl evlilik yıl dönümümüz den sonra 2. önemli yılımız olucak. çok heycanlıyım çooook...
inşallah 2011 hepimize şans getirir, yavrularımıza sağ salim kavuşuruz, miniklerimiz evlerimize bereket, bolluk, bol şans getirir inşallahhhhhhhhhh
selaaammm hoşgeldiinnn:92::92:
çok ama çok teşk ederimmmmm
sanada yeni yılın sağlık huzur mutluluk dünyalar tatlısı arda nı getirsin
2011 yoğun ve yorgun geçicek inş.en güzel şekilde 2012 karşılarız...
hem bellimi olur belki 2012 yada 2013 anne adayları içindede karşılaşabiliriz hayat bu olurmu olur
nerden geldi aklıma şimdi bu bilmem:78:
Bütün hamişlerin yeni yılı kutlu olsun sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin Allah
teşk ederimmm
sanada yeni yıl sağlık huzur mutluluk getirsin
hepimiz 2011 de sağlıkla mutlulukla bebeklerimize kavuşuruz inş.
Kızlar mustela çatlak kremi kullanan varmı memnunumusunuz hemen bitiyrmu benim krem yine bitiyorda bu seferde mustela almayı düşünüyorum amma karışık kullandım bende
ben bebe yağı ve lierac kullanıyorum bu markayı hiç dymadımmm
Günaydın demek için çok geç ... merhabalar diyeyeim ... yılın songünündeyiz... yılbaşına karnımızda aşklarımızla gireceğiz.....
bir insan diğerini çok sevdi mi ...İçime alasım geldi ... der yaaaa ... bizim aşklarımızda içimizde ....
geçen sene bu zamanlarda annemi kaybetmenin acı ile bebk özlemi karışımından oluşan buruk duygular eşliğinde yeni yıla girmiştim ..
Allah ilerkii seneleede bebişlerimiz kucağımızda nice seneler nasip etsin hepimize ...
merhaba nevra
çok güzel anlatmışsın gerçekten hepimizin sevgisi içinde
eşlerimize bizi seviyomusun diye sorsak evet sevgimi senin içine ektim hapsettim derlermi acaba
annen için allah sabırlar versin hiç kolay değil
ama allah onun sabrını bir şekilde veriyor
bizim bebeklerimizin bir anneannesi olmayacak ama
inş.sen bebeğine iyi bir anne olur uzun yıllar birlikte sağlıkla huzurla yaşarsınız
inş.sende tontiş anneanne olursun
elimle kasığımı tutuodum elime bişi geldi kızlar, oğlum tekme atarken. sanırım ayağıydı anammmmmmmmmmm
günaydın kızlar sonuçları güzel çıkan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum.ben 3 gundur raporluyum belimden dolayı. siyatik dedi doktor dinlen dedi ayakta olamadığım sürece iyiyim ama nereye kadar daha okulun kapanmasına 1 ay var sabredicem artık
kızlar bu arada ben daha tetanoz olmadım geç kalmadım değil mi? önümüzdeki hafta olucam sanırım.
birde aranızda bebek arabalarına bakan var mı? ben baktım baya ama beğendiklerim biraz büyük ve yer kaplıyo açıkcası. herkes katlanabilen baston araba al dıyo onlar da bana guvenlı gelmıyo bir türlü karar veremedim. ana kucağı da kullanılmıyo diyorlar ama ben yazın memlekete gidicem orda kesın lazım olacak. aranızda alan varsa yardımcı olursa sevınırım.
günaydınnnnn
güzel anne adaylarım
yeni yıl mesajımı erkenden yazmak istedim sizlere ; 2011 in hepimize sağlık mutluluk getirmesini ve beraberinde meleklerimize kavuşmamızı diliyorum umuyorum ki hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getireceğiz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 2011
amiiiinnn
çok geçmiş olsunn
dün akşam bende bir tehlike atlattımmmm aklım gitti resmen
markete alışverişe gittim yerler mermer ben bişeye bastım ( bir dal maydanoz) ayağım nasıl kaydı bacaklarım sonuna kadar açıldı...
merdiven basamağına kadar kaydı ayağım basamağa dayanınca durdu yaklaşık 1 metre açıldı bacağımm
allahtan bacaklarım uzunmuşşş
hemen toparlandımmm
kızım korkma annen iyi sen iyimisin sana bişey olmasın dedim :97::97:
alışverişe zoraki devam ettim ama ha ağladım ha ağlıycam
eve gittim koca 1 bardak su içtim yatağa attım kendimi 20 dak uzandım sonra normal işlerime devam ettim...
ama çok korktumm nasıl moralim bozuldu anlatamam
hepimiz allaha emanetiz..alalh korusun meleklerimizi
dikkat edelim kendimize
Canlarım selammmmmm
Güzel bir yıl bizi bekliyor. Allah kısmet ederse, hepimiz bebişlerimize 2011 de kavuşucaz ve bu yıl evlilik yıl dönümümüz den sonra 2. önemli yılımız olucak. çok heycanlıyım çooook...
inşallah 2011 hepimize şans getirir, yavrularımıza sağ salim kavuşuruz, miniklerimiz evlerimize bereket, bolluk, bol şans getirir inşallahhhhhhhhhh
Bütün hamişlerin yeni yılı kutlu olsun sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin Allah
Günaydın demek için çok geç ... merhabalar diyeyeim ... yılın songünündeyiz... yılbaşına karnımızda aşklarımızla gireceğiz.....
bir insan diğerini çok sevdi mi ...İçime alasım geldi ... der yaaaa ... bizim aşklarımızda içimizde ....
geçen sene bu zamanlarda annemi kaybetmenin acı ile bebk özlemi karışımından oluşan buruk duygular eşliğinde yeni yıla girmiştim ..
Allah ilerkii seneleede bebişlerimiz kucağımızda nice seneler nasip etsin hepimize ...
merhaba anneler hayırlı cumalar mutlu yıllar...
baston bence de çok kullanışlı ama ... bebek oturur pozisyonda oluyo bastonlarda ... 6 aydan önce kullanılmıyor sanırım bastonlarcanım çok geçmiş olsun...arabalarla ilgili de aynı şeyi kızkardeşim söyledi bana..en iyisi baston dedi...diğerlerini kaldırıp kondurmak çok zor oluyormuş...ben de baston almayı düşünüyorum o yüzden...
güzel dilekerine aynen katılıyorum,teşekkür ediyorum,ben de herkesin yeni yılını kutluyorum....
aminn...Allah korumuş canım ..... bana da oluyor bazen .. hep elim korumada hazır ..Blue-sky canım benim çarpıntılarımla ilgili drum kardiyolojiye yönlendirmişti onla ilgili kalp ve böbrek ultrasonlarım var canım .
Dışarı bizim için tehlikelerle dolu bence geçen gün hava yağmurlu eczaneden ilaç alıyorum arkadan pat diye bir kadın girdi ayağı kaydı geldi belime çarptı neye uğradığımı anlayamadım, Allah korudu
Dünde otobüste ani fren yapınca adamın biri nerdeyse elini göbeğime dayayıp denge kurucaktı yine Allah korudu genelde otobüse binmiyorum dün binicem tuttu sakınan göze çöp batar misali artık otobüse bineyim normal devam edeyim gidişatıma dedim ama korktum zor binerim
Rabbim hepimizi görünmez kazalardan korusun
amiiiinnn
çok geçmiş olsunn
dün akşam bende bir tehlike atlattımmmm aklım gitti resmen
markete alışverişe gittim yerler mermer ben bişeye bastım ( bir dal maydanoz) ayağım nasıl kaydı bacaklarım sonuna kadar açıldı...
merdiven basamağına kadar kaydı ayağım basamağa dayanınca durdu yaklaşık 1 metre açıldı bacağımm
allahtan bacaklarım uzunmuşşş
hemen toparlandımmm
kızım korkma annen iyi sen iyimisin sana bişey olmasın dedim :97::97:
alışverişe zoraki devam ettim ama ha ağladım ha ağlıycam
eve gittim koca 1 bardak su içtim yatağa attım kendimi 20 dak uzandım sonra normal işlerime devam ettim...
ama çok korktumm nasıl moralim bozuldu anlatamam
hepimiz allaha emanetiz..alalh korusun meleklerimizi
dikkat edelim kendimize
Canlarım benim inşallah 2011 hepimize bebeklerimizi nur topları gibin getirsinnn........Hepimize bereket bolluk şans hayırlı rızıklar versin Rabbim...............
HAYIRLI CUMALAR HAYIRLI YILLARRRRR KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
herkese öncelikle hayırlı cumalar ve sağlıkla,mutlulukla,huzurla en önemlisi sevdikleriyle beraber geçireceği bir yıl diliyorum...Allah cümlemizi sağ salim bebişlerimize kavuşturmayı,onları sağlıcakla kucağımıza alarak sağlıklı,hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin...
kızlar selam
aranızda aminosentez yaptıran oldumu acaba ?
nasıl yapılır kaça yapılır nerde yaptırdınzı yardımlarınız bekliyorum
ondan kullanmadım hiç ben . wıchy çatlak kremini sürüyorum banyodan sonra .. normal zamanda da bebe yağı sürüyorum aklıma geldikçeKızlar mustela çatlak kremi kullanan varmı memnunumusunuz hemen bitiyrmu benim krem yine bitiyorda bu seferde mustela almayı düşünüyorum amma karışık kullandım bende
aşk hemde kocaman aşk .. kalbi içimde atyor aşkımındurumu ne güzel özetlemişsin nevracım mutlu bir yıl diliyorum minik aşklarımızla :)
mecazi olarak sevgini içime ektim diyebilirler .. :))) bizim içimizde 2 tane kalp var .. ayyy bugün çok duygulandım yılın son günü ondan mıdır nedir....Canlarım selammmmmm
merhaba nevra
çok güzel anlatmışsın gerçekten hepimizin sevgisi içinde
eşlerimize bizi seviyomusun diye sorsak evet sevgimi senin içine ektim hapsettim derlermi acaba
annen için allah sabırlar versin hiç kolay değil
ama allah onun sabrını bir şekilde veriyor
bizim bebeklerimizin bir anneannesi olmayacak ama
inş.sen bebeğine iyi bir anne olur uzun yıllar birlikte sağlıkla huzurla yaşarsınız
inş.sende tontiş anneanne olursun
sanada iyi yıllar olsun
aminnn.....Canlarım benim inşallah 2011 hepimize bebeklerimizi nur topları gibin getirsinnn........Hepimize bereket bolluk şans hayırlı rızıklar versin Rabbim...............
HAYIRLI CUMALAR HAYIRLI YILLARRRRR KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
sanada hayırlı cumalar
herkese öncelikle hayırlı cumalar ve sağlıkla,mutlulukla,huzurla en önemlisi sevdikleriyle beraber geçireceği bir yıl diliyorum...Allah cümlemizi sağ salim bebişlerimize kavuşturmayı,onları sağlıcakla kucağımıza alarak sağlıklı,hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin...
iyi dileklerin için saol canım .. İnşallah ...
Ben bebek arabası baston almayı düşünüyorum 0 yaşından beri kulanılıyor markası chicco lite way çok beğendim 1 2 haftaya kadar alıcam
kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum...iyi paylaşımlar olması dileği ile..
Kızılcık bana önerildi fakat ben yaptırmadım canım
yaptıran arkadaşlar msjını dikkate alır inşallah ve cevap verirler.
hoşbulduk canım. teyzesi tosun benim bebiş rahatına pek düşkünhoşgeldin ece
çok güldüm yazdıklarına
iyi seneler kuzunla mutlu senelerrrrrryerim onun ayaklarını ben ama :))
Canım geçmiş olsun...
İYi seneler tatlım..........
Semaysem geçmiş olsun tatlım dikkkatli olmak lazım dimi bende dikkatli yürüyorum korkuyorum valla...
İyi seneler kızlarrrr.............
hoşgeldin srpkızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum...iyi paylaşımlar olması dileği ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?