2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Kızlar napiyorsunuz,
Uzun zamandır giremedim, bebeğimle ilgili bazı tatsızlıklar yaşıyorum, inşallahh birşey olmaz kuzuma. Bugün rüyamda kızımı gördüm, kucağıma alıyorum, seviyorum, öpüyorum, sarılıyorum, harika birşeydi. Berbaer alışverişe gidiyoruz, çok güzel bir tulum beğeniyoruz, nasıl beğendinmi dyorum, beğendim alalım anne diyor. ben onun anne deyişine kurban olayım ya. sonra fiyatına bakıyorum, bi 99 yazıyo, birde 49, hangisi acaba diye düşünüyorum. Pahalı geliyor biraz ama kızım beğendiği için kendi kendime hangi fiyat olursa olsun alacağım diyorum, tulumda MUDO mağazasındaymış. En güzeli kızıma doyasıya sarılıyor olmamdı, hatta onu kucağımda taşırken diyorum ki , ben ne zaman doğurmuşum, demekki acı çekmemişim, bir de normal doğum zor diyorlardı diyorum

merhaba hoşgeldinn aramıza
yeni yılınız kutlu olsun..
sanırım mayıs annesi siniz..
bebek kız mı erkek mi

kzıım olucak naisipse 4 mayıs beklenen doğum...aklımda bir soru var aslında nisan anneleri ile konuşuyordum hep ma baktım bizimki mayısta doğucak bu gruptanda devam edeyim edeyim..paylaşımalr çok güzel oluyor ..en yakın arkadaşım temmuz 2010 annesi onalr izmirde yapılan bir toplantıda buluştular .9 aylı serüvenlerinin sonunda bebişleri 6 aylık olunca bir araya geldiler..bende eşlik ettim onalar o gün çok güzeldi...umarım o günleri görürüz...

hepinzie iyii,sağlıklı mutlu yıllar...

rüyan hayıra çıksın canım ... bir anlama arama bence karışık hep bilinçaltı rüyalar görüyoruz bu aralar ... ...kafalarımız hep alışveriş .. eksikler .. doğum bunlarla dolu

ne oldu bebeğine .. çok köt birşey yoktur umarım

Son düzenleme:
slm güzel anne adayları

2011 in hepimize sağlık mutluluk huzur getirmesini dilerim. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşşşş.

Semaysem cnm geçmiş olsun dikkat et kendine

Bir anlam aramıyorum, sadece kızımla vakit geçirmenin keyfi vardı uyandığımda yüzümde :) En son kontrolümde doktor bebeğin beyninde fazla boşluk gördü. Normalde belli bir seviyede olması gerekiyormuş ama bizde bu seviye üst sınırdaymış. O yüzden takip edeceğim dedi, büyüyecek mi, küçülecek mi bakacağız dedi. Yarın kısmetse yine gidicem, inşallah büyüme yoktur. doktor böyle birşey söylediğinde çok kötü oldum. zaman zaman ağlama nöbetleri geliyor. sonra allaha sığınıyorum ve onun yardımından başka elimden hiçbirşey gelmeyeceğini biliyorum. Kalbimi ferah tutmaya ve kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. ama dün eşim kurtlar vadisini izliyordu, orda bir çocuğu öldürdükleri sahbneyi gördüm, başladı bende ağlama krizi. Herşey Allah'tan, bir anne olabilirim ama hepsinden öte kendimi bir emanetçi görüyorum. Allah bu çocuğun doğması için beni ve eşimi aracı yaptı, onu hangi şekilde göndereceğini bilmiyorum, içimdeki şefkat duygularyla onun sağlıklı doğmasını istiyorum. Herşeye rağmen dünya bir imtihan yeri ve allah kaldıramayacağmızdan fazlasını vermesin bize inşallah.

Canlar, ben yılbaşı menüsü hazırlıyorum :) arada sizlere bakıyorum

rica ederim canım =) yakında ayaklarını görücez tekmelerken meraklanmayın
canım, ben de yağlı kıvamdan hoşlanmıyorum ama üzerine giydiğim bir bodym va. yıka as onu giyorum. yağlarda elbiseme bulaşmıyor ve hemen emiliyor mustela için çok iyi diyorlar. denemekte fayda var. internette 55 lira

kızlar hepinize mutlu, huzurlu, hayırlı ve bebişli seneler diliyorum. Allahım izin verirse 2010 senesinden sonra bizde anne olacağız. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş. ömür boyu mutlu olsunlar, Allahım onları hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemizi nasip etsin inş.

ececim ne de güzel yazmışsın. bende çok güldüm

hemen bir kaç şey sormak istiyorum fikrinzi alayım....
bebişlerimzi için hastane çıkışları uzun kollu zaten...onun dışında içine içine alacagını ilk 3 ay giymesi için çıtçıtlı badilerden uzu kollumu kısa kollumu alcaksınız...
mayısta doğacak nasipse haziranbelkide temmuzda giyecek hava sıcak olucak ama evde klima çalışır karar veremedim ...siz ne düşünüyorsunuz????**
Mothercare de çok hoş badiler var..onalrdan almak sitiyorum bir an önce hiç sabrım yok..bir sürü şey yaptım kendim fotograf yüklemeyi öğrenince hepsini paylaşacagım sizinle....

cnm uzun kolluda al kısa kolluda al. yeni doğan bir bebeğe ilk etapta ne kadar sıcak olursa olsun hava, kısa kollu giydirilmez. her ikiside lazım olacaktır.

cnm uzun kolluda al kısa kolluda al. yeni doğan bir bebeğe ilk etapta ne kadar sıcak olursa olsun hava, kısa kollu giydirilmez. her ikiside lazım olacaktır.

kısa kolluarı biraz dha büüyk alırm olmazsa..mantıklı ikisinde almak..bir inebilsem kemaraltına çok yogun geçiyor her gün..

BENM HEPSİ KISA KOLLU. bir iki tane uzun kollu body aldım hepsi bu :)

kızlar....
bu bebek arabası işi çokkkk karışık
bi türlü karar veremiyorum baston pusetmi alsam yoksa iki parçalı travel sistem deniliyor sanırım -oto koltuğu olarak da kullanılan pusetli yani- olanlardanmı bilemiyorum.. ilk önceleri chicco liteway diodum kesin olarak ama araştırdıkça özellikle bir yaşına kadar bebekler için ergonomik olmadığını görüyorum... şimdi aklımda başka bi model daha var. ama biraz pahalı gibi :82:
bi bakarmısınız siz ne düşünüyosunuz?

Maxi-Cosi Taxi Citi Cx Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri

tatlım çok güzelde, bu kadar para vermeye değermi? bebeklerimiz bunu en fazla 2 sene kullanacaklar 2 yaşından sonra durmak istemiyorlar bile içinde. tabi yinede senin fikrin. çok hoşuna gittiyse al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…