kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum...iyi paylaşımlar olması dileği ile..
merhaba hoşgeldinn aramıza
yeni yılınız kutlu olsun..
sanırım mayıs annesi siniz..
bebek kız mı erkek mi
Selam Kızlar napiyorsunuz,
Uzun zamandır giremedim, bebeğimle ilgili bazı tatsızlıklar yaşıyorum, inşallahh birşey olmaz kuzuma. Bugün rüyamda kızımı gördüm, kucağıma alıyorum, seviyorum, öpüyorum, sarılıyorum, harika birşeydi. Berbaer alışverişe gidiyoruz, çok güzel bir tulum beğeniyoruz, nasıl beğendinmi dyorum, beğendim alalım anne diyor. ben onun anne deyişine kurban olayım ya. sonra fiyatına bakıyorum, bi 99 yazıyo, birde 49, hangisi acaba diye düşünüyorum. Pahalı geliyor biraz ama kızım beğendiği için kendi kendime hangi fiyat olursa olsun alacağım diyorum, tulumda MUDO mağazasındaymış. En güzeli kızıma doyasıya sarılıyor olmamdı, hatta onu kucağımda taşırken diyorum ki , ben ne zaman doğurmuşum, demekki acı çekmemişim, bir de normal doğum zor diyorlardı diyorum
rüyan hayıra çıksın canım ... bir anlama arama bence karışık hep bilinçaltı rüyalar görüyoruz bu aralar ... ...kafalarımız hep alışveriş .. eksikler .. doğum bunlarla dolu
ne oldu bebeğine .. çok köt birşey yoktur umarım
hoşbulduk canım. teyzesi tosun benim bebiş rahatına pek düşkün
iyi seneler kuzunla mutlu senelerrrrrr
hoşgeldin srp
rica ederim canım =) yakında ayaklarını görücez tekmelerkenDiana evet canım ayrıntılı ultrasonda kalpte parlama benim bebişimde görüldü ( sağımı solumu ortasımı birşey demedi) ardından dr kan testleri istedi o zaman DOwn riski çıktı ve AS önerildi yaptırmadık canım.
Diğer bütün ölçümler normal iç dış bütün organlar ve kemik ölçümleriİnşallah sağlıkla böyle gideriz. İnşallah bebeklerimizde birşey yoktur sağlıkla kucaklarımıza alırız canım. İçin rahat olsun
Zonox tşkler canım. dediğin gibi belkide yağ farkıdır göbüşteki hareketleri :)
canım, ben de yağlı kıvamdan hoşlanmıyorum ama üzerine giydiğim bir bodym va. yıka as onu giyorum. yağlarda elbiseme bulaşmıyor ve hemen emiliyorcanım ilk önce bende liearac kullandım doktor tavsiye etmişti sonra bella diye amerikan malıymış yağ kullandım eczaneden aldım oda bir ayda bitti her ay almaktan gına geldi zaten, krem çok da pahalıya geliyor her ay 70 tl veriyorum mustelayı mı denesen şimdide dedim ondan, olmadı yine lieraca dönerim bide son kulandığım yağ olduğu için vıcık oluyorum hoşuma gitmiyor 2 günde 1 yıkanmak zorunda kalıyorum hasta olcam diye korkuyorum
Canlarım selammmmmm
Güzel bir yıl bizi bekliyor. Allah kısmet ederse, hepimiz bebişlerimize 2011 de kavuşucaz ve bu yıl evlilik yıl dönümümüz den sonra 2. önemli yılımız olucak. çok heycanlıyım çooook...
inşallah 2011 hepimize şans getirir, yavrularımıza sağ salim kavuşuruz, miniklerimiz evlerimize bereket, bolluk, bol şans getirir inşallahhhhhhhhhh
selaaammm hoşgeldiinnn:92::92:
çok ama çok teşk ederimmmmm
sanada yeni yılın sağlık huzur mutluluk dünyalar tatlısı arda nı getirsin
2011 yoğun ve yorgun geçicek inş.en güzel şekilde 2012 karşılarız...
hem bellimi olur belki 2012 yada 2013 anne adayları içindede karşılaşabiliriz hayat bu olurmu olur
nerden geldi aklıma şimdi bu bilmem:78:
teşk ederimmm
sanada yeni yıl sağlık huzur mutluluk getirsin
hepimiz 2011 de sağlıkla mutlulukla bebeklerimize kavuşuruz inş.
ben bebe yağı ve lierac kullanıyorum bu markayı hiç dymadımmm
canım, ben 2013 nisan annesi olabilirim 2 yıl sonra. eşimle planlarımız bu yönde. gelirsen görüşürüz
tek yönlü olmasın, omurilik için orta sertlikte olması gerekiyor bir de kışın kullanma aparatı olsun canımBen bebek arabası baston almayı düşünüyorum 0 yaşından beri kulanılıyor markası chicco lite way çok beğendim 1 2 haftaya kadar alıcam
hoşgeldin canım. amin diyelmmmherkese öncelikle hayırlı cumalar ve sağlıkla,mutlulukla,huzurla en önemlisi sevdikleriyle beraber geçireceği bir yıl diliyorum...Allah cümlemizi sağ salim bebişlerimize kavuşturmayı,onları sağlıcakla kucağımıza alarak sağlıklı,hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin...
hoşgeldin AWSHAR, hayırdır arkadaşım neyi var bebişinin:26: rüyanda hayır olsun inşallah.Selam Kızlar napiyorsunuz,
Uzun zamandır giremedim, bebeğimle ilgili bazı tatsızlıklar yaşıyorum, inşallahh birşey olmaz kuzuma. Bugün rüyamda kızımı gördüm, kucağıma alıyorum, seviyorum, öpüyorum, sarılıyorum, harika birşeydi. Berbaer alışverişe gidiyoruz, çok güzel bir tulum beğeniyoruz, nasıl beğendinmi dyorum, beğendim alalım anne diyor. ben onun anne deyişine kurban olayım ya. sonra fiyatına bakıyorum, bi 99 yazıyo, birde 49, hangisi acaba diye düşünüyorum. Pahalı geliyor biraz ama kızım beğendiği için kendi kendime hangi fiyat olursa olsun alacağım diyorum, tulumda MUDO mağazasındaymış. En güzeli kızıma doyasıya sarılıyor olmamdı, hatta onu kucağımda taşırken diyorum ki , ben ne zaman doğurmuşum, demekki acı çekmemişim, bir de normal doğum zor diyorlardı diyorum
merhaba anneler hayırlı cumalar mutlu yıllar...
canım biz seninle sat olarak aynıyız bugün 23. haftamıza girdik.o söylediklerini bende hissedemiyoırum merak etme zaten son iki gündür hareketleride çok yavaş uyuyomu acaba tosunum bilmiyorumki doktor bana rapor verdi kuzum kendine sandı herhal
inş canım cvp verirler
kafam allak bullak deli oldum resmen kaldım arada yaptırsam mı yaptırmasımmı
Canlar, ben yılbaşı menüsü hazırlıyorum :) arada sizlere bakıyorum
canomm
tam size soracaktım akşam için ne hazırladığınızı
ne hazırlıyosunn zonnn
canım, ben 2013 nisan annesi olabilirim 2 yıl sonra. eşimle planlarımız bu yönde. gelirsen görüşürüz
ooo inş hadi bakalımm
bende herşey yolunda giderse 2013-2014 arası düşünücem sanırım
hemen bir kaç şey sormak istiyorum fikrinzi alayım....
bebişlerimzi için hastane çıkışları uzun kollu zaten...onun dışında içine içine alacagını ilk 3 ay giymesi için çıtçıtlı badilerden uzu kollumu kısa kollumu alcaksınız...
mayısta doğacak nasipse haziranbelkide temmuzda giyecek hava sıcak olucak ama evde klima çalışır karar veremedim ...siz ne düşünüyorsunuz????**
Mothercare de çok hoş badiler var..onalrdan almak sitiyorum bir an önce hiç sabrım yok..bir sürü şey yaptım kendim fotograf yüklemeyi öğrenince hepsini paylaşacagım sizinle....
cnm uzun kolluda al kısa kolluda al. yeni doğan bir bebeğe ilk etapta ne kadar sıcak olursa olsun hava, kısa kollu giydirilmez. her ikiside lazım olacaktır.
BENM HEPSİ KISA KOLLU. bir iki tane uzun kollu body aldım hepsi bu :)hemen bir kaç şey sormak istiyorum fikrinzi alayım....
bebişlerimzi için hastane çıkışları uzun kollu zaten...onun dışında içine içine alacagını ilk 3 ay giymesi için çıtçıtlı badilerden uzu kollumu kısa kollumu alcaksınız...
mayısta doğacak nasipse haziranbelkide temmuzda giyecek hava sıcak olucak ama evde klima çalışır karar veremedim ...siz ne düşünüyorsunuz????**
Mothercare de çok hoş badiler var..onalrdan almak sitiyorum bir an önce hiç sabrım yok..bir sürü şey yaptım kendim fotograf yüklemeyi öğrenince hepsini paylaşacagım sizinle....
Canlar, ben yılbaşı menüsü hazırlıyorum :) arada sizlere bakıyorum
canomm
tam size soracaktım akşam için ne hazırladığınızı
ne hazırlıyosunn zonnn
ooo inş hadi bakalımm
bende herşey yolunda giderse 2013-2014 arası düşünücem sanırım
o zaman 2013 te görüşürüz :) yılbaşı menümü mesaj atıyorum
KIZLARRR
akşama ne hazırlamayı düşünüyosunuz
yada hazırlayan varsa ne hazırlıyor
kızlar....
bu bebek arabası işi çokkkk karışık
bi türlü karar veremiyorum baston pusetmi alsam yoksa iki parçalı travel sistem deniliyor sanırım -oto koltuğu olarak da kullanılan pusetli yani- olanlardanmı bilemiyorum.. ilk önceleri chicco liteway diodum kesin olarak ama araştırdıkça özellikle bir yaşına kadar bebekler için ergonomik olmadığını görüyorum... şimdi aklımda başka bi model daha var. ama biraz pahalı gibi :82:
bi bakarmısınız siz ne düşünüyosunuz?
Maxi-Cosi Taxi Citi Cx Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?