tatlım çok güzelde, bu kadar para vermeye değermi? bebeklerimiz bunu en fazla 2 sene kullanacaklar 2 yaşından sonra durmak istemiyorlar bile içinde. tabi yinede senin fikrin. çok hoşuna gittiyse al derim.
tatlım çok güzelde, bu kadar para vermeye değermi? bebeklerimiz bunu en fazla 2 sene kullanacaklar 2 yaşından sonra durmak istemiyorlar bile içinde. tabi yinede senin fikrin. çok hoşuna gittiyse al derim.
ah bi aklıma ve keseme uygun model bulsam...
katılıyorum canım. valla ben chicco bile almadım. fransız markalı benimki 180 milyondu ana kucağıda 120
benm yengemler hep krafttan, kanzdan aldılar. 2 sene kullanıp attılar. gerek yok. benm için en önemli olanı omuriligine dost bir arabaydı aldığım arabada öyle. marka fln yalan.
teyzem fransada, chicco yu burda durumu düşkünler alıyor, mother care mağazasıda çok ucuz yollu bir mağaza fransada diyor. Türkiye'ye gelince adam oluyorlar
sözüm meclisten dışarı
katılıyorum canım. valla ben chicco bile almadım. fransız markalı benimki 180 milyondu ana kucağıda 120
benm yengemler hep krafttan, kanzdan aldılar. 2 sene kullanıp attılar. gerek yok. benm için en önemli olanı omuriligine dost bir arabaydı aldığım arabada öyle. marka fln yalan.
teyzem fransada, chicco yu burda durumu düşkünler alıyor, mother care mağazasıda çok ucuz yollu bir mağaza fransada diyor. Türkiye'ye gelince adam oluyorlar
sözüm meclisten dışarı
vakit kalacak mı bilmiyorum mnü hazırlamaya...sanmıyorum...sen ne hazırlayacaksın?
Öncelikle herkese cumleten Merhaba
Yeni yıl mesajı yazan güzel dileklerini ileten herkese cok tesekkur ederim..
İnşallah dualarımız kabul olurr
fdile48 ve zoontejie...Demek kızlarınızla birlik olcanız heee
Bende aynı seyi eşime söyliyorum oglum bi dogsun görcen sen diyorum
Gulesramm, hosgeldin canimm
evet. dilekte bende simdidcen anne-kiz dayanismasi icine girdikk...ileride nasil olur artik sende tahmin edersin
Sende hosgeldin aramoza o halde...ana-ogul dayanismasida bir baska olur hani
canım bebgin beyninde kistler bile olabiliyormuş ama doguma kadar düzeliyormuş tabi en iyisi takipte olmak bebişin sagsaglim dogar inşallahBir anlam aramıyorum, sadece kızımla vakit geçirmenin keyfi vardı uyandığımda yüzümde :) En son kontrolümde doktor bebeğin beyninde fazla boşluk gördü. Normalde belli bir seviyede olması gerekiyormuş ama bizde bu seviye üst sınırdaymış. O yüzden takip edeceğim dedi, büyüyecek mi, küçülecek mi bakacağız dedi. Yarın kısmetse yine gidicem, inşallah büyüme yoktur. doktor böyle birşey söylediğinde çok kötü oldum. zaman zaman ağlama nöbetleri geliyor. sonra allaha sığınıyorum ve onun yardımından başka elimden hiçbirşey gelmeyeceğini biliyorum. Kalbimi ferah tutmaya ve kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. ama dün eşim kurtlar vadisini izliyordu, orda bir çocuğu öldürdükleri sahbneyi gördüm, başladı bende ağlama krizi. Herşey Allah'tan, bir anne olabilirim ama hepsinden öte kendimi bir emanetçi görüyorum. Allah bu çocuğun doğması için beni ve eşimi aracı yaptı, onu hangi şekilde göndereceğini bilmiyorum, içimdeki şefkat duygularyla onun sağlıklı doğmasını istiyorum. Herşeye rağmen dünya bir imtihan yeri ve allah kaldıramayacağmızdan fazlasını vermesin bize inşallah.
oy oy oy anne olcaz ya çok güzel bir yıl olacak inşallahkızlar hepinize mutlu, huzurlu, hayırlı ve bebişli seneler diliyorum. Allahım izin verirse 2010 senesinden sonra bizde anne olacağız. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş. ömür boyu mutlu olsunlar, Allahım onları hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemizi nasip etsin inş.
ececim ne de güzel yazmışsın. bende çok güldüm
şimdi marketten geldim birazdan mutfaga giricem malum aniden tansiyonum düşüyor dinlene dinlene yapıcam.neler yapacagımı yazardım ama canınız felan çeker hamişleri üzmek istememKIZLARRR
akşama ne hazırlamayı düşünüyosunuz
yada hazırlayan varsa ne hazırlıyor
tosuncuk cerencim bizimkilerkızlar sabahtan beri okuyup not alıyorumalıntı yaparsan sayfalar sürcek hepinize cvp vermek istiyorum umarım sıkılmazsınız.
derenn canım o doktoru derhal değiştir... aklı sıra espiri yapmış..makat pozisyonunda olunca nasıl duruyor pek anlamadım ama bebeğin sağlıklıysa sorun yok canım
dorti canım tansiyonun için çok dikkate et bebeğin iyiymiş çok sevindim..
simge ben göğsümü hiç sıkamdım ama uçları büyüdü ve inanılmaz karardı orayada yağ sürüyorumm.. sıkmamak gerekiyormuş öğrendiğim ii oldu..
nazo geçmiş olsun benimde pöç kısmı felaket ağrıyor dayanamıyorum..tek çare dinlenmek..bende tetenoz aşısı olmadım ve hala kararsızım
defne tuğba seninde yeni yılın kutlu olsun canım benimm
blue canım bende çok net hissetmiyorum kızımın hareketlerini başkasından duyunca çok üzülüyorum bu kız çok tembel onu biliyorum..
semacannn geçmiş olsun ben buara çok kaydım ayakkabımdan kaynaklanıyor acilen daha rahat bişey alamam lazım
baharnaz canım sanada geçmiş olsun biz dikkate tsekte çevredekiler etmiyor..
fdilek ahhh bende uyurmuyum biğün öyle güzelll maşallahh ne güzell yarasınn..
özlemmm canımmm nasılsınnn dilerim sorunsuz bir yıl geçirirsinn
simgesel dianaaaa selammm
zonoxxx harika bi yeni yıl mesajıı amin canım çok teşekkürler
tülin ben çatlak kremi almadım ama yağlarla idare ediyorum şuan herşey süper umarım faydasını görücem..
nevraaa çok duygulandım rabbiim seni bebeğine bağışlasın onuda sanaa
eceeee benimki hep raporlu galiba bana dokunmayın diyor galiba
duncan ii senelre canım benimmmm
kızılcık canım öncelikle riskin kaç çıktı ?ben as oldum çok kolay çok basit bir işlem korkulacak bişey yok ancak ii bir hastanede uzman tarafından yaptır yani üniv. hast. uygun bunun için.. düşük riski 200 de 1 sorunda olmuyor zaten.. başka bişey sorucaksan yardımcı olurum canım..
srp kmy hoşgeldinnnn ayyy bizde buluşalım kızlar yaaaaaa ne güzel yapmışlar demi ama...
awsar canım çoook geçmiş olsun... dilerim hiç sorun çıkmaz peki başka doktorlara gitmedinmi? iyice araştır bi riskli gebelik uzmanına git bence..
sELAM tATLISKOLARRR,
Bu sene benim icin bir donum noktasi oldu, 2010 un ilk 7 ayi benim icin zindan gibi gecti, saglik problemlerim oldu(bebek konusunda) hic olmayacak, umudumuzu kaybettik derken agustos ayinda minigimiz geldi:)) Rabbim mucizemizi bagisladi bize..Iyisiyle...kotusuyle simdi koskoca bir yili geride birakacagiz. Suan cok mutluyuz ve bu mutluluk herseye deger.
2011 yli hepimiz icin saglikli, neseli, mutluluk dolu bir yil olsun. En onemlisi herbirimizin bebekleriyle baslayacagi guzel bir seruven olsun...
Ben kendimi asil simdiden sonra hayata basliyor kabul edecegim...
Hepinize mutlu yillar hanimlar! Hersey gonlunuzce olsun
canım inşallah bir sonraki ultrasonunda önemli bir şey olmadığı haberini verir doktorun ... bol bol dua ...Bir anlam aramıyorum, sadece kızımla vakit geçirmenin keyfi vardı uyandığımda yüzümde :) En son kontrolümde doktor bebeğin beyninde fazla boşluk gördü. Normalde belli bir seviyede olması gerekiyormuş ama bizde bu seviye üst sınırdaymış. O yüzden takip edeceğim dedi, büyüyecek mi, küçülecek mi bakacağız dedi. Yarın kısmetse yine gidicem, inşallah büyüme yoktur. doktor böyle birşey söylediğinde çok kötü oldum. zaman zaman ağlama nöbetleri geliyor. sonra allaha sığınıyorum ve onun yardımından başka elimden hiçbirşey gelmeyeceğini biliyorum. Kalbimi ferah tutmaya ve kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. ama dün eşim kurtlar vadisini izliyordu, orda bir çocuğu öldürdükleri sahbneyi gördüm, başladı bende ağlama krizi. Herşey Allah'tan, bir anne olabilirim ama hepsinden öte kendimi bir emanetçi görüyorum. Allah bu çocuğun doğması için beni ve eşimi aracı yaptı, onu hangi şekilde göndereceğini bilmiyorum, içimdeki şefkat duygularyla onun sağlıklı doğmasını istiyorum. Herşeye rağmen dünya bir imtihan yeri ve allah kaldıramayacağmızdan fazlasını vermesin bize inşallah.
bence de sence.....cnm uzun kolluda al kısa kolluda al. yeni doğan bir bebeğe ilk etapta ne kadar sıcak olursa olsun hava, kısa kollu giydirilmez. her ikiside lazım olacaktır.
çok pahalı ama yaaa... birmilyar ..ben anca çocuk odasına okadar civarı yada biraz üstü verebilirimkızlar....
bu bebek arabası işi çokkkk karışık
bi türlü karar veremiyorum baston pusetmi alsam yoksa iki parçalı travel sistem deniliyor sanırım -oto koltuğu olarak da kullanılan pusetli yani- olanlardanmı bilemiyorum.. ilk önceleri chicco liteway diodum kesin olarak ama araştırdıkça özellikle bir yaşına kadar bebekler için ergonomik olmadığını görüyorum... şimdi aklımda başka bi model daha var. ama biraz pahalı gibi :82:
bi bakarmısınız siz ne düşünüyosunuz?
...
Maxi-Cosi Taxi Citi Cx Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri
Bu arada aksam menude neler var diye sormussunuz.
Biz geleneksel olarak her yilbasi tum aile annemlerde bulusuruz,
orda birlikte guzel bir aksam yemgi hazirlar keyifli bir aksam geciririz.
Bunun yanisira her bir kardes aramizda anlasiriz, birimiz icecekleri alir, digeri kivir zivir bisiler, digeri meyve vs. bu sekilde ortaklasa bi aksam hazirlariz:)))
Bu sene aksam yemegi icin ablam anneme yardime dicek, o erkenden gidicek oraya. E ben malum ailenin surpriz hamilesi olarak herturlu izin hakkina sahibim, goz gibi bakiyor hepsi bana, hickimse ote git demiyor:)))
Ne yalan soliim, bende tadini cikarmaya calisiyorum
Bizde boyle kizlar, sizler neler yapicaksiniz??
Zooxx, mutfaktasin biliyorummmm, ne hazirliyorsun paylassana kuzucuk:))
Bende hazırcıyım. dışarıdan alacağız herşeyi. annemler abimler ablamlar bütün aile bir arada olacak. onlarda hazırlık yaptılar zaten. benim 3 avantajım var. en küçükleri olmak, çalışmam ve hamile olmam nedeniyle pek birşey yaptırmıyorlar. Tek yaptığım evi süslemek oldu. her yere balonlar astım, rengarenk süslerle kapladım her yeri. içimdeki çocuktan mıdır bilmiyorum çocuk gibi sevinerek süsledim evi
Hepinizin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar.2011 de güzel haberler mutluluklar paylaşmak dileğiylee....
canım bebgin beyninde kistler bile olabiliyormuş ama doguma kadar düzeliyormuş tabi en iyisi takipte olmak bebişin sagsaglim dogar inşallah
oy oy oy anne olcaz ya çok güzel bir yıl olacak inşallah
şimdi marketten geldim birazdan mutfaga giricem malum aniden tansiyonum düşüyor dinlene dinlene yapıcam.neler yapacagımı yazardım ama canınız felan çeker hamişleri üzmek istemem
canım ne güzel yazmışsın bende aynen çok sıkıntı çektim bebek konusunda bu günümüze çok şükür.çok çok mutlu bir yıl olur inşallah hepimiz için
Merhaba arkaaşlar dün giremedim umarım herkes çok iyidir umarım 2011 yılında dilediğimiz hayal ettiğimiz umut ettiğimiz tüm güzellikler bizim olur....allah herkesin gönlüne göere vdrsin rabbim kimseyi sıkıntıda bırakmasın ....sıkıntı yaşıyan tüm hamile arkadaşlarım umarım bu sıkıntılı süreci atlatıp sağlıkla kavuşurlar yavrularına 2011 yılı sağlıkla mutlulukla huzurla geÇeR inşallah vatanımıza milletimize huzur bolluk ve mutluluk getirir inşallah ....... Monaroza gözünaydın as temiz çıkmış artık hamileliğinin tadını çıkarma vakti...awshar diana ve ismini hatırlayamadığım (bebeğinim kalbinde sorun olan ) düğer arkadaşım rabbim şifa versin bebeklerinize inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza
Aral canim, ayni guzel dilekler senin icinde olsun, Rabbim herseyi gonlune gore versin insallah. Esinle ve bebeginle daha nice guzel yillara diyelim, saglikla ve huzurla.
ohh negüzel keyfini çıkar... :))) bizde kayınvalidelerle beraber kalabalık .. eşimin kuzeni var onlara gidicez.. görümcemler falan hepsi hazırlık yapıynorlar... ben de senin gibi işin yeme kısmını gerçekleştireceğim :))))
zoontejie, hosbuldum canımm..
Yeni yıl mesajın cook güzelmişş..
İnşallah yeni yıl hep güzel seyler getirir bize...
Kalabalık bir şekilde yeni yıla girmekte cok güzel..
Allah sizi hiç ayırmasın..
Biz eşimle birlikte evde olacagız..
Dısarı cıkmak istemedim cunku uzun bi süre sandalye tepesinde oturamam..
Acaba haftasonu için Bodrum' a Kusadası' na mı kacsak dedik ama ben vazgectim
2010 yazında yerimizde hiç durmadık haddinden fazla tatil yaptık yeter artık dedim..
Hem bebegimiz geliyor artık önce onu dusunmeliyiz..Odasını dekore edicez inşallah
Allah yardımcımız olsun..
Bu akşam için güzel yemekler yapacagım ama şimdi buradan söylemek ayıp olur diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?