2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sabahtan beri okuyup not alıyorumalıntı yaparsan sayfalar sürcek hepinize cvp vermek istiyorum umarım sıkılmazsınız.

derenn canım o doktoru derhal değiştir... aklı sıra espiri yapmış..makat pozisyonunda olunca nasıl duruyor pek anlamadım ama bebeğin sağlıklıysa sorun yok canım

dorti canım tansiyonun için çok dikkate et bebeğin iyiymiş çok sevindim..

simge
ben göğsümü hiç sıkamdım ama uçları büyüdü ve inanılmaz karardı orayada yağ sürüyorumm.. sıkmamak gerekiyormuş öğrendiğim ii oldu..

nazo geçmiş olsun benimde pöç kısmı felaket ağrıyor dayanamıyorum..tek çare dinlenmek..bende tetenoz aşısı olmadım ve hala kararsızım

defne tuğba seninde yeni yılın kutlu olsun canım benimm

blue canım bende çok net hissetmiyorum kızımın hareketlerini başkasından duyunca çok üzülüyorum bu kız çok tembel onu biliyorum..

semacannn
geçmiş olsun ben buara çok kaydım ayakkabımdan kaynaklanıyor acilen daha rahat bişey alamam lazım

baharnaz canım sanada geçmiş olsun biz dikkate tsekte çevredekiler etmiyor..

fdilek ahhh bende uyurmuyum biğün öyle güzelll maşallahh ne güzell yarasınn..

özlemmm
canımmm nasılsınnn dilerim sorunsuz bir yıl geçirirsinn

simgesel
dianaaaa selammm

zonoxxx
harika bi yeni yıl mesajıı amin canım çok teşekkürler

tülin ben çatlak kremi almadım ama yağlarla idare ediyorum şuan herşey süper umarım faydasını görücem..

nevraaa çok duygulandım rabbiim seni bebeğine bağışlasın onuda sanaa

eceeee benimki hep raporlu galiba bana dokunmayın diyor galiba

duncan ii senelre canım benimmmm

kızılcık canım öncelikle riskin kaç çıktı ?ben as oldum çok kolay çok basit bir işlem korkulacak bişey yok ancak ii bir hastanede uzman tarafından yaptır yani üniv. hast. uygun bunun için.. düşük riski 200 de 1 sorunda olmuyor zaten.. başka bişey sorucaksan yardımcı olurum canım..

srp kmy hoşgeldinnnn ayyy bizde buluşalım kızlar yaaaaaa ne güzel yapmışlar demi ama...

awsar canım çoook geçmiş olsun... dilerim hiç sorun çıkmaz peki başka doktorlara gitmedinmi? iyice araştır bi riskli gebelik uzmanına git bence..

tatlım çok güzelde, bu kadar para vermeye değermi? bebeklerimiz bunu en fazla 2 sene kullanacaklar 2 yaşından sonra durmak istemiyorlar bile içinde. tabi yinede senin fikrin. çok hoşuna gittiyse al derim.

katılıyorum canım. valla ben chicco bile almadım. fransız markalı benimki 180 milyondu ana kucağıda 120

benm yengemler hep krafttan, kanzdan aldılar. 2 sene kullanıp attılar. gerek yok. benm için en önemli olanı omuriligine dost bir arabaydı aldığım arabada öyle. marka fln yalan.

teyzem fransada, chicco yu burda durumu düşkünler alıyor, mother care mağazasıda çok ucuz yollu bir mağaza fransada diyor. Türkiye'ye gelince adam oluyorlar

sözüm meclisten dışarı

ah bi aklıma ve keseme uygun model bulsam...

cnm bide kraftın modellerine bi bak istersen.

cnm bende senin gibi düşünüyorum. fakat ben kraft aldım ama çok uyguna denk geldi. çok makul bi fiyata almış oldum. hatta bu kadar erken almayı düşünmüyordum ama indirimi kaçırmak ayıp olurdu siparişim yolda bile. inşallah güzel günlerde kullanır tosunlarımız.

peki seninkinin markası ne??

sELAM tATLISKOLARRR,

Bu sene benim icin bir donum noktasi oldu, 2010 un ilk 7 ayi benim icin zindan gibi gecti, saglik problemlerim oldu(bebek konusunda) hic olmayacak, umudumuzu kaybettik derken agustos ayinda minigimiz geldi:)) Rabbim mucizemizi bagisladi bize..Iyisiyle...kotusuyle simdi koskoca bir yili geride birakacagiz. Suan cok mutluyuz ve bu mutluluk herseye deger.

2011 yli hepimiz icin saglikli, neseli, mutluluk dolu bir yil olsun. En onemlisi herbirimizin bebekleriyle baslayacagi guzel bir seruven olsun...

Ben kendimi asil simdiden sonra hayata basliyor kabul edecegim...

Hepinize mutlu yillar hanimlar! Hersey gonlunuzce olsun

Bu arada aksam menude neler var diye sormussunuz.

Biz geleneksel olarak her yilbasi tum aile annemlerde bulusuruz,
orda birlikte guzel bir aksam yemgi hazirlar keyifli bir aksam geciririz.
Bunun yanisira her bir kardes aramizda anlasiriz, birimiz icecekleri alir, digeri kivir zivir bisiler, digeri meyve vs. bu sekilde ortaklasa bi aksam hazirlariz:)))

Bu sene aksam yemegi icin ablam anneme yardim edicek, o erkenden gidicek oraya. E ben malum ailenin surpriz hamilesi olarak herturlu izin hakkina sahibim, gozu gibi bakiyor hepsi bana, hickimse ote git demiyor:)))
Ne yalan soliim, bende tadini cikarmaya calisiyorum

Bizde boyle kizlar, sizler neler yapicaksiniz??

Zonoxx, mutfaktasin biliyorummmm, ne hazirliyorsun paylassana kuzucuk:))

Son düzenleme:
Öncelikle herkese cumleten Merhaba
Yeni yıl mesajı yazan güzel dileklerini ileten herkese cok tesekkur ederim..
İnşallah dualarımız kabul olurr

Deren, uzun sure calısıp sonra eve kapanınca bunalman ve bocalaman cok dogal ama bir de söyle dusun..Bol bol dinlenme ve bebeginle vakit gecirme sansın oluyor..Doktor içinde arkadaslar gayet güzel yazmıslar salla gitsin sekerim..allah bebegine ve sana saglıklı uzun bir ömür versin inşallah
fdile48 ve zoontejie...Demek kızlarınızla birlik olcanız heee
Bende aynı seyi eşime söyliyorum oglum bi dogsun görcen sen diyorum
Zonox sen böyle anlatıyosun ya tepikleri bende kuduruyorum bir an önce hissetmek için
Ayy oglumda kudursun içeride annesinin pasası..
Bebek arabası konusunda kesinlikle katılıyorum canım..Bende senin aldıgın fiyatlara yakın bişeyler alıcam..Zaten 2 yasından sonra oturtmak cok zor oluyo
Smge adıyla yasasın yakısıklı oglun inşallah...Cook güzelmiş
Turko guzel kızın tez zamanda iyileşir inşallah..Cook gecmiş olsun
Eylem59 hosgeldin canımm..
Baharnaz ve Semaysem kızlar düşme tehlikesi atlatmıssınız büyük gecmiş olsun..
Rabbim hepimizi korusun..Bende otobuslerden cok korkuyorum:18:
Awshar ruyan hayrolsun inşallah..İnsan ruya bile olsa nasıl etkileniyor..Sanki gercekmiş gibi..İnşallah allahım hepimize gercek hayatta yasatır bu guzellikleri
Özlem ve Dorti hosgeldiniz...Yeni yıl yeni umutlar demek..İnşallah hersey cok daha guzel olacak

Bende hazırcıyım. dışarıdan alacağız herşeyi. annemler abimler ablamlar bütün aile bir arada olacak. onlarda hazırlık yaptılar zaten. benim 3 avantajım var. en küçükleri olmak, çalışmam ve hamile olmam nedeniyle pek birşey yaptırmıyorlar. Tek yaptığım evi süslemek oldu. her yere balonlar astım, rengarenk süslerle kapladım her yeri. içimdeki çocuktan mıdır bilmiyorum çocuk gibi sevinerek süsledim evi

canım bebgin beyninde kistler bile olabiliyormuş ama doguma kadar düzeliyormuş tabi en iyisi takipte olmak bebişin sagsaglim dogar inşallah
oy oy oy anne olcaz ya çok güzel bir yıl olacak inşallah
KIZLARRR
akşama ne hazırlamayı düşünüyosunuz
yada hazırlayan varsa ne hazırlıyor
şimdi marketten geldim birazdan mutfaga giricem malum aniden tansiyonum düşüyor dinlene dinlene yapıcam.neler yapacagımı yazardım ama canınız felan çeker hamişleri üzmek istemem
tosuncuk cerencim bizimkiler

canım ne güzel yazmışsın bende aynen çok sıkıntı çektim bebek konusunda bu günümüze çok şükür.çok çok mutlu bir yıl olur inşallah hepimiz için

Merhaba arkaaşlar dün giremedim umarım herkes çok iyidir umarım 2011 yılında dilediğimiz hayal ettiğimiz umut ettiğimiz tüm güzellikler bizim olur....allah herkesin gönlüne göere vdrsin rabbim kimseyi sıkıntıda bırakmasın ....sıkıntı yaşıyan tüm hamile arkadaşlarım umarım bu sıkıntılı süreci atlatıp sağlıkla kavuşurlar yavrularına 2011 yılı sağlıkla mutlulukla huzurla geÇeR inşallah vatanımıza milletimize huzur bolluk ve mutluluk getirir inşallah ....... Monaroza gözünaydın as temiz çıkmış artık hamileliğinin tadını çıkarma vakti...awshar diana ve ismini hatırlayamadığım (bebeğinim kalbinde sorun olan ) düğer arkadaşım rabbim şifa versin bebeklerinize inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza

9

Son düzenleme:
canım inşallah bir sonraki ultrasonunda önemli bir şey olmadığı haberini verir doktorun ... bol bol dua ...
Ağlama demem ..bende olsam ilk etapta ağlardım .. ama sonra hep umudumuzu toparlayıp .. dua edelim ..sende öyle yapmışsın anladığım kadarı ile . bende dün kurtar vadisinde fena oldum .. onu o sahnelri vermeleri bile çok yanlış .... sigarayı sansürlüyorlar ... verdikleri sahneye bakkk......nasıl ağladım

cnm uzun kolluda al kısa kolluda al. yeni doğan bir bebeğe ilk etapta ne kadar sıcak olursa olsun hava, kısa kollu giydirilmez. her ikiside lazım olacaktır.
bence de sence.....
çok pahalı ama yaaa... birmilyar ..ben anca çocuk odasına okadar civarı yada biraz üstü verebilirim

ohh negüzel keyfini çıkar... :))) bizde kayınvalidelerle beraber kalabalık .. eşimin kuzeni var onlara gidicez.. görümcemler falan hepsi hazırlık yapıynorlar... ben de senin gibi işin yeme kısmını gerçekleştireceğim :))))

Melekcim, anlayisli ailede bir baska oluyor dimi canim, saolsunlar hepside
Annenlerdemi toplaniyorsunuz sizde? Yoksa hepsi sanami gelicekler?

Simdiden keyifli bir aksam diliyorum canim sana ve ailene

Hepinizin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar.2011 de güzel haberler mutluluklar paylaşmak dileğiylee....

Aynen katilyorm canim guzel dileklerine, hepimiz icin super gibi bir sene olur insallah.

Sen uykuyu aldinya dun geceden, bu gece uyumazsin artik

zoontejie, hosbuldum canımm..
Yeni yıl mesajın cook güzelmişş..
İnşallah yeni yıl hep güzel seyler getirir bize...
Kalabalık bir şekilde yeni yıla girmekte cok güzel..
Allah sizi hiç ayırmasın..
Biz eşimle birlikte evde olacagız..
Dısarı cıkmak istemedim cunku uzun bi süre sandalye tepesinde oturamam..
Acaba haftasonu için Bodrum' a Kusadası' na mı kacsak dedik ama ben vazgectim
2010 yazında yerimizde hiç durmadık haddinden fazla tatil yaptık yeter artık dedim..
Hem bebegimiz geliyor artık önce onu dusunmeliyiz..Odasını dekore edicez inşallah
Allah yardımcımız olsun..
Bu akşam için güzel yemekler yapacagım ama şimdi buradan söylemek ayıp olur diye dusunuyorum

Ececim, seninde tum sikintilarin bu sene itibariyle son bulucak insallah canim., Simdi zaman mutluluk zamani, bebislerimiz ve eslerimizle...hakkimizda herseyin hayirlisi olsun insallah.

Bu arada, menunu aciklamaman daha iyi olur bencede sekercim simdiden ellerine saglik diyorum, keyifli bir aksam olsun esinle sana, birde bebise tabii annesi:)

Nevracim, canim gorunuse bakilirsa sizin aksamda civil civil olucak, kalabalik hos oluyor hakikaten.
Sende bol bol tadini cikar ne diim, saglikla ve mutlulkla insallah guzel bir aksam olsun ailecek.

2011'den bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı diliyorum. Umarım herkes çok ama çok mutlu olur.
********** Mutlu yıllar diliyorum hepinize *************

Canim benim, saol guzel dileklerin icin.

Kalabalik bir arada guzel olur evet, ama bizimkisi daha cok gelenegi bozmamak,
yillardir bu sekilde yurutuyoruz, kac kisiyle basladik simdi kac kisi olsuk, geriye bakinca neler geliyor insanin aklina neler:)

Evde basbasa bir yilbasida hic fena degil bence, onunda yeri ayri olmali.
Iki kisi cok ozel bir aksamda programliyabilir kendine.

Suan icin tabiki en onemli olan bebeklerimiz,
evde olman daha mantikli,
Insallah belki seneye yilbasina daha farkli bir plan yapabilirsiniz 3 kisi annesi:))
Hmmm sende guzel guzel emekleri hazirlicaksin anlasilan.
Kolay gelsin canim sanada,
maksat beraberce guzel bir aksam gecirmek, huzurla neseyle,
bu 15 kisiylede olur..gayet tabii 2 kisiylede!
opuyorum canim seni..kolay gele

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…