2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende araştırıyordum bilinmiş markalarda fiyatlar çok uçuk herkes chicco ya da kraft dedi sonra yakın bi arkadaşımla konuştum o almış kızına ama bir kere bile kullanmamış kullanışlı olmadığından değil her yere arabayla gidiyolarmış puseti çok kullanmış bana vericek zaten geçen sene almış dı daha yeni bende çok ii olur dedim ve araştırmaktan vazgeçtim

canım mesajın çok güzell.. ben aslında evlendiğimden beri hem mutlu oldum hem mutsuz rabbim diyorum bu yıl benim dönüm noktam olsun ve bebeğim benim şansım mucizem olsun.. dilerim geçen 3 yılda yaşadıklarımı yaşamam ve bu yıl hepsinden güzel olur..

sanırım yetişmeyecek bende bişey hazırlayamıycam
eşimden bişeyler istiycemm
akşam eve giderken hazır bişeyler alırım
ama ne bilmiyorummm

canım ben listeyi verdim kocişe alıcak hepsini bende yetiştiremicemmm...

ne güzel ailem bana çok uzakta şanslısın tadını çıkar... özendim şimdi yaa...

Hepinizin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar.2011 de güzel haberler mutluluklar paylaşmak dileğiylee....

canım seninde yeni yılın sağlık ve mutlulukla geçsin ...

canım güzel dileklerin için teşekkürler seninde yeni yılın kutlu olsun..
2011'den bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı diliyorum. Umarım herkes çok ama çok mutlu olur.
********** Mutlu yıllar diliyorum hepinize *************
amin aminnnn sanada mutlu yıllar canımm

selaamm ben geldimmmm....
Giremedim kac gundur kizlar,evde net yoktu... Haylada yok ama arkadastan girdim dayanamadimmm..
Aklim sizde..Herkez iyidir insallah?...

Ben doktora gittim 4 gun once,guya esim gitmiyelim diyordu hep ama o beni zorladi,ozlemis meger minigimizi,benimde isime geldi...

Nasilda buyumus ya,masallaaahh...Cok sasirdim gorunce elhamd..
Gozleri acik sanki bizi izliyordu,arada el sallamayida ihmal etmedi bebegimmm
Her biseyine bakti doktorumuz,ama burdakileri anlamiyorum pat pat bakiyorlar...
Soyle doyasiya yavas yavas gostermiyorlar...
Allahdan videosu elimde,evde yavaslata yavaslata izliyip duruyorum her dk
Cok sukur bir sikintimiz yok...
CINSIYETE gelinceee
Doktorumuz ilk bakti kiz olabilir dedi,sonra kiz olmasi yuksek ihtimal gibi seyler demis,birsey gorememis orada Tabi ben genede inanmak istemedim nedense,diger kontrole insallah gene kiz derse tamam dicem..
Tabi o kadar erkek gordukten sonra ruyada saka gibi geldi,kiz hic gormemistim...
Kesin KIZ sa supriz olucak bize insallah..
Rabbim en hayirlisini versinn...

Bu arada kizlar,2 gun once ben gece wc kalktim,sanirim uyanamamisim baya agriyla kalktim...
Neyse yattim ama ertesi gun oldu bende fena bobrek ve apandis tarafind agri oldu,adim atamiyorum resmen acidan,hemen doktora gittik bakildi,cok su icmem icin ikaz aldim baya,birinin bunu diyecegni bekliyordum zaten:26: tahllil verdikte dktorun yogunlugundan daha sonuc ckmadi..
Hayla arada sizliyor..
Acaba soguktanda olabilir mi? Bebisim tekme attikca sag tarafimi acip izliyordum kac gundur,acaba soguk mu cektim bobreklerime...:26:
Hayir olsun...
Insallah gecer...

Benden simdilik bu kadar,gecmisi bakamadm,malum bir haftalik yazi vardi zor biter oku oku
goz gezdireyim bi..

canım bizde kocişle başbaşa olacaktık ama arkadaşlarımız aradı ve herkes bizde taplanıcak sanıyorum bi 10-15 kişi olucağız... kızlar bana iş yaptırmaycaklarmış sağolsunlar meze hazırlıyorlarmış kocişte hazır bişeyler alcak işte öyle geçirceğiz kısmetse..

merhaba hoşgeldiniz
çok geçmiş olsunn
en başından anlatabilirmisin
daha detaylı yazarsan arkadaşlar konu hakkında detaylı bilgi verebilirler

acıbamde eskişehir hastanesindeki özlem hn gittim ikili test yaptı ense kalınlıgı 1.4 risk ise kan testinde 1/108 denildi.ve beni prf turgay şenere yonlendirdi neyse gittik doktrun yanına bana özel kartını verdi gel cvs yapalım ama hastane de yaptırınsan 2000tl benim özel muayname gelirsen 1200 tl yaparım dedi ..tabi biz şoka girdik ne oluyo die sonuçda özel hastaneye gidiyorum ben devlet hastanesine deglki ..aklıma sorular gelmeye başladı ..dderken başka doktra gittik kemal hükmen e o usg baktı gayet saglıklı dedi..ama 16 haftada gel tekrar bakalım usg de detaylı bişe gorursek yaparaız dedi aminosenteiz dedii 1 haftam kaldı işte bende merak ediyorum şimdi nasıl yapılır vs giib

gezgin cim maşallah bebişine ... artık ışığıda algılıyor bebeklerimiz . gözlerini ışığa göre açıp kapatıyorlarmış ...
sanırım üşüttün .. dikkat et kendine ...

hepimiz için çok güzel geçer inşallah .... tadını çıkartalım .. sonra uykusuz yorgun .. bebekli gecelere hazırlıklı olalım

canım öcelikle merhaba hangi şehirdesin? cvs bende yaptırdım üniversite hastanesinde ve hiç ücret ödemedim yanlız cvs de üreme gerçekleşmediği için 16. haftamdan sonra amniyosentez oldum..

cvs erken tanı açısından plasentadan alınan parça mutlaka araştırmışsındır o prof. bikere çok paracıymışş saçmalamış..

amniyosentezden sakın korkma iğne kıl kadar hiç acımıyor anlamıyorsun toplamda 3 dakika sürmez .. 17. haftadan olabilrisin 1 ay sonrada sonucun alırsın..

Gezgin hosgeldin..Bebeginin ve senin iyi olmanıza cok sevindim...
Yeter ki saglıklı olsun kuzucun inan kız erkek farketmiyor...

Cerenliyagmur...Cok sevindim senin adına...İnşallah güzel bi akşam olur sizin için..
Yeni yılın kutlu olsun canımmmm....

Aral,hosgeldin canımm..Sana da mutlu yıllar

Son düzenleme:
kızılcık pardon canım eskişehirdeymişsin oradaki fakülte hastanesine git bence bu kadar uçuk rakamlar olmamalı ben as yi de 180 tl ye yaptırdım prof. muanesinde yaptı o yüzden

benimde 2 li test riskim 1:171 çıktı ense kalınlığı 1,6 mm çıkmıştı ama as sonucum temiz çıktı sakın korkma seninde temiz çıkar..

lafa ortasından daldım ama görünce yazayım dedim

dediğin gibi mothercare yurtdışında en ucuz bebek mağzalarından biriymiş.burda çok pahalıymış

ayrıca bebek arabasına o kadar para dökmeye gerek yok,ana kucağınada

bazı bebekler hiç durmuyorlar bebek arabasında
arkadaşım en pahalısından pierre cardin aldı 2 çocuğuda kullanmadı diyebilirim.

ben 2009 da aldım baby 2 go marka
200 dü 120 ye inmişti kampanyadan aldım
pusetimi kuzenim vermişti ama kızım 7 aylıkken kırıldı biraz eskiydi

şimdi yenisini aldım 35 e.şaka gibi çok ucuz ama inanın bi farkı yok diğerlerinden hemde çok tatlı bir renk ve geniş..sınırlı süre kullanıyorlar

kızım 1 yaşına geldiğindede oto koltuğu aldım 3 yaşına kadar kullanılanlardan 130 du.

araba,arabakoltuğu ana kucağı bunalrın hepsi 1000 ve üzerine kadar çıkıyor ama kullanmayabilirlerde

hiç boşa çok para dökmeyin

ben hala 120 ye aldığım bebek arbasına bindiriyorum çarşıya çıkarken..hiç bişey olmadı

2.de onda gezecek

canım bizde bu gece benim annemlere gideceğiz benim tercihimdi evlendiğimden beri ailemle geçiremedim ya dışardaydık ya arkadaşlarımızla birde dışarda rahat olamam diye düşündüm koca gün masa başındayım birde akşam çekemeyeceğim sandalye tepesini :) anneciğimi en son sabah aradığımda çarşıda olduğunu akşam için alışveriş yaptığını söledi akşam için hediye seçiyormuş bizlere ne kadar heycan verici bende menü konusunda yardımcı oldum aslında olmadım direk istedim hehe hamiş olmanın en güzel yanıda bu zor bi menüde olsa hayır demiyolar tombala oynayıp kestane yemek istiyorum aslında birde kar yağsaydı süper olacaktı neyse çok uzattım sanırım şimdiden dışarda veya evde vakit geçirecek olan arkadaşlarıma bol eğlenceli bir gece diliyorum azımızın tadı hiç bozulmasın

hoşbulduk canım iyi bir sene olur hepimiz için inşallah....

gezginnn çok geçmiş olsun canım evet çookk su içmen gerekiyor sakın ihmal etme en az 3 litre iç hastalığın geçene kadar ...

bebeğinede maşallah canım....

kızlart nasılsınız.
hasta olan yoktur umarım geçmişe gidemiyorum çok yazıyorsunuz.okuyayım dedim bitmedi

kontrole gidenler iyi sonuçlarla gelmişlerdir umarım

2011 hepimize sağlık,huzur getirsin inşallah

netten verdiğim siparişlerim geldi.zaten az bişey almıştım

ablasınınkileride yıkayayım ütüleyim ciciler kısmına koyarım inşallah.

uyguna aldıysan süper. hani ben 500 ün üzerine fazla diyorum canım. cidden paranıza yazık. çevremde çok örneği var. eltim almış kanz'dan 700 milyona bundan 5 sene önce. şimdi çöpte sahibini bekliyor. sadece 1 sene kullandı, sonra baston aldı
peki seninkinin markası ne??
canım, eşim gelince bakarım. bebeğin odasında ama üzerinde bir sürü öte beri var. ama benim hatırladığım üzerinde zürafa resmi vardı. markanın logosu

tatlımmmmmmmmmm, güzel dileklerin için teşekkür ederiz. Allah minnoşlarımızı bize bağışlasın.
benim menüyü yollim sana, burda yazarsam belki canı çeken olur
daha yeni kçmı kodum valla :) mezeler bitti ama tavuğum berbat oldu parça pinçik oldu. çok pişirmişim. tam çerkez tavuğu olur bundan

gülesram, hoşgeldin kuzummmm. yiğit efecik napıo minik pipişliler Arda'm yerinde durmuyor bir sağa bir sola. eşek sıpası.

bu arada bebek odası konusunda aynı şeyleri düşündüğümze sevindim. onlar bizim herşeyimiz tabi ki ama birazda cebimizi düşünmemiz gerek. açıkcası ben bebek odalarına ve arabalarına paralar yığmak yerine, oğlumu 3 yaşından itibaren doğa kolejine göndermeyi istiyorum. pahalı almadığım her bir eşyanın artan parasından

gezgin, hoşgeldin canım. bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim. bol bol su iç ve ayağını sıkı giyin, iç çamaşırını gün aşırı (ıslanırsa sürekli) değiştir canım

canlarım, yeni gelenler hoşgeldi, aramıza yeni katılanlarda sefalar getirdi

Son düzenleme:

Gezgin gözün aydın bebeği sağlıklıymış,bende bu hafta girdim ayrıntılıda baktı doktor her tarafına baktı bebeğimin göremediği yerleri dürttü yazık çocuğumun rahatını bozdu eşimle donuste yolda konustuk orası ona ozel bi yer girip bakıyoruz her yerine tabi bu işin şakası:)

Yalnız doktorun 22 haftalık bebeğin cinsiyetini nasıl göremedi şaşırdım. çünkü ultrasonda görünen ilk şey bizim miniğin cinsiyetiydi. bu arada bende hamile kaldığımdan beri hep kız çocuk görmüştüm tersi çıktı sendede çıkabilir canım.

Hosgeldinnn..Sana da mutlu yıllar canımmm
Bebek arabası için yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum..
Bosuna para dökmeye gerek yok bence de

Zonoooxxxx..Kız benim oglan geceleri kuduruyor..Dun gece hiç uyutmadı..diyorum ki, eşime dönüp yatayım mumkun degil izin vermiyor..İlla hep sola yatıcak..İyi de annecim diyorum sol tarafım tutuldu artık..Sırt ustu yatalım diyom onuda begenmiyor Yigidim
Bütün gece babamıza sırtımız dönük bi bicimde yatıyoruz...

Para konusunda cok haklısın..Valla sokaga atacak bir kurusumuz bile yok...
Cunku evin kredisi bizi biraz zorluyor..Saolsun eşim yine de herseyi yapmak istiyor ama yazık gunah yani...simdi para harcamaktansa ileriyi dusunmek cok daha mantıklı..bu yuzden seni tebrike diyorum Arda nın anası

canım sen istanbulda nerde yaptırdın benim ist gelme durumumda var annemler orda

hatta eşimle birazdan yola cıkıcaz istanbula geliyoruz yılbaşı için

Aynen katilyorm canim guzel dileklerine, hepimiz icin super gibi bir sene olur insallah.

Sen uykuyu aldinya dun geceden, bu gece uyumazsin artik
Bakalım bakalım bende aman aman bi yılbaşı telaşı yok açıkçası aile yok arkadaşlar aileleriyle geçiriyo dışarı çıksan alkol kulllanmıyoruz eşimle onunda tadı yok öyle geçicek işteee...

Gezgincim iyi olmana sevindim canımm

bizde evdeyiz,alkol almayız hiç,çay çekirdek meyve bide tv izleriz her akşamki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…