kızlar....
bu bebek arabası işi çokkkk karışık
bi türlü karar veremiyorum baston pusetmi alsam yoksa iki parçalı travel sistem deniliyor sanırım -oto koltuğu olarak da kullanılan pusetli yani- olanlardanmı bilemiyorum.. ilk önceleri chicco liteway diodum kesin olarak ama araştırdıkça özellikle bir yaşına kadar bebekler için ergonomik olmadığını görüyorum... şimdi aklımda başka bi model daha var. ama biraz pahalı gibi :82:
bi bakarmısınız siz ne düşünüyosunuz?
Maxi-Cosi Taxi Citi Cx Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri
canım bende araştırıyordum bilinmiş markalarda fiyatlar çok uçuk herkes chicco ya da kraft dedi sonra yakın bi arkadaşımla konuştum o almış kızına ama bir kere bile kullanmamış kullanışlı olmadığından değil her yere arabayla gidiyolarmış puseti çok kullanmış bana vericek zaten geçen sene almış dı daha yeni bende çok ii olur dedim ve araştırmaktan vazgeçtim
sELAM tATLISKOLARRR,
Bu sene benim icin bir donum noktasi oldu, 2010 un ilk 7 ayi benim icin zindan gibi gecti, saglik problemlerim oldu(bebek konusunda) hic olmayacak, umudumuzu kaybettik derken agustos ayinda minigimiz geldi:)) Rabbim mucizemizi bagisladi bize..Iyisiyle...kotusuyle simdi koskoca bir yili geride birakacagiz. Suan cok mutluyuz ve bu mutluluk herseye deger.
2011 yli hepimiz icin saglikli, neseli, mutluluk dolu bir yil olsun. En onemlisi herbirimizin bebekleriyle baslayacagi guzel bir seruven olsun...
Ben kendimi asil simdiden sonra hayata basliyor kabul edecegim...
Hepinize mutlu yillar hanimlar! Hersey gonlunuzce olsun
canım mesajın çok güzell.. ben aslında evlendiğimden beri hem mutlu oldum hem mutsuz rabbim diyorum bu yıl benim dönüm noktam olsun ve bebeğim benim şansım mucizem olsun.. dilerim geçen 3 yılda yaşadıklarımı yaşamam ve bu yıl hepsinden güzel olur..
sanırım yetişmeyecek bende bişey hazırlayamıycam
eşimden bişeyler istiycemm
akşam eve giderken hazır bişeyler alırım
ama ne bilmiyorummm
canım ben listeyi verdim kocişe alıcak hepsini bende yetiştiremicemmm...
Bende hazırcıyım. dışarıdan alacağız herşeyi. annemler abimler ablamlar bütün aile bir arada olacak. onlarda hazırlık yaptılar zaten. benim 3 avantajım var. en küçükleri olmak, çalışmam ve hamile olmam nedeniyle pek birşey yaptırmıyorlar. Tek yaptığım evi süslemek oldu. her yere balonlar astım, rengarenk süslerle kapladım her yeri. içimdeki çocuktan mıdır bilmiyorum çocuk gibi sevinerek süsledim evi
ne güzel ailem bana çok uzakta şanslısın tadını çıkar... özendim şimdi yaa...
Hepinizin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar.2011 de güzel haberler mutluluklar paylaşmak dileğiylee....
canım seninde yeni yılın sağlık ve mutlulukla geçsin ...
canım güzel dileklerin için teşekkürler seninde yeni yılın kutlu olsun..Merhaba arkaaşlar dün giremedim umarım herkes çok iyidir umarım 2011 yılında dilediğimiz hayal ettiğimiz umut ettiğimiz tüm güzellikler bizim olur....allah herkesin gönlüne göere vdrsin rabbim kimseyi sıkıntıda bırakmasın ....sıkıntı yaşıyan tüm hamile arkadaşlarım umarım bu sıkıntılı süreci atlatıp sağlıkla kavuşurlar yavrularına 2011 yılı sağlıkla mutlulukla huzurla geÇeR inşallah vatanımıza milletimize huzur bolluk ve mutluluk getirir inşallah ....... Monaroza gözünaydın as temiz çıkmış artık hamileliğinin tadını çıkarma vakti...awshar diana ve ismini hatırlayamadığım (bebeğinim kalbinde sorun olan ) düğer arkadaşım rabbim şifa versin bebeklerinize inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza
9
amin aminnnn sanada mutlu yıllar canımm2011'den bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı diliyorum. Umarım herkes çok ama çok mutlu olur.
********** Mutlu yıllar diliyorum hepinize *************