Zonoooxxxx..Kız benim oglan geceleri kuduruyor..Dun gece hiç uyutmadı..diyorum ki, eşime dönüp yatayım mumkun degil izin vermiyor..İlla hep sola yatıcak..İyi de annecim diyorum sol tarafım tutuldu artık..Sırt ustu yatalım diyom onuda begenmiyor Yigidim
Bütün gece babamıza sırtımız dönük bi bicimde yatıyoruz...
Para konusunda cok haklısın..Valla sokaga atacak bir kurusumuz bile yok...
Cunku evin kredisi bizi biraz zorluyor..Saolsun eşim yine de herseyi yapmak istiyor ama yazık gunah yani...simdi para harcamaktansa ileriyi dusunmek cok daha mantıklı..bu yuzden seni tebrike diyorum Arda nın anası
canım sen istanbulda nerde yaptırdın benim ist gelme durumumda var annemler orda
hatta eşimle birazdan yola cıkıcaz istanbula geliyoruz yılbaşı için
kızlar yılbaşında alkol alıcak mısınız? (Alkol kullananlar için) ben öyle alkolle pek aram yok ama acaba 1 kadeh kırmızı şarap içsem mi diye düşünüyorum:26:
Hosgeldinnn..Sana da mutlu yıllar canımmm
Bebek arabası için yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum..
Bosuna para dökmeye gerek yok bence de
canım sen istanbulda nerde yaptırdın benim ist gelme durumumda var annemler orda
hatta eşimle birazdan yola cıkıcaz istanbula geliyoruz yılbaşı için
bizde evdeyiz,alkol almayız hiç,çay çekirdek meyve bide tv izleriz her akşamki gibi
Canim benim, saol guzel dileklerin icin.
Kalabalik bir arada guzel olur evet, ama bizimkisi daha cok gelenegi bozmamak,
yillardir bu sekilde yurutuyoruz, kac kisiyle basladik simdi kac kisi olsuk, geriye bakinca neler geliyor insanin aklina neler:)
Evde basbasa bir yilbasida hic fena degil bence, onunda yeri ayri olmali.
Iki kisi cok ozel bir aksamda programliyabilir kendine.
Suan icin tabiki en onemli olan bebeklerimiz,
evde olman daha mantikli,
Insallah belki seneye yilbasina daha farkli bir plan yapabilirsiniz 3 kisi annesi:))
Hmmm sende guzel guzel emekleri hazirlicaksin anlasilan.
Kolay gelsin canim sanada,
maksat beraberce guzel bir aksam gecirmek, huzurla neseyle,
bu 15 kisiylede olur..gayet tabii 2 kisiylede!
opuyorum canim seni..kolay gele
canım bizde bu gece benim annemlere gideceğiz benim tercihimdi evlendiğimden beri ailemle geçiremedim ya dışardaydık ya arkadaşlarımızla birde dışarda rahat olamam diye düşündüm koca gün masa başındayım birde akşam çekemeyeceğim sandalye tepesini :) anneciğimi en son sabah aradığımda çarşıda olduğunu akşam için alışveriş yaptığını söledi akşam için hediye seçiyormuş bizlere ne kadar heycan verici bende menü konusunda yardımcı oldum aslında olmadım direk istedim hehe hamiş olmanın en güzel yanıda bu zor bi menüde olsa hayır demiyolar tombala oynayıp kestane yemek istiyorum aslında birde kar yağsaydı süper olacaktı neyse çok uzattım sanırım şimdiden dışarda veya evde vakit geçirecek olan arkadaşlarıma bol eğlenceli bir gece diliyorum azımızın tadı hiç bozulmasın
kızlar size çok özendim ailelerinizle kalabalık sofralar ne güzel ya:84::84::84::84:
Bakalım bakalım bende aman aman bi yılbaşı telaşı yok açıkçası aile yok arkadaşlar aileleriyle geçiriyo dışarı çıksan alkol kulllanmıyoruz eşimle onunda tadı yok öyle geçicek işteee...
Gezgincim iyi olmana sevindim canımm
bizde evdeyiz,alkol almayız hiç,çay çekirdek meyve bide tv izleriz her akşamki gibi
kızlar bende bişey sorayım cips yiyormusunuz?benim canım acılılarından çok istiyor hani yılbaşındada hep olur ya sofralarda
canım bende baktım az önce netten yazılanlar çok ürkütücü aman dedim ... önümüzdeki yılda içeriz inşallahh..
kızlar, ben de internetten baktım bence o bahsedilen içicilik resmen sosyal içicilik. yani hergün 1 2 kadeh alımından bahsediyorlar. açıkcası eşimle pek alkol kullanmayız ama yılbaşı gecesi rutinimizdir 1 kadeh şarap. eh napalım içmeyiz biz deAynen öyle olacak bizimde şirket eğlencesi olsaydı ona gitcektik bu sene yapılmadı .Eşimin bi lafı var eğlence yerine gidiyosan içmezsen tad almazsın bi kere ısrarla içmesekte gidelim dedim bara inan kafam şişti kaldıramadım
Zonoxcum 1 kadeh çok zarar vermez belki ama araştır bakalım hiçbir fikrim yokkk...
ye canım yeeeeeeeekızlar bende bişey sorayım cips yiyormusunuz?benim canım acılılarından çok istiyor hani yılbaşındada hep olur ya sofralarda
canım bizde bu gece benim annemlere gideceğiz benim tercihimdi evlendiğimden beri ailemle geçiremedim ya dışardaydık ya arkadaşlarımızla birde dışarda rahat olamam diye düşündüm koca gün masa başındayım birde akşam çekemeyeceğim sandalye tepesini :) anneciğimi en son sabah aradığımda çarşıda olduğunu akşam için alışveriş yaptığını söledi akşam için hediye seçiyormuş bizlere ne kadar heycan verici bende menü konusunda yardımcı oldum aslında olmadım direk istedim hehe hamiş olmanın en güzel yanıda bu zor bi menüde olsa hayır demiyolar tombala oynayıp kestane yemek istiyorum aslında birde kar yağsaydı süper olacaktı neyse çok uzattım sanırım şimdiden dışarda veya evde vakit geçirecek olan arkadaşlarıma bol eğlenceli bir gece diliyorum azımızın tadı hiç bozulmasın
Kızzlar en güzeli bu dermişim
Valla ben bi ara niyetlendim dedim sacımı basımı yapıp giyinip öylemi karsılasam amaannn dedim bosver..Esofmanımla o kadar rahatım kii..Kocişimde giysin pijamalarını
bana ilk hamilesin diyen doktor cips yeme bitki çayı içme dedi. 6 aydır ağzıma cips koymadım hoş
kokoreç,kola,jelibon falan yedim ama cips yemedim ama şu anda ölüyorum cips diye hem bi de açım resmen aşerdim
kızlar size çok özendim ailelerinizle kalabalık sofralar ne güzel ya:84::84::84::84:
Tesekkur edıyorum kizlarr...
Dediginiz gibi usuttum sanirim,dikkat edicem insallah hem suya hem sicakliga...
Rabbim hastalikla imtihan etmesin...
Cinsiyet doktoruma gore belkide kesin kiz canim,ama ben nedense guvensizim burdakilere...
Onun icin tedbirli davraniyorum...
Aynen öyle olacak bizimde şirket eğlencesi olsaydı ona gitcektik bu sene yapılmadı .Eşimin bi lafı var eğlence yerine gidiyosan içmezsen tad almazsın bi kere ısrarla içmesekte gidelim dedim bara inan kafam şişti kaldıramadım
Zonoxcum 1 kadeh çok zarar vermez belki ama araştır bakalım hiçbir fikrim yokkk...
bemim bi arkadaşım 9 ay boyunca cips yemiş 18 kilo ile tamalamışhamileliğini ne yapıyım diyor ondan başka bişey istemiyordum.. ayyy canım kokoreç iste özür dilerim kızlar ama hemde ççoook ya acaba yesemmi ben korkuyorum hani temzi yapılmıyorsa falan allah korusun mikrop kaparım die...
oooooooooo, benim eşim asla kabul etmez bunu valla. kendisi gran tuvalet giyincek ben de pijamalarla durcam. valla bizim ki çok bozulurşimdi duşumu alıp saçlarımı yapcam. arda'm ile ilk yılbaşımız anası güzelleşsin azıcık foto çekeriz bol bol. sana da tavsiye ederim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?