2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yerim senin oğluşunu çok tatlı olacaklar inşallah ben sırt ağrımdan dolayı soluma yatsamda dayaamıyorum sırt üstü yatınca rahatlıyorum bu seferde minik durmuyor ordan oraya ordan oraya napcaz bilmem

canım sen istanbulda nerde yaptırdın benim ist gelme durumumda var annemler orda

hatta eşimle birazdan yola cıkıcaz istanbula geliyoruz yılbaşı için

yok canım ben istanbul değilim, ama istanbulda yaşayan çok arkadaş var bu topikte sana yardımcı olurlar.. ya da prof. dr. atıl yüksel var riskli gebelik uzmanı türkiyede 1 numara olduğunu söylüyorlar çalışmıyorsan vaktin varsa kal ve ondan randevu alıp gidebilirsin bende mail atmıştım mailime cvp vermişti sağolsun goggelden araştırırsan çıkar canım.. telefonları o sana mutlaka yardımcı olacaktır zaten cvs yaptırma 16. haftanı bekle amniyosentez yaptırırsın canım ve sonra evine dönersin sonucunda llahın izniyle temiz çıkar korkmasenden çok daha düşük riskli çıkanlar var ve temiz çıkıyor.. atıl bey olmazsa orda tıp fakültesinde bi doktora git canım umarım biraz olsa yardımcı olabilmişimdir.

kızlar yılbaşında alkol alıcak mısınız? (Alkol kullananlar için) ben öyle alkolle pek aram yok ama acaba 1 kadeh kırmızı şarap içsem mi diye düşünüyorum:26:

kızlar yılbaşında alkol alıcak mısınız? (Alkol kullananlar için) ben öyle alkolle pek aram yok ama acaba 1 kadeh kırmızı şarap içsem mi diye düşünüyorum:26:

canım bende baktım az önce netten yazılanlar çok ürkütücü aman dedim ... önümüzdeki yılda içeriz inşallahh..

canım sen istanbulda nerde yaptırdın benim ist gelme durumumda var annemler orda

hatta eşimle birazdan yola cıkıcaz istanbula geliyoruz yılbaşı için

istanbula gelıosan ben bı prof a gittim cerrahpaşada hoca aynı zamnda adam işinde 1 numara cerrahpasada 330 tlye yapıo amnıosentezi adı rıza madazlı doktorun

bizde evdeyiz,alkol almayız hiç,çay çekirdek meyve bide tv izleriz her akşamki gibi

Aynen öyle olacak bizimde şirket eğlencesi olsaydı ona gitcektik bu sene yapılmadı .Eşimin bi lafı var eğlence yerine gidiyosan içmezsen tad almazsın bi kere ısrarla içmesekte gidelim dedim bara inan kafam şişti kaldıramadım

Zonoxcum 1 kadeh çok zarar vermez belki ama araştır bakalım hiçbir fikrim yokkk...

Son düzenleme:
Tesekkur edıyorum kizlarr...
Dediginiz gibi usuttum sanirim,dikkat edicem insallah hem suya hem sicakliga...
Rabbim hastalikla imtihan etmesin...

Cinsiyet doktoruma gore belkide kesin kiz canim,ama ben nedense guvensizim burdakilere...
Onun icin tedbirli davraniyorum...

kızlar size çok özendim ailelerinizle kalabalık sofralar ne güzel ya:84::84::84::84:

kızlar bende bişey sorayım cips yiyormusunuz?benim canım acılılarından çok istiyor hani yılbaşındada hep olur ya sofralarda

bizde evdeyiz,alkol almayız hiç,çay çekirdek meyve bide tv izleriz her akşamki gibi

Kızzlar en güzeli bu dermişim
Valla ben bi ara niyetlendim dedim sacımı basımı yapıp giyinip öylemi karsılasam amaannn dedim bosver..Esofmanımla o kadar rahatım kii..Kocişimde giysin pijamalarını

kızlar bende bişey sorayım cips yiyormusunuz?benim canım acılılarından çok istiyor hani yılbaşındada hep olur ya sofralarda

bana ilk hamilesin diyen doktor cips yeme bitki çayı içme dedi. 6 aydır ağzıma cips koymadım hoş

kokoreç,kola,jelibon falan yedim ama cips yemedim ama şu anda ölüyorum cips diye hem bi de açım resmen aşerdim

canım bende baktım az önce netten yazılanlar çok ürkütücü aman dedim ... önümüzdeki yılda içeriz inşallahh..

kızlar, ben de internetten baktım bence o bahsedilen içicilik resmen sosyal içicilik. yani hergün 1 2 kadeh alımından bahsediyorlar. açıkcası eşimle pek alkol kullanmayız ama yılbaşı gecesi rutinimizdir 1 kadeh şarap. eh napalım içmeyiz biz de
ye canım yeeeeeeee kırk yılın başında bir yiyosan ye derim. ben yicem, sonuçta her gün yemiyoruz ya. ohhh sefam olsunnn

Cok iyi dusunmussun canim, ohh annecine vermissin siparisleri, tadini cikarirsiniz insallah bu aksam hepberaber.
Kestanenin tadida bir baska olur, hele birde soba uzerinde pisiriceksinki onlari, uff sicak scak:)

Kızzlar en güzeli bu dermişim
Valla ben bi ara niyetlendim dedim sacımı basımı yapıp giyinip öylemi karsılasam amaannn dedim bosver..Esofmanımla o kadar rahatım kii..Kocişimde giysin pijamalarını

oooooooooo, benim eşim asla kabul etmez bunu valla. kendisi gran tuvalet giyincek ben de pijamalarla durcam. valla bizim ki çok bozulur şimdi duşumu alıp saçlarımı yapcam. arda'm ile ilk yılbaşımız anası güzelleşsin azıcık foto çekeriz bol bol. sana da tavsiye ederim kuzum

bemim bi arkadaşım 9 ay boyunca cips yemiş 18 kilo ile tamalamış hamileliğini ne yapıyım diyor ondan başka bişey istemiyordum.. ayyy canım kokoreç iste özür dilerim kızlar ama hemde ççoook ya acaba yesemmi ben korkuyorum hani temzi yapılmıyorsa falan allah korusun mikrop kaparım die...

kızlar size çok özendim ailelerinizle kalabalık sofralar ne güzel ya:84::84::84::84:

Ahh Ececim yaa, uzulurum bak oyle deme, gonul ister herkes sevdikleriyle beraber olsun, kalabalik ailece, ama bazen olmuyor iste guzelim. Bu durumda yinede gunun tadini cikaralim derim, hersey gonlunce olsun insallah canim benim

gezginim, hosgeldin canim, neler duyuyorummm doktor amcamiz buyuk olasilik KIZ demis bebise:))) saglikli sihatli olmasi onemli olan, guzel bir kizimizda gelirse neden olmasin

Usutmusun sanirim, dikkat et canim, tavsiyeleri dinle bol bol su ic. Insallah duzelicektir en kisa zamanda. Opuyorum cnm senide

Dilekcim, enisteyle basbasa keyifli bir aksam diliyorum canim sanada, hersey gonlunuzce olsun, guzel bir yila 3 kisi adim atasiniz insallah!

Aslında burda yicek içcek konusmak ii diil ama ben başından beri ölüyorum o bahsettiğine valla ilk başlarda gittim yedim napiyim. sonra doktor yeme dedi eşim o gün bugündür yedirmiyor. sinir oluyorum annemde diyorki sana hamileyken beyi bile yedim

Zonoxxx, kiz senin su heyecanli hallerine bayiliyormmm
Hep boyle itinali, kipir kipir ol insallah.

Hmm bu arada, senin tavuk olmus cerkez tavugu..olsunnn misafirlerine menude degisiklik yaptim dersin:
Emege saygi deriz bizde savunuruz seniii

Guzelles bakalim...gecenin hakkini verin arda bebekle:)))

Bu arada..1 kadeh saraptan bebege bisiy olmaz hayatim..ama icmezsen vicdanda yapmana gerek kalmicak :)))) sana kalmis bisiy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…