Aslında burda yicek içcek konusmak ii diil ama ben başından beri ölüyorum o bahsettiğine valla ilk başlarda gittim yedim napiyim. sonra doktor yeme dedi eşim o gün bugündür yedirmiyor. sinir oluyorum annemde diyorki sana hamileyken beyi bile yedim
Kızzlar en güzeli bu dermişim
Valla ben bi ara niyetlendim dedim sacımı basımı yapıp giyinip öylemi karsılasam amaannn dedim bosver..Esofmanımla o kadar rahatım kii..Kocişimde giysin pijamalarını
eheueheheuyerim senin oğluşunu çok tatlı olacaklar inşallah ben sırt ağrımdan dolayı soluma yatsamda dayaamıyorum sırt üstü yatınca rahatlıyorum bu seferde minik durmuyor ordan oraya ordan oraya napcaz bilmem
Ayy bende cok içen birisi diilim ama canımda cekmiyor diil hani..O kadar sofra kur ama bişey içmekızlar yılbaşında alkol alıcak mısınız? (Alkol kullananlar için) ben öyle alkolle pek aram yok ama acaba 1 kadeh kırmızı şarap içsem mi diye düşünüyorum:26:
kesinikle sekerimmdimi yani :))
ayy ben bu gece az da olsa yirim yanii...O kadardan bişey olmaz beekızlar bende bişey sorayım cips yiyormusunuz?benim canım acılılarından çok istiyor hani yılbaşındada hep olur ya sofralarda
Ohhh gel keyfim gelll, sefam olsunnn:))
bende gayet rahat bisiyler giyip gidicem annemlere...butun gece oturucaz, rahat olmam lazim, azicik suste yapsam ii olur diyorum, solgun solgun oturmayayim butun gece:)
bana ilk hamilesin diyen doktor cips yeme bitki çayı içme dedi. 6 aydır ağzıma cips koymadım hoş
kokoreç,kola,jelibon falan yedim ama cips yemedim ama şu anda ölüyorum cips diye hem bi de açım resmen aşerdim
kızlar, ben de internetten baktım bence o bahsedilen içicilik resmen sosyal içicilik. yani hergün 1 2 kadeh alımından bahsediyorlar. açıkcası eşimle pek alkol kullanmayız ama yılbaşı gecesi rutinimizdir 1 kadeh şarap. eh napalım içmeyiz biz de
ye canım yeeeeeeeekırk yılın başında bir yiyosan ye derim. ben yicem, sonuçta her gün yemiyoruz ya. ohhh sefam olsunnn
bemim bi arkadaşım 9 ay boyunca cips yemiş 18 kilo ile tamalamışhamileliğini ne yapıyım diyor ondan başka bişey istemiyordum.. ayyy canım kokoreç iste özür dilerim kızlar ama hemde ççoook ya acaba yesemmi ben korkuyorum hani temzi yapılmıyorsa falan allah korusun mikrop kaparım die...
canimm...bende arada hopur hopur goturuyorum cipsleriiii, ayyyy onu yeme bunu yemeee, can iste cekiyor bazen napalimmhicbiisycikler olmasss bu aksam yiyebilirsin
eheueheheuMaaşallah size Hep kıpırdak olsun melegin inşallah
Ayy bende cok içen birisi diilim ama canımda cekmiyor diil hani..O kadar sofra kur ama bişey içme
%100 karısık meyve suyumu almıs kocısım dun akşam...Herhal kıyıpta içemem ben bişey yaa:18:
kesinikle sekerimm
ayy ben bu gece az da olsa yirim yanii...O kadardan bişey olmaz bee
Ben yakında esofman severler dernegi kurucam..Ayy artık hiçbişey bunun gibi rahat gelmiyor bana..Hamile pantalonlarında bile bunalıyorum..Ama Sanırım zonox da haklı yaaa..kızz valla kudurttun benide..Şimdi yemeklerimi ayarlıyım..Mezelerin birazını dısarıdan aldık..Birazını ben yapıcam..
Ondan sonra da giyineyim..fotograf cekiliriz dedi yaa olmaz yani pijamayla
ayy bende süslencem koycam fotolarımı görsünler oglumla beniiiii
canım arkadaşlarım tüm 2011 mayıs ayının güzel anneleri sizleri tanıdığım için gerçekten çok mutluyum bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
yeni yılınızı kutluyor sağlık, mutluluk, huzur dolu, bol kazançlı günler diliyorum 2011 in hepimiz için mucizelerle dolu olmasını geçmişte yaşadığımız skıntılı zor günleri bir daha yaşamamak dileğiyle.. bu yıl yeni yıla 3 kişi girmenin heycanını yaşıyoruz rabbim hepimzin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.. en güzel yıllar hepimizin olsun rabbim darda olanların yardımcısı olsun ve herşey bu yıl istediğiniz dilediğiniz gibi olsun..
diliyorum bizde bebeklerimiz 6 aylık olduğunda biyerlerde buluşur ve bu dostluğumuzu ömür boyu sürdürürüz..
mutluuuuuu yılllar kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
ben çıkıyorum allaha emanet olun... kuzucuklara iyi bakın hepinizi öpüyorum..
canım arkadaşlarım tüm 2011 mayıs ayının güzel anneleri sizleri tanıdığım için gerçekten çok mutluyum bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
yeni yılınızı kutluyor sağlık, mutluluk, huzur dolu, bol kazançlı günler diliyorum 2011 in hepimiz için mucizelerle dolu olmasını geçmişte yaşadığımız skıntılı zor günleri bir daha yaşamamak dileğiyle.. bu yıl yeni yıla 3 kişi girmenin heycanını yaşıyoruz rabbim hepimzin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.. en güzel yıllar hepimizin olsun rabbim darda olanların yardımcısı olsun ve herşey bu yıl istediğiniz dilediğiniz gibi olsun..
diliyorum bizde bebeklerimiz 6 aylık olduğunda biyerlerde buluşur ve bu dostluğumuzu ömür boyu sürdürürüz..
hadi o zaman kaçamak yapalım hepimiz cips yiyelim bu gece ama dozunuda kaçırmayalım.hi hi hi kendime suç ortakları buldum yerken cipsleri beni hatırlayın emi
Ne güzel yazmıssın canımm benim..
Bende kocaman bir AMİİİİN diyorum...
Bulusma fikri harika..İnşallah bir gün o da olur..
Canlarım bende cıkıyorum..Rabbim gönlünüzden gecen her türlu guzellik ve temennileri iki kat olarak size geri versin inşallah....
Sizi kocaman öpüyoruuummmmmmmmm
kızlar bende bişey sorayım cips yiyormusunuz?benim canım acılılarından çok istiyor hani yılbaşındada hep olur ya sofralarda
kızlar yılbaşında alkol alıcak mısınız? (Alkol kullananlar için) ben öyle alkolle pek aram yok ama acaba 1 kadeh kırmızı şarap içsem mi diye düşünüyorum:26:
[kızlarr bu yılda sizlerle güzel sohbetlerimiz oldu inşalllah yeni yıldada bebişlerimizden bahsedecegiz hepinizi çok sevdimm
bu yeni yılda hepinize bebişlerinizle güzel ve mutlu bir yıl diliyorumm:81:
turkocum seninde yeni yılın kutlu olsun sağlıklı bir yıl olur umarım hepimize goncanıda öperim
herkese mrb,
hamileliğin 19.haftasındayım.2-3 gündür sırt üstü uzandığımda karnımın bi bölgesinde sert bir cisim beliriyor ve o sertliğin olduğu kısım daha şişgin duruyor dışardan belli oluyor. elimi koyduğumda o sertliğii hissediyorum.o sertlik bi süre sonra kayboluyor.böyle yaşayan var mı.
yoksa bu anormal bir durum mu.
inşallah canımm çok tşklerr teyzesiii
biraz hasta goncam onunla ilgileniyorum yeni yıla hasta girecek yavrumm
ah kuzum çok geçmiş olsun ona bol bol şifa diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?