2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese hayırlı yıllar arkadaşlar..
yeni yıl bebeğimizi saglıklı ve hayırlı olarak kucağımıza aldığımız bir yıl olur inşallah.

bugün özel hiçbişey yapmayacağım. dua edeceğim bol bol.
pazartesi as ye giricem ve hala yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.

kafam bunlarla meşgul şuan.
temizlikte yaptım her yerim ağrıyor.
oğlum sıkıldı bugün

eğer risk varsa test sonuclarında bence korkuan yaptırmıosan a.s. gir cunku bırsuru arkadas yaptırdı cok sukur hepsı cok ıyı ve ıyı sonuc aldılar içleri cok rahat artık...allah dualarını kabul etsın bebeğinle sağlıklı bır yıl gecır inş.

kızlar 2011 de gönlünüzde ne dileğiniz varsa kabul olsun inşallah....allah bebeklerımıze sağlıklı omurler nasıp etsın.. kısmetse 2011 de gozlerını acıcaklar dunyaya allahım hepsıne hayırlı yazılar yazsın...

risk varmış evt. doktorlar öyle diyorlar.
bebeğim için korkuyorum. riskleri var diorlar.

sonuç ne ollursa olsun bebeğimden vazgeçmem.
Allah'a güveniyorum. bebeğim sapasağlam.

o doktorların risk var dedıgı kac kısının sonucu temız cıktı...için rahatsa ozaman hiç uğraşma testlerle fln

inan sadece bnme ilgili olsa yaptırmam ama eşim ve annelerimiz de endişeli.

hayırlı ve güzel haber beliyorlar.
bende fazla hassas oldum bu dönem.
mayısa kdr stress yapmak istemıyorum.
ne bilim işte kafam öle dolu ki.
Allah yardım etsin hepimize

iyi akşamlar güzel anneler
sağlıklı mutlu bebeklerimizle güzel yıllar diliyorum herkeze
hepinizi öpüyorum.
iyi yıllıarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:80:

anneler ve kuzuları yeni yılın ilk mesajını ben yazmak istedim hepinizi kocaman öpüyorum

Son düzenleme:
nasıl geçti geceniz canım?

Canım yemek yedik,
TV izledik..Yeni yıla girmeye yakın bi baktım eşim uyuyo
Hemen dürttüm tabii
Sonra balkona cıkıp havai fisekleri izledik...
Dua ettik...
Şimdi uyuyor bizimki
Bende uyurum birazdan...
Sıcacık evimizde olmak guzeldi bee
Burad da hava buz gibi

oh ne güzel allah agzınızın tadını bozmasın.bizde eşimle başbaşayız tek farkımız biz hala uyumadık dahada uyumayız herhalde

oh ne güzel allah agzınızın tadını bozmasın.bizde eşimle başbaşayız tek farkımız biz hala uyumadık dahada uyumayız herhalde

Amin canımm hiçbirimizin yuvasından saglık huzur tatlı muhabbet eksik olmasın inşallah
Bu arada sana özelden mesaj attım canımm

herkese mutlu yıllar canlarım benim....

2011 bebişlerimizle bizlere sağlık huzur mutluluk sevdiklerimizle beraber ve yine kulüptede beraber olmak dileğiyle ...
hepiniz çoooook öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…