2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar

Yeni yılın ilk sabah msjınıda ben alayım :))

Yeni yıla uyanan herkese

Bakın arkadaşlar başka bir topikte ne buldum çok komik
anne karnından anne babaya konuşan bebek
Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari ...

- Star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz...

- Ulean 5 aydır tekmeliyom tepki yok!!! Du ben bunu bi ısırayımm...

- Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa

- Kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.

- Yaw amma da sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?

- Ne garip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, sahi elektrik süpürgesi ne acaba?

- Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..

- Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Rahimde rovaşata!

- Şu göbeğimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım,

Herkese günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınnn canım

bebişlerimizi kucagımıza alacagımız sene adım attık artık inşallah hayırlısıyla bir kaç ayda huzurla geçer ve bu yılda bebişlerimiz yanımızda olur heyecanla bekliyorumm

bugün rüyamda amaliyata yatıyordum bebegimi kucagıma almak için sabırsızlanıyordum alamadan kızım uyandırdı :))

herkese merhablar ;
herkes uyuyormu ne .... topik çok sessiz... 2011 hepimize sağlık mutluluk getirsinnn...

yeni yılda da hep güzelşeyler paylaşalım bu topikte ... Bebeklerimiz sağlıkla kucaklarımıza gelsin ...

dilek , turko online şu an .. öpüyorum kızlarrrrr

yeni yılın ilk günü bu yıl bize bebeklerimizi getirecek herkes sağ sağlim alır kucağına bebişlerini inşallah

4 ayımız kaldı 2011 e girdik artık çabuk geçer günler

rüyan hayrolsun turkocumm...
Herkes izinli tatillerde falan burası çok sessiz oluyo nevracım ...

Selam canlarımmmmm

güzel dileklerinize amin diyelim :)
bugün eşim çalışıyor ben evdeyşm. berbat bir gün oldu
dün akşam çok eğlendik. oğlum gürültüden kıpırdamadı çok komikti. sanırım korktu miniğim.
bugün kıpır kıpır, dünün acısını çıkarıyor.
bu arada arda'mın biletine ikramiye çıktı 7 biletten yalnızca onunkine.

kızlar birazdan yılbaşı Hamiş fotomu koyucam.
bir de arda'nın cicilerini

tülincim çok güzelmiş

Selam Zonox,
Esinin bugun calismasi cok kotu olmus be canim(
Gece erken yatabildinizmiki sabah ise gidebildi:26:
Saglik olsun ne diyelim..

Ardamiz daha simdiden sansli bir bebek desene...daha dogmadan ikramiyeside cikarmis biletine hep sansli bir bebe olsun insallah omru boyu!

Bizde dun aksam annemlerdeydik...benim kizimda hic citini cikarmadi teyzesi..kalabaliktan korkmus olmali bencede:)))

Gece 2 gibi eve geldik..basladi bizim hanim kiprasmalara:))) ne tuhaf oluyor insan o an..minicik bi ebegin sesleri ayrd etmesi...kendi evine gelince kendi sessiz ortamina donunce tekrardan hareketlenmesi:))Rabbim nelere kadir ya

Bizde bugun esimle yattik yuvarlandik walla...hicbisiy yapmadim...bu saatten sonrada zor:
Artik yarin biraz ele alirim evi yine, yavastan yavastan.

Umarim herkez icin guzel bir baslangic olur bu sene

Herkese merhaba....
İnşallah keyifler yerindedir....
Güzel dileklerini ileten tüm anneler,inşallah dualrınız kabul olur...
Sevgiyle kalınn

Son düzenleme:
zonox canım göbişin çokk tatlı maaşallah.,
ardanın giysileri de koy görelim
canım koyucam ama çok uzun zaman alıo. ufff. artık yarın akşama koyarım çünkü epey bi foto var
Zonox hani ben goremedim gobegini ya nereye koydun
tatlım, göbüşler bölümüne koydum

Herkese merhaba....
İnşallah keyifler yerindedir....
Güzel dileklerini ileten tüm anneler,inşallah dualrınız kabul olur...
Sevgiyle kalınn
hoşgeldin tatlımmmmm. bi mukavele

canlar, güzel dilekleriniz için binlerce teşekkürler...

canım göbüşünü gördüm pek şeker maşallah.arda bebegede hayırlı olsun ikramiyesi ikramiye büyük mü?:81::81::81::81:

Selamlar yeniyıl kuşları...Geceniz nası geçti bakalım. Biz klasik tv,terlik,pijama modundaydık. Bugünde bir kısım evim taşındı....

Kızlar size sölemeyi unuttum ben bir ay boyunca ev arayıp bir üst katımı tuttum. Yürüyerek ev aradığıma yandım sonrada . komedi gibin valla.... İşte böyle öpüyorum sizleri..........

Selam canim hosgeldinn,

Gecemiz iyi gecti sekercim, tum aile oturduk uzun uzun butun aksam, yedik ictik sohbet ettik. Cok kalabalik olunca TV de izlenmiyor hep izlemek istemisimdir ama malesef hehe

Hayirli olsun eviniz, yanliz gez gez sonunda ust kati tut baya komik olmus evet:)))
ama nasibiniz oymus baksana. E artik kolayda tasinirsiniz insallah

bende opuyorum cnm, kolay gelsin size ev tasiyorsunuz, co yorma kendini yavas yavas yap islerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…