yeniyılda 1 kadehte olsa şarap yada alkol alan varmı ?
Selamlar yeniyıl kuşları...Geceniz nası geçti bakalım. Biz klasik tv,terlik,pijama modundaydık. Bugünde bir kısım evim taşındı....
Kızlar size sölemeyi unuttum ben bir ay boyunca ev arayıp bir üst katımı tuttum. Yürüyerek ev aradığıma yandım sonrada . komedi gibin valla.... İşte böyle öpüyorum sizleri..........
Selamlar yeniyıl kuşları...Geceniz nası geçti bakalım. Biz klasik tv,terlik,pijama modundaydık. Bugünde bir kısım evim taşındı....
Kızlar size sölemeyi unuttum ben bir ay boyunca ev arayıp bir üst katımı tuttum. Yürüyerek ev aradığıma yandım sonrada . komedi gibin valla.... İşte böyle öpüyorum sizleri..........
rapunzel, myworld, zonnetje nasılsınız güzel anneler. :79:
Canımmmm
biz iyiyiz. bütün gün yattık yuvarlandıkk :) sizde ne var ne yok
bizde iyiyiz çok şükür cnm, aynen dünden beri yatıyoruzson yatışlarımız olacak bu yatışlar. Allahın izniyle bebişlerimiz gelince ararız bugünlerimizi
Selam canim hosgeldinn,
Bizde bugun herkesler gibi yattik yuvarlandik:))
Walla senenin ilk gununu tembel tembel gecirdik
Simdide yorulduk kizimla, uykuya hazirlaniyoduk teyzesi..
Sen nasilsin, bebis nasil?
Dedigin gibi bu yatislarimiz son son yatislar, bebeler gelsin cok arariz bu gunleri
En iyisimi tadini cikaralim
tşk ederim canım. biz iyiyiz. bugün midem çok kötü ayıptır söylemesi 10 dk önce çıkarttım. sabırım fena üşütmüşüm sakinleşmeyi bekliyorum uyumak için. umarım sen ve bebişinde iyidir.
yeniyılda 1 kadehte olsa şarap yada alkol alan varmı ?
Günaydın hamişler
BALCI çok geçmiş olsun
Duncan hayırlı olsun üst kattaki daireyi tutman o kadar uğraştan sonra :) buna kısmet denir canım taşınma işlemin daha kolay olur, kolay gelsin, kendini fazla yorma
bu arada çarşambayı perşembeye bağlayan sabaha karsı ben cok rahatsızlandım kızlar
once tansıyonum dustu sandım oturdum bıraz sonra anıden tuvalete cıktım sonra yıne basım donuyor uzanıyım derken kalktım kustum bu sefersonra korkunc bır böbrek agrısı basladı sag tarafımda bıcaklar saplanıyor gıbı dedım kesın bırsey oldu dusuk fln yapıyorum sabah 5 bucukta apar topar hastaneye gıttık tansıyonum 10-6 çıktı ama normalde de dusuktur o yuzden onemsemedık dr baktı böbregıme kum ya da tas dokuyor olabılırsın hamılelıkte ordakı kaslar duzlesır daha kolay dokulur bunlar dedı ıdrar aldı ıdrar da lokosıt fazla cıktı pzt ıdrar kulturu verıcem bakalım gezgın arkadasımız da buna benzer bırsey yasamıs sanırım ona da gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?