2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yeniyılda 1 kadehte olsa şarap yada alkol alan varmı ?

Selam canim,

Ben alkol kullanmiyorum hic...1 kadehten birsey olmayacagini okumustum...kisiye kalmis birsey, cok arzu ederse kisi, icebilir sanirim 1 kucuk kadeh:)
Ama gonul tabiki icilmemesi taraftari

tüm mayıs 2011 annelerinin ailelerinin ve canlarında atan meleklerin yeni yılını kutlarım. hayırlı huzurlu sağlıklı bereketli güzel bir yıl dilerim herkese...

kızlar bugün arkadaşım doğum yaptı epiduralle gittim gördüm nasıl güzel bişey ya görmeniz lazımdı. Rabbim hepimize ve isteyen herkese yaşatsın inşallah.

canım yeni yılımız ayı sizinki gibiydi kocişle başbaşa geç saatlere kadar oturduk.üst katını tutman komik olmuş o kadar gezdikten sonra ama olsun kolayca taşınırsın

cnm öncelikle hayırlı olsun, ev bulmuşsunuz hemide üst katta. spor yapmış oldun boşver. bakarsın bu yürüyüşler doğumda yanına kar kalır. iyi tarafından bakmak lazım. :92:

bizde iyiyiz çok şükür cnm, aynen dünden beri yatıyoruz son yatışlarımız olacak bu yatışlar. Allahın izniyle bebişlerimiz gelince ararız bugünlerimizi

böle yatıp yuvarlanması güzel tabii :) bakalım 4 ay sonra nası olucak..hele bi sağlıkla gelsinlerde

rapunzel, myworld, zonnetje nasılsınız güzel anneler. :79:

Selam canim hosgeldinn,

Bizde bugun herkesler gibi yattik yuvarlandik:))
Walla senenin ilk gununu tembel tembel gecirdik
Simdide yorulduk kizimla, uykuya hazirlaniyoduk teyzesi..

Sen nasilsin, bebis nasil?
Dedigin gibi bu yatislarimiz son son yatislar, bebeler gelsin cok arariz bu gunleri
En iyisimi tadini cikaralim

rapunzel, myworld, zonnetje nasılsınız güzel anneler. :79:

tşk ederim canım. biz iyiyiz. bugün midem çok kötü ayıptır söylemesi 10 dk önce çıkarttım. sabırım fena üşütmüşüm sakinleşmeyi bekliyorum uyumak için. umarım sen ve bebişinde iyidir.

cnm benimmm bizde iyiyiz çok şükür, yeni gördüm msjını. bu sabah öğlenlere kadar uyuduğumuz için bu gece ayaktayız uykumuzun gelmesini bekliyoruz. öpüyoruz sizi

çok geçmiş olsun cnm,
saol teyzesi bizde iyiyiz.

bu arada çarşambayı perşembeye bağlayan sabaha karsı ben cok rahatsızlandım kızlar
once tansıyonum dustu sandım oturdum bıraz sonra anıden tuvalete cıktım sonra yıne basım donuyor uzanıyım derken kalktım kustum bu sefer sonra korkunc bır böbrek agrısı basladı sag tarafımda bıcaklar saplanıyor gıbı dedım kesın bırsey oldu dusuk fln yapıyorum sabah 5 bucukta apar topar hastaneye gıttık tansıyonum 10-6 çıktı ama normalde de dusuktur o yuzden onemsemedık dr baktı böbregıme kum ya da tas dokuyor olabılırsın hamılelıkte ordakı kaslar duzlesır daha kolay dokulur bunlar dedı ıdrar aldı ıdrar da lokosıt fazla cıktı pzt ıdrar kulturu verıcem bakalım gezgın arkadasımız da buna benzer bırsey yasamıs sanırım ona da gecmıs olsun

Günaydın hamişler

BALCI çok geçmiş olsun

Duncan hayırlı olsun üst kattaki daireyi tutman o kadar uğraştan sonra :) buna kısmet denir canım taşınma işlemin daha kolay olur, kolay gelsin, kendini fazla yorma

günaydın kızlar
baharnaz canım erkencisin.
benim doğru dürüst uyku düzenim yok. 2-3 saatte bir uyanıyorum..biraz oyalanıp geri yatıyorum

canım çok geçmiş olsun ... çok sancı atlatmışsın ... ayrıca korku da cabası ...
ptesiye kadar bir ilaç vermedimi .. en azından bol su iç lokosit yüksekse....

Duncan cım hayırlı olsun ..üstkatına taşınacakmışsın .... uzak bir yere taşınmaktan daha çok yorar insanı .... in çik yapılacak 100lerce kez o yüzden maximum derecede kendine dikkat etmeye çalış

ölüyorum arkadaşlar 2 gündür .. yılbaşı gecesi boğazlarım yanmaya başladı ... ateş .. grip ... en kötüsüde boğazım ...

ben ateşli yatıyorum . kızım karnımda bana nazire yaparcasına hoplayıp zıplıyorr.. onun hatırına kalktım yataktan .canım kızım ... gece çıkardım biraz .. ,
yeni yıla hasta girdim ((
neyse kahvaltıya çağırıyorlar .. görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…