BALCI kullanıcısından alıntı
bu arada çarşambayı perşembeye bağlayan sabaha karsı ben cok rahatsızlandım kızlar
once tansıyonum dustu sandım oturdum bıraz sonra anıden tuvalete cıktım sonra yıne basım donuyor uzanıyım derken kalktım kustum bu sefersonra korkunc bır böbrek agrısı basladı sag tarafımda bıcaklar saplanıyor gıbı dedım kesın bırsey oldu dusuk fln yapıyorum sabah 5 bucukta apar topar hastaneye gıttık tansıyonum 10-6 çıktı ama normalde de dusuktur o yuzden onemsemedık dr baktı böbregıme kum ya da tas dokuyor olabılırsın hamılelıkte ordakı kaslar duzlesır daha kolay dokulur bunlar dedı ıdrar aldı ıdrar da lokosıt fazla cıktı pzt ıdrar kulturu verıcem bakalım gezgın arkadasımız da buna benzer bırsey yasamıs sanırım ona da gecmıs olsun
bu arada çarşambayı perşembeye bağlayan sabaha karsı ben cok rahatsızlandım kızlar
once tansıyonum dustu sandım oturdum bıraz sonra anıden tuvalete cıktım sonra yıne basım donuyor uzanıyım derken kalktım kustum bu sefersonra korkunc bır böbrek agrısı basladı sag tarafımda bıcaklar saplanıyor gıbı dedım kesın bırsey oldu dusuk fln yapıyorum sabah 5 bucukta apar topar hastaneye gıttık tansıyonum 10-6 çıktı ama normalde de dusuktur o yuzden onemsemedık dr baktı böbregıme kum ya da tas dokuyor olabılırsın hamılelıkte ordakı kaslar duzlesır daha kolay dokulur bunlar dedı ıdrar aldı ıdrar da lokosıt fazla cıktı pzt ıdrar kulturu verıcem bakalım gezgın arkadasımız da buna benzer bırsey yasamıs sanırım ona da gecmıs olsun
ölüyorum arkadaşlar 2 gündür .. yılbaşı gecesi boğazlarım yanmaya başladı ... ateş .. grip ... en kötüsüde boğazım ...
ben ateşli yatıyorum . kızım karnımda bana nazire yaparcasına hoplayıp zıplıyorr.. onun hatırına kalktım yataktan .canım kızım ... gece çıkardım biraz .. ,
yeni yıla hasta girdim((
neyse kahvaltıya çağırıyorlar .. görüşürüz
Hayırlı olsun yeni evin..Kendini cok yorma emi sekerim...Selamlar yeniyıl kuşları...Geceniz nası geçti bakalım. Biz klasik tv,terlik,pijama modundaydık. Bugünde bir kısım evim taşındı....
Kızlar size sölemeyi unuttum ben bir ay boyunca ev arayıp bir üst katımı tuttum. Yürüyerek ev aradığıma yandım sonrada . komedi gibin valla.... İşte böyle öpüyorum sizleri..........
yeniyılda 1 kadehte olsa şarap yada alkol alan varmı ?
Cooook gecmiş olsun canımm...Hamilelikte sancı agrı cok daha zor cekliyor alah yardımcın olsun inşallahbu arada çarşambayı perşembeye bağlayan sabaha karsı ben cok rahatsızlandım kızlar
aaaaa bu ne kızz...Noluyo annelerimize böyleölüyorum arkadaşlar 2 gündür .. yılbaşı gecesi boğazlarım yanmaya başladı ... ateş .. grip ... en kötüsüde boğazım ...
ben ateşli yatıyorum . kızım karnımda bana nazire yaparcasına hoplayıp zıplıyorr.. onun hatırına kalktım yataktan .canım kızım ... gece çıkardım biraz .. ,
yeni yıla hasta girdim((
neyse kahvaltıya çağırıyorlar .. görüşürüz
Ya bu bizim gobisleri hangi sayfaya koyuyosunuz ben bulamioru
Saol ccnm evde yatioruz valla birazdan ortakoye gitcez kocisle hava super yagulesram .!.:zonox+,rainmistik,LOVER1984,NEVRAA
Hosgeldiniz..İnşallah keyifler yerindedir
Saol ccnm evde yatioruz valla birazdan ortakoye gitcez kocisle hava super ya
ohh sefanız olsun..Gezin bakalım..Biz dun cıktık ciciler aldık ogluma
Sonra arkadasın 20 gunluk kızını sevmeye gittik..Bugunde temzilik yaptık..
Kocişim yorulmus uyuyor simdi.Kıyamam ben ona
Oglumda içimde kuduruyo..Sol tarafta calısması var bugun
canım saol. senden de bekliyoruz göbüşşş =)canım göbüşünü gördüm pek şeker maşallah.arda bebegede hayırlı olsun ikramiyesi ikramiye büyük mü?:81::81::81::81:
çok komik olmuş senin taşınma =) hayırlısı olsun canım. kendini yorma sakınSelamlar yeniyıl kuşları...Geceniz nası geçti bakalım. Biz klasik tv,terlik,pijama modundaydık. Bugünde bir kısım evim taşındı....
Kızlar size sölemeyi unuttum ben bir ay boyunca ev arayıp bir üst katımı tuttum. Yürüyerek ev aradığıma yandım sonrada . komedi gibin valla.... İşte böyle öpüyorum sizleri..........
yeniyılda 1 kadehte olsa şarap yada alkol alan varmı ?
aaaaaa çok geşmiş olsun. lütfen bol bol su iç. yoksa zorlanırsın taş ya da kum düşürüyorsan. allah şifanı versinbu arada çarşambayı perşembeye bağlayan sabaha karsı ben cok rahatsızlandım kızlar
zonox+,rainmistik,LOVER1984,NEVRAA
Hosgeldiniz..İnşallah keyifler yerindedir
geçmiş olsun diyen herkese teşk.ederim ...
zonnetje sanda geçmiş olsun cnm ..
sanırım hamilelşkten bünyelerimiz çok zayıf düşüyor.....
biraz tuvaletimizi tutsak ağrımız oluyor ... rüzgar esse hapşırıyoruz :)))
ne olacak halimiz ....
kış hamilelerinde sürekli böbrek üşütmesi .. enfeksiyon .. boğaz yolları rahatsızlıkları oluyormuş .. daha ben yenihamile kaldığımda kaç kişi söylemişti ...
yaz hamilelerinde de vucüt susuz kalıyormuş ..
4 ayımız kaldı hayırlısı atlatıp bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırsak ; tüm bu hamilelik sıkıntılıarımızı unutacağız inşallah
mrb mayıs anneleri sizi biraz geriden takip ediyorum benim oğlan 18+5 henüz ama US ye göre bir hafta ileri çıkıyor.şu ana kadar hiç kilo almadım bu normal midir.böyle bir durum yaşayan var mı.
bir de bu hafta itibariyle neler yapılması gerekiyor.4 boyutlu ultrason ve tetenoz aşısı zamanları ne zaman doktorum bi şey söylemedi.
mrb mayıs anneleri sizi biraz geriden takip ediyorum benim oğlan 18+5 henüz ama US ye göre bir hafta ileri çıkıyor.şu ana kadar hiç kilo almadım bu normal midir.böyle bir durum yaşayan var mı.
bir de bu hafta itibariyle neler yapılması gerekiyor.4 boyutlu ultrason ve tetenoz aşısı zamanları ne zaman doktorum bi şey söylemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?