2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar...
Nasilsinis bugun?
Ben gene ayak ustu giriyorum..

Balci,canim cok gecmis olsun.yazini okudum hemen sormak istedim,bende bu sekil agri yasadim iki gun,paylasmistim..
Lokasit dedigin ne kadar cikti? elimdeki testi kontrol edicem,henuz doktor hanima gosteremedik,her defasinda doguma dek geldi,iki saat bekledik goremeyince gosteremeden donduk...
Merak ettimm

Son düzenleme:
merhaba iyi pazarlar herkese 1 haftadır raporluydum yarın işe başlıyorum gözümde büyüyor

arkadaşlar çok geçmiş olsun hamilelik bünyelerimizi zayıf düşürdü aman dikkat edelim kedimize

Hayırlı olsun yeni evin..Kendini cok yorma emi sekerim...
Sana kolay gelsin..mutlu yıllar :))

yeniyılda 1 kadehte olsa şarap yada alkol alan varmı ?

Yook canımm yaaa Bi ara sarap içeyim dedim içim el vermedi kıyamadım..Halbuki az bişey içsem sorun olmazdı ama ne bileyim..Meyve suyu içtim bol bol Cooook gecmiş olsun canımm...Hamilelikte sancı agrı cok daha zor cekliyor alah yardımcın olsun inşallah aaaaa bu ne kızz...Noluyo annelerimize böyle
Allah sifa versin sana da...Aman dikat edin kendinize kızlar...
Herkese bool sifalı gunler

zonox+,rainmistik,LOVER1984,NEVRAA
Hosgeldiniz..İnşallah keyifler yerindedir

Son düzenleme:
Saol ccnm evde yatioruz valla birazdan ortakoye gitcez kocisle hava super ya

ohh sefanız olsun..Gezin bakalım..Biz dun cıktık ciciler aldık ogluma
Sonra arkadasın 20 gunluk kızını sevmeye gittik..Bugunde temzilik yaptık..
Kocişim yorulmus uyuyor simdi.Kıyamam ben ona
Oglumda içimde kuduruyo..Sol tarafta calısması var bugun

Son düzenleme:

Masallh ogluna bizim kiz genelde aksam hareketlenio simdi sesi sedasi cikmio

Selam canlarımmmmm
bir pazar ve ben evdeyim eşim çalışıyor bügün off çok sıkıcı cidden.

canım göbüşünü gördüm pek şeker maşallah.arda bebegede hayırlı olsun ikramiyesi ikramiye büyük mü?:81::81::81::81:
canım saol. senden de bekliyoruz göbüşşş =)
32 tl çıktı oğluma. en azından bilet parası çıktı =)
çok komik olmuş senin taşınma =) hayırlısı olsun canım. kendini yorma sakın
yeniyılda 1 kadehte olsa şarap yada alkol alan varmı ?

aaaaaa çok geşmiş olsun. lütfen bol bol su iç. yoksa zorlanırsın taş ya da kum düşürüyorsan. allah şifanı versin
zonox+,rainmistik,LOVER1984,NEVRAA
Hosgeldiniz..İnşallah keyifler yerindedir

hoşbuldum hayatım. keyifler eh işte... eşim bugün de çalışıyor ve ben yine evde yalnızım. kaderim midir nedir anlamadım. sen nasılsın canım

Zonoxx cok sukur iyiyim canımm..
Kocişle temizlik yaptık biraz..O koltukları ve halıları sildi..
Ben mutfak dolaplarını sildim..En zor işleri o yaptı cok sukur..
Ben yarın devam edicem..
Çocuk odasını bosalttık biraz..
Bugunumuz işle gecti..
Bizimki yorulmus uyuyor şimdi...
Oglumda kuduruyor maasallah..Sol tarafımda kazı calısması var

Bu arada Ardacıgımın sansı hep böyle guzel olsun inşallah..
Eşininde allah yardımcısı olsun..Zordur tatil zamanı calısmak..
Benimde işim öyleydi..Ne bayramım ne yılbasım vardı.
Gecen yılda calısmıstım 01 Ocak gunu...Ayy ne berbattı
Sende iyisin dimi canımm..İnşallah erken gelir seninki...

Rapunzeln canım kesintisiz uykuya hasretim geceleri 4-5 kez kalkıyorum her defasında uyumak için ne taklalar atıyorum ve uyuyamıyorum bugünlerde gündüz uykusuna başladım öğlenleri 1-2 saat uyuduğum oluyor

NEVRAA, BALCI: Kizlar cok gecmis olsun size, insallah cabucak iyilesirsiniz. Benimde dunden buyana acayip cigerlerime sanci vuruyor arkadan, sanirim usuttum bende( okadar dikkat ediyoruz ama nafile, olucagi varsa oluyor iste.

Zonox, sENDE 2011 e yanlis basladin canim yaa, kocis iste sen evde, saglik olsun ne diyelim, uzulme lutfen

Gulesram, masallah, oglusuna ciciler aliyorsun neguzel, firsatlari iyi degerlendiriyorsun, son zamana birakmiyorsun benim gibi:)) guzel gunlerde giyusin insallah kuzun canim.
Bugunde evi temizlemissiniz kocisle, ohh misler gibi oturursunuz icinde bugun. Enerjisi varken insanin, yapmali bencede, ilerleyen zamanlarda totosumuzu kaldiramicaz yerinden sanirim:)

Baharnaz, sende hosgeldin canim. Ohh sefan olsun 1-2 saatlik gunduz uykun. Geceleri uyuyamadigin icin haliyle gunduz halsizlik yapar ve biraz uyuman cok dogru!Oyle boyle geciricez canim bu aylari, insallah dogumdan sonra enerji depolariz bol bol, ben simdiden cok ozledim inan enerjik hallerimi...

slm kızlar hasta olan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun. aman dikkat edelim. hamilelikte insan daha çabuk hasta oluyor. herşeyden nem kapıyoruz valla. ben bu hamilelik süresince tam 3 defa idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. böbrek ağrısını azıcık soğuğa çıkayım hala çekiyorum. ne kadar dikkat etsem de peşimi bırakmıyor. markete gidip geliyorum bi saat ağrı çekiyorum gerisini siz düşünün artık

zonox tatlım iki gündür yalnız kalmışın. ne diyelim sağlık olsun. bak oğluşun hep seninle annesi

gülesram cnm o resim sizin resminizmi, gerçekmi? çok şeker bayıldımmm :81:

geçmiş olsun diyen herkese teşk.ederim ...

zonnetje sanda geçmiş olsun cnm ..
sanırım hamilelşkten bünyelerimiz çok zayıf düşüyor.....
biraz tuvaletimizi tutsak ağrımız oluyor ... rüzgar esse hapşırıyoruz :)))
ne olacak halimiz ....
kış hamilelerinde sürekli böbrek üşütmesi .. enfeksiyon .. boğaz yolları rahatsızlıkları oluyormuş .. daha ben yenihamile kaldığımda kaç kişi söylemişti ...
yaz hamilelerinde de vucüt susuz kalıyormuş ..
4 ayımız kaldı hayırlısı atlatıp bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırsak ; tüm bu hamilelik sıkıntılıarımızı unutacağız inşallah

Son düzenleme:
mrb mayıs anneleri sizi biraz geriden takip ediyorum benim oğlan 18+5 henüz ama US ye göre bir hafta ileri çıkıyor.şu ana kadar hiç kilo almadım bu normal midir.böyle bir durum yaşayan var mı.
bir de bu hafta itibariyle neler yapılması gerekiyor.4 boyutlu ultrason ve tetenoz aşısı zamanları ne zaman doktorum bi şey söylemedi.

su_perii
slm kızlar hasta olan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun. aman dikkat edelim. hamilelikte insan daha çabuk hasta oluyor. herşeyden nem kapıyoruz valla. ben bu hamilelik süresince tam 3 defa idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. böbrek ağrısını azıcık soğuğa çıkayım hala çekiyorum. ne kadar dikkat etsem de peşimi bırakmıyor. markete gidip geliyorum bi saat ağrı çekiyorum gerisini siz düşünün artık

nevraa, Su peri, saolun kizlarr, aman sizlerde dikkaet edin cok. Soylediginiz gibi bu havalar fena carpiyor bizi, normalde cabuk hastalanan birisi degilim, bunyem saglamdir. Hamilelik baska oluyormus kizlarpsikolojikmi usutuyoruz napiyoruz

Son düzenleme:

Hosgeldin Edaberk, saglikla kucagina alasin insalla oglusunu.
Buzamana kadar kilo almadim diyorsun, doktorun bebeginin buyumesinde herhangi bir roblem gormuyorsa cokta problem yapma kendine. Ileriki haftalarda baslarsin sende sanirim azda olsa kilo almaya.
Bizim topiktede var birkac arkadasimiz, nlarda hic kilo almadilar, hatta hamileliklerinin baslarinda verdiler bile. Sanirim en guzel yaniti onlardan alirsin.

Ben tetanoz asisi yaptirmiyorum cnm..yaptiran birsuru arkadasimiz var, ilgilenirler senin sorunla sanirim. Bildigim kadariyla 24 cu haftadan evvel oliuyosun sanirim asilarini..yada ilk dozunu..

merhaba eda ... bizler şu ana kadar 3-5 arası kilo aldık topiktekiler genel olrak söylüyorum .. ben 4 kilo aldım .. 1 kilosu bebek+suyu+plesentaymış...
kilo alamayan 1-2 kişi var ,hamileleiklerinde problem yok . önemli olan bebeğin hafta olarak ilerlemesi kilosu .....
tetenoz aşısı doktor 20. haftayı geçtiğinde yaptır dedi .. ben 21.hafta da yaptırıyorum 1-2 güne kadar ...
fetal ve 4 boyutlu ultrasonda 20-21-22. haftalarda baktırılıyor ..

kızlar valla kötü kaderim eşimin sürekli çalışması. mümkün olsa iş yerinde yatıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…