kızlar valla kötü kaderim eşimin sürekli çalışması. mümkün olsa iş yerinde yatıcak
kızlar canım çok sıkkın benim tosun hiç dogru düzgün hareket etmiyor ancak ben sırtüstü yatıp dinlersem bir iki kere vuruyor daha önceleri sürekli vuruyodu ne oldu anlamıyorum 4 gündür felan böyle ayyy takmayım diyorum ama olmuyor
kızlar canım çok sıkkın benim tosun hiç dogru düzgün hareket etmiyor ancak ben sırtüstü yatıp dinlersem bir iki kere vuruyor daha önceleri sürekli vuruyodu ne oldu anlamıyorum 4 gündür felan böyle ayyy takmayım diyorum ama olmuyor
Demekki senin tosuncuk uykuya baya bi duskun annesiii
Inanirmisin..daha 3-4 gun oncesine kadar bende kendi aklimca bebegin hareketlerini cok az buluyordum..gun icinde sayilacak kadar azdi yanii. Surda birkac gundur fazlalasti hareketleri.
Ama daha dun genis bi arastrima yaptim nette...bu haftalarda bebekler gunun buyuk kismini uyuyarak gecirirlermis Ececim...ozaman mantikli geldi banada...
Anne harekt halindeyken bebisler uykunun gozune vuruyorlarmis:))) nezaman anne aksam oturur dinlenirse, hareketler cikarmis ortaya...
Benc sakin evham yapma canim kendine. nezaman birdahaki doktor kontrolun bilmiyorum ama...istersen doktorunu bir haberdar et...sanirim biraz yetkili bir kisiden teselli edilirsen kendini daha cok iyi hissediceksin.
opuyorum cnm seni...ha birde sakin unutma...her bebek bir degildir! Bebeklerimizi ve hareketlerini(hareket sayilarini) burda birbirimizle kiyaslamaya kalkisirsak sanirim hata yapmis oluruz...
saol canım rahatlattın içimi ama böyle durgunlaşması üzüyor beni.şimdi yattım sırtüstü saglam bir tepik attı ama dedigim gibi yatmadan atmıyor.neyse doktora bi sorayım benim doktor pek rahattır normal der nasıl olsa o yüzden aramaya çok gerek görmüyorum
cok zor walla..ne diim. Esinin kendi isyerimiydi canim, aile sirketi diye kalmisti aklimda:26:?? Oyle olunca cook zor oluyor.
Benim esimde kismetse kendi isini acicak onumuzdeki gunlerde...ben razi degilim hic..kendi isin olunca mesilerede fazla kaliyor insan..hastalikta da oyle...calis babam caliss..ben sevmem boyle isleri.
Alismisim ben yabancilar gibi duzen kurdum kendime...is zamani is..ama tatil zamanida tatil..aksamlari 1 dk fazla gecirmeden vakti dooogru evime...mesailerede asla kalmam diyebilirim:)))
Hastalanincada rapor alir iyilesmeye bakalrim evde...Hepsinin hakkini veririm acikcasi...
Ama butun bu saydiklarimi is sahibi insanlar biraz zor yapiyor....
Bu konuyada nerden daldiysam simdi:))) icimdekileri dokmusum topige bir anda
Turko, naber canim, goncamiz nasil oldu??
canım meraklanma bazen bana da oluyor.
turko, miniğin nasıl hastaydı:26:
kızlar, dün başıma çok kötü bişey geldi hemen anlatayım
dün kuzenimin kayınvalidesine davetliydik. sırtım ağrımaya başladı bir süre sonra
kuzenin kayınvalideside yanına çağırdı (hamile olduğumu biliyo)
bana dedi ki" kollarını kafana koy (ayaktayım) kuzenin k.valideside ayakta arkamda
bir anda kollarımı tuttu beni havaya kaldırdı. hani birbirine sırt sırta verip havaya kaldırma var ya ondan yaptı. şooook oldum!!!!
karnım resmen kesik gibi acıdı. sonra apar topar eve geldim. oğlum kıpır kıpırdı dün, o hareketten sonra hiiiiç kıpırdamadı. eşimle eve gelene kadar akla karayı seçtik.
eve geldim bekle bekle hareket etmiyor. baya bir bejkledikten sonra hareket etti. ama o korkuda bana yetti.
dün kuzenimin kayınvalidesine davetliydik. sırtım ağrımaya başladı bir süre sonra
bana dedi ki" kollarını kafana koy (ayaktayım) kuzenin k.valideside ayakta arkamda
bir anda kollarımı tuttu beni havaya kaldırdı. hani birbirine sırt sırta verip havaya kaldırma var ya ondan yaptı. şooook oldum!!!!
karnım resmen kesik gibi acıdı. sonra apar topar eve geldim. oğlum kıpır kıpırdı dün, o hareketten sonra hiiiiç kıpırdamadı. eşimle eve gelene kadar akla karayı seçtik.
eve geldim bekle bekle hareket etmiyor. baya bir bejkledikten sonra hareket etti. ama o korkuda bana yetti.
sağolun canlarım vallahi kızlarr kızımla ugraşmaktan kendime bakamıyorum şüjkür biraz düzeldi geceleri gözüm üzerinde gündüzleride çok ilgileniyorum bazen gece uyumadıgımdan dolayı gündüz bir uykum geliyor uyutmuyor zilli o uyudugundada ben temizlik yapıyorum yani bu aralar çok yoruluyorum
zonoxcum o kadın nasıl saçmalamış öyle
ya her denileni uygulamamak lazım allah esirgesim şakaya gelmez ardamıza iyi bakk allah esirgesinn
[canım benimkide 2 gündür çok tekmelemiyor daha önce daha çok tekme atıp oynuyordu 2 gündür okadar degil ama azda olsa oynuyorlar yaa çok şükür onun için çok endişe etmiyorum daha küçükler annesi ondandır hiç aynamazsa kork bence
sağolun arkadaşlar ne güzel bu topik ya hemen sizlerin cevaplarıyla rahatlayıveriyorum.sizleri çok seviyorumEcecim, Turkoda yazmis bak neguzell...
Uzuldugunu anliyorum canim, ama bebisler sonucta kendi bildiklerini yapiyolar keratalar
Icin rahat olsun canim, bak goruceksin, birkac gunluk durgunlugun ardindan sipalar ne aksiyonlarla geliyorlar:)
saol canım rahatlattın içimi ama böyle durgunlaşması üzüyor beni.şimdi yattım sırtüstü saglam bir tepik attı ama dedigim gibi yatmadan atmıyor.neyse doktora bi sorayım benim doktor pek rahattır normal der nasıl olsa o yüzden aramaya çok gerek görmüyorum
evet canım hepimiz sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz.19. 20. 21.haftalarda daha çok oynarken şimdi niye azaldı hafta ilerledikçe hareketlerin artması gerekmezmi diye endişeleniyorum ama demekki olabiliyomuş böyle şeylercnm bu panik hepimizde var sanırım. benim bebeğimde azıcık oynamasın hemen evham yapıyorum. eşime diyorum bebek oynamıyor diye. 4 ay yandım ben desene diyorama şunu biliyorum anne hareket halindeyken bebeğin hareketlerini hissetmezmiş. sırt üstü yattığı zaman hareketlerini anlarmış. yattığın zaman bebek oynuyorsa problem yoktur. ki zonnetje arkadaşımızın da dediği gibi bebekler bu zamanlar da çok uyurlarmış ben bazen uzandığım halde saatlerce hissetmediğim oluyor. sonra kıpraşmaya başlayınca moralim düzeliyor mutlu oluyorum
böyle insanları anlamak ne mümkün. büyüktür, insan o anda bişide diyemez. ama halini anlayabiliyorum. böyle bi durumda insanın içi içini yer ama ağızdan bişide çıkmaz. ah teyzem sen ne karışırsın hamile kadına dimi. biz bebeğimize bişey olmasın diye bu kadar dikkat ederken kötü olmuş cnm yaşadığın. ama çok şükür bebeğin kıpır kıpırmış. oda şaşırmıştır anneme napıo bu teyze diye
turkocum doktor bana vermedi magnezyum bidahaki kontrolde bi sorayım kramplar için felandı herhalde demi bak bebişleride kıpırdatıyormuş:))))kızlar ya ben çok denedim ne zaman maglezum tozunu içsem bizimkind ebir hareketlenme az önce içtiö maşllah şimdi nasıl oynadı sabahtan beri böyle hissetmemiştim sizde bir deneyin o tozu içtikten sonra ama birde ben o tozun yanında gofret yiyorum ikisi birleşiyor bizimki çoşuyor galiba:))
evet canım hepimiz sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz.19. 20. 21.haftalarda daha çok oynarken şimdi niye azaldı hafta ilerledikçe hareketlerin artması gerekmezmi diye endişeleniyorum ama demekki olabiliyomuş böyle şeyler
turkocum doktor bana vermedi magnezyum bidahaki kontrolde bi sorayım kramplar için felandı herhalde demi bak bebişleride kıpırdatıyormuş:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?