2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadar cahil kadınmış o .. çok kötü birşeye sebebiyet verebilirdi .. sakin durabildinmi ben olsam bağırıp çağrırdım heralde ....
normal birine bile böyle esnetme bel çekme hareketleri tehlikeli ..bide hamile birine yapmış...

selam kızlar hepinize mutlu yıllarrrr dilerim bu yıl bebişlerimizle birlikte geçireceğimiz süper bir yıl olur

ayyyy bayıldım bu yazıya valla çok güldümmm saol paylaşımın için

canım yeni yılımız ayı sizinki gibiydi kocişle başbaşa geç saatlere kadar oturduk.üst katını tutman komik olmuş o kadar gezdikten sonra ama olsun kolayca taşınırsın

cnm öncelikle hayırlı olsun, ev bulmuşsunuz hemide üst katta. spor yapmış oldun boşver. bakarsın bu yürüyüşler doğumda yanına kar kalır. iyi tarafından bakmak lazım. :92:

Günaydın hamişler

Duncan hayırlı olsun üst kattaki daireyi tutman o kadar uğraştan sonra :) buna kısmet denir canım taşınma işlemin daha kolay olur, kolay gelsin, kendini fazla yorma

Hayırlı olsun yeni evin..Kendini cok yorma emi sekerim...
Sana kolay gelsin..mutlu yıllar :))

çok komik olmuş senin taşınma =) hayırlısı olsun canım. kendini yorma sakın

Kızlar öncelikle teşekkür ederim. Valla komik oldu üst kata çıkmamız gerçekten:))

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

Canım ya havalar gerçekten kötü dikkatli ol ıhlamur iç bol meyve ye tatlım....

Zonox canım o kadın baya bi tehlikeli hareket yapmış dikkat edilmesi gereken şeyler bunlar dikkat et bidaha yaptırtma sakın canım kendine böle şeyler...Gerçi nerden bilicektin sende böyle bi hareket geliceğini neseki Allah korumuş canım seni ve miniğini.......

kızlar cevaplarımı yazdım nası olsa selamlarrrrrrr diyeyim kocaman. Sabahtan beri yeni oturdum biraz dinlencem sizlere yazıp ayaklarımı uzatcam. Bugün baya bir eşya çıkarıldı üst kata. Evin yarısı aşağıda kaldı yarısı yularda komik bir haldeyiz anlayacağınız.Haftaya kalan yarısıda taşıncak biticek üst kattayız ondan sonra...Belki taşınma bittikten sonra bi süre giremem internete bu kattakini iptal ettirip üst kata tekrardan açtırcaz çünkü böyle işte kızlar öptüm sizleri görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeee........

ewet canım ben 3aydır kullanıyorum yoksa çok kraplarım oluyor braz fazla yürüyeyim kraplar çoşuyor kızımda pek olmamıştı 2.de daha çok olabilirmiş öyle dedi eczacı arkadaşım
bende henüz yok kraplar canım
selam kızlar hepinize mutlu yıllarrrr dilerim bu yıl bebişlerimizle birlikte geçireceğimiz süper bir yıl olur
canım sanada mutlu yıllar...inşallah canım

zonoxcum o kadın nasıl saçmalamış öyle
ya her denileni uygulamamak lazım allah esirgesim şakaya gelmez ardamıza iyi bakk allah esirgesinn
[/U][/COLOR]

canlarım, öyle aniden oldu ki. daha idrak edemeden beni hoooop havaya kaldırdı.

yazık, minik arda'm korkudan hareket etmedi uzun bir süre. kadın, kuzenn kayınvalidesi old. içi bişey diemedim. resmen dilim tutuldu bir de kadın bana sürekli "senin hamileliğin zor geçiceğe benziyor" deyip durdu neyse ki ucuz atlattım.

yarın detaylıya giricem kızlarrrrrrrrrrrr çok heycanlıyım. minnoşumu görücem çok şükür

turko cum paylaşımın çok güzeldi...

dilARA cım sana da mutlu yıllar

Duncan saol cnm teşk ederim ..ıhlamur un içinde yüzdüm 2 gündür ...
pastil de bebeğe geçip zarar veriyormuş dedi doktor.. olips mentolle idare ediyorum ..

bilginiz olsun arkadaşlar ..zararsız diye pastil emmeyin

Kdilara, sanada mutlu yillar canim, hersey gonlunce olsun insallah. Bu yil hepimiz icin cok heyecanli, umut dolu bir yil olucak bebislerimizle:)) [/B]

Duncan, sende hosgeldin canim. Anlasilan baya bi yorulmussun, kolay degil ev tasiyorsunuz.
Bacim, yakininda otursaydim simdi sana guzel bir cay demlerdim, yanindada sevdigin seyler, uzativer derdim ayaklarini servisler benden:)))

Bol sans sana canim yarin detaylida, ardamizada selamlar annesi

Benim detaylinin 2 ci bolumude bu sali. Hatirlarsaniz bebisin ani hareketlerinden ve donmelerinden kalbi istedikleri gibi evirip cevirip arastiramamislardi, yeterli gormediler yani tamamdir demek icin...o yuzden 1 kez daha gitmemi istediler..bu sali gidicem kismetse, umarim surpriz bir aksilik cikmaz...

herkese selam arkadaşlar,
amniyosentez yaptırmamaya karar verdim.
o kadar rahatladım ki.
oğlumun düzenini bozmicam riske atmicam onu...

Zonnetje,canım en iyisi yavas yavas yapmak bişeyleri..Agırlasınca dısarı cıkmak dolasmak daha zor gelicek...En önemli işler evin içinde inşallah önmüzdeki haftasonu baslıcz bu işlerede..
Temizlik bitmedi daha..Yarında devam edicem..Yavas yavas dolaplar cekmece içlerini duzenliyorum..Gereksiz herseyi kaldırıyorum...Evi bebegimize göre hazırlamak cook guzel yaaa

su_perii,canım evet avatardaki bizim resmimiz :)) Dun cekildik eşimle ve oglumla birlikte...Birlikte oldugumuz anları coook seviyorum..Rabbim hiçbir anne babayı evladından ayırmasın inşallah

ece1982 canımm sakın sıkma canını..24.haftadan sonra önemli olacak hareket edip etmemesi...
Benimki bazı gunler hiç hareket etmiyo..ama bazı gunler kuduruyo...Bugunde o gunlerden biriydi..
Maaşallah kuzucuklarımıza

Zonoxxx ayyy korku filmi gibi...Rabbim korumus sizi..
Öyle ani hareket yaptırılır mı yaa hamile insana..
İnşallah bi daha yasamazsın kuzucum...
büyük gecmiş olsunn

o kadar rahatladım ki.

hakkında hayırlısı olsun cnm, senin adına çok sevindim. önemli olan senin ne düşündüğündü. bundan sonra tevekkül etmek gerekir. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin cnmmm.

KIZLAR YAA ÇOK HALSİZİM KIZIMIN UYUMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM BİRAZ ÖNCE AZCIK UYUYAYIM DEDİM hemende dalmışım kızım uyandırdı hemen bebişleriniz oldugunda şimdiki gibi istediğiniz zaman yatamıyacaksınız sabah kadar gözünüz üstünde olacak uykusuz günleriniz çok olacak benden söylemesi bazen nasılda uykum geliyor hamilelikten galiba ama uyumak nerdeeeeeeeeee uykusuzummmmmmmmmm :85::85::85::97::97:[/B]

o kadar rahatladım ki.
en güzeli karar verebilmektir kararını vermişsin canım hayırlı olsun
inşallah 24. haftadan sonra hep düzenli hareket eder 4 gün kaldı 24.haftaya girmemize
ben o yüzden bol bol uyuyorum turkocum.ayyy ben uykuya çok düşkünüm ya

haftadan sonra hep düzenli hareket eder 4 gün kaldı 24.haftaya girmemize

ben o yüzden bol bol uyuyorum turkocum.ayyy
en güzeli karar verebilmektir kararını vermişsin canım hayırlı olsun

inşallah 24. ben uykuya çok düşkünüm ya

ececim uykusuz günler yakında tadını çıkarrr bol bol uyu ozaman :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…