selam kızlar geçmiş pek okuyamadım bugun modokoya gittik bebek odası baktık ama karar veremedık fiyatlar genelde 2500-3000 arasıydı.
günaydın hamişler
balcı çok geçmiş olsun
duncan hayırlı olsun üst kattaki daireyi tutman o kadar uğraştan sonra :) buna kısmet denir canım taşınma işlemin daha kolay olur, kolay gelsin, kendini fazla yorma
canım çok geçmiş olsun ... çok sancı atlatmışsın ... Ayrıca korku da cabası ...
Ptesiye kadar bir ilaç vermedimi .. En azından bol su iç lokosit yüksekse....
duncan cım hayırlı olsun ..üstkatına taşınacakmışsın .... Uzak bir yere taşınmaktan daha çok yorar insanı .... In çik yapılacak 100lerce kez o yüzden maximum derecede kendine dikkat etmeye çalış
gunaydın
balcı geçmiş olsun canım
gunaydin kizlar...
Nasilsinis bugun?
Ben gene ayak ustu giriyorum..
balci,canim cok gecmis olsun.yazini okudum hemen sormak istedim,bende bu sekil agri yasadim iki gun,paylasmistim..
Lokasit dedigin ne kadar cikti? Elimdeki testi kontrol edicem,henuz doktor hanima gosteremedik,her defasinda doguma dek geldi,iki saat bekledik goremeyince gosteremeden donduk...
Merak ettimm
merhaba iyi pazarlar herkese 1 haftadır raporluydum yarın işe başlıyorum gözümde büyüyor
arkadaşlar çok geçmiş olsun hamilelik bünyelerimizi zayıf düşürdü aman dikkat edelim kedimize
[ı]hayırlı olsun yeni evin..kendini cok yorma emi sekerim...
Sana kolay gelsin..mutlu yıllar :))[/ı]
[ı]yook canımm yaaabi ara sarap içeyim dedim içim el vermedi kıyamadım..halbuki az bişey içsem sorun olmazdı ama ne bileyim..meyve suyu içtim bol bol [/ı]
[ı] cooook gecmiş olsun canımm...hamilelikte sancı agrı cok daha zor cekliyor alah yardımcın olsun inşallah[/ı]
[ı]aaaaa bu ne kızz...noluyo annelerimize böyle
Allah sifa versin sana da...aman dikat edin kendinize kızlar...
Herkese bool sifalı gunler[/ı]
selam canlarımmmmm
bir pazar ve ben evdeyimEşim çalışıyor bügün off çok sıkıcı cidden.
Canım saol. Senden de bekliyoruz göbüşşş =)
32 tl çıktı oğluma. En azından bilet parası çıktı =)
çok komik olmuş senin taşınma =) hayırlısı olsun canım. Kendini yorma sakın
aaaaaa çok geşmiş olsun. Lütfen bol bol su iç. Yoksa zorlanırsın taş ya da kum düşürüyorsan. Allah şifanı versin
hoşbuldum hayatım. Keyifler eh işte... Eşim bugün de çalışıyor ve ben yine evde yalnızım. Kaderim midir nedir anlamadım. Sen nasılsın canım
nevraa, balcı: kizlar cok gecmis olsun size, insallah cabucak iyilesirsiniz. Benimde dunden buyana acayip cigerlerime sanci vuruyor arkadan, sanirim usuttum bende( okadar dikkat ediyoruz ama nafile, olucagi varsa oluyor iste.
zonox, sende 2011 e yanlis basladin canim yaa, kocis iste sen evde, saglik olsun ne diyelim, uzulme lutfen
gulesram, masallah, oglusuna ciciler aliyorsun neguzel, firsatlari iyi degerlendiriyorsun, son zamana birakmiyorsun benim gibi:)) guzel gunlerde giyusin insallah kuzun canim.
Bugunde evi temizlemissiniz kocisle, ohh misler gibi oturursunuz icinde bugun. Enerjisi varken insanin, yapmali bencede, ilerleyen zamanlarda totosumuzu kaldiramicaz yerinden sanirim:)
baharnaz, sende hosgeldin canim. Ohh sefan olsun 1-2 saatlik gunduz uykun. Geceleri uyuyamadigin icin haliyle gunduz halsizlik yapar ve biraz uyuman cok dogru!oyle boyle geciricez canim bu aylari, insallah dogumdan sonra enerji depolariz bol bol, ben simdiden cok ozledim inan enerjik hallerimi...
kızlar öncelikle teşekkür ederim. Valla komik oldu üst kata çıkmamız gerçekten:))
geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
Canım ya havalar gerçekten kötü dikkatli ol ıhlamur iç bol meyve ye tatlım....
zonox canım o kadın baya bi tehlikeli hareket yapmış dikkat edilmesi gereken şeyler bunlar dikkat et bidaha yaptırtma sakın canım kendine böle şeyler...gerçi nerden bilicektin sende böyle bi hareket geliceğini neseki allah korumuş canım seni ve miniğini.......
KIZLAR YAA ÇOK HALSİZİM KIZIMIN UYUMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM BİRAZ ÖNCE AZCIK UYUYAYIM DEDİM hemende dalmışım kızım uyandırdı hemen bebişleriniz oldugunda şimdiki gibi istediğiniz zaman yatamıyacaksınız sabah kadar gözünüz üstünde olacak uykusuz günleriniz çok olacak benden söylemesi bazen nasılda uykum geliyor hamilelikten galiba ama uyumak nerdeeeeeeeeee uykusuzummmmmmmmmm:85::85::85::97::97:[/B]
2011 in bu ilk iş gününde herkese günaydın...inş çok güzel bir sene geçiririz ....
günaydınnn
mutlu sabahlar
mutlu seneler herkesee
günaydın semacan...sana da mutlu sabahlar...var mı bir gelişme işinle ilgili?
turko cum paylaşımın çok güzeldi...
dilARA cım sana da mutlu yıllar
Duncan saol cnm teşk ederim ..ıhlamur un içinde yüzdüm 2 gündür ...
pastil de bebeğe geçip zarar veriyormuş dedi doktor.. olips mentolle idare ediyorum ..
bilginiz olsun arkadaşlar ..zararsız diye pastil emmeyin
günaydın
doktor kontrolünden geliyorum
moralim bozuk arkadaşlar
bebeğimin suyu azmış.(diğer organları herşeyi iyi gözüküyordu maaşallah.)
saat 11 de tekrar gidicem biraz daha ayrıntılı bakılacakmış.
çok kötü oldum.ben çok su içen biriyim benim suyumla alakası yokmuş.
normali 5-25 dedi.benim 8 miş ne demek bilmiyorum tam.
netten inceliyorumda 5 in altına inincemi riskliymiş ya bilmiyorum
moralim çok kötü ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
nolcak şimdi....
hatırlarsanız 2 kere hapşurduğumda sıvı geldi bende çi..sanmıştım o sıvı olabilirmiş..
günaydın
doktor kontrolünden geliyorum
moralim bozuk arkadaşlar
bebeğimin suyu azmış.(diğer organları herşeyi iyi gözüküyordu maaşallah.)
saat 11 de tekrar gidicem biraz daha ayrıntılı bakılacakmış.
çok kötü oldum.ben çok su içen biriyim benim suyumla alakası yokmuş.
normali 5-25 dedi.benim 8 miş ne demek bilmiyorum tam.
netten inceliyorumda 5 in altına inincemi riskliymiş ya bilmiyorum
moralim çok kötü ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
nolcak şimdi....
hatırlarsanız 2 kere hapşurduğumda sıvı geldi bende çi..sanmıştım o sıvı olabilirmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?