2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız

bızde cumartesı gunu oglumu gorduk artık kesın kesın erkek cunku pıpısının resmını aldık oglum masallah cok rahattııııııııııııııııı

kılosu 486 gram cıktı yaramaz oglum benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam kızlar geçmiş pek okuyamadım bugun modokoya gittik bebek odası baktık ama karar veremedık fiyatlar genelde 2500-3000 arasıydı.

gunaydın
balcı geçmiş olsun canım

merhaba iyi pazarlar herkese 1 haftadır raporluydum yarın işe başlıyorum gözümde büyüyor

arkadaşlar çok geçmiş olsun hamilelik bünyelerimizi zayıf düşürdü aman dikkat edelim kedimize

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar gülesram ve superiye de tşkler alıntı yapmasam da gördum sagolun:) gezgin lokosıt 30-35 goruldu yazıyor

canım aynı durumu bende yaşıyorum inan.
seninkide hasta galiba geçmiş olsun
benimkide 2 gündür hasta bir naz bir halsizlik görmelisin..gece uykuları bölük pörçük
dün sabah 6 ya kadr uyumadım ateşini kontrol ettim sürekli.
nasıl uykum vardı ama gözlerim kapanıyordu
eşimi kaldırdım o baktı ben uyudum 10.30 akadar
bide bizimkinin şurup antipatisi var öldür allah içmez.
iğne vurdurmak zorunda kalıyoruz bakalım napcaz

günaydın kızlar ... mutlu bir yıl geçirmek dileğiyle ..

geçmişi okudum maşallah bayağı kaynatmışsınız ...

benimde yeni yılım çok şükür güzel geçti arkadaşlarla birlikte çook eğlendik cumartesi pazar hiç durmadan temizlik yapsamda güzeldi:))

balcı ve nevra çok geçmiş olsun kızlar böbrek sancısı, idrar yolları ve boğaz enfeksiyonları için tek çare su bende hamileliğimin başında çok hasta oldum boğazım iltaplanmıştı doktor bol bol sıvı alıcaksın dedi..

zonox canım benim eşimin kendi işi değil ama oda cumartesi çalıştı çok zor gitti uykusuzdu seni çok iyi anlyorum çok zor bi durum..
bu arada kadın bilinçsiz bi hareket yapmış sağlık olsun bişey olmamış ya çok şükür ... işte insanları bazen anlayamıyorum..

ece üzülme benim kzımda çok harekteli değil doktoruma sordum korkma bu bünyeden bünyeye fark eder diğerleriyle kıyaslama dedi işte elimde değil üzülüyorum gerçi ben yatıpta kendimi dinleyemiyorumki bebeği dinleyeyimm

duncan taşınıyormuşsun allah kolaylık versin canım..

Günaydın Kzılar 2011 ilk iş günündeyiz umarım herkes için hayırlı bir yıl olur..
Pastil konusunda yazmak istedim bende benimde boğazlarım çok kötü oldu dr. aradım günde 2/3Strepsils alabilirsin dedi bebeğe bir zararı yok dedi..Bende 2 tane kullandım..Prospektüsüne baktım orda da yanlış hatırlamıyorsam aynı şey yazıyor,gebelikde kullanılabilir diye..

günaydın
doktor kontrolünden geliyorum
moralim bozuk arkadaşlar
bebeğimin suyu azmış.(diğer organları herşeyi iyi gözüküyordu maaşallah.)
saat 11 de tekrar gidicem biraz daha ayrıntılı bakılacakmış.
çok kötü oldum.ben çok su içen biriyim benim suyumla alakası yokmuş.
normali 5-25 dedi.benim 8 miş ne demek bilmiyorum tam.
netten inceliyorumda 5 in altına inincemi riskliymiş ya bilmiyorum
moralim çok kötü ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
nolcak şimdi....
hatırlarsanız 2 kere hapşurduğumda sıvı geldi bende çi..sanmıştım o sıvı olabilirmiş..

herkeze günaydınnn :)
hayırlı bir hafta diliyorum herkeze 2 gün tatilin ardından çalışmak zor gelsede sizlerle vakit geçirmek güzel oluyo arkadaşlar :)

tito banada doktorum kullanma demişti ama ben gebeliğimin ilk aylarında olduğum için olabilir o dönmede ilaç almak tehlikeli sonradan uygun ilaçlar içilebiliyor..

günaydın güzel anneler yarın olan randevumu bugüne çektimmm :)bigün daha bekleyemedimmm geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır

canım geçmiş olsun umarım ciddi birşeyin yoktur

günaydın canım umarım düzelir.. peki doktor bu konuda ne diyor tekrar aynı miktara ulaşabilirmiymiş. ne yapman gerekiyormuş? üzme kendini inşallah birazdan gittiğinde hayırlı haberle dönersin canım..

sedasem kendini üzme canımmmm bende çok üzüldüm ama zaten çok az kaldı doğumlarımıza ben kötü bişey olacağını düşünmüyorum telaşlanma olurmu dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…