2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar
doktora sordum benim yapabileceğim birşey varmı?yok dedi.bebeğin böbrekleriyle alakalı olabilirmiş.
kendini yormamak çok önemliymiş.
birazdan gidicem.inşallah iyi haberlerle dönerim.
dualarınız için sağolun iyiki varsınız..

ben daha önce duymamıştım böyle bir durum ama hamilelikte her an herşey olabiliyor demek ki... müdahele imkanı vardır muhakkak...veya tedbir...sıkma canını dua et...

tito banada doktorum kullanma demişti ama ben gebeliğimin ilk aylarında olduğum için olabilir o dönmede ilaç almak tehlikeli sonradan uygun ilaçlar içilebiliyor..

Belkide cnm,ya benim Dr'um Aferin bile verdi Eşim hatta alırken Ezc. hanım şaşırmış kendiside hamileymiş nasıl verir dr fln demiş bende kullanmadım kendi çabalarımla ıhlamur,bal limon vs atlattım çok şükür.. Bu arada yarın detaylı ultrasonum var, inş bi aksilik çıkmaz..

geçmiş olsun inşallah bişey yoktur
bende çok su içerim ama dönem dönem azalabiliyor sonra yine toparlıyordu,inşallah seninkide toparlar

günaydın güzel anneler yarın olan randevumu bugüne çektimmm :)bigün daha bekleyemedimmm geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır

ne güzelll
bende 10 ocakta şeker yüklemesi için gideceğim çok heyecanlıyım şimdiden 1 hafta geçmeyecek gibi geliyor.

kızlar bugün malesef yie muhabbelerinize katılamayacağım anneme gidicem birazdan hepinizi kocaman öpüyorum drden gelince yazarımm

semaysem uzun zamandır konuşamıyoruz nasılsın bakalımmm

günaydınnn
iyi haftalar
teşk.ler canım iyi olmaya gayret ediyorum
2 günlük tatil ban ayaramadı bünyem şaşırdı
dün gece uyuyamadımm
sabah kalkamadımmm çok uykum var ...
sen nasılsın
yılbaşı öncesi hem yoğundum hemde şirket biraz dalgalı

kızlar
gece bir rüya gördüm hayır olsun inş.
güya doğum zamanım gelmiş
hastaneye gidiyorum
dr.um muayene ediyor
alttan bakıcak açılma varmı diye bakıyor (parmakla)bişey yok bende
bir süre sonra tekrar bakıcam diyor istemiyorum
ben bakmanıza gerek yok açılmadı diyorum
bir yandanda tühh bak hiç açılmadı heralde benimkide açılmayacak diyorum
sez.alıcaklarmış beni
sonra hatırlıyorumm benim daha zamanım vardı niye şimdi beni alıyolar diyodumm
uyandım hooohhhhhh dedim rüyaymış
biraz daha sabretsem bebeğimide görecektim ama uyandımmm

bozduk kafayı iyice hamilelikle yaa ben de öyleyim ...ama bu tip rüyalarıma itibar etmiyorum artık...tamamen durumumuzla ilgili olduğunu düşünüyorum...doğrusu bu da yadsınır bir durum değil...hele bizim gibi ilki yaşayanlar için...yine de hayır olsun diyelim ...

Günaydın kızlaarr hepinize....

Canım geçmiş olsun bendede 2-3 kere sıcak ve yoğun bi akıntı geldi bugün gidecektim hastaneye randevu alamadım.Yarına gidicem inşallah bu akıntıyı sormak için..Bunu nasıl anlıyolar usg ilemi anlaşılıyo azaldığı...Allahtan bebeğim çok hareketli yoksa daha çok korkardımm

günaydınlar...
tatil sonrası dönüş işkence gibi hakkaten..ben şimdiden doğum iznine şu kadar kaldı die hesap yapıyorum

ya sorma
hiçde düşünmüyorum doğumu ama nerden çıktı şimdi bu :78:
amiin hayır olsun diyelim :97:
sabah yolda rüyamı düşündüm sonra acaba kızlar ( topiktekiler)
doğumdan sonra ne zaman görüşürüz kimler normal kimler sez olacak acaba diye düşündüm

günaydın kızlar
canım geçmiş olsun kuzucuguna
canım ya inşallah önemli bişey yoktur şimdi sürekli takipmi edecek doktor?kendi doktorunmu söyledi ayrıntılıdamı çıktı?
kızlar bugün malesef yie muhabbelerinize katılamayacağım anneme gidicem birazdan hepinizi kocaman öpüyorum drden gelince yazarımm
canım hadi hayırlı haberlerle dön doktordan

hayır olsun canım bu tür rüyalar normal bu dönemlerde.. ama ben ne bebekle ilgili ne doğumla ilgili daha hiççç rüya görmedim ara sıra bendemi sorun var diyorum acaba? doğumu bende düşünmemeye çalışıyorum zaten kendimi normal ya da sezeryan diye şartlandırmamaya çalışıyorum çünkü ben doğasında şansı pek yaver gitmeyen biriyim gönlüm normal doğumdan yanada olsa hayırlısı olsun diyorum..

Kızlar dün eşimle ilk defa bebek mağazalarını gezdikk..Park yataklara bebek arabalarına baktık..Baby 2 go ve babymax kraft garantisindeymiş ve kaliteside çok iyi dediler diğerleri çookk pahalıydı yaaa ..Özellikle baby2 go bebek arabasına bayıldım...Park yatak almayı kararlaştırdık ama içine yatak alan arkadaşlar viscolexmi aldılar yoksa süngermii??bide park yatak uyku setini aldınızmı hangi markaları aldınızz??

rüyan hayır olsun semacım tamamen içinde bulunduğumuz durumla alakalı bencede bende dün gece bebeğimi emzirdim yüzünü göremedim ama çok müthiş bi andı rüya bile olsa

günaydınlar...
tatil sonrası dönüş işkence gibi hakkaten..ben şimdiden doğum iznine şu kadar kaldı die hesap yapıyorum
al benden de o kadar daha en az 3 ay var üstelik...
bilinçaltı kuzucum bilinçaltı... aynı şeyi ben de düşünür oldum...normal yapabilir miyim acaba?nasıl olur normal olsa falan diye...akışına mı bıraksam acaba falan diyorum...kafam karışık çok

günaydın kızlar

günaydın ece...

arkadaşlar bende h.sonu bebeğime kıyafetler aldım çok şekerler chicco'dan aldım hepsini indirim var türkiye genelinde çok uyguna aldım bilginiz olsun çıtçıtlı kısa ve uzun kollu badiler , pappalı donlar 2 adet hastane çıkışı aldım bebeğime birde kendime 3 takım gecelik-pijama aldım onlarda çok şeker beyaz pembe ve turkuaz renklerde hepsini giymek için sabısızlanıyorum birde bebek arabaıs konusunda ne düşünüyorsunuz ben başta 1 yaşına girince alırım diyordum şimdi doğacak birkaç ay kanguruda gezdiririm sonrada kış gelecek gerek kalmaz diyodum ama çevremde baskı var mutlaka al zorlanırsın diyorlar sizlerin düşüncesi nedir bu konuda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…