2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben hala karar vermiş değilim sanıyorum son 1 aya kala hepsini alıcam ama yeni doğum yapan arkadaşım park yatak aldı chicco dan içinede tacın nevresim takımını ve uyku setini aldı desenleri çok güzeldi hatta bende mutlaka taç abakıcam ..

güle güle kullanın canım iyi günlerde giysin kuzucun.. ben hala annemi bekliyorum indirimde biticek o zaman ama alma ben alıcam acelen ne diyo beni anlamıyo..

rüyan hayır olsun semacım tamamen içinde bulunduğumuz durumla alakalı bencede bende dün gece bebeğimi emzirdim yüzünü göremedim ama çok müthiş bi andı rüya bile olsa

amin öyledir herhalde
senin rüyanda hayır olsunn:97:

canım nasılsın?sen dogum iznine 3 hafta kalamı ayrılacaksın?benşubat sonunda ayrılmayı düşünüyorum öğretmen olunca 2 ay önce iki ay sonra kullanıcam çünkü 2ay sonrasıda yaz tatili oluyo yani mart başında ayrılırsam süper olacak.gerçi ben şimdiden gitmek istemiyorum o başka

cerencim güya bende 6.aydan önce asla almam önce bebek odasını alırım diyordum ama inan bir kere girdim çıkamıyorum bu mağazalardan bana derlerdi bebek olsun kendini hiç düşünmezsin evet öyle oluyormuş ben ki giyime kuşama acayip düşkün biriyken şimdi internette ve çarşılarda bebek mağazası gezer oldum

kızlar
şeker testi kaç tl dir bilgisi olan varmı
çarşamba dr randevum var
şeker testi yaptırıcm tabi dr isterse
gideceğim hastaneyi aradım test fiyat sordum söylemediler..
geçen sefer verdiğim usg parası hala kursağımda aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum
bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi
şimdiden teşk.ler

canım benim doktorun özel muayenesi var aynı zamanda özel bir hastane ile anlaşmalı tahlilleri felan orda yaptırıyo hangi test olursa olsun 12 tl ödüyorum.tabi ben istanbul dışındayım

semaysem canım;
benim şeker yükleme testim 22 ocakta. az önce doktorumu arayıp sekreterinden fiyat sordum. diğer tetkikler gibi pahalı değilmiş. ssklı fiyatı 25 tl dediler.

sağol ececim.iyiyim.sen nasılsın?walla ben son ana kadar gelmeyi düşünüyorum sağlığımız elverirse...ne kadar çalışırsam doğumdan sonraya o kadar atabiliyormuşuz...gerçi bir sınır var onun da ama...sen ne kadar şanslısın ece.. öğretmen olunca zaten tatilin oluyor 2 ay..onu da ekleyince ohhhh...:97: ben sanırım nisanın 2.haftasına kadar devam edeceğim.sonra ayrılacağım...bebeğime bakacak kimsem de olmadığı için mümkün mertebe işime kızımla gidip gelirim öncesinde... bilmiyorum yaa...Rabbim bir kolayını verir inş...

maşallah oğluna .. nerdeyse yarımkilo olmuş ... daha bundan sonra hızla büyüyecekler inşallah
geçmiş olsun canım ...ne yapmak gerekiyormuş peki doktor birşey söylemedimi
ilgisi yok dese de sen gene de bol bol sıvı al
hayıra çıksın rüyan ..bende geçen gece yarısı karnımda bir ağrıyla uyandım ... kramp gibi .. hemen aklıma geldi rüyamda hastaneye doğuma gitmişim ... hemen geçti sonra ... rüyamdaki sancı uyanıncada devam etti ..bende doğumu aklıma getirmesemde bunu bize bilinçaltımız yapıyor sanırım semacım
gülel güle kullan cnm aldıklarını .. bende bebek arabası hemen almayacağım .. ihtiyaç duyduğumuz an gider alırız... diye düşünüyorum

ben 10. haftada yaptırmıştım .. ama gittim devlet hast. de yaptırdım ..24. haftada gene öyle yaptırıcam .. özel hastaneye ve özel tahlillere dünya para veriyorum zaten ..
vaktin varsa izin alabiliyorsan devlet hast yaptırabilirsin ..dışarda yapılandan bir farkı yok

kalbini ferah tut canım. inşalalh olacak bi kolay yolu.bende hep ilerisini düşünüyorum. nası bırakıcam. nası bakılacak...oyy oy :2: allah yardımcımız olsun

iyiyiz canım çok şükür bebişimin hareketleri biraz azaldı ama takmamaya çalışıyorum.canım bakacak birisi olmayınca zor allah kolaylı versin belki güvenilir birini bulursun

merhaba kızlar ..direkt alıntılar yaparak daldım .. geçmişi okudum öncelikle.
çalışan anneler için zor olmuştur tekar işbaşı .senlerce çalıştım 4-5 aydır çalışmıyorum sadece , oyüzden bilirim tatil dönüşleri çok zor gelirdi bana .. Allah kolaylık versin ...
herkese hayırlı haftalar olsun ... bol tekmeli olsun birdeeee :))))
benimde griple savaş devam.... şimdilik benden bu kadar .. görüşürüz gene

ben 10. haftada yaptırmıştım .. ama gittim devlet hast. de yaptırdım ..24. haftada gene öyle yaptırıcam .. özel hastaneye ve özel tahlillere dünya para veriyorum zaten ..
vaktin varsa izin alabiliyorsan devlet hast yaptırabilirsin ..dışarda yapılandan bir farkı yok[/QUOTE]

merhaba nevra
fiyat araştırıyorum
özeller uçuyorsa ben devlete giderim

canoo
sıkma canını allah kolayını vericektir
buraya kadar geldik
bunun öncesini ve sonrasını hepsini mevlamız çoktan ayarladı :97::97::97:

kalbini ferah tut canım. inşalalh olacak bi kolay yolu.bende hep ilerisini düşünüyorum. nası bırakıcam. nası bakılacak...oyy oy :2: allah yardımcımız olsun

sende üzme kendini arkadaşımmm
herşey 5 ay önce bizim için en hayırlı şekilde programlandı :97::97:

Günaydın canlarımmmmm

kızlar benim 1 haftaır kuyruk sokumum ve kulunç denen yer (kürek kemiklerim) ağrıyor. özellikle yatınca çok acısını çekiyorum. siz de durumlar nasıl

bu arada bugün kontrolüm var 15.30 da bakalım hayırlısı ile dönebilecek miyiz

canım, valla çok sıkıcı bir hal alıyor bu durum. pazarlarımızda artık iş ile geçior umarım en kısa zamanda bu kesilir.
çok teşekkür ederim. allahtan bebeğime bişey olmadı. çok şükür dün kıpır kıpırdı. sen nasılsın
canım çok geçmiş olsun. benim doktorum ilk aylarımda bol bol su iç bebeğinin amino sıvısı üzerinde direkt etkili demişti. hatta bir arkadaş vardı (burda mı, yoksa diğer anne sitelerindemiydi hatırlamıyorum) bebeğinin amino sıvısı azalmıştı sanırım 20-25. haftalar arası. doktoru bol bol su iç demişti ve cidden çok olumlu yönde gelişmeler olmuştu. bebeğinin hareketleri nasıl (az mı fazla mı)

eğer amino sıvında sorun varsa, bebeğinin hareketleri azalır demişti doktorumda. benim aminosıvım bulanık olduğunda söylemişti. partiküllü demişti sıvın. (AMİNO SIVISI AZ OLANLAR İÇİN DENİLİR BU SÖZ, KİMSE BEBEĞİNİN HAREKETLERİNE YORMASIN LÜTFEN. doktor amino sıvınız az ise söyler size)
günaydın güzel anneler yarın olan randevumu bugüne çektimmm :)bigün daha bekleyemedimmm geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır
aa benim de bugğn 15.30 hakan bey 16.30 cevahir hanım. erken gelirsen belki karşılaşırız.
canım ben babymax aldım. zaten 2 3 yıl kullanıcak heryeri sağlam olsa nolur demiştim valla sonuçta 3 yaşındaki çocuk olsa olsa 20 kilo olur. çeker o kiloyu. benim yatağım çok kaliteli ve sağlam duruyor. içindeki yatakta elyaf ya da sünger değil (vucudunun şeklini alan yatak (viskondu sanırım adı) yastığıda delikli, boğulma önleyici yastık. uyku seti de aldım markasını hatırlamıyorum. uyku seti alırken beşik yanlığı olmasınada özen gösterinnn kafasını vurmasın diye koruyor

canım, ben sorarım bugün fiyatını

bluesky, hoşgeldin canım

offfffffffff alıntı yapmazsam, okuduklarımı unutuyorum cevap yazıcaktım bir sürü kişiye ama unuttum

semaysem ben şeker yükleme testimi devlet hastanesinde yaptırıyorum ( ücret ödenmiyor sadece 1yada 2 lira verip glukoz tozu alıyorsun eczaneden o kadar canım) ve diğer bütün testlerimi tetkiklerimi herşeyimi sgkmın geçtiği yerde yaptırıyorum ama drum özelde sonucu ona götürüyorum. Bu arada 2li 4lü test ve ayrıntlarımı özelde yaptırmıştım bayaa bir fiyat ödemiştim, yine bu tarz şeyleri özelde yaptırıyorum. Fakat böbrek troit karaciğer kalp şeker ve dahiliyede yapılması gereken diğer testler bunları devlet hastanelerinde yaptırmaya çalışıyorum

sedasem geçmiş olsun inşallah ciddi birşey yoktur ve düzelir.

FDilek ben henüz alışveriş yapmadığım için bir öneride bulunamıycam

Zonnetje evet maalisef gece uykularım yok artık ve bende sen gibi enerjik olmayı özledim. İnşallah ayrıntılın güzel geçer canım

Zonox seni kaldıran kadına çok kızdım çok şükür ki herşey yolunda, 2. kez ayrıntılya niye girceksin?

Balcı bol su içmen lazım.

Duncan dinlenerek evini yerleştir kendini yorma, tansiyonuna dikkat et

Meltem Butterfly vazgeçmişsin, hayırlısı Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

Turko şu magnezyum banada taa başından yazılmıştı ama hiç içmedim çünkü kramp denen olay ne onu bilmiyorum anlatırmısın biraz ? Geceleri gerinesim geliyor korkumdan gerinemiyorum bumu acaba?

Lalehan uğramıyorsun kaç gündür sana özelden msj atmıştım ulaştımı?

Son düzenleme:

Amin canım inş..sen de mi aynı durumdasın yoksa?

iyiyiz canım çok şükür bebişimin hareketleri biraz azaldı ama takmamaya çalışıyorum.canım bakacak birisi olmayınca zor allah kolaylı versin belki güvenilir birini bulursun

hareketleri çok takma canım..her bebek aynı değilmiş...duaların için de sağol...amin inş ...güvenilir birini bulmak istanbulda öyle zor geliyor ki bana...hayırlısı bakalım...

canoo
sıkma canını allah kolayını vericektir
buraya kadar geldik
bunun öncesini ve sonrasını hepsini mevlamız çoktan ayarladı :97::97::97:

amin canım...verecektir inş...ve çok haklısın hepsi ayarlandı aslında değil mi ben biraz evhamlı mıyım neyim...şeker yüklemesi için sanırım önümüzdeki haftalarda gideceğim ben ama henüz bir fiyat bilgim yok...

sende üzme kendini arkadaşımmm
herşey 5 ay önce bizim için en hayırlı şekilde programlandı :97::97:[/QUOTE]

slm kızlar,

tito ayrıntılı usg ye girecekmişsin yarın, hayırlı haberlerle dön cnm.

sedasem geçmiş olsun, umarım önemli bişey değildir. Dualarımız seninle cnm, güzel haberlerle dön inş.

dilara bigün öne çekmişsin dr randevunu özledin tabi prensesini, seninde iyi haberlerini bekliyoruz cnm.

fdilek cnm bende park yatak alacağım, içine de sünger yatağı pek tavsiye etmiyorlar. viscolex bebeğin vücut şeklini aldığından daha sağlıklıymış. viscolex düşünüyorum ben. uyku setinide muhakkak park yatak için olduğunu belirt. yoksa normal uyku setleri park yataklara büyük geliyor. funnababy nin sitesine bi bak cnm, güzel uyku setleri var.

Günaydın....Ah ah Zonoxcum ben o kuyruksokumu ağrısı aylardır çekiyorum...çok engelliyor insanın kalkıp oturma rahatlığını ama yapacak birşey yok...çekeceğiz böyle...benim doktorum öyle dedi yani...Hoşbulduk bu arada kontrolümün olduğu günler çok heyecanlı oluyorum ben...sen de öyle misin?hadi güzel hbrlerle gel inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…