Kızlar dün eşimle ilk defa bebek mağazalarını gezdikk..Park yataklara bebek arabalarına baktık..Baby 2 go ve babymax kraft garantisindeymiş ve kaliteside çok iyi dediler diğerleri çookk pahalıydı yaaa ..Özellikle baby2 go bebek arabasına bayıldım...Park yatak almayı kararlaştırdık ama içine yatak alan arkadaşlar viscolexmi aldılar yoksa süngermii??bide park yatak uyku setini aldınızmı hangi markaları aldınızz??
arkadaşlar bende h.sonu bebeğime kıyafetler aldım çok şekerler chicco'dan aldım hepsini indirim var türkiye genelinde çok uyguna aldım bilginiz olsun çıtçıtlı kısa ve uzun kollu badiler , pappalı donlar 2 adet hastane çıkışı aldım bebeğime birde kendime 3 takım gecelik-pijama aldım onlarda çok şeker beyaz pembe ve turkuaz renklerde hepsini giymek için sabısızlanıyorum birde bebek arabaıs konusunda ne düşünüyorsunuz ben başta 1 yaşına girince alırım diyordum şimdi doğacak birkaç ay kanguruda gezdiririm sonrada kış gelecek gerek kalmaz diyodum ama çevremde baskı var mutlaka al zorlanırsın diyorlar sizlerin düşüncesi nedir bu konuda ?
rüyan hayır olsun semacım tamamen içinde bulunduğumuz durumla alakalı bencede bende dün gece bebeğimi emzirdim yüzünü göremedim ama çok müthiş bi andı rüya bile olsa
al benden de o kadardaha en az 3 ay var üstelik...
bilinçaltı kuzucum bilinçaltı...aynı şeyi ben de düşünür oldum...normal yapabilir miyim acaba?nasıl olur normal olsa falan diye...akışına mı bıraksam acaba falan diyorum...kafam karışık çok
bencede akışına bırak canım :97:
arkadaşlar bende h.sonu bebeğime kıyafetler aldım çok şekerler chicco'dan aldım hepsini indirim var türkiye genelinde çok uyguna aldım bilginiz olsun çıtçıtlı kısa ve uzun kollu badiler , pappalı donlar 2 adet hastane çıkışı aldım bebeğime birde kendime 3 takım gecelik-pijama aldım onlarda çok şeker beyaz pembe ve turkuaz renklerde hepsini giymek için sabısızlanıyorum birde bebek arabaıs konusunda ne düşünüyorsunuz ben başta 1 yaşına girince alırım diyordum şimdi doğacak birkaç ay kanguruda gezdiririm sonrada kış gelecek gerek kalmaz diyodum ama çevremde baskı var mutlaka al zorlanırsın diyorlar sizlerin düşüncesi nedir bu konuda ?
güle güle giydir bebişine aldıklarını
ben bebek arabasını sonraya bıraktım
banada çevremden şimdiden alma yazık diyorlar
al benden de o kadardaha en az 3 ay var üstelik...
bilinçaltı kuzucum bilinçaltı...aynı şeyi ben de düşünür oldum...normal yapabilir miyim acaba?nasıl olur normal olsa falan diye...akışına mı bıraksam acaba falan diyorum...kafam karışık çok
günaydın ece...
canım ben hala karar vermiş değilim sanıyorum son 1 aya kala hepsini alıcam ama yeni doğum yapan arkadaşım park yatak aldı chicco dan içinede tacın nevresim takımını ve uyku setini aldı desenleri çok güzeldi hatta bende mutlaka taç abakıcam ..
güle güle kullanın canım iyi günlerde giysin kuzucun.. ben hala annemi bekliyorum indirimde biticek o zaman ama alma ben alıcam acelen ne diyo beni anlamıyo..
kızlar
şeker testi kaç tl dir bilgisi olan varmı
çarşamba dr randevum var
şeker testi yaptırıcm tabi dr isterse
gideceğim hastaneyi aradım test fiyat sordum söylemediler..
geçen sefer verdiğim usg parası hala kursağımda aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum
bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi
şimdiden teşk.ler
kızlar
çarşamba dr randevum var
geçen sefer verdiğim usg parası hala kursağımda aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum
şimdiden teşk.ler
canım benim doktorun özel muayenesi var aynı zamanda özel bir hastane ile anlaşmalı tahlilleri felan orda yaptırıyo hangi test olursa olsun 12 tl ödüyorum.tabi ben istanbul dışındayım
canım nasılsın?sen dogum iznine 3 hafta kalamı ayrılacaksın?benşubat sonunda ayrılmayı düşünüyorum öğretmen olunca 2 ay önce iki ay sonra kullanıcam çünkü 2ay sonrasıda yaz tatili oluyo yani mart başında ayrılırsam süper olacak.gerçi ben şimdiden gitmek istemiyorum o başka
maşallah oğluna .. nerdeyse yarımkilo olmuş ... daha bundan sonra hızla büyüyecekler inşallahslm kızlar nasılsınız
bızde cumartesı gunu oglumu gorduk artık kesın kesın erkek cunku pıpısının resmını aldık oglum masallah cok rahattııııııııııııııııı
kılosu 486 gram cıktı yaramaz oglum benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun canım ...ne yapmak gerekiyormuş peki doktor birşey söylemedimigünaydın
doktor kontrolünden geliyorum
moralim bozuk arkadaşlar
bebeğimin suyu azmış.(diğer organları herşeyi iyi gözüküyordu maaşallah.)
saat 11 de tekrar gidicem biraz daha ayrıntılı bakılacakmış.
çok kötü oldum.ben çok su içen biriyim benim suyumla alakası yokmuş.
normali 5-25 dedi.benim 8 miş ne demek bilmiyorum tam.
netten inceliyorumda 5 in altına inincemi riskliymiş ya bilmiyorum
moralim çok kötü ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
nolcak şimdi....
hatırlarsanız 2 kere hapşurduğumda sıvı geldi bende çi..sanmıştım o sıvı olabilirmiş..
hayıra çıksın rüyan ..bende geçen gece yarısı karnımda bir ağrıyla uyandım ... kramp gibi .. hemen aklıma geldi rüyamda hastaneye doğuma gitmişim ... hemen geçti sonra ... rüyamdaki sancı uyanıncada devam etti ..bende doğumu aklıma getirmesemde bunu bize bilinçaltımız yapıyor sanırım semacımkızlar
gece bir rüya gördüm hayır olsun inş.
güya doğum zamanım gelmiş
hastaneye gidiyorum
dr.um muayene ediyor
alttan bakıcak açılma varmı diye bakıyor (parmakla)bişey yok bende
bir süre sonra tekrar bakıcam diyor istemiyorum
ben bakmanıza gerek yok açılmadı diyorum
bir yandanda tühh bak hiç açılmadı heralde benimkide açılmayacak diyorum
sez.alıcaklarmış beni
sonra hatırlıyorumm benim daha zamanım vardı niye şimdi beni alıyolar diyodumm
uyandım hooohhhhhh dedim rüyaymış
biraz daha sabretsem bebeğimide görecektim ama uyandımmm
gülel güle kullan cnm aldıklarını .. bende bebek arabası hemen almayacağım .. ihtiyaç duyduğumuz an gider alırız... diye düşünüyorumarkadaşlar bende h.sonu bebeğime kıyafetler aldım çok şekerler chicco'dan aldım hepsini indirim var türkiye genelinde çok uyguna aldım bilginiz olsun çıtçıtlı kısa ve uzun kollu badiler , pappalı donlar 2 adet hastane çıkışı aldım bebeğime birde kendime 3 takım gecelik-pijama aldım onlarda çok şeker beyaz pembe ve turkuaz renklerde hepsini giymek için sabısızlanıyorum birde bebek arabaıs konusunda ne düşünüyorsunuz ben başta 1 yaşına girince alırım diyordum şimdi doğacak birkaç ay kanguruda gezdiririm sonrada kış gelecek gerek kalmaz diyodum ama çevremde baskı var mutlaka al zorlanırsın diyorlar sizlerin düşüncesi nedir bu konuda ?
kızlar
çarşamba dr randevum var
şimdiden teşk.ler
sağol ececim.iyiyim.sen nasılsın?walla ben son ana kadar gelmeyi düşünüyorum sağlığımız elverirse...ne kadar çalışırsam doğumdan sonraya o kadar atabiliyormuşuz...gerçi bir sınır var onun da ama...sen ne kadar şanslısın ece..öğretmen olunca zaten tatilin oluyor 2 ay..onu da ekleyince ohhhh...:97: ben sanırım nisanın 2.haftasına kadar devam edeceğim.sonra ayrılacağım...bebeğime bakacak kimsem de olmadığı için mümkün mertebe işime kızımla gidip gelirim öncesinde... bilmiyorum yaa... Rabbim bir kolayını verir inş...
sağol ececim.iyiyim.sen nasılsın?walla ben son ana kadar gelmeyi düşünüyorum sağlığımız elverirse...ne kadar çalışırsam doğumdan sonraya o kadar atabiliyormuşuz...gerçi bir sınır var onun da ama...sen ne kadar şanslısın ece..öğretmen olunca zaten tatilin oluyor 2 ay..onu da ekleyince ohhhh...:97: ben sanırım nisanın 2.haftasına kadar devam edeceğim.sonra ayrılacağım...bebeğime bakacak kimsem de olmadığı için mümkün mertebe işime kızımla gidip gelirim öncesinde... bilmiyorum yaa... Rabbim bir kolayını verir inş...
kalbini ferah tut canım. inşalalh olacak bi kolay yolu.bende hep ilerisini düşünüyorum. nası bırakıcam. nası bakılacak...oyy oy :2: allah yardımcımız olsun
canım, valla çok sıkıcı bir hal alıyor bu durum. pazarlarımızda artık iş ile geçior umarım en kısa zamanda bu kesilir.günaydın kızlar ... mutlu bir yıl geçirmek dileğiyle ..
geçmişi okudum maşallah bayağı kaynatmışsınız ...
benimde yeni yılım çok şükür güzel geçti arkadaşlarla birlikte çook eğlendik cumartesi pazar hiç durmadan temizlik yapsamda güzeldi:))
zonox canım benim eşimin kendi işi değil ama oda cumartesi çalıştı çok zor gitti uykusuzdu seni çok iyi anlyorum çok zor bi durum..
bu arada kadın bilinçsiz bi hareket yapmış sağlık olsun bişey olmamış ya çok şükür ... işte insanları bazen anlayamıyorum..
canım çok geçmiş olsun. benim doktorum ilk aylarımda bol bol su iç bebeğinin amino sıvısı üzerinde direkt etkili demişti. hatta bir arkadaş vardı (burda mı, yoksa diğer anne sitelerindemiydi hatırlamıyorum) bebeğinin amino sıvısı azalmıştı sanırım 20-25. haftalar arası. doktoru bol bol su iç demişti ve cidden çok olumlu yönde gelişmeler olmuştu. bebeğinin hareketleri nasıl (az mı fazla mı)günaydın
doktor kontrolünden geliyorum
moralim bozuk arkadaşlar
bebeğimin suyu azmış.(diğer organları herşeyi iyi gözüküyordu maaşallah.)
saat 11 de tekrar gidicem biraz daha ayrıntılı bakılacakmış.
çok kötü oldum.ben çok su içen biriyim benim suyumla alakası yokmuş.
normali 5-25 dedi.benim 8 miş ne demek bilmiyorum tam.
netten inceliyorumda 5 in altına inincemi riskliymiş ya bilmiyorum
moralim çok kötü ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
nolcak şimdi....
hatırlarsanız 2 kere hapşurduğumda sıvı geldi bende çi..sanmıştım o sıvı olabilirmiş..
aa benim de bugğn 15.30 hakan bey 16.30 cevahir hanım. erken gelirsen belki karşılaşırız.günaydın güzel anneler yarın olan randevumu bugüne çektimmm :)bigün daha bekleyemedimmm geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır
canım ben babymax aldım. zaten 2 3 yıl kullanıcak heryeri sağlam olsa nolur demiştim vallaKızlar dün eşimle ilk defa bebek mağazalarını gezdikk..Park yataklara bebek arabalarına baktık..Baby 2 go ve babymax kraft garantisindeymiş ve kaliteside çok iyi dediler diğerleri çookk pahalıydı yaaa ..Özellikle baby2 go bebek arabasına bayıldım...Park yatak almayı kararlaştırdık ama içine yatak alan arkadaşlar viscolexmi aldılar yoksa süngermii??bide park yatak uyku setini aldınızmı hangi markaları aldınızz??
kızlar
çarşamba dr randevum var
şimdiden teşk.ler
kalbini ferah tut canım. inşalalh olacak bi kolay yolu.bende hep ilerisini düşünüyorum. nası bırakıcam. nası bakılacak...oyy oy :2: allah yardımcımız olsun
iyiyiz canım çok şükür bebişimin hareketleri biraz azaldı ama takmamaya çalışıyorum.canım bakacak birisi olmayınca zor allah kolaylı versin belki güvenilir birini bulursun
Günaydın canlarımmmmm
kızlar benim 1 haftaır kuyruk sokumum ve kulunç denen yer (kürek kemiklerim) ağrıyor. özellikle yatınca çok acısını çekiyorum. siz de durumlar nasıl
bu arada bugün kontrolüm var 15.30 da bakalım hayırlısı ile dönebilecek miyiz
bluesky, hoşgeldin canım
offfffffffff alıntı yapmazsam, okuduklarımı unutuyorumcevap yazıcaktım bir sürü kişiye ama unuttum
Günaydın canlarımmmmm
kızlar benim 1 haftaır kuyruk sokumum ve kulunç denen yer (kürek kemiklerim) ağrıyor. özellikle yatınca çok acısını çekiyorum. siz de durumlar nasıl
günaydıınnnnn
hoşgeldiiinnn
çok geçmiş olsunnn
o teyze az kalsın seni komple iyileştirecekti
ben dün temizlik vs yaptım akşam bahsettiğin yerlerim çok feci ağrıdı
magnezyum içtim yarım saat sonra ağrım hafifledi ama geçmedi
benimki sanırım yorgunluktandı
senin de ayakta fazla kalmaktan yada yorgunluktan olabilirmi acaba
bu arada bugün kontrolüm var 15.30 da bakalım hayırlısı ile dönebilecek miyiz
hayırlı güzel haberlerini bekliyorummmm
canım, ben sorarım bugün fiyatını
sana zahmet öğrenebilirsen çokk sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?