kızlar
şeker testi kaç tl dir bilgisi olan varmı
çarşamba dr randevum var
şeker testi yaptırıcm tabi dr isterse
gideceğim hastaneyi aradım test fiyat sordum söylemediler..
geçen sefer verdiğim usg parası hala kursağımda aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum
bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi
şimdiden teşk.ler
sağol ececim.iyiyim.sen nasılsın?walla ben son ana kadar gelmeyi düşünüyorum sağlığımız elverirse...ne kadar çalışırsam doğumdan sonraya o kadar atabiliyormuşuz...gerçi bir sınır var onun da ama...sen ne kadar şanslısın ece..öğretmen olunca zaten tatilin oluyor 2 ay..onu da ekleyince ohhhh...:97: ben sanırım nisanın 2.haftasına kadar devam edeceğim.sonra ayrılacağım...bebeğime bakacak kimsem de olmadığı için mümkün mertebe işime kızımla gidip gelirim öncesinde... bilmiyorum yaa... Rabbim bir kolayını verir inş...
canım bende son ana kadar gelicem hatta nisan 25 de falan ayrılırım izne diyorum sırf doğumdan sonra daha uzun bi süre iznimi kullanabilmek için.. bakalım doğumdan sonra ne yapıcam bakıcı bulabilecekmiyim kafam çok karışık herşeyin hayırlısı olsun.. sen nerde çalışıyorsun ne iş yapıyorsun..
Amin canım inş..sen de mi aynı durumdasın yoksa?
canım ben annemle aynı şehirdeyim ama evlerimiz inanılmaz uzak. kendi evimiz olmasa gider yanında kiralık ev tutarımama malesef şartlar böle..bulunur bi kolay yol inşallah
valla yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor. inanılmaz kötüyüm. kontrole giderken sanki oğlumda beni görüyormuş gibi geliyor. çok heycanlanıyorum. bugün yüzünü görünce nasıl olucam bilemiyorum. inşallah sorun çıkmazda doya doya bakarım oğluşumaGünaydın....Ah ah Zonoxcum ben o kuyruksokumu ağrısı aylardır çekiyorum...çok engelliyor insanın kalkıp oturma rahatlığını ama yapacak birşey yok...çekeceğiz böyle...benim doktorum öyle dedi yani...Hoşbulduk bu aradakontrolümün olduğu günler çok heyecanlı oluyorum ben...sen de öyle misin?hadi güzel hbrlerle gel inş...
Günaydın canlarımmmmm
kızlar benim 1 haftaır kuyruk sokumum ve kulunç denen yer (kürek kemiklerim) ağrıyor. özellikle yatınca çok acısını çekiyorum. siz de durumlar nasıl
günaydıınnnnn
hoşgeldiiinnn
çok geçmiş olsunnn
o teyze az kalsın seni komple iyileştirecekti
ben dün temizlik vs yaptım akşam bahsettiğin yerlerim çok feci ağrıdı
magnezyum içtim yarım saat sonra ağrım hafifledi ama geçmedi
benimki sanırım yorgunluktandı
senin de ayakta fazla kalmaktan yada yorgunluktan olabilirmi acaba
bu arada bugün kontrolüm var 15.30 da bakalım hayırlısı ile dönebilecek miyiz
hayırlı güzel haberlerini bekliyorummmm
canım, ben sorarım bugün fiyatını
sana zahmet öğrenebilirsen çokk sevinirim
evet dün talihsiz bir olay yaşadım ama allahtan iyiyim. çalışan annelere kuyruk sokumu kemiği boşta kalıcak şekilde poponun altına aynı kalınlıkta kitap koyup oturmak iyi geliyormuş.
zonox canım benim de kuyruk sokumum şu pöç denen yer inanılmaz ağrı çekiyorum sağ bacağıma vuruyor kilitleniyor ben 2 saatten fazla ayakta kalınca ve çok eğilip kalkınca resmen kilitleniyorum sırt üstüde yatamıyorum ağrınca... iş yapmayıncada olmuyor evimi temizleye başladığımda dinlenmek ne bilmiyorum inşallah normal doğumu etkilemez bu ağrı..
senin meleginede çok geçmiş olsun canım biz daha tam atlatmış degiliz igne olsa daha çabuk geçerdi bu öksürük ama şurup verdiler ben baya yorgun düştüm benim cimcimenin yüzüne bol şifalar versin cümle hastalaracanım aynı durumu bende yaşıyorum inan.
seninkide hasta galiba geçmiş olsun
benimkide 2 gündür hasta bir naz bir halsizlik görmelisin..gece uykuları bölük pörçük
dün sabah 6 ya kadr uyumadım ateşini kontrol ettim sürekli.
nasıl uykum vardı ama gözlerim kapanıyordu
eşimi kaldırdım o baktı ben uyudum 10.30 akadar
bide bizimkinin şurup antipatisi var öldür allah içmez.
iğne vurdurmak zorunda kalıyoruz bakalım napcaz
mutlu senelerr dünürrrrrrgünaydınnn
mutlu sabahlar
mutlu seneler herkesee
Günaydın canlarımmmmm
kızlar benim 1 haftaır kuyruk sokumum ve kulunç denen yer (kürek kemiklerim) ağrıyor. özellikle yatınca çok acısını çekiyorum. siz de durumlar nasıl
canım, valla çok sıkıcı bir hal alıyor bu durum. pazarlarımızda artık iş ile geçior umarım en kısa zamanda bu kesilir.
çok teşekkür ederim. allahtan bebeğime bişey olmadı. çok şükür dün kıpır kıpırdı. sen nasılsın
canım çok geçmiş olsun. benim doktorum ilk aylarımda bol bol su iç bebeğinin amino sıvısı üzerinde direkt etkili demişti. hatta bir arkadaş vardı (burda mı, yoksa diğer anne sitelerindemiydi hatırlamıyorum) bebeğinin amino sıvısı azalmıştı sanırım 20-25. haftalar arası. doktoru bol bol su iç demişti ve cidden çok olumlu yönde gelişmeler olmuştu. bebeğinin hareketleri nasıl (az mı fazla mı)
eğer amino sıvında sorun varsa, bebeğinin hareketleri azalır demişti doktorumda. benim aminosıvım bulanık olduğunda söylemişti. partiküllü demişti sıvın. (AMİNO SIVISI AZ OLANLAR İÇİN DENİLİR BU SÖZ, KİMSE BEBEĞİNİN HAREKETLERİNE YORMASIN LÜTFEN. doktor amino sıvınız az ise söyler size)
canım yaa bak şimdi kafaya taktım benimkide birkaç gündür oynaması azaldı bunu sorun etmiyecegimde sık sık iç çamaşırımı degişiyorum çok ıslaklık oluyor kızımda böyle olmamıştı en son gittiğimde sormuştum sıvısı nasıl diye iyi demişti ama onda bundan daha çok oynuyordu aklım karıştı biraz
Günaydın canlarımmmmm
canım, valla çok sıkıcı bir hal alıyor bu durum. pazarlarımızda artık iş ile geçior umarım en kısa zamanda bu kesilir.
çok teşekkür ederim. allahtan bebeğime bişey olmadı. çok şükür dün kıpır kıpırdı. sen nasılsın
canım çok geçmiş olsun. benim doktorum ilk aylarımda bol bol su iç bebeğinin amino sıvısı üzerinde direkt etkili demişti. hatta bir arkadaş vardı (burda mı, yoksa diğer anne sitelerindemiydi hatırlamıyorum) bebeğinin amino sıvısı azalmıştı sanırım 20-25. haftalar arası. doktoru bol bol su iç demişti ve cidden çok olumlu yönde gelişmeler olmuştu. bebeğinin hareketleri nasıl (az mı fazla mı)
eğer amino sıvında sorun varsa, bebeğinin hareketleri azalır demişti doktorumda. benim aminosıvım bulanık olduğunda söylemişti. partiküllü demişti sıvın. (AMİNO SIVISI AZ OLANLAR İÇİN DENİLİR BU SÖZ, KİMSE BEBEĞİNİN HAREKETLERİNE YORMASIN LÜTFEN. doktor amino sıvınız az ise söyler size)
aa benim de bugğn 15.30 hakan bey 16.30 cevahir hanım. erken gelirsen belki karşılaşırız.
canım ben babymax aldım. zaten 2 3 yıl kullanıcak heryeri sağlam olsa nolur demiştim vallasonuçta 3 yaşındaki çocuk olsa olsa 20 kilo olur. çeker o kiloyu. benim yatağım çok kaliteli ve sağlam duruyor. içindeki yatakta elyaf ya da sünger değil (vucudunun şeklini alan yatak (viskondu sanırım adı) yastığıda delikli, boğulma önleyici yastık. uyku seti de aldım markasını hatırlamıyorum. uyku seti alırken beşik yanlığı olmasınada özen gösterinnn kafasını vurmasın diye koruyor
canım, ben sorarım bugün fiyatını
bluesky, hoşgeldin canım
offfffffffff alıntı yapmazsam, okuduklarımı unutuyorumcevap yazıcaktım bir sürü kişiye ama unuttum
Duncan, sende hosgeldin canim. Anlasilan baya bi yorulmussun, kolay degil ev tasiyorsunuz.
Bacim, yakininda otursaydim simdi sana guzel bir cay demlerdim, yanindada sevdigin seyler, uzativer derdim ayaklarini servisler benden:)))
slm kızlar nasılsınız
bızde cumartesı gunu oglumu gorduk artık kesın kesın erkek cunku pıpısının resmını aldık oglum masallah cok rahattııııııııııııııııı
kılosu 486 gram cıktı yaramaz oglum benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar geçmiş pek okuyamadım bugun modokoya gittik bebek odası baktık ama karar veremedık fiyatlar genelde 2500-3000 arasıydı.
duncan taşınıyormuşsun allah kolaylık versin canım..
günaydın
doktor kontrolünden geliyorum
moralim bozuk arkadaşlar
bebeğimin suyu azmış.(diğer organları herşeyi iyi gözüküyordu maaşallah.)
saat 11 de tekrar gidicem biraz daha ayrıntılı bakılacakmış.
çok kötü oldum.ben çok su içen biriyim benim suyumla alakası yokmuş.
normali 5-25 dedi.benim 8 miş ne demek bilmiyorum tam.
netten inceliyorumda 5 in altına inincemi riskliymiş ya bilmiyorum
moralim çok kötü ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
nolcak şimdi....
hatırlarsanız 2 kere hapşurduğumda sıvı geldi bende çi..sanmıştım o sıvı olabilirmiş..
kızlar
gece bir rüya gördüm hayır olsun inş.
güya doğum zamanım gelmiş
hastaneye gidiyorum
dr.um muayene ediyor
alttan bakıcak açılma varmı diye bakıyor (parmakla)bişey yok bende
bir süre sonra tekrar bakıcam diyor istemiyorum
ben bakmanıza gerek yok açılmadı diyorum
bir yandanda tühh bak hiç açılmadı heralde benimkide açılmayacak diyorum
sez.alıcaklarmış beni
sonra hatırlıyorumm benim daha zamanım vardı niye şimdi beni alıyolar diyodumm
uyandım hooohhhhhh dedim rüyaymış
biraz daha sabretsem bebeğimide görecektim ama uyandımmm
kızlar
şeker testi kaç tl dir bilgisi olan varmı
çarşamba dr randevum var
şeker testi yaptırıcm tabi dr isterse
gideceğim hastaneyi aradım test fiyat sordum söylemediler..
geçen sefer verdiğim usg parası hala kursağımda aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum
bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi
şimdiden teşk.ler
Duncan dinlenerek evini yerleştir kendini yorma, tansiyonuna dikkat et
Günaydın kızlar,
hepinize mutlu günler diliyorum.
ben iki gündür hapşırmaktan bittim resmen, sonre bademcilerimin şişmesinin ucundan döndüm herhalde kendimi fazla yormuşum yılbaşı telaşesi arasında.. neyse şimdi iyi sayılırım hala biraz vücutta kırgınlık var ama idare ediyorum.. aman kızlar dikkat edin üşütmeyin valla..
bende havadisler bööle işte
bi geçmişi okuyup geleyim..
geldim
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum
doktor takipe alıcaz dedi.
sık sık gidicem.bebek incelenti bir sorun gözükmedi.böbrekleri falan iyiyydi.beyni omurgaları.
hareketide kalp atışı normal.410 gr
amnios dört kadranda 85 mm ölçülmüş olup gebelik haftasına göre azdır.çıktı sonuç
130 mm olması lazımmış bu haftalarda.
dinlenicem iyi beslenip sıvı alıcam.
çok korkuyorum ama bebeğimide üzmek istemiyorum.
ben daha ayrıntılıya giricem üniversite has.randavu aldım.bide orada baktırıcam cuma günü.
kontrole gidenler olursa mutlaka öğrenin.gerçi doktor söyler.çünkü normal ultrasonda yken dedi sıvı az diye.
kötü düşünmek istemiyorum ama 1 ay sonra falan bu miktar azalırsa o zaman ......(neyse bu ihtimali düşünmüyorum bile)
bu sıvı bebeğin akciğerlerinin oluşması yaşaması gereken en önemli şey.
malesef dışarıdan birşey ilaç falan müdahale edilemiyor.
senin meleginede çok geçmiş olsun canım biz daha tam atlatmış degiliz igne olsa daha çabuk geçerdi bu öksürük ama şurup verdiler ben baya yorgun düştüm benim cimcimenin yüzüne bol şifalar versin cümle hastalara
mutlu senelerr dünürrrrrr
aminosıvın normal dediyse sorun yok demektir. bende de çok ıslaklık var. her gün 3 4 kez iç çamşr. değiştiriyorum. bu akıntılar sıvılar normal.Günaydın canlarımmmmm
canım yaa bak şimdi kafaya taktım benimkide birkaç gündür oynaması azaldı bunu sorun etmiyecegimde sık sık iç çamaşırımı degişiyorum çok ıslaklık oluyor kızımda böyle olmamıştı en son gittiğimde sormuştum sıvısı nasıl diye iyi demişti ama onda bundan daha çok oynuyordu aklım karıştı biraz
çok iyi yapmışsın canım. en güzeli. ben de alıcam valla. bugün kontrolden sonra alayım. bir önerin var mı:44:canım benim kuyruk sokumum 1 aydır felan agrıyor okula bile ortapedik minder götürdüm yoksa oturup kalkmak çok sıkıntılı oluyo.doktordan hayırlı haberlerle dön inşallah
geldim
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum
doktor takipe alıcaz dedi.
sık sık gidicem.bebek incelenti bir sorun gözükmedi.böbrekleri falan iyiyydi.beyni omurgaları.
hareketide kalp atışı normal.410 gr
amnios dört kadranda 85 mm ölçülmüş olup gebelik haftasına göre azdır.çıktı sonuç
130 mm olması lazımmış bu haftalarda.
dinlenicem iyi beslenip sıvı alıcam.
çok korkuyorum ama bebeğimide üzmek istemiyorum.
ben daha ayrıntılıya giricem üniversite has.randavu aldım.bide orada baktırıcam cuma günü.
kontrole gidenler olursa mutlaka öğrenin.gerçi doktor söyler.çünkü normal ultrasonda yken dedi sıvı az diye.
kötü düşünmek istemiyorum ama 1 ay sonra falan bu miktar azalırsa o zaman ......(neyse bu ihtimali düşünmüyorum bile)
bu sıvı bebeğin akciğerlerinin oluşması yaşaması gereken en önemli şey.
malesef dışarıdan birşey ilaç falan müdahale edilemiyor.
ortepedik yastık almaya karar verdim canım. bu arada ben her tuvalete çıktığımda çok ağrım oluyor. özellikle idrardan sonra kasıklarıma bıcak gibi bişeyler batıyor:26:Kızlar selamlar sabah doktora gidip troit testimi yaptırdım rutin aylık test yani... Sonucu 2 gibi çıkıcak. Dün akşam tuvalete girdim çıktım kasıklarıma bir ağrı girdi korktum kızlar üşüttüm mü acaba taşıncam diye soğuklarda. Üzüldüm sonra bebeğime işkence ediyorum içerde valla. Bundan sonra daha az yorcam bide daha sıcak tutcam kuzumu.
Zonox canım senin dediğim kuyruk sokumu ağrısı bendede var ama ben kendimdekini normal karşılıyorum bu yorgunluğa. Yİnede dikkat etmek lazım.
Meltem amniyosntez yaptırmıcaksın demek hayırlsı olsun güzelim.Rabbim sağlıkla sıhhatlı bebişler almamızı nasip etsin kucaklarımıza...
Kızlar valla bu sıralar cevap veremediklerim falan varsa özür dilerim çok yorgun ben atlayabilirm yani... Öpücükler tekrar kocaman... Ben mutfak eşyalarımı biraz topliyim kocam gelince çıkarsın eve:))
ortepedik yastık almaya karar verdim canım. bu arada ben her tuvalete çıktığımda çok ağrım oluyor. özellikle idrardan sonra kasıklarıma bıcak gibi bişeyler batıyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?