2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende 12 tl ye bütün tahlillerimi yaptırıyorum hiçbirşey için artı ücret ödemedim.. istanbul bu konuda gerçekten zor bir şehir..

canım bende son ana kadar gelicem hatta nisan 25 de falan ayrılırım izne diyorum sırf doğumdan sonra daha uzun bi süre iznimi kullanabilmek için.. bakalım doğumdan sonra ne yapıcam bakıcı bulabilecekmiyim kafam çok karışık herşeyin hayırlısı olsun.. sen nerde çalışıyorsun ne iş yapıyorsun..

evet evet...ben de öyle işte...bakıcı işini doğumdan sonraya mı bırakmak lazım,yoksa doğum yaklaşırken mi bakmaya başlamak lazım?benim de çok karışık kafam...amin amin..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inş..

zonox canım benim de kuyruk sokumum şu pöç denen yer inanılmaz ağrı çekiyorum sağ bacağıma vuruyor kilitleniyor ben 2 saatten fazla ayakta kalınca ve çok eğilip kalkınca resmen kilitleniyorum sırt üstüde yatamıyorum ağrınca... iş yapmayıncada olmuyor evimi temizleye başladığımda dinlenmek ne bilmiyorum inşallah normal doğumu etkilemez bu ağrı..

valla yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor. inanılmaz kötüyüm. kontrole giderken sanki oğlumda beni görüyormuş gibi geliyor. çok heycanlanıyorum. bugün yüzünü görünce nasıl olucam bilemiyorum. inşallah sorun çıkmazda doya doya bakarım oğluşuma

evetttttttttttt bende de aynı. saatlece yürüyeyim, iş yapayım ağrımıyor. ama 1 saat oturayım ya da uzanayım ağrı ile kalkıyorum. doktoruma sorayım bugün. cevabını yazarım canım

senin meleginede çok geçmiş olsun canım biz daha tam atlatmış degiliz igne olsa daha çabuk geçerdi bu öksürük ama şurup verdiler ben baya yorgun düştüm benim cimcimenin yüzüne bol şifalar versin cümle hastalara
günaydınnn
mutlu sabahlar
mutlu seneler herkesee
mutlu senelerr dünürrrrrr

Son düzenleme:
Turko şu magnezyum banada taa başından yazılmıştı ama hiç içmedim çünkü kramp denen olay ne onu bilmiyorum anlatırmısın biraz ? Geceleri gerinesim geliyor korkumdan gerinemiyorum bumu acaba?

baharnazcım bence iç ihmal etme bebegin için önemli o benimd ekızımda bukadar erken olmamıştı ama yakında krapların başlayabilir şimdiden içmen lazım kendin ve bebegin için
kramp çok kötü oluyor benim kalçamdan bacagıma inen bir agrı kitleniyorum resmen kımıldatamıyorum çok acı veriyor o kramp yatarken yürürken topallıyor gibi oluyorum çok yürüdügümde 2. gebeliğim oldugu için daha çok oluyormuş ama tozumu ihmal etmiyorum şimdilik iyiyim bu kramp olayını kolay atlatman için şimdiden içmezsen zor oluyor o kramplar canım

Günaydın kızlar,
hepinize mutlu günler diliyorum.
ben iki gündür hapşırmaktan bittim resmen, sonre bademcilerimin şişmesinin ucundan döndüm herhalde kendimi fazla yormuşum yılbaşı telaşesi arasında.. neyse şimdi iyi sayılırım hala biraz vücutta kırgınlık var ama idare ediyorum.. aman kızlar dikkat edin üşütmeyin valla..
bende havadisler bööle işte
bi geçmişi okuyup geleyim..

canım benim kuyruk sokumum 1 aydır felan agrıyor okula bile ortapedik minder götürdüm yoksa oturup kalkmak çok sıkıntılı oluyo.doktordan hayırlı haberlerle dön inşallah

geldim
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum
doktor takipe alıcaz dedi.
sık sık gidicem.bebek incelenti bir sorun gözükmedi.böbrekleri falan iyiyydi.beyni omurgaları.
hareketide kalp atışı normal.410 gr
amnios dört kadranda 85 mm ölçülmüş olup gebelik haftasına göre azdır.çıktı sonuç
130 mm olması lazımmış bu haftalarda.
dinlenicem iyi beslenip sıvı alıcam.
çok korkuyorum ama bebeğimide üzmek istemiyorum.
ben daha ayrıntılıya giricem üniversite has.randavu aldım.bide orada baktırıcam cuma günü.
kontrole gidenler olursa mutlaka öğrenin.gerçi doktor söyler.çünkü normal ultrasonda yken dedi sıvı az diye.
kötü düşünmek istemiyorum ama 1 ay sonra falan bu miktar azalırsa o zaman ......(neyse bu ihtimali düşünmüyorum bile)
bu sıvı bebeğin akciğerlerinin oluşması yaşaması gereken en önemli şey.
malesef dışarıdan birşey ilaç falan müdahale edilemiyor.

Bebek hareketleri azalmışsa sorun ne olabilir?
Bebek hareketleri azalmışsa 3 ihtimal vardır. Ya bebek uyuyordur, ya sizin kan şekeriniz düşmüştür ya da bebek iyi beslenemiyordur. 2 saat içinde 10 hareket yoksa panik yapmayınız, kan şekerinizi yükseltecek gıdalar (bir çikolata ve 1 bardak kola gibi) aldıktan sonra tekrar hareket takibi yapınız. Eğer yine hareket azlığı veya problemi hissederseniz hekiminiz ile temasa geçmenizde fayda vardır.

Duncan, sende hosgeldin canim. Anlasilan baya bi yorulmussun, kolay degil ev tasiyorsunuz.
Bacim, yakininda otursaydim simdi sana guzel bir cay demlerdim, yanindada sevdigin seyler, uzativer derdim ayaklarini servisler benden:)))

Canım benim çok teşekkür ederim böyle dedin ya valla çay demleyip yedirmiş içirmiş kadar oldun tatlım...

Maşallah kuzuna şekerim baya büyüdü bizim sıpalar. Rabbim sonunu görmemizi nasip etsin...

selam kızlar geçmiş pek okuyamadım bugun modokoya gittik bebek odası baktık ama karar veremedık fiyatlar genelde 2500-3000 arasıydı.

CAnım ben sadece dolap alcam ama 700-800 arası onlarda pahalı bende kararszım...

duncan taşınıyormuşsun allah kolaylık versin canım..

Sağol canım benim...

Canım moralini bozma ve bol su iç bildiğim kadarıyla su yerine gelebiliyor üzme sakın canını...

HAyırlar olsun tatlım keşke biraz daha sabredip doğursaydın:)) en azından bir tecrübe olurdu...Böyle rüyaları bende görüyorum valla...

CAnım ben şeker testimi poliklnikte 11 liraya yaptırdım...

Duncan dinlenerek evini yerleştir kendini yorma, tansiyonuna dikkat et

Sağol tatlım tansiyonum kontrol altında şükürler olsun şşu sıralar.....

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine...

HOŞGELDİN
tekrar geçmiş olsunn
bebeğin çok iyiymiş maşallah sende üzme kendini
bol bol dinlenip kendinede dikkat edersen düzeliceksin en kısa zamanda inş.
kötü şeyleri hiç düşünme çıkar aklından
kötü bişey olmayacak hiç korkma kendine dikkat et
hepimiz allaha emanetiz

Kızlar selamlar sabah doktora gidip troit testimi yaptırdım rutin aylık test yani... Sonucu 2 gibi çıkıcak. Dün akşam tuvalete girdim çıktım kasıklarıma bir ağrı girdi korktum kızlar üşüttüm mü acaba taşıncam diye soğuklarda. Üzüldüm sonra bebeğime işkence ediyorum içerde valla. Bundan sonra daha az yorcam bide daha sıcak tutcam kuzumu.

Zonox canım senin dediğim kuyruk sokumu ağrısı bendede var ama ben kendimdekini normal karşılıyorum bu yorgunluğa. Yİnede dikkat etmek lazım.

Meltem amniyosntez yaptırmıcaksın demek hayırlsı olsun güzelim.Rabbim sağlıkla sıhhatlı bebişler almamızı nasip etsin kucaklarımıza...

Kızlar valla bu sıralar cevap veremediklerim falan varsa özür dilerim çok yorgun ben atlayabilirm yani... Öpücükler tekrar kocaman... Ben mutfak eşyalarımı biraz topliyim kocam gelince çıkarsın eve:))

Son düzenleme:

hoşgeldinnn.. inş. problem çıkmaz önümüzdeki ay.
bu girdiğin normal ultrasonmuydu .. baya detaylı bakmış doktorun ... bende sıvıya bakıyor ama şukadar mm falan demiyor..
.en son 3 hafta önce bakılmıştı...
bende yarın giricem ayrıntılıya ..bu ay çok akıntım oldu .. inşallah o sadece akıntıdır sıvı azalması değildir ..

ortepedik yastık almaya karar verdim canım. bu arada ben her tuvalete çıktığımda çok ağrım oluyor. özellikle idrardan sonra kasıklarıma bıcak gibi bişeyler batıyor:26:

ortepedik yastık almaya karar verdim canım. bu arada ben her tuvalete çıktığımda çok ağrım oluyor. özellikle idrardan sonra kasıklarıma bıcak gibi bişeyler batıyor:26:

Zonox idrar yolları enfeksiyonumu olduk yokda biz sence... Neden olurki bu kasık ağrısı bugüne kadar hiç böle bişi olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…