2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nevra nasılsın endişelenme bendede 20 haftadan sonra çok akıntı başladı ve arada su gibi de geliyor. normal bunlar akıntı bu aylarda artıyor

Peki sen 60 a 120 mi yoksa 70 e 110 mu aldın..çok soru soruyorum ama kafam allak bullak yaaa fiyatlar nette her mağazada farklı beynim sulandıı:)))Park yatağa özel alcam uyku stini dediğin gibi yan koruma hemde delikleri kapatıyo..Bebeklerin ilk yatakları sert olmalıymış diyolar visco sert değil ondan karra veremiyorum araştırmak lazımmm...Bende galiba babymax alcam kadın garantisi kraft kapsamında dedi hem 2 yıl garantili zaten okadar kullanırsam yeter bana ...

Bugün kontrolünde güzel geçer inşallah canımmm

inan her sşiteden şekil fiyat mağazalardan falan özelliklerine bakıyorumm uyku seti özel alcazya nevresimde farketmiyo değilmi park yatak olması?? Bu arada ben pembe grili alcam çok yakışıyo o renkler kız bebeklerinee ..

Bende bugün akıntım fazla olduğundan gidecektim ama hava çoook yağmurlu çıkamadım dışarı yarına kaldıçNormal usgde bakılması çok iyi çünkü hastanede usg cihazı çok eskii..İnşallah düzelir canımm iyi düşünnn..

Zonox idrar yolları enfeksiyonumu olduk yokda biz sence... Neden olurki bu kasık ağrısı bugüne kadar hiç böle bişi olmadı...

canım ben idrar yolu enf. için purinol diye bi ilaç kullandım 2 hafta önce ama hala ağrım var. bugün doktora gidicem test yaptırcam. inşallah temizdir idrar yollarımız

NEVRAA, doktorlar sıvı azlığını asla atlamıyorlar. kesin söylüyorlar. benm bulanık suyum bunu bile söyledi. korkma.

herkese mrb kızlar hepinize iyi seneler diliorum
ben çok kötü hastalandım boğazlarım yanıyo ilaçta içmek istemiorum bildiğiniz doğal yöntemler var mı?
çarşamba günüde 2. doz tetenoz aşımı vurduracam

nevra nasılsın endişelenme bendede 20 haftadan sonra çok akıntı başladı ve arada su gibi de geliyor. normal bunlar akıntı bu aylarda artıyor

evet sanırım bu haftalarda daha çok akıntı oluyor daphne .. ıslanıyor ,hissediyor insan ...

tuvaletimi biraz tutuğumda benimde hemen ağrım oluyor ... zaten lokosit 10-12 idi bende .. gene yaptırıcam haftaya ... kuzenim biyolog söylediğine göre hamilelerde çoğunlukta idrar yolu enf. çıkıyormuş.telaş edilecek bir durum değil dedi . . 6 haftada bir düzenli olarak tam idrar tahlili yaptırmak gerekiyormuş zonox cum ..
senin o bulanıklık düzeldimi peki ???

canım benim çok geçmiş olsunn bebiş nasıl oynaması nasıll kendine ve bebişe iyi bak canım
zeytin yagı içmekte iyi gelirmiş öyle duymuştum

canım çok geçmiş olsun bende çok korkuyorum hasta olucam die hamilelikte atlatması çok daha zor ama ben ilk ayımda çok hasta oldum bol bol su içtim tavuk suyuna çorba içtim inanılmaz iyi geliyor bol limonlu yap antibiotik etkisi var resmen bol bolda meyve yedim ve dinledim yoksa geçmiyor ... ama çok şiddetli olursa doktora git bu aylarda kullanabileceğin antibiotikler var çok zorda kalırsan içersin.. ıhlamur içersen şayet günde 1 çay bardağını geçmesin canım..

yok canım hala aynı. bugün sorucam yeniden inşallah düzelmiştir

hoşgeldin. nane limon yada ıhlamur en güzeli ve bol c vitamini al simge. portakal özellikle.

sana en güzel ilaç şunu önereyim ıhlamur, 1 çay kaşığı bal, yarım şay kaşığı karabiber bunları 1 bardak iç. farkını aynı gün görüceksşn

canım benim çok geçmiş olsunn bebiş nasıl oynaması nasıll kendine ve bebişe iyi bak canım
zeytin yagı içmekte iyi gelirmiş öyle duymuştum

çok saolun kızlar önerilerinizi denicem ilaç kullanmak istemiorum zaten ilaç içmekten nefret ederim.
TURKOcum bebişimin hareketleri çok iyiydi 2 gündür hastayım heralde ondan dolayı azaldı ama yine de kıpırdıyor yaramaz. yemekte yiyemiorum mide bulanıo.

fdilek nevresimde büyük gelebilir, sen alırken park yatak olduğunu belirt. bu arada bu büyük bebe mağazalarında var. park yatağını satan yerlerdede oluyor. onlarada bi sor cnm.

kızlar bol selamlar hepinize umarım sizden yana herşey yolundadır. bu arada bebeğim kızmış doktoruma göstermiyordu ama böbreklerim için detaylı ultrosona girince öğrendik. yani yılı hastanede karsıladık biz, hastanede kaldım çünkü inanılmaz sanclarla hastaneye kaldırıldım sağ tarafımda inanılmaz ağrılar vardı böbrek old. biliyorduk ama çok şiddetlenmişti. emen yatırdılar serum ağrı kesici ve antibiyotık tedevisine basladılar sağ böbreğimde buyume var göremediler ama tas olduğunuda düşünüyorlar üstüne bile yatamıyorum ağrıdan bu ağrılar erken uretus kasılmalarını baslatıp erken doğuma sebep olabiiyormus şimdi takip altındayım buyume devam edrse üretere stent takıyolrmış işallah gerek kalmadan atlatırım hamileliğin son dönemlerinde gebeler genele yasarmış ama benim biraz erken oldu. bebeğimi zor elde ettim kaybetmek istemiyorum
amino sıvısından tutunda özellikle böbreklere kadar su çok önemli evet haklısınız kışın su içilemiyor olabilir ben bunu kötü tecrübe etim bol bol su için. enfeksiyon da tas yapıyor ve sıkışmadan wc gidin mutlaka böbrekte birikmesini beklemeyin kendinize iyi bakın

kızlar çok canım sıkkın
geçen ay doktora gittiğimde idrar yolları enf çıkmıştı. enfeksiyon olması daha tehlikeli olacağından içim elvermesede antibiyotik ve purinol die bi toz karışım içtim.aradan bir ay geçti geçen hafta gittiğimde tekrar baktılar idrarıma meğersem geçmemiş. çok üzüldümm. o antibiyotiği boşa içtiğimemi yanayım bi daha içmek zorunda olduğumamı yanayım yapıştı yakama bi idrar yolları enfeksiyonudur gitmez onamı yanayım bilemedim o kadar da dikkat etmeye çalışıyorum
benimle aynı durumda olan varmı??

canım çok çok geçmiş olsun ...

canım üzlme inşallah bi problem olmaz bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı bende monurol diye bi ilaç içmiştim. belkide senin içtiğin ilaç bakteri oluşmasını veya çok ilerlemesini engellemiştir. zaten bebeğine zarar verecek olsa doktorun vermezdi. kendini sıcak tut. ve kendinide bebişinide üzme

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.

çok geçmiş olsun avzen inşallah kısa zmanda sağlığına kavuşursun. kızın hayırlı olsun. 1 kızımız daha oldu

canım benimde enfeksiyonum vardı. purinol kullandım. bygğn test yaptırcam bakalım geçmişmi.

benim kadar su içen olmasın ama yinede enfeksiyon oldum. sanada geçmiş olsun

saol canım inşallah seninki geçmiştir. bende tekrar antibiyotiğe ve purinole başlıcam

çok geçmiş olsun canım... Bol bol su iç....

SMGE canım sanada geçmiş olsun. Kızlar havalar soğudu dikkat etmek lazım....

kızlar merhaba....nasılsınız bakalım ..hasta olana arkadaşlara geçmiş olsun diyorum....

KAYNAR diye bir çar var aslında adı lohusa çayı...Doğum sonrası kadınların bedenlerini toplamasına ve süt salgısının arttırılmasında rol oynadığı söylenen bu çay, doğum ziyaretinde gelen konuklara da sunulur.
Bununla birlikte soğuk algınlığında ard arda insanı rahatsız eden inatçı öksürüklere de bire bir iyi geldiğini bizzat sizlere söyleyebilirim. içindeki zencefil sizi rahatlatır ...

içindeki bitkiler:karanfil, tarçın, yeni bahar, havlıcan ve zencefil.

bu karışım hazır satılıyor..süt salgılanmasını çok artıyor..arkadaşlarım hanileken içemeye başlamışlarda sütler maşşalh çok çok oldu..sağıp sağıp dolaba kaldırdıalr..baya yaglı süt yapıyor....
hemde annenin çabuk kilo vermesini saglıyor annededki yağı çözüp süte geçiyor...

annelerimzi genelde hoşaf gibi şeyler yaparlar ...evet onlarda süt yapıyor ama içindeki eşker kilo aldıyor bir yandan...

benden bir öneri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…