hoşgeldinnn.. inş. problem çıkmaz önümüzdeki ay.
bu girdiğin normal ultrasonmuydu .. baya detaylı bakmış doktorun ... bende sıvıya bakıyor ama şukadar mm falan demiyor..
.en son 3 hafta önce bakılmıştı...
bende yarın giricem ayrıntılıya ..bu ay çok akıntım oldu .. inşallah o sadece akıntıdır sıvı azalması değildir ..
Peki sen 60 a 120 mi yoksa 70 e 110 mu aldın..çok soru soruyorum ama kafam allak bullak yaaa fiyatlar nette her mağazada farklı beynim sulandıı:)))Park yatağa özel alcam uyku stini dediğin gibi yan koruma hemde delikleri kapatıyo..Bebeklerin ilk yatakları sert olmalıymış diyolar visco sert değil ondan karra veremiyorum araştırmak lazımmm...Bende galiba babymax alcam kadın garantisi kraft kapsamında dedi hem 2 yıl garantili zaten okadar kullanırsam yeter bana ...canım ben babymax aldım. zaten 2 3 yıl kullanıcak heryeri sağlam olsa nolur demiştim vallasonuçta 3 yaşındaki çocuk olsa olsa 20 kilo olur. çeker o kiloyu. benim yatağım çok kaliteli ve sağlam duruyor. içindeki yatakta elyaf ya da sünger değil (vucudunun şeklini alan yatak (viskondu sanırım adı) yastığıda delikli, boğulma önleyici yastık. uyku seti de aldım markasını hatırlamıyorum. uyku seti alırken beşik yanlığı olmasınada özen gösterinnn kafasını vurmasın diye koruyor
inan her sşiteden şekil fiyat mağazalardan falan özelliklerine bakıyorumm uyku seti özel alcazya nevresimde farketmiyo değilmi park yatak olması?? Bu arada ben pembe grili alcam çok yakışıyo o renkler kız bebeklerinee ..slm kızlar,
fdilek cnm bende park yatak alacağım, içine de sünger yatağı pek tavsiye etmiyorlar. viscolex bebeğin vücut şeklini aldığından daha sağlıklıymış. viscolex düşünüyorum ben. uyku setinide muhakkak park yatak için olduğunu belirt. yoksa normal uyku setleri park yataklara büyük geliyor. funnababy nin sitesine bi bak cnm, güzel uyku setleri var.
geldim
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum
doktor takipe alıcaz dedi.
sık sık gidicem.bebek incelenti bir sorun gözükmedi.böbrekleri falan iyiyydi.beyni omurgaları.
hareketide kalp atışı normal.410 gr
amnios dört kadranda 85 mm ölçülmüş olup gebelik haftasına göre azdır.çıktı sonuç
130 mm olması lazımmış bu haftalarda.
dinlenicem iyi beslenip sıvı alıcam.
çok korkuyorum ama bebeğimide üzmek istemiyorum.
ben daha ayrıntılıya giricem üniversite has.randavu aldım.bide orada baktırıcam cuma günü.
kontrole gidenler olursa mutlaka öğrenin.gerçi doktor söyler.çünkü normal ultrasonda yken dedi sıvı az diye.
kötü düşünmek istemiyorum ama 1 ay sonra falan bu miktar azalırsa o zaman ......(neyse bu ihtimali düşünmüyorum bile)
bu sıvı bebeğin akciğerlerinin oluşması yaşaması gereken en önemli şey.
malesef dışarıdan birşey ilaç falan müdahale edilemiyor.
Zonox idrar yolları enfeksiyonumu olduk yokda biz sence... Neden olurki bu kasık ağrısı bugüne kadar hiç böle bişi olmadı...
nevra nasılsın endişelenme bendede 20 haftadan sonra çok akıntı başladı ve arada su gibi de geliyor. normal bunlar akıntı bu aylarda artıyor
canım ben idrar yolu enf. için purinol diye bi ilaç kullandım 2 hafta önce ama hala ağrım var. bugün doktora gidicem test yaptırcam. inşallah temizdir idrar yollarımız
NEVRAA, doktorlar sıvı azlığını asla atlamıyorlar. kesin söylüyorlar. benm bulanık suyum bunu bile söyledi. korkma.
herkese mrb kızlar hepinize iyi seneler diliorum
ben çok kötü hastalandım boğazlarım yanıyo ilaçta içmek istemiorum bildiğiniz doğal yöntemler var mı?
çarşamba günüde 2. doz tetenoz aşımı vurduracam
ben çok kötü hastalandım boğazlarım yanıyo ilaçta içmek istemiorum bildiğiniz doğal yöntemler var mı?
yok canım hala aynı. bugün sorucam yeniden inşallah düzelmiştirevet sanırım bu haftalarda daha çok akıntı oluyor daphne .. ıslanıyor ,hissediyor insan ...
tuvaletimi biraz tutuğumda benimde hemen ağrım oluyor ... zaten lokosit 10-12 idi bende .. gene yaptırıcam haftaya ... kuzenim biyolog söylediğine göre hamilelerde çoğunlukta idrar yolu enf. çıkıyormuş.telaş edilecek bir durum değil dedi . . 6 haftada bir düzenli olarak tam idrar tahlili yaptırmak gerekiyormuş zonox cum ..
senin o bulanıklık düzeldimi peki ???
canım benim çok geçmiş olsunn bebiş nasıl oynaması nasıll kendine ve bebişe iyi bak canım
zeytin yagı içmekte iyi gelirmiş öyle duymuştum
canım çok geçmiş olsun bende çok korkuyorum hasta olucam die hamilelikte atlatması çok daha zor ama ben ilk ayımda çok hasta oldum bol bol su içtim tavuk suyuna çorba içtim inanılmaz iyi geliyor bol limonlu yap antibiotik etkisi var resmen bol bolda meyve yedim ve dinledim yoksa geçmiyor ... ama çok şiddetli olursa doktora git bu aylarda kullanabileceğin antibiotikler var çok zorda kalırsan içersin.. ıhlamur içersen şayet günde 1 çay bardağını geçmesin canım..
yok canım hala aynı. bugün sorucam yeniden inşallah düzelmiştir
hoşgeldin. nane limon yada ıhlamur en güzeli ve bol c vitamini al simge. portakal özellikle.
sana en güzel ilaç şunu önereyim ıhlamur, 1 çay kaşığı bal, yarım şay kaşığı karabiber bunları 1 bardak iç. farkını aynı gün görüceksşn
kızlar bol selamlar hepinize umarım sizden yana herşey yolundadır. bu arada bebeğim kızmış doktoruma göstermiyordu ama böbreklerim için detaylı ultrosona girince öğrendik. yani yılı hastanede karsıladık biz, hastanede kaldım çünkü inanılmaz sanclarla hastaneye kaldırıldım sağ tarafımda inanılmaz ağrılar vardı böbrek old. biliyorduk ama çok şiddetlenmişti. emen yatırdılar serum ağrı kesici ve antibiyotık tedevisine basladılar sağ böbreğimde buyume var göremediler ama tas olduğunuda düşünüyorlar üstüne bile yatamıyorum ağrıdan bu ağrılar erken uretus kasılmalarını baslatıp erken doğuma sebep olabiiyormus şimdi takip altındayım buyume devam edrse üretere stent takıyolrmış işallah gerek kalmadan atlatırım hamileliğin son dönemlerinde gebeler genele yasarmış ama benim biraz erken oldu. bebeğimi zor elde ettim kaybetmek istemiyorum
amino sıvısından tutunda özellikle böbreklere kadar su çok önemli evet haklısınız kışın su içilemiyor olabilir ben bunu kötü tecrübe etim bol bol su için. enfeksiyon da tas yapıyor ve sıkışmadan wc gidin mutlaka böbrekte birikmesini beklemeyin kendinize iyi bakın
kızlar çok canım sıkkın
geçen ay doktora gittiğimde idrar yolları enf çıkmıştı. enfeksiyon olması daha tehlikeli olacağından içim elvermesede antibiyotik ve purinol die bi toz karışım içtim.aradan bir ay geçti geçen hafta gittiğimde tekrar baktılar idrarıma meğersem geçmemiş. çok üzüldümm. o antibiyotiği boşa içtiğimemi yanayım bi daha içmek zorunda olduğumamı yanayım yapıştı yakama bi idrar yolları enfeksiyonudur gitmez onamı yanayım bilemedimo kadar da dikkat etmeye çalışıyorum
benimle aynı durumda olan varmı??
kızlar bol selamlar hepinize umarım sizden yana herşey yolundadır. bu arada bebeğim kızmış doktoruma göstermiyordu ama böbreklerim için detaylı ultrosona girince öğrendik. yani yılı hastanede karsıladık biz, hastanede kaldım çünkü inanılmaz sanclarla hastaneye kaldırıldım sağ tarafımda inanılmaz ağrılar vardı böbrek old. biliyorduk ama çok şiddetlenmişti. emen yatırdılar serum ağrı kesici ve antibiyotık tedevisine basladılar sağ böbreğimde buyume var göremediler ama tas olduğunuda düşünüyorlar üstüne bile yatamıyorum ağrıdan bu ağrılar erken uretus kasılmalarını baslatıp erken doğuma sebep olabiiyormus şimdi takip altındayım buyume devam edrse üretere stent takıyolrmış işallah gerek kalmadan atlatırım hamileliğin son dönemlerinde gebeler genele yasarmış ama benim biraz erken oldu. bebeğimi zor elde ettim kaybetmek istemiyorum
amino sıvısından tutunda özellikle böbreklere kadar su çok önemli evet haklısınız kışın su içilemiyor olabilir ben bunu kötü tecrübe etim bol bol su için. enfeksiyon da tas yapıyor ve sıkışmadan wc gidin mutlaka böbrekte birikmesini beklemeyin kendinize iyi bakın
çok geçmiş olsun avzen inşallah kısa zmanda sağlığına kavuşursun. kızın hayırlı olsun. 1 kızımız daha oldukızlar bol selamlar hepinize umarım sizden yana herşey yolundadır. bu arada bebeğim kızmış doktoruma göstermiyordu ama böbreklerim için detaylı ultrosona girince öğrendik. yani yılı hastanede karsıladık biz, hastanede kaldım çünkü inanılmaz sanclarla hastaneye kaldırıldım sağ tarafımda inanılmaz ağrılar vardı böbrek old. biliyorduk ama çok şiddetlenmişti. emen yatırdılar serum ağrı kesici ve antibiyotık tedevisine basladılar sağ böbreğimde buyume var göremediler ama tas olduğunuda düşünüyorlar üstüne bile yatamıyorum ağrıdan bu ağrılar erken uretus kasılmalarını baslatıp erken doğuma sebep olabiiyormus şimdi takip altındayım buyume devam edrse üretere stent takıyolrmış işallah gerek kalmadan atlatırım hamileliğin son dönemlerinde gebeler genele yasarmış ama benim biraz erken oldu. bebeğimi zor elde ettim kaybetmek istemiyorum
kızlar çok canım sıkkın
geçen ay doktora gittiğimde idrar yolları enf çıkmıştı. enfeksiyon olması daha tehlikeli olacağından içim elvermesede antibiyotik ve purinol die bi toz karışım içtim.aradan bir ay geçti geçen hafta gittiğimde tekrar baktılar idrarıma meğersem geçmemiş. çok üzüldümm. o antibiyotiği boşa içtiğimemi yanayım bi daha içmek zorunda olduğumamı yanayım yapıştı yakama bi idrar yolları enfeksiyonudur gitmez onamı yanayım bilemedimo kadar da dikkat etmeye çalışıyorum
çok geçmiş olsun avzen inşallah kısa zmanda sağlığına kavuşursun. kızın hayırlı olsun. 1 kızımız daha oldu
canım benimde enfeksiyonum vardı. purinol kullandım. bygğn test yaptırcam bakalım geçmişmi.
benim kadar su içen olmasın ama yinede enfeksiyon oldum. sanada geçmiş olsun
kızlar çok canım sıkkın
çok geçmiş olsun canım... Bol bol su iç....
SMGE canım sanada geçmiş olsun. Kızlar havalar soğudu dikkat etmek lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?