çok geçmiş olsun canım... Bol bol su iç....
SMGE canım sanada geçmiş olsun. Kızlar havalar soğudu dikkat etmek lazım....
kızlar bol selamlar hepinize umarım sizden yana herşey yolundadır. bu arada bebeğim kızmış doktoruma göstermiyordu ama böbreklerim için detaylı ultrosona girince öğrendik. yani yılı hastanede karsıladık biz, hastanede kaldım çünkü inanılmaz sanclarla hastaneye kaldırıldım sağ tarafımda inanılmaz ağrılar vardı böbrek old. biliyorduk ama çok şiddetlenmişti. emen yatırdılar serum ağrı kesici ve antibiyotık tedevisine basladılar sağ böbreğimde buyume var göremediler ama tas olduğunuda düşünüyorlar üstüne bile yatamıyorum ağrıdan bu ağrılar erken uretus kasılmalarını baslatıp erken doğuma sebep olabiiyormus şimdi takip altındayım buyume devam edrse üretere stent takıyolrmış işallah gerek kalmadan atlatırım hamileliğin son dönemlerinde gebeler genele yasarmış ama benim biraz erken oldu. bebeğimi zor elde ettim kaybetmek istemiyorum
amino sıvısından tutunda özellikle böbreklere kadar su çok önemli evet haklısınız kışın su içilemiyor olabilir ben bunu kötü tecrübe etim bol bol su için. enfeksiyon da tas yapıyor ve sıkışmadan wc gidin mutlaka böbrekte birikmesini beklemeyin kendinize iyi bakın
kızlar çok canım sıkkın
geçen ay doktora gittiğimde idrar yolları enf çıkmıştı. enfeksiyon olması daha tehlikeli olacağından içim elvermesede antibiyotik ve purinol die bi toz karışım içtim.aradan bir ay geçti geçen hafta gittiğimde tekrar baktılar idrarıma meğersem geçmemiş. çok üzüldümm. o antibiyotiği boşa içtiğimemi yanayım bi daha içmek zorunda olduğumamı yanayım yapıştı yakama bi idrar yolları enfeksiyonudur gitmez onamı yanayım bilemedimo kadar da dikkat etmeye çalışıyorum
benimle aynı durumda olan varmı??
kızlar merhaba....nasılsınız bakalım ..hasta olana arkadaşlara geçmiş olsun diyorum....
KAYNAR diye bir çar var aslında adı lohusa çayı...Doğum sonrası kadınların bedenlerini toplamasına ve süt salgısının arttırılmasında rol oynadığı söylenen bu çay, doğum ziyaretinde gelen konuklara da sunulur.
Bununla birlikte soğuk algınlığında ard arda insanı rahatsız eden inatçı öksürüklere de bire bir iyi geldiğini bizzat sizlere söyleyebilirim. içindeki zencefil sizi rahatlatır ...
içindeki bitkiler:karanfil, tarçın, yeni bahar, havlıcan ve zencefil.
bu karışım hazır satılıyor..süt salgılanmasını çok artıyor..arkadaşlarım hanileken içemeye başlamışlarda sütler maşşalh çok çok oldu..sağıp sağıp dolaba kaldırdıalr..baya yaglı süt yapıyor....
hemde annenin çabuk kilo vermesini saglıyor annededki yağı çözüp süte geçiyor...
annelerimzi genelde hoşaf gibi şeyler yaparlar ...evet onlarda süt yapıyor ama içindeki eşker kilo aldıyor bir yandan...
benden bir öneri....
kızlar çok canım sıkkın
geçen ay doktora gittiğimde idrar yolları enf çıkmıştı. enfeksiyon olması daha tehlikeli olacağından içim elvermesede antibiyotik ve purinol die bi toz karışım içtim.aradan bir ay geçti geçen hafta gittiğimde tekrar baktılar idrarıma meğersem geçmemiş. çok üzüldümm. o antibiyotiği boşa içtiğimemi yanayım bi daha içmek zorunda olduğumamı yanayım yapıştı yakama bi idrar yolları enfeksiyonudur gitmez onamı yanayım bilemedimo kadar da dikkat etmeye çalışıyorum
benimle aynı durumda olan varmı??
canım çok çok geçmiş olsun umarım tedavin güzel sonuçlar verir bi an önce bu rahatsızlığından kurtulursun..
canım benim üzülme ben evlendim ve tam 3 yıl idrar yolu enfeksiyonu yaşadım hemde hemen hemen her ay çok çektim çokk anlatamam sana acillerde yatıyordum resmen... sonra bi operasyon geçirdim neyse çok uzatmıyımda hayatımda en öcelik su sonrada ayaklarımı sıcak tutmak yazın balkon dahi yıkamadım hatta çizmeyle yıkadım bol bol su iç ve kendini sıcak tut sık sık iç çamaşırını değiştir canım.. üzülme mutlaka geçiyor..
adanalılar daha çok yapıyorlar hatta içtiğimde bayılmıştım ona istedim arkadaşım getirdi bana gelen misafirlere ikram etmek için..
ağır kaldırmak artık o kadarda tehlikeli değil dimi?
çok geçmiş olsun canım... Bol bol su iç....
teşekküe ederim
ağır kaldırmak artık o kadarda tehlikeli değil dimi?
peki bunu aktarlardan kaynar deyip alabilirmiyız yoksa bu baharatları alıp kaynatcakmıyız?
canım bende almamdım adanalı arkadaşım bana getirdi aktarlarda lohusa şerbeti ya da kaynar die sorarsan bence bilirler.. doğumdan sonra ziyarete gelenlere hazırlanıyor üstünede bolca ceviz ve fındık dökülüp içiliyor ..
kızlar bebek telsizi aldınız mı..alacakasanız biel hangi marka düşünüyorsunuz..... izmirde oturupta kampanyaalrdan bilgisi olana varsa paylaşırsa sevinirim :)
Merhaba..
Bende İzmir deyim..Bebek magazalarını gezdim 150 TL den baslıyor ama inan markalarına dikat etmedim..Çunku nette cok daha ucuz oluyorlar..Bende nette almaya karar verdim.
Ama bişey ögrenir ögrenmez paylasırım burda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?