2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım... Bol bol su iç....

SMGE canım sanada geçmiş olsun. Kızlar havalar soğudu dikkat etmek lazım....

idrar yolu enfeksiyonun bende yaşadım ilaçta içtim tozdu akşamdan içtim...hiç bir sakıncası yok içini rahat tut...genelde ilaçla geçmiyor ise o ilaca karşı bagışıklık yapmış olabilir.senden kültür isteyebilir ona göre başka ilaç verir...
ama sen bol su içi ve ayağını çok sıcak tut...sıcak su torbası falanda koyabilirisn...sık çamaşır değiştir...su ile yıkama...hamile olmsaydın maydonoz suyu çok iyi geliyor söküyor tüm ödemi ama şimdi sakıncalı sakın içme....geçmiş olsun tekrar... bol bol suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım çok çok geçmiş olsun umarım tedavin güzel sonuçlar verir bi an önce bu rahatsızlığından kurtulursun..

canım benim üzülme ben evlendim ve tam 3 yıl idrar yolu enfeksiyonu yaşadım hemde hemen hemen her ay çok çektim çokk anlatamam sana acillerde yatıyordum resmen... sonra bi operasyon geçirdim neyse çok uzatmıyımda hayatımda en öcelik su sonrada ayaklarımı sıcak tutmak yazın balkon dahi yıkamadım hatta çizmeyle yıkadım bol bol su iç ve kendini sıcak tut sık sık iç çamaşırını değiştir canım.. üzülme mutlaka geçiyor..

adanalılar daha çok yapıyorlar hatta içtiğimde bayılmıştım ona istedim arkadaşım getirdi bana gelen misafirlere ikram etmek için..

cnm, benim durumumda senden farklı değil. hamileliğimde tam 3 defa geçirdim ben. antibiyotik ve purinol içtim tam düzeldim derken tekrar. bende ağrıda yapıyor. böbreklerimin ağrısından dışarı bile çıkamıyorum. artık markete gitmeye korkar oldum. bi markete gidiyorum yarım saat ağrı çekiyorum sonrasında. dr yapılabilecek bişey yok dedi. kendini sıcak tutacaksın diyor. böbrekte taş yok. sadece idrarda sorun var. bol su içmeye devam. ben günde 10 bardak su içiyorum ama yine arada yakalanıyorum işte. sende dikkatli ol cnm, çok kafana takma çok normalmiş bu idrar yolu enfeksiyonu. bebeğe zarar vermez dedi dr um. ilerlemediği sürece tabiki. sıcak tut kendini bol bol su iç. napalım bikaç ay daha dikkat edicez artık. :85: çok geçmiş olsun tatlım.

peki bunu aktarlardan kaynar deyip alabilirmiyız yoksa bu baharatları alıp kaynatcakmıyız?

ağır kaldırmak artık o kadarda tehlikeli değil dimi?

hala tehlikeli
halk arasında "bebeğin emzikten düşmesine" neden oluyor
tıpta bebeğin kordonunun incelip kopmasına. neden olur. asla hamileyke ağır kaldırılmaz ve çok uzağa uzanılmazzzzzzz

adanalılar daha çok yapıyorlar hatta içtiğimde bayılmıştım ona istedim arkadaşım getirdi bana gelen misafirlere ikram etmek için..[/QUOTE]

evet öleymiş..farklı bence bebek mevldünde hoş olcak...

kızlar bebek telsizi aldınız mı..alacakasanız biel hangi marka düşünüyorsunuz..... izmirde oturupta kampanyaalrdan bilgisi olana varsa paylaşırsa sevinirim :)

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çlk teşekkür ederim birde kaynar çayındki tarçından bahsetmişsiniz oranını bilmiyorum ama tarçın eken doğum yaptırıyor isviçredemi bi ülkede geçenlerde bi haber izledim devlet yeni yıldan sonra onlar için süt parası yardımını keseceği için doğumu yaklasan anneler erken dğum için yanı 1 ocaktan önce bol bol tarçınlı süt içiyormus:)))
paylaşmak istedim öptüm hepinizi ben çıkıyorum kib

[QUOTE=CerenliYagmur;
canım benim üzülme ben evlendim ve tam 3 yıl idrar yolu enfeksiyonu yaşadım hemde hemen hemen her ay çok çektim çokk anlatamam sana acillerde yatıyordum resmen... sonra bi operasyon geçirdim neyse çok uzatmıyımda hayatımda en öcelik su sonrada ayaklarımı sıcak tutmak yazın balkon dahi yıkamadım hatta çizmeyle yıkadım bol bol su iç ve kendini sıcak tut sık sık iç çamaşırını değiştir canım.. üzülme mutlaka geçiyor

saolasın tatlım ne yapalım daha fazla su, üşütmemek için daha fazla dikkat etcez artık..

peki bunu aktarlardan kaynar deyip alabilirmiyız yoksa bu baharatları alıp kaynatcakmıyız?

canım bende almamdım adanalı arkadaşım bana getirdi aktarlarda lohusa şerbeti ya da kaynar die sorarsan bence bilirler.. doğumdan sonra ziyarete gelenlere hazırlanıyor üstünede bolca ceviz ve fındık dökülüp içiliyor ..

aktarlarda satılıyor..tülbent gibi bir şeyin içinde koyup demliyorsun..onun bir oranı var..istersen netten araştır..doğumdan sonra içiliyor...ama evde hasta olanalrda içebilir hiç bir sakıncası yok..ama hamile iken biraz dah bitki çaylarına dikkat ettiğimziden tüketmemekte faydaolabilir...

Herkese merhaba canlarımm..
Sedasem, rapunzeln ve avzen..Coook gecmiş olsun kızlar size..İnşallah tez zamanda atlatırsınız..
Zonox ve kdilara guzel haberlerle dönerseniz inşallah doktordan...
Fdilek, canım bende viscolex yatak alıcam..Buradaki magazarlarda bana hep söylenen, normal sünger yatak bebegi cok terletebiliyormus.
Her girdigimiz dukkan sahibi viscoyu övdu durdu valla...
Normal yatak 30 TL, viscolex 50 TL dediler..Bende viscoya karar verdim...
Begendigim park yatagın inan ki markasını hatırlamıyorum ama fiyatı 175 TL idi...
Normal yatak ve uyku seti ile birlikte fiyatı 225 olur dediler bize..
Bebek arabasını da öyle pahalı bişey almıcam..Begendigim araba yenidogana uygunmus..
Fiyatı 175 TL...

Bu arada kızlar temizlik yaptgım için bugun burada olamayacagım..
Calısan tüm annelerimize kolay gelsin..
Hepiniz allaha emanet olun..

Son düzenleme:
kızlar bebek telsizi aldınız mı..alacakasanız biel hangi marka düşünüyorsunuz..... izmirde oturupta kampanyaalrdan bilgisi olana varsa paylaşırsa sevinirim :)

Merhaba..
Bende İzmir deyim..Bebek magazalarını gezdim 150 TL den baslıyor ama inan markalarına dikat etmedim..Çunku nette cok daha ucuz oluyorlar..Bende nette almaya karar verdim.
Ama bişey ögrenir ögrenmez paylasırım burda..

Konu: Perspektif
Dr. Paul Ruskin, öğrencilerine yaşlanmanın psikolojik belirtilerini öğretirken onlara şu olayı okur:

“Hasta ne konuşuyor, ne de söylenenleri anlıyor. Bazen saatlerce anlaşılmaz şeyler geveliyor. Zaman, yer ya da kişi kavramı yok. Yalnız, nasıl oluyorsa, kendi adı söylendiğinde tepki veriyor. Son altı aydır onun yanındayım, ne görünüşü için bir çaba sarf ediyor ne de bakım yapılırken yardımcı oluyor. Onu hep başkaları besliyor, yıkıyor ve giydiriyor. Dişleri yok, sacları yok, yiyeceklerin püre halinde verilmesi gerekiyor. Gömleği salyalarından dolayı sürekli leke içinde. Yürümüyor. Uykusu sürekli düzensiz. Gece yarısı uyanıp çığlıklarıyla herkesi uyandırıyor. Çoğu zaman mutlu ve sevecen, fakat bazen ortada bir sebep yokken sinirleniyor. Biri gelip onu yatıştırana kadar da feryat figan bağırıyor.”

Bu olayı okuduktan sonra, Ruskin öğrencilerine böyle birinin bakımını üstlenmek isteyip istemediklerini sorar. Öğrenciler bunu yapamayacaklarını söylerler.

Ruskin, kendisinin bunu büyük bir zevkle yaptığını ve onların da yapması gerektiğini söyleyince öğrenciler şaşırırlar. Daha sonra Ruskin hastanın fotoğrafını dolaştırmaya başlar. Fotoğraftaki doktorun 1 yasındaki küçük kızıdır ve cok tatlıdır...

Dr. Ruskin, Amerikan Tıp Birliği Dergisindeki makalesinde, gülünç bir yanlış anlamanın insana nasıl tamamen farklı bir perspektif kazandıracağını anlatmaktadır

ben biraz araştırdım marka sadce hiç fiyat bakmadım..
Weewell Bebek Telsizi 800m LCD Ekran 2 Kanal 16 frekans..bundan alanlanlar çok memnun...Chicconunkinde
cevrede başka kulllana varsa o evdeki sesleride alıyormuş diye okudum...

.......................................

ben alış verişe başladım...önce mobilya siparişi verdim..kendim için grekli ürünlerden başlıyorum almaya gecelik, gögüs pedi, gögüz kremi vs..bebiş içinde giyisi dışında ki bakım ürünlerini almaya başladım...

merhabalarrr kızlarrr beni hatırlayan var mı bayaadır giremiyorumm iş yeriii beniii mahvetti off offf gelişmelerden çokkk uzak kaldımmm amaaa hepinizii çokk merak ediyorummm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…