merhabalarrr kızlarrr beni hatırlayan var mıbayaadır giremiyorumm iş yeriii beniii mahvetti off offf gelişmelerden çokkk uzak kaldımmm amaaa hepinizii çokk merak ediyorummm.....
selam hatırladım canım sanıyorum 2,5 - 3 aydır yoksun çünkü başlarda vardın.. nasılsın nasıl gidiyor hamilelik umarım herşey yolundadır..
ayyyy canımm çokkks evindim birilerinin cevap vermesineee... evettt başlarda sitenin müdavimi idim 7/24 burdaydım bir koptum bir daha da vakit bulamadım amaa hepiniz ayrı ayrı aklımdasınızz... hamilelikk şimdilik iyi gidiyor şükür bi problemm yokk bu hafta sonunda gidicez doktoraa yaklaşık 40 gündür görmüyorum oğlumuu napıyoo bilmemm amaaa artıkkk tekmelerini yemeye başladımm... şimdiii burda paylaşmak çok daha eğlencelii bebeği hissedince hamilelik daha eğlenceli olmaya başladıı... neysee sizlerde ne var ne yokk herkes iyi miiii senin nasıl gidiyo hamilelikkk arkadaşlardaa durumlarında değişiklik olan var mııı dedikodular sendee cerencim bekliyorum...
merhabalarrr kızlarrr beni hatırlayan var mıbayaadır giremiyorumm iş yeriii beniii mahvetti off offf gelişmelerden çokkk uzak kaldımmm amaaa hepinizii çokk merak ediyorummm.....
:)) hoşgeldin sefa geldin. enerjin taa ankaralara kadar geldi. maşallah
merhaba
tekrar hoşgeldin
hatırladım tabi hatırlamaz olurmuyum
en son seni klasörlerle boğuşurken bırakmıştık ( yanlış hatırlamıyosam )
bu arada subaru ben
Çok geçmiş olsun canımm..Hastayken aşı yapılmaz kesinlikle söyle hasta olduğunu vücudunun güçlü olması lazım..Eğer oldu yaparlarsada bence yaptırma sakınherkese mrb kızlar hepinize iyi seneler diliorum
ben çok kötü hastalandım boğazlarım yanıyo ilaçta içmek istemiorum bildiğiniz doğal yöntemler var mı?
çarşamba günüde 2. doz tetenoz aşımı vurduracam
Aileler alıcak nevresim falan onlara söylerim artık park yatağa özel alsınlar diye sağol canımfdilek nevresimde büyük gelebilir, sen alırken park yatak olduğunu belirt. bu arada bu büyük bebe mağazalarında var. park yatağını satan yerlerdede oluyor. onlarada bi sor cnm.
Önerilerin için teşekkürler canımm inşallah atlatırsın en kısa zamandaakızlar bol selamlar hepinize umarım sizden yana herşey yolundadır. bu arada bebeğim kızmış doktoruma göstermiyordu ama böbreklerim için detaylı ultrosona girince öğrendik. yani yılı hastanede karsıladık biz, hastanede kaldım çünkü inanılmaz sanclarla hastaneye kaldırıldım sağ tarafımda inanılmaz ağrılar vardı böbrek old. biliyorduk ama çok şiddetlenmişti. emen yatırdılar serum ağrı kesici ve antibiyotık tedevisine basladılar sağ böbreğimde buyume var göremediler ama tas olduğunuda düşünüyorlar üstüne bile yatamıyorum ağrıdan bu ağrılar erken uretus kasılmalarını baslatıp erken doğuma sebep olabiiyormus şimdi takip altındayım buyume devam edrse üretere stent takıyolrmış işallah gerek kalmadan atlatırım hamileliğin son dönemlerinde gebeler genele yasarmış ama benim biraz erken oldu. bebeğimi zor elde ettim kaybetmek istemiyorum
amino sıvısından tutunda özellikle böbreklere kadar su çok önemli evet haklısınız kışın su içilemiyor olabilir ben bunu kötü tecrübe etim bol bol su için. enfeksiyon da tas yapıyor ve sıkışmadan wc gidin mutlaka böbrekte birikmesini beklemeyin kendinize iyi bakın
Arkadaşım netten kraftınkini aldı çok memnun ve hep çocukların elindeydi hiç bozulmadıı ..En güzeli netten araştırıp indirimde olanları almakkızlar bebek telsizi aldınız mı..alacakasanız biel hangi marka düşünüyorsunuz..... izmirde oturupta kampanyaalrdan bilgisi olana varsa paylaşırsa sevinirim :)
Herkese merhaba canlarımm..
Fdilek, canım bende viscolex yatak alıcam..Buradaki magazarlarda bana hep söylenen, normal sünger yatak bebegi cok terletebiliyormus.
Her girdigimiz dukkan sahibi viscoyu övdu durdu valla...
Normal yatak 30 TL, viscolex 50 TL dediler..Bende viscoya karar verdim...
Begendigim park yatagın inan ki markasını hatırlamıyorum ama fiyatı 175 TL idi...
Normal yatak ve uyku seti ile birlikte fiyatı 225 olur dediler bize..
Bebek arabasını da öyle pahalı bişey almıcam..Begendigim araba yenidogana uygunmus..
Fiyatı 175 TL...
Tatlım burda viscoya 100 diyolar offff marmariste herşey 2 kat pahalııııaraştırıcam ya aydından yada netten alıcam ..Bebek arabası baby2go hoşuma gitti yaa pembe grili tabi senin oğlana olmaz :)))))
Bu arada kızlar temizlik yaptgım için bugun burada olamayacagım..
Calısan tüm annelerimize kolay gelsin..
Hepiniz allaha emanet olun..
Hatırlamammı SATlarımız aynıydı senle bursadan özlemm :)) ben iyiyim şükürler olsun dediğin gibi hareketleri hissetmek çok güzel..Kendimi elim karnımda sırıtırken buluyorumm:)))Çok hareketli benimki göbeği açıp dışardan izlemek çok keyifli oluyooomerhabalarrr kızlarrr beni hatırlayan var mıbayaadır giremiyorumm iş yeriii beniii mahvetti off offf gelişmelerden çokkk uzak kaldımmm amaaa hepinizii çokk merak ediyorummm.....
ayyyy canımm çokkks evindim birilerinin cevap vermesineee... evettt başlarda sitenin müdavimi idim 7/24 burdaydım bir koptum bir daha da vakit bulamadım amaa hepiniz ayrı ayrı aklımdasınızz... hamilelikk şimdilik iyi gidiyor şükür bi problemm yokk bu hafta sonunda gidicez doktoraa yaklaşık 40 gündür görmüyorum oğlumuu napıyoo bilmemm amaaa artıkkk tekmelerini yemeye başladımm... şimdiii burda paylaşmak çok daha eğlencelii bebeği hissedince hamilelik daha eğlenceli olmaya başladıı... neysee sizlerde ne var ne yokk herkes iyi miiii senin nasıl gidiyo hamilelikkk arkadaşlardaa durumlarında değişiklik olan var mııı dedikodular sendee cerencim bekliyorum...
Konu: Perspektif
Dr. Paul Ruskin, öğrencilerine yaşlanmanın psikolojik belirtilerini öğretirken onlara şu olayı okur:
“Hasta ne konuşuyor, ne de söylenenleri anlıyor. Bazen saatlerce anlaşılmaz şeyler geveliyor. Zaman, yer ya da kişi kavramı yok. Yalnız, nasıl oluyorsa, kendi adı söylendiğinde tepki veriyor. Son altı aydır onun yanındayım, ne görünüşü için bir çaba sarf ediyor ne de bakım yapılırken yardımcı oluyor. Onu hep başkaları besliyor, yıkıyor ve giydiriyor. Dişleri yok, sacları yok, yiyeceklerin püre halinde verilmesi gerekiyor. Gömleği salyalarından dolayı sürekli leke içinde. Yürümüyor. Uykusu sürekli düzensiz. Gece yarısı uyanıp çığlıklarıyla herkesi uyandırıyor. Çoğu zaman mutlu ve sevecen, fakat bazen ortada bir sebep yokken sinirleniyor. Biri gelip onu yatıştırana kadar da feryat figan bağırıyor.”
Bu olayı okuduktan sonra, Ruskin öğrencilerine böyle birinin bakımını üstlenmek isteyip istemediklerini sorar. Öğrenciler bunu yapamayacaklarını söylerler.
Ruskin, kendisinin bunu büyük bir zevkle yaptığını ve onların da yapması gerektiğini söyleyince öğrenciler şaşırırlar. Daha sonra Ruskin hastanın fotoğrafını dolaştırmaya başlar. Fotoğraftaki doktorun 1 yasındaki küçük kızıdır ve cok tatlıdır...
Dr. Ruskin, Amerikan Tıp Birliği Dergisindeki makalesinde, gülünç bir yanlış anlamanın insana nasıl tamamen farklı bir perspektif kazandıracağını anlatmaktadır
kızlar bol selamlar hepinize umarım sizden yana herşey yolundadır. bu arada bebeğim kızmış doktoruma göstermiyordu ama böbreklerim için detaylı ultrosona girince öğrendik. yani yılı hastanede karsıladık biz, hastanede kaldım çünkü inanılmaz sanclarla hastaneye kaldırıldım sağ tarafımda inanılmaz ağrılar vardı böbrek old. biliyorduk ama çok şiddetlenmişti. emen yatırdılar serum ağrı kesici ve antibiyotık tedevisine basladılar sağ böbreğimde buyume var göremediler ama tas olduğunuda düşünüyorlar üstüne bile yatamıyorum ağrıdan bu ağrılar erken uretus kasılmalarını baslatıp erken doğuma sebep olabiiyormus şimdi takip altındayım buyume devam edrse üretere stent takıyolrmış işallah gerek kalmadan atlatırım hamileliğin son dönemlerinde gebeler genele yasarmış ama benim biraz erken oldu. bebeğimi zor elde ettim kaybetmek istemiyorum
amino sıvısından tutunda özellikle böbreklere kadar su çok önemli evet haklısınız kışın su içilemiyor olabilir ben bunu kötü tecrübe etim bol bol su için. enfeksiyon da tas yapıyor ve sıkışmadan wc gidin mutlaka böbrekte birikmesini beklemeyin kendinize iyi bakın
geçmiş olsun kızlarr allah şifa versinn bebişlered iyi bakınkızlar çok canım sıkkın
geçen ay doktora gittiğimde idrar yolları enf çıkmıştı. enfeksiyon olması daha tehlikeli olacağından içim elvermesede antibiyotik ve purinol die bi toz karışım içtim.aradan bir ay geçti geçen hafta gittiğimde tekrar baktılar idrarıma meğersem geçmemiş. çok üzüldümm. o antibiyotiği boşa içtiğimemi yanayım bi daha içmek zorunda olduğumamı yanayım yapıştı yakama bi idrar yolları enfeksiyonudur gitmez onamı yanayım bilemedimo kadar da dikkat etmeye çalışıyorum
benimle aynı durumda olan varmı??
Çok geçmiş olsun canımm..Hastayken aşı yapılmaz kesinlikle söyle hasta olduğunu vücudunun güçlü olması lazım..Eğer oldu yaparlarsada bence yaptırma sakın
Aileler alıcak nevresim falan onlara söylerim artık park yatağa özel alsınlar diye sağol canım
Önerilerin için teşekkürler canımm inşallah atlatırsın en kısa zamandaa
Arkadaşım netten kraftınkini aldı çok memnun ve hep çocukların elindeydi hiç bozulmadıı ..En güzeli netten araştırıp indirimde olanları almak
Hatırlamammı SATlarımız aynıydı senle bursadan özlemm :)) ben iyiyim şükürler olsun dediğin gibi hareketleri hissetmek çok güzel..Kendimi elim karnımda sırıtırken buluyorumm:)))Çok hareketli benimki göbeği açıp dışardan izlemek çok keyifli oluyooo
geçmiş olsun kızlarr allah şifa versinn bebişlered iyi bakın
hatırlamaz olurmuyuz canım hoşgeldin
Artık gitme biyerlere ozaman :)))evettt dilekcimmmm evetttt benimmm bennnnDgeri döndümm dilekcimmm çokk zevkli hissetmek amaaa bizim oğlan biraz babasını üzüyoo yaaa babasıı elini koyar koymaz hareketi kesiyoo en son dün akşammm çokk fena alındıı babası küstüler şimdiden
bunu çok seneler evvel duymuştum .. şimdi duyunca tekrara aklıma geldi .. çok güzel .. saol paylaşımın için
Özlem hoşgeldin ....yoğun çalışıyorsun heralde ..Allah yardımcın olsun ...
sadece klasörr olsaa razıyım amaa problemler vardı işteee... sen nasılsın canımm yaaa... bebiş nasılll....
maşallah oğluşun bayağı büyümüş canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerde çok şükür iyiyiz hepimiz ufak tefek sorunlar yaşadık çok şükür kimimiz yatarak kimimiz hastanede ama umutlu ve mutlu bir şekilde geçiriyoruz o kadar çok şey öğrendikki burda hamilelikte neler yaşanır neler başa gelir mesela benim cadı çok tembel hala çok destekli bi tekma yiyemedim ama buğün bayağı kendini hissettirdi hafif hafif tabii.. umarım seninde işlerin yoluna girmiştir canım..
özlem
inş.problemlerin çözülmüştür..
ben iyiyim allaha şükürler olsun..kızımda iyi ellerinden öper...:97:
bu aralar kilo ile ilgili başımız dertte wc sorunlarım başladı
bunun dışında iyiyiz
çalışıyosun değilmi
amannn iyi olunn kuzummm hepp iyi haberlerinizi duyalımmmm..... kız bebekler biraz tembel oluyormuşşş..... amaaa bend eyeni yeni hissetmeye başladımmm hissettmekk mükemmelll...işlere gelincee baktım onların yola gireceği yokk barii benn siteye gireyim dedim:d
ÖzlemmmmKıs unutur muyuz?hoşgeldin....hepimiz büyüdük..sen de büyümüşsün maaşallah...ye tekmeleri otur artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?