2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalarrr kızlarrr beni hatırlayan var mı bayaadır giremiyorumm iş yeriii beniii mahvetti off offf gelişmelerden çokkk uzak kaldımmm amaaa hepinizii çokk merak ediyorummm.....

selam hatırladım canım sanıyorum 2,5 - 3 aydır yoksun çünkü başlarda vardın.. nasılsın nasıl gidiyor hamilelik umarım herşey yolundadır..

selam hatırladım canım sanıyorum 2,5 - 3 aydır yoksun çünkü başlarda vardın.. nasılsın nasıl gidiyor hamilelik umarım herşey yolundadır..

ayyyy canımm çokkks evindim birilerinin cevap vermesineee... evettt başlarda sitenin müdavimi idim 7/24 burdaydım bir koptum bir daha da vakit bulamadım amaa hepiniz ayrı ayrı aklımdasınızz... hamilelikk şimdilik iyi gidiyor şükür bi problemm yokk bu hafta sonunda gidicez doktoraa yaklaşık 40 gündür görmüyorum oğlumuu napıyoo bilmemm amaaa artıkkk tekmelerini yemeye başladımm... şimdiii burda paylaşmak çok daha eğlencelii bebeği hissedince hamilelik daha eğlenceli olmaya başladıı... neysee sizlerde ne var ne yokk herkes iyi miiii senin nasıl gidiyo hamilelikkk arkadaşlardaa durumlarında değişiklik olan var mııı dedikodular sendee cerencim bekliyorum...

:)) hoşgeldin sefa geldin. enerjin taa ankaralara kadar geldi. maşallah

merhabalarrr kızlarrr beni hatırlayan var mı bayaadır giremiyorumm iş yeriii beniii mahvetti off offf gelişmelerden çokkk uzak kaldımmm amaaa hepinizii çokk merak ediyorummm.....

merhaba
tekrar hoşgeldin
hatırladım tabi hatırlamaz olurmuyum
en son seni klasörlerle boğuşurken bırakmıştık ( yanlış hatırlamıyosam )
bu arada subaru ben

merhaba
tekrar hoşgeldin
hatırladım tabi hatırlamaz olurmuyum
en son seni klasörlerle boğuşurken bırakmıştık ( yanlış hatırlamıyosam )
bu arada subaru ben

sadece klasörr olsaa razıyım amaa problemler vardı işteee... sen nasılsın canımm yaaa... bebiş nasılll....

Çok geçmiş olsun canımm..Hastayken aşı yapılmaz kesinlikle söyle hasta olduğunu vücudunun güçlü olması lazım..Eğer oldu yaparlarsada bence yaptırma sakın

fdilek nevresimde büyük gelebilir, sen alırken park yatak olduğunu belirt. bu arada bu büyük bebe mağazalarında var. park yatağını satan yerlerdede oluyor. onlarada bi sor cnm.
Aileler alıcak nevresim falan onlara söylerim artık park yatağa özel alsınlar diye sağol canım
Önerilerin için teşekkürler canımm inşallah atlatırsın en kısa zamandaa

kızlar bebek telsizi aldınız mı..alacakasanız biel hangi marka düşünüyorsunuz..... izmirde oturupta kampanyaalrdan bilgisi olana varsa paylaşırsa sevinirim :)
Arkadaşım netten kraftınkini aldı çok memnun ve hep çocukların elindeydi hiç bozulmadıı ..En güzeli netten araştırıp indirimde olanları almak

Hatırlamammı SATlarımız aynıydı senle bursadan özlemm :)) ben iyiyim şükürler olsun dediğin gibi hareketleri hissetmek çok güzel..Kendimi elim karnımda sırıtırken buluyorumm:)))Çok hareketli benimki göbeği açıp dışardan izlemek çok keyifli oluyooo

maşallah oğluşun bayağı büyümüş canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerde çok şükür iyiyiz hepimiz ufak tefek sorunlar yaşadık çok şükür kimimiz yatarak kimimiz hastanede ama umutlu ve mutlu bir şekilde geçiriyoruz o kadar çok şey öğrendikki burda hamilelikte neler yaşanır neler başa gelir mesela benim cadı çok tembel hala çok destekli bi tekma yiyemedim ama buğün bayağı kendini hissettirdi hafif hafif tabii.. umarım seninde işlerin yoluna girmiştir canım..

bunu çok seneler evvel duymuştum .. şimdi duyunca tekrara aklıma geldi .. çok güzel .. saol paylaşımın için

Özlem hoşgeldin ....yoğun çalışıyorsun heralde ..Allah yardımcın olsun ...

geçmiş olsun kızlarr allah şifa versinn bebişlered iyi bakın

hatırlamaz olurmuyuz canım hoşgeldin

evettt dilekcimmmm evetttt benimmm bennnnD geri döndümm dilekcimmm çokk zevkli hissetmek amaaa bizim oğlan biraz babasını üzüyoo yaaa babasıı elini koyar koymaz hareketi kesiyoo en son dün akşammm çokk fena alındıı babası küstüler şimdiden

Artık gitme biyerlere ozaman :)))
Biz 2-3 kere yakaladık bazen gel gel diye heyecanlandırıyorum elini koyuyo tık yok utandırıyolar bizi :))) Bende artık uzaktan izle diyorum attiğında karın hareketlerimden görüyo :)))Dün gece bol yağmurluydu şimşekler falan ben çok korktm baktım bizimkide tekme atıyoo, hemen karnımı sevdim sendemi korktun kızım diyee.. İletişime geçmek çok güzel değilmiii ...

Son düzenleme:
bunu çok seneler evvel duymuştum .. şimdi duyunca tekrara aklıma geldi .. çok güzel .. saol paylaşımın için

Özlem hoşgeldin ....yoğun çalışıyorsun heralde ..Allah yardımcın olsun ...

evet nevracımmm yoğunnn yaa bayaa üzülüyordum giremiyorum diyee özledim herkesii..

sadece klasörr olsaa razıyım amaa problemler vardı işteee... sen nasılsın canımm yaaa... bebiş nasılll....

özlem
inş.problemlerin çözülmüştür..
ben iyiyim allaha şükürler olsun..kızımda iyi ellerinden öper...:97:
bu aralar kilo ile ilgili başımız dertte wc sorunlarım başladı
bunun dışında iyiyiz
çalışıyosun değilmi

amannn iyi olunn kuzummm hepp iyi haberlerinizi duyalımmmm..... kız bebekler biraz tembel oluyormuşşş..... amaaa bend eyeni yeni hissetmeye başladımmm hissettmekk mükemmelll...işlere gelincee baktım onların yola gireceği yokk barii benn siteye gireyim dedim:d

Özlemmmm Kıs unutur muyuz?hoşgeldin....hepimiz büyüdük..sen de büyümüşsün maaşallah...ye tekmeleri otur artık...

işlerrr eskiye oranla daha iyii diyebilirimmm.... kızını ben dee çokkkkk öperimmmm.... kilolarlaa sanırım benimde başaım derde girecek böle giderse

oyyy
özlem teyzesi kızım alındı sana
ben tembel değilim diyor
şaka bir yana bende kız çocukları daha hareketli olur diye duymuştum
bana 12.haftamda dr senin kızın fıttırık olacak demişti
17.haftada hissetmeye başladım gerçekten fıttırık bişey
ben kalabalık yerde çalışıyorum genelde erkek personel
kimle konuşsam fıkırdıyo
yaw kızım hiçmi utanmıyosun diyorum :78:
hiç bana benzememişsin azcık utan sessiz ol diyorumm:78:

Özlemmmm Kıs unutur muyuz?hoşgeldin....hepimiz büyüdük..sen de büyümüşsün maaşallah...ye tekmeleri otur artık...

kuzummmmm hemmm deee nee tekmeee rahatına çok düşkün babası adam gibi üzerine eğilince basıyo tekmeyii bir doğsunn sorcam ben onaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…