2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yerimm ben onuuuu kızınnnn işi biliyo annesiii.... ikigün sonra sana anne şu oğlan nasıl fena değil dimi falan derse şaşmaa

evetttt artıkkk onlarrr herşeyi hissediyolarrr dilekcimmm... ben dee ne yesemmm hemen arkasından soruyorum beğendin mi oğlum falan diyeee millet gülmekten ölüyooo dün akşamdaa 1 tane portakalaa 10 tane tekmee yedimm yok yokk bunu çok beğendi dedimm babamızın alay konusu oldumm amaa öle olduğuna inanıyorum

hava çok soğuk .. işten çıkıp eve gidecek olanlar sıkı giyinsin .. hasta olmayın ...

Bende yarın evime döneceğim artıkkk... evimi özledim .. şöyllleee bir gideyim ayaklarımı sere serpe uzatıp yatayımmm ... evimi özledim ...

Özlemayd hoşgeldin canım... Siteye fişek gibin giriş yapmışın valla. Sen beni hatırlıyomusun bilmem ama ben seni hatırladım.. Kızlar mutfağı boşalttım şimdi benimki gelsin üst kata çıkarcaz:))

Semaysem canım şeker testiyle ilgili mesajımı gördünmü 11 liraya yaptırdım ben canım tekrar yazim...

kıslar eve gitme vakti geldi...evden devam ederim..öptm hepinizi...

güle güle blue görüşmek üzre canım..

inanılmaz bi soğuk var dışarıda hatta yarın kesin kar bekliyorum kabanım zaten çok dardı şimdi önü kapanmıyor mevsilik bol bi montla idare ediyorum içimi kalın giydim sırf hamilelik içinde kaban almak istemiyorum bilmiyorum napıcam böyle...

insanın evi gibisi yok değilmi evimden başka hiçbiryerde rahat edemiyorum bende ...evine gidince bol bol tadını çıkar canım..

inanılmaz bi soğuk var dışarıda hatta yarın kesin kar bekliyorum kabanım zaten çok dardı şimdi önü kapanmıyor mevsilik bol bi montla idare ediyorum içimi kalın giydim sırf hamilelik içinde kaban almak istemiyorum bilmiyorum napıcam böyle...

ayy al bendende o kadar. 3 ay için mont almak istemiyorum hiç

hoşbuldumm canımmmm.... fişekk gibii girdimmm vallaaa son enerjili ayımızdayızzz 7.ayda ağırlaşmaya başlıcazzz.... bu fişekliğim hiç bitmez inşallahh....

kuzummmm hepimizz aynı dertten muzdaribizz malum kışlık mont çok sık alınan bişi değill şimdilik montumun önü kapanıyo amaa kapanmadığında arkadaşlarımın tavsiyesine uyucam sanırım benn kışlıkk bir pançoylaaa kapatıcammm dene istersenn send ee

MERHABA
allah kolaylık versin dikkat et kendine
şu şeker testi için önce aç karnınamı kan verdin duncan

bencede hamile kıyafetleri zaten uçmuşşş ... mantolar kimbilir ne kadar pahalıdır ..benim bir tane mantom vardı .. omuzdan itibaren bombol .. yuvarlak kesim gibi .... hiç giymediğim halde atmamıştım .. hamile kalırsam giyerim diye .. şimdilik montlarım oluyor ama birkaç haftaya çıkartıcağım ...

mevsimlik montunun üzerine çok kalın şallar var .. onlar al da omuzlarını falan iyicene sar üşütme ...

dilekcimm ürünn gerçektenn çok uygun yaa benim d edikkatimi çekti amaa yan koruma ne kii yavvv
Uyku setinin yan koruması yok canım.Rapunzelin dediği gibi önemli hemde şık gösteriyo..
Su perisi şık gösteriyo beşik gibi yaBuarada sabahtan beri bakıyorum en uygun fiyatlar bebefix sitesinde...olmadı set değilde tek alıcam artıkk..babymax 104 alıcam galiba hem şık hem kraft garanti veriyoo resmini ekledimm

Son düzenleme:

evet canım kalın büyük bir şalım var ona sarınıyorum... geçen sene aldığımda bile kabanımın içine sadece ince badiler giyebileceğim şekilde almıştım çok beğendim bi beden büyüğü çirkin durmuştu cuk oturunca işte şimdi böyle ortada kaldım.. kotonda geçen sene çok güzel bol bol yarım kabanlar vardı bu sene baktım yok gerçi olsada indirime girmesini beklicem... hamile pantolonumu yoksa taytımı alsam diye düşünüyorum bu hafta LCW gidip bakıcam.. sen kaç kilo aldın canım ? aldınmı hamiş pantolonu falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…