oyyy
özlem teyzesi kızım alındı sana
ben tembel değilim diyor
şaka bir yana bende kız çocukları daha hareketli olur diye duymuştum
bana 12.haftamda dr senin kızın fıttırık olacak demişti
17.haftada hissetmeye başladım gerçekten fıttırık bişey
ben kalabalık yerde çalışıyorum genelde erkek personel
kimle konuşsam fıkırdıyo
yaw kızım hiçmi utanmıyosun diyorum :78:
hiç bana benzememişsin azcık utan sessiz ol diyorumm:78:
Artık gitme biyerlere ozaman :)))
Biz 2-3 kere yakaladık bazen gel gel diye heyecanlandırıyorum elini koyuyo tık yok utandırıyolar bizi :))) Bende artık uzaktan izle diyorum attiğında karın hareketlerimden görüyo :)))Dün gece bol yağmurluydu şimşekler falan ben çok korktm baktım bizimkide tekme atıyoo, hemen karnımı sevdim sendemi korktun kızım diyee.. İletişime geçmek çok güzel değilmiii ...
yerimm ben onuuuu kızınnnn işi biliyo annesiii.... ikigün sonra sana anne şu oğlan nasıl fena değil dimi falan derse şaşmaa
kıslar eve gitme vakti geldi...evden devam ederim..öptm hepinizi...
kıslar eve gitme vakti geldi...evden devam ederim..öptm hepinizi...
hava çok soğuk .. işten çıkıp eve gidecek olanlar sıkı giyinsin .. hasta olmayın ...
Bende yarın evime döneceğim artıkkk... evimi özledim .. şöyllleee bir gideyim ayaklarımı sere serpe uzatıp yatayımmm ... evimi özledim ...
Özlemayd hoşgeldin canım... Siteye fişek gibin giriş yapmışın valla. Sen beni hatırlıyomusun bilmem ama ben seni hatırladım.. Kızlar mutfağı boşalttım şimdi benimki gelsin üst kata çıkarcaz:))
Semaysem canım şeker testiyle ilgili mesajımı gördünmü 11 liraya yaptırdım ben canım tekrar yazim...
inanılmaz bi soğuk var dışarıda hatta yarın kesin kar bekliyorumkabanım zaten çok dardı şimdi önü kapanmıyor mevsilik bol bi montla idare ediyorum içimi kalın giydim sırf hamilelik içinde kaban almak istemiyorum bilmiyorum napıcam böyle...
ayy al bendende o kadar. 3 ay için mont almak istemiyorum hiç
Baby 2 Go 8409 Mzikli Titreimli Oyuncakl Oyun Park & Bebefix Oyun Park Uyku Seti & Viscolex Oyun Park Yata OK FYAT! | | Bebefix.com
kızlar buna bakarmısınız çok uygun ama uyku setinin yan koruması yokkk..
Baby 2 Go 8409 Mzikli Titreimli Oyuncakl Oyun Park & Bebefix Oyun Park Uyku Seti & Viscolex Oyun Park Yata OK FYAT! | | Bebefix.com
Özlemayd hoşgeldin canım... Siteye fişek gibin giriş yapmışın valla. Sen beni hatırlıyomusun bilmem ama ben seni hatırladım.. Kızlar mutfağı boşalttım şimdi benimki gelsin üst kata çıkarcaz:))
Semaysem canım şeker testiyle ilgili mesajımı gördünmü 11 liraya yaptırdım ben canım tekrar yazim...
güle güle blue görüşmek üzre canım..
inanılmaz bi soğuk var dışarıda hatta yarın kesin kar bekliyorumkabanım zaten çok dardı şimdi önü kapanmıyor mevsilik bol bi montla idare ediyorum içimi kalın giydim sırf hamilelik içinde kaban almak istemiyorum bilmiyorum napıcam böyle...
insanın evi gibisi yok değilmi evimden başka hiçbiryerde rahat edemiyorum bende ...evine gidince bol bol tadını çıkar canım..
http://www.bebefix.com/x_baby-2-go-..._id=1969&kn=%C7ok+Fonksiyonlu+Oyun+Parklar%FD
Uyku setinin yan koruması yok canım.Rapunzelin dediği gibi önemli hemde şık gösteriyo..dilekcimm ürünn gerçektenn çok uygun yaa benim d edikkatimi çekti amaa yan koruma ne kii yavvv
bencede hamile kıyafetleri zaten uçmuşşş ... mantolar kimbilir ne kadar pahalıdır ..benim bir tane mantom vardı .. omuzdan itibaren bombol .. yuvarlak kesim gibi .... hiç giymediğim halde atmamıştım .. hamile kalırsam giyerim diye .. şimdilik montlarım oluyor ama birkaç haftaya çıkartıcağım ...
mevsimlik montunun üzerine çok kalın şallar var .. onlar al da omuzlarını falan iyicene sar üşütme ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?