2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

park yatak 100 tl- 300 tl
viscolex yatak : 60 tl
uyku seti : 70- 90 tl arası
en ucuzlarından koyduğunu düşünürsek orta fiyat ...

-----
uyku setine gerek varmı park yatağa .... zaten park yatak yanları yumuşacık değilmi ... filesi var .. demirleri de yumuşak süngerli kumaşla sarılı değilmi ..
normal nevresim takımı olmazmı içine

cnm ben lcw dan iki ay önce pantolon aldım. yanlış hatırlamıosam 30 tl idi. hamile pantolonu. okadar çok aradım heryerde çok pahalı. çok kullanışlı. beli göğüs altına kadar nerdeyse ve ayarlama lastiği var. tam 9 ay giyilebilecek bi pantolon sanada tavsiye ederim. bi git bak cnm.

4 kilo aldım ...
lcw den bir kot birde o karnında esprili resim olan bir bady aldım .....
kayınvalidemde trıko; diz boyumda bir hamile elbisesi almıştı bayramda ...
başkada birşeyim yok ....
eski üstlerimi giyebiliyorum .bady giyip üstünehırka alınca hoş duruyor ..
ama alt giyilmiyor ....rahatsız ediyor ...

Canım hava akımı olayı var filelerden ,bide filelere belki büyüyünce parmak takabilir üstüne bide çok şık duruyo ondan alıcam uyku setin,

ben daha fazladır sanıyodum iyiymiş fiyatı çarşamba ya da cuma gidip alayım bari...çok teşekkür ederim canım..5. ayımıza adım attık üst oluyorda altlarda sıkıntı var ayrıca çalışıyorum ben hergün aynı şeyi giymek olmuyor..

ne güzel 4 kilo almışsın ben 5-6 kilo aldım gerçi üstlerim oluyo elbisem falanda var ama altlar sıkıyor zaten hep tayt badi ve hırka giydim işte çalıştığım için çok zor oluyor bi pantolan alırsam sorunu çözücem

canım ben 170 tl ye aldım. iç yatağıda 60 ya da 70 di sanırım. benim bildiğim visco vucut şeklini aldığı için ortopedik yatak sınıfına giriyor. yalnız benim visco yatağım yumuşak değil normal sertlikte ve cidden çok güzel. zaten bir çok doktorda visco öneriyor ortapedik old için
süper bir yazı. bayıldımmmmm. paylaşım için teşekkürler canım

kızlar kontrolden geldim. oğlumun sağlığı yerinde. herhangi bir sorunu yok çok şükür. Allah hepinize nasip etsin inşallah. oğlum kıpır kıpırdı sürekli tekme attı. ve bağdaş kurmuş oturuyodu doktor keyfe bak paşanın diye dalga geçti ahahaha. kızlar oğlum aynı bana benziyor. burnu minicik düğme kadar. doktor bile fark etti (babasının burnu kemerli) bir sürü fotomuz oldu oğluşumuzun. çok şirindi minnoşum. doktorum suyun normal dedi, bulanık olması önemsizmiş, serviks uzunluğum normalmiş (rahim ağzı uzunluğu) oğlumun kilosu 530 grm. boyunu ölçemedi çünkü oturuyordu ama normal dedi. 2 hafta sonra şeker yüklemem var. testler verildi. tam idrar, kan ve şeker. eski doktorumla konuştuk n.doğumu. kendiside sezeryan olduğu için çok normal doğumcu biri değil ama şansımıza artık. hayırlısı ne diyelim. bu arada mother care mağazasında 7 adet çıtçıtlı bory takımı aldım 50 ytl. biraz pahalı ama çok sevimliler kızlar. mother care de her ayın 15.nde indirim varmış bilginize.

bir de bizim hastanede detaylı USG nin fiyatı 270 tl

semaysem, bizim hastanede şeker yüklemesi 13 tl. ama çeşitleri varmış 13 den başlıyor 50 ye kadar varmış.

özlemyd hoşgeldin. iyi olmana sevindim bayadır yoktun hayırdır neden uğramıyordunn

hoşgeldin.... ardaya bak sennnn .. bağdaş kurmuş ... çok şirin yaaa:)))) maşallah kocaman olmuş annesi .. sağlıklıymışta Allah şükür

Maasallah oglusuna,herseyin yolunda olmasina cok sevindim..bebisin gule gule giysin cicilerini insallah..cicilerin resmini bizde gorsek artik annesi,olmazmi cok merak ediyoruz..

Herkese cumleten bir merhaba
Valla evim tertemiz oldu ama bende bittim..Az önce banyoyuda temizledim dus almam lazım ama dedim azcık soluklanayım...Valla b..k içinde yasıyomusum kendimden utandım

Özlemayd hosgeldin..Senin ve bebeginin iyi oldugunu bilmek cok guzell
fdilek canımm resimdeki yataga bayıldım..Bİliyomusun benim begendigim bunun turkuaz renkte olanı...ayy cook cici olacak bizim veletler yahuuu
Zonoooxxxxx kızzz cok sevindim..Bak sen kilo almıyosun ama tosun pasan cok iyi...
Allah daha iyi etsin inşallah..Aldıgın cicileri gule gule giysin Ardacım...
rapunzeln paylastıgın yazı harika birşey..Cook tesekkurler

Son düzenleme:
hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. kızlar havalar berbat dikkat edin kendinize.

bu arada geçenlerde dikkatimi çekti ama bi türlü yazmaya fırsat bulamamıştım şimdi unutmadan cevap vereyim. tülin canım sen mustelayı kullanan varmı diye sormuştun ben en başından beri mustela kullanıyorum 79 tl bazı eczanelerden temin edebiliyorsun. çok yoğun ve güzel bi krem. Allaha şükür hiç sıkıntı yaşamadım ayrıca daha bi tüp bitmedi bile

zonox gözün aydın canım. çok şükür iyi haberlerle gelmişsin. inşallah detaylı ultrasona giren tüm arkadaşların sonuçları iyidir ve girecek olanlar iyi sonuç alırlar.

şimdilik takip edebildiklerim bu kadar arada atladıklarım varsa lütfen kusura bakmasınlar

canım hayırlı haberlerine sevindim çok..sonuna kadar sağlıkla gider inş hepimizin bebekleri

selam

Turko magnezyumla ilgili açıklama için tşkler canım. Benim ağrımız olunca kullanacağımızı biliyordum demekki değilmiş saol canım. Çarşam ab günü dra gittiğimde sorayım o kadar çok ilaç alıyorumki ayarlamayı o yapsın artık.

Avzen ve rapunzeln geçmiş olsun

özlemayd bende seni hatuırladım :) hoşgeldin

zonoxcum güzel haberlerine sevindim...Detaylı usg nekadar pahalı profmu inceleyecek muayene +usg fiyatı 270 oluyo galiba...

Gülesram çok yorma kendinii..bende 2 gün temizlik misafir vardı 2 gün belim ağırdı dinlenerek yapmak lazımmm ...Bu park yatağın altı şekilli falanya çok hoşuma gitti güle güle kullansın bebeklerimiizzzz

Canımm bitsin diye zorladım kendimi valla simdi dus almak bile zor geliyo...
ama kalksam iyi olacak..Bu arada sen yazmıssın yaa hani yırtabilir fileyi diye..Her gittigim dukkana bunu sordum...Hepsi filelerin cok saglam oldugunu söylüyor...Pekii cocuk 1 yasındayken yatagın içinde öne dogru yuklense sorun olur mu olmaz dediler...3 yasına kadar rahat yatar diyolar..Ayy dogsunda bi kuzucklarımız mısıl mısıl uyusunlar inşallah yataklarında..

kızlar benim kız kudurdu.enerjisi fazla geldi herhalde.5 dk içinde ben en son 20 ye kadar saydım tekme attı.napıyor içimde anlamadım.

MERHABA
allah kolaylık versin dikkat et kendine
şu şeker testi için önce aç karnınamı kan verdin duncan

Evet canım ben aç karnına verdim açlık kan şekerine bakmak için kan alıyolar glikoz içip bi saat sonra tekrar alıyolar kanı..... Tabi bişey yemiyosun o bir saati beklerken....

maşallah oğluna zonoxcum baya tosuncuk olmuş bebişinnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…