Baby 2 Go 8409 Mzikli Titreimli Oyuncakl Oyun Park & Bebefix Oyun Park Uyku Seti & Viscolex Oyun Park Yata OK FYAT! | | Bebefix.com
kızlar buna bakarmısınız çok uygun ama uyku setinin yan koruması yokkk..
evet canım kalın büyük bir şalım var ona sarınıyorum... geçen sene aldığımda bile kabanımın içine sadece ince badiler giyebileceğim şekilde almıştım çok beğendim bi beden büyüğü çirkin durmuştu cuk oturunca işte şimdi böyle ortada kaldım..kotonda geçen sene çok güzel bol bol yarım kabanlar vardı bu sene baktım yok gerçi olsada indirime girmesini beklicem... hamile pantolonumu yoksa taytımı alsam diye düşünüyorum bu hafta LCW gidip bakıcam.. sen kaç kilo aldın canım ? aldınmı hamiş pantolonu falan..
evet canım kalın büyük bir şalım var ona sarınıyorum... geçen sene aldığımda bile kabanımın içine sadece ince badiler giyebileceğim şekilde almıştım çok beğendim bi beden büyüğü çirkin durmuştu cuk oturunca işte şimdi böyle ortada kaldım..kotonda geçen sene çok güzel bol bol yarım kabanlar vardı bu sene baktım yok gerçi olsada indirime girmesini beklicem... hamile pantolonumu yoksa taytımı alsam diye düşünüyorum bu hafta LCW gidip bakıcam.. sen kaç kilo aldın canım ? aldınmı hamiş pantolonu falan..
Canım hava akımı olayı var filelerden ,bide filelere belki büyüyünce parmak takabilir üstüne bide çok şık duruyo ondan alıcam uyku setin,park yatak 100 tl- 300 tl
viscolex yatak : 60 tl
uyku seti : 70- 90 tl arası
en ucuzlarından koyduğunu düşünürsek orta fiyat ...
-----
uyku setine gerek varmı park yatağa .... zaten park yatak yanları yumuşacık değilmi ... filesi var .. demirleri de yumuşak süngerli kumaşla sarılı değilmi ..
normal nevresim takımı olmazmı içine
cnm ben lcw dan iki ay önce pantolon aldım. yanlış hatırlamıosam 30 tl idi. hamile pantolonu. okadar çok aradım heryerde çok pahalı. çok kullanışlı. beli göğüs altına kadar nerdeyse ve ayarlama lastiği var. tam 9 ay giyilebilecek bi pantolonsanada tavsiye ederim. bi git bak cnm.
4 kilo aldım ...
lcw den bir kot birde o karnında esprili resim olan bir bady aldım .....
kayınvalidemde trıko; diz boyumda bir hamile elbisesi almıştı bayramda ...
başkada birşeyim yok ....
eski üstlerimi giyebiliyorum .bady giyip üstünehırka alınca hoş duruyor ..
ama alt giyilmiyor ....rahatsız ediyor ...
canım ben 170 tl ye aldım. iç yatağıda 60 ya da 70 di sanırım. benim bildiğim visco vucut şeklini aldığı için ortopedik yatak sınıfına giriyor. yalnız benim visco yatağım yumuşak değil normal sertlikte ve cidden çok güzel. zaten bir çok doktorda visco öneriyor ortapedik old içinPeki sen 60 a 120 mi yoksa 70 e 110 mu aldın..çok soru soruyorum ama kafam allak bullak yaaa fiyatlar nette her mağazada farklı beynim sulandıı:)))Park yatağa özel alcam uyku stini dediğin gibi yan koruma hemde delikleri kapatıyo..Bebeklerin ilk yatakları sert olmalıymış diyolar visco sert değil ondan karra veremiyorum araştırmak lazımmm...Bende galiba babymax alcam kadın garantisi kraft kapsamında dedi hem 2 yıl garantili zaten okadar kullanırsam yeter bana ...
Bugün kontrolünde güzel geçer inşallah canımmm
inan her sşiteden şekil fiyat mağazalardan falan özelliklerine bakıyorumm uyku seti özel alcazya nevresimde farketmiyo değilmi park yatak olması?? Bu arada ben pembe grili alcam çok yakışıyo o renkler kız bebeklerinee ..
Bende bugün akıntım fazla olduğundan gidecektim ama hava çoook yağmurlu çıkamadım dışarı yarına kaldıçNormal usgde bakılması çok iyi çünkü hastanede usg cihazı çok eskii..İnşallah düzelir canımm iyi düşünnn..
süper bir yazı. bayıldımmmmm. paylaşım için teşekkürler canımKonu: Perspektif
Dr. Paul Ruskin, öğrencilerine yaşlanmanın psikolojik belirtilerini öğretirken onlara şu olayı okur:
Hasta ne konuşuyor, ne de söylenenleri anlıyor. Bazen saatlerce anlaşılmaz şeyler geveliyor. Zaman, yer ya da kişi kavramı yok. Yalnız, nasıl oluyorsa, kendi adı söylendiğinde tepki veriyor. Son altı aydır onun yanındayım, ne görünüşü için bir çaba sarf ediyor ne de bakım yapılırken yardımcı oluyor. Onu hep başkaları besliyor, yıkıyor ve giydiriyor. Dişleri yok, sacları yok, yiyeceklerin püre halinde verilmesi gerekiyor. Gömleği salyalarından dolayı sürekli leke içinde. Yürümüyor. Uykusu sürekli düzensiz. Gece yarısı uyanıp çığlıklarıyla herkesi uyandırıyor. Çoğu zaman mutlu ve sevecen, fakat bazen ortada bir sebep yokken sinirleniyor. Biri gelip onu yatıştırana kadar da feryat figan bağırıyor.
Bu olayı okuduktan sonra, Ruskin öğrencilerine böyle birinin bakımını üstlenmek isteyip istemediklerini sorar. Öğrenciler bunu yapamayacaklarını söylerler.
Ruskin, kendisinin bunu büyük bir zevkle yaptığını ve onların da yapması gerektiğini söyleyince öğrenciler şaşırırlar. Daha sonra Ruskin hastanın fotoğrafını dolaştırmaya başlar. Fotoğraftaki doktorun 1 yasındaki küçük kızıdır ve cok tatlıdır...
Dr. Ruskin, Amerikan Tıp Birliği Dergisindeki makalesinde, gülünç bir yanlış anlamanın insana nasıl tamamen farklı bir perspektif kazandıracağını anlatmaktadır
kızlar kontrolden geldim. oğlumun sağlığı yerinde. herhangi bir sorunu yok çok şükür. Allah hepinize nasip etsin inşallah. oğlum kıpır kıpırdı sürekli tekme attı. ve bağdaş kurmuş oturuyodudoktor keyfe bak paşanın diye dalga geçti ahahaha. kızlar oğlum aynı bana benziyor. burnu minicik düğme kadar. doktor bile fark etti (babasının burnu kemerli) bir sürü fotomuz oldu oğluşumuzun. çok şirindi minnoşum. doktorum suyun normal dedi, bulanık olması önemsizmiş, serviks uzunluğum normalmiş (rahim ağzı uzunluğu) oğlumun kilosu 530 grm. boyunu ölçemedi çünkü oturuyordu ama normal dedi. 2 hafta sonra şeker yüklemem var. testler verildi. tam idrar, kan ve şeker. eski doktorumla konuştuk n.doğumu. kendiside sezeryan olduğu için çok normal doğumcu biri değil ama şansımıza artık. hayırlısı ne diyelim. bu arada mother care mağazasında 7 adet çıtçıtlı bory takımı aldım 50 ytl. biraz pahalı ama çok sevimliler kızlar. mother care de her ayın 15.nde indirim varmış bilginize.
bir de bizim hastanede detaylı USG nin fiyatı 270 tl
semaysem, bizim hastanede şeker yüklemesi 13 tl. ama çeşitleri varmış 13 den başlıyor 50 ye kadar varmış.
özlemyd hoşgeldin. iyi olmana sevindim bayadır yoktun hayırdır neden uğramıyordunn
kızlar kontrolden geldim. oğlumun sağlığı yerinde. herhangi bir sorunu yok çok şükür. Allah hepinize nasip etsin inşallah. oğlum kıpır kıpırdı sürekli tekme attı. ve bağdaş kurmuş oturuyodudoktor keyfe bak paşanın diye dalga geçti ahahaha. kızlar oğlum aynı bana benziyor. burnu minicik düğme kadar. doktor bile fark etti (babasının burnu kemerli) bir sürü fotomuz oldu oğluşumuzun. çok şirindi minnoşum. doktorum suyun normal dedi, bulanık olması önemsizmiş, serviks uzunluğum normalmiş (rahim ağzı uzunluğu) oğlumun kilosu 530 grm. boyunu ölçemedi çünkü oturuyordu ama normal dedi. 2 hafta sonra şeker yüklemem var. testler verildi. tam idrar, kan ve şeker. eski doktorumla konuştuk n.doğumu. kendiside sezeryan olduğu için çok normal doğumcu biri değil ama şansımıza artık. hayırlısı ne diyelim. bu arada mother care mağazasında 7 adet çıtçıtlı bory takımı aldım 50 ytl. biraz pahalı ama çok sevimliler kızlar. mother care de her ayın 15.nde indirim varmış bilginize.
semaysem, bizim hastanede şeker yüklemesi 13 tl. ama çeşitleri varmış 13 den başlıyor 50 ye kadar varmış.
özlemyd hoşgeldin. iyi olmana sevindim bayadır yoktun hayırdır neden uğramıyordunn
zonoxcum güzel haberlerine sevindim...Detaylı usg nekadar pahalı profmu inceleyecek muayene +usg fiyatı 270 oluyo galiba...
Gülesram çok yorma kendinii..bende 2 gün temizlik misafir vardı 2 gün belim ağırdı dinlenerek yapmak lazımmm ...Bu park yatağın altı şekilli falanya çok hoşuma gitti güle güle kullansın bebeklerimiizzzz
MERHABA
allah kolaylık versin dikkat et kendine
şu şeker testi için önce aç karnınamı kan verdin duncan
kızlar benim kız kudurdu.enerjisi fazla geldi herhalde.5 dk içinde ben en son 20 ye kadar saydım tekme attı.napıyor içimde anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?