Maşallah diyelim senin bebişede canım benim tepiştimi öle oluyolar valla....
kızlar benim kız kudurdu.enerjisi fazla geldi herhalde.5 dk içinde ben en son 20 ye kadar saydım tekme attı.napıyor içimde anlamadım.
oyy maasallah benimkide dun öyleydi...
Eşim yüzümde bi gulusmeme görünce hemen anlıyor oglan basladı mı gene tepiklere diyor..
Heyecanla kalkıp elini karnıma koyuyor ama hissedemiyor daha...
O da kulagını dayayıp karnıma, seslerle avunmaya calısıyor..
hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. kızlar havalar berbat dikkat edin kendinize.
bu arada geçenlerde dikkatimi çekti ama bi türlü yazmaya fırsat bulamamıştım şimdi unutmadan cevap vereyim. tülin canım sen mustelayı kullanan varmı diye sormuştun ben en başından beri mustela kullanıyorum 79 tl bazı eczanelerden temin edebiliyorsun. çok yoğun ve güzel bi krem. Allaha şükür hiç sıkıntı yaşamadım ayrıca daha bi tüp bitmedi bile
zonox gözün aydın canım. çok şükür iyi haberlerle gelmişsin. inşallah detaylı ultrasona giren tüm arkadaşların sonuçları iyidir ve girecek olanlar iyi sonuç alırlar.
şimdilik takip edebildiklerim bu kadar arada atladıklarım varsa lütfen kusura bakmasınlar
selam kızlar,
ne var ne yok?
dilara nasılsın, dr a gidecektin cnm? haberler iyidir inş.
iyiym canım saolll660 gram olmuş kızım dr iki kutu kola ağırlığında dedi :90: ay aayy yüzünü saklayıp durdu zar zor yandan bi profil resmi alabildik benim kız babayı görünce kendini naza çekiyo valla çok nazlı olacak çoookkk ama herşey yolundaymış çok sevindik
ohh ohh maşallah prensese. seninde istediğin gibi tombişmi olacak acaba annesi. kızlar nazlı olurmuş, doğduktan sonrada babacı olurlar:76:
iyilik sağlık cnm, sende ne var ne yok. bebiş nasıl :80:
şuanda 23+2yim normal dedi dr kilosu için ama inş tombiş doğarrrısısrıp ısırıp dururum
iyidir teyzesi işyerindeyken kımıl kımıl eve gelios çıt yok..yazık babacığıda tetikde beklio hareketleri hissetmek için ama yok babamız elimizi göbüşe koyar koymaz sus pus
cnm bizimkide babasına gelince sus pus oluyordu. şu bi haftadır babamızda hissetmeye başladı artık. tepki veriyor babasına resmen. oğlum beni duyuyomusun diyor bizim minik tekme atıyo. eşim okadar çok şaşırıyorki. çok mutlu oluyo adamcağız
hoşgeldin.... ardaya bak sennnn .. bağdaş kurmuş ... çok şirin yaaa:)))) maşallah kocaman olmuş annesi .. sağlıklıymışta Allah şükür
Maasallah oglusuna,herseyin yolunda olmasina cok sevindim..bebisin gule gule giysin cicilerini insallah..cicilerin resmini bizde gorsek artik annesi,olmazmicok merak ediyoruz..
Herkese cumleten bir merhaba
Valla evim tertemiz oldu ama bende bittim..Az önce banyoyuda temizledim dus almam lazım ama dedim azcık soluklanayım...Valla b..k içinde yasıyomusum kendimden utandım
Özlemayd hosgeldin..Senin ve bebeginin iyi oldugunu bilmek cok guzell
fdilek canımm resimdeki yataga bayıldım..Bİliyomusun benim begendigim bunun turkuaz renkte olanı...ayy cook cici olacak bizim veletler yahuuu
Zonoooxxxxx kızzz cok sevindim..Bak sen kilo almıyosun ama tosun pasan cok iyi...
Allah daha iyi etsin inşallah..Aldıgın cicileri gule gule giysin Ardacım...
rapunzeln paylastıgın yazı harika birşey..Cook tesekkurler
hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. kızlar havalar berbat dikkat edin kendinize.
bu arada geçenlerde dikkatimi çekti ama bi türlü yazmaya fırsat bulamamıştım şimdi unutmadan cevap vereyim. tülin canım sen mustelayı kullanan varmı diye sormuştun ben en başından beri mustela kullanıyorum 79 tl bazı eczanelerden temin edebiliyorsun. çok yoğun ve güzel bi krem. Allaha şükür hiç sıkıntı yaşamadım ayrıca daha bi tüp bitmedi bile
zonox gözün aydın canım. çok şükür iyi haberlerle gelmişsin. inşallah detaylı ultrasona giren tüm arkadaşların sonuçları iyidir ve girecek olanlar iyi sonuç alırlar.
şimdilik takip edebildiklerim bu kadar arada atladıklarım varsa lütfen kusura bakmasınlar
canım hayırlı haberlerine sevindim çok..sonuna kadar sağlıkla gider inş hepimizin bebekleri
zonoxcum güzel haberlerine sevindim...Detaylı usg nekadar pahalı profmu inceleyecek muayene +usg fiyatı 270 oluyo galiba...
Gülesram çok yorma kendinii..bende 2 gün temizlik misafir vardı 2 gün belim ağırdı dinlenerek yapmak lazımmm ...Bu park yatağın altı şekilli falanya çok hoşuma gitti güle güle kullansın bebeklerimiizzzz
Evet canım ben aç karnına verdim açlık kan şekerine bakmak için kan alıyolar glikoz içip bi saat sonra tekrar alıyolar kanı..... Tabi bişey yemiyosun o bir saati beklerken....
maşallah oğluna zonoxcum baya tosuncuk olmuş bebişinnnnn....
günaydın semacan....nasılsınız bugün?tekme,yumruk ve omuz atmalar ne alemde bakalım?
GÜNAYDINN
blue cann
teşk ederim
sen nasılsın
nasıl gidiyor
tam şimdi onu anlamaya çalışıyodum
hem karnımın altında hemde göbek deliği etrafında hissediyorum
neremde neresi var acaba onu anlayamıyorumm
kızlar kontrolden geldim. oğlumun sağlığı yerinde. herhangi bir sorunu yok çok şükür. Allah hepinize nasip etsin inşallah. oğlum kıpır kıpırdı sürekli tekme attı. ve bağdaş kurmuş oturuyodudoktor keyfe bak paşanın diye dalga geçti ahahaha. kızlar oğlum aynı bana benziyor. burnu minicik düğme kadar. doktor bile fark etti (babasının burnu kemerli) bir sürü fotomuz oldu oğluşumuzun. çok şirindi minnoşum. doktorum suyun normal dedi, bulanık olması önemsizmiş, serviks uzunluğum normalmiş (rahim ağzı uzunluğu) oğlumun kilosu 530 grm. boyunu ölçemedi çünkü oturuyordu ama normal dedi. 2 hafta sonra şeker yüklemem var. testler verildi. tam idrar, kan ve şeker. eski doktorumla konuştuk n.doğumu. kendiside sezeryan olduğu için çok normal doğumcu biri değil ama şansımıza artık. hayırlısı ne diyelim. bu arada mother care mağazasında 7 adet çıtçıtlı bory takımı aldım 50 ytl. biraz pahalı ama çok sevimliler kızlar. mother care de her ayın 15.nde indirim varmış bilginize.
bir de bizim hastanede detaylı USG nin fiyatı 270 tl
semaysem, bizim hastanede şeker yüklemesi 13 tl. ama çeşitleri varmış 13 den başlıyor 50 ye kadar varmış.
özlemyd hoşgeldin. iyi olmana sevindim bayadır yoktun hayırdır neden uğramıyordunn
iyiym canım saolll660 gram olmuş kızım dr iki kutu kola ağırlığında dedi :90: ay aayy yüzünü saklayıp durdu zar zor yandan bi profil resmi alabildik benim kız babayı görünce kendini naza çekiyo valla çok nazlı olacak çoookkk ama herşey yolundaymış çok sevindik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?