2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim kız kudurdu.enerjisi fazla geldi herhalde.5 dk içinde ben en son 20 ye kadar saydım tekme attı.napıyor içimde anlamadım.

oyy maasallah benimkide dun öyleydi...
Eşim yüzümde bi gulusmeme görünce hemen anlıyor oglan basladı mı gene tepiklere diyor..
Heyecanla kalkıp elini karnıma koyuyor ama hissedemiyor daha...
O da kulagını dayayıp karnıma, seslerle avunmaya calısıyor..

aslında bende elimi koyduğumda tekme attığını hissediyorum.ama babalar hissedemiyo daha.bide ne hikmetse babamız elini koyduğu zamn tekme atmıyo.elini çekiyo atıyo.

Teşekkürler canım cevabın için bende bu sefer mustela alıcam denicem bakalım zaten internetten baktım 200 ml diğer aldığım kremler hep 100ml idi bu sefer dah uzun sürer inşallah

dilara nasılsın, dr a gidecektin cnm? haberler iyidir inş.

iyiym canım saolll 660 gram olmuş kızım dr iki kutu kola ağırlığında dedi :90: ay aayy yüzünü saklayıp durdu zar zor yandan bi profil resmi alabildik benim kız babayı görünce kendini naza çekiyo valla çok nazlı olacak çoookkk ama herşey yolundaymış çok sevindik

ohh ohh maşallah prensese. seninde istediğin gibi tombişmi olacak acaba annesi. kızlar nazlı olurmuş, doğduktan sonrada babacı olurlar :76:

iyidir teyzesi işyerindeyken kımıl kımıl eve gelios çıt yok..yazık babacığıda tetikde beklio hareketleri hissetmek için ama yok babamız elimizi göbüşe koyar koymaz sus pus

cnm bizimkide babasına gelince sus pus oluyordu. şu bi haftadır babamızda hissetmeye başladı artık. tepki veriyor babasına resmen. eşim okadar çok şaşırıyorki. çok mutlu oluyo adamcağız

Son düzenleme:

aman maşallah bizde daha tepkil hiç yokkk

Kızlar benim bebeğimde çok hareketli dışardan izliyorum karnım şekilden şekile giriyo :)) nasıl güzel bi duyguu mucize resmenn....Göbeğim üşüyo yaa açık durmaktan :)))

Dilaracım çok sevindim güzel geçmiş kontrolünn

hoşgeldin.... ardaya bak sennnn .. bağdaş kurmuş ... çok şirin yaaa:)))) maşallah kocaman olmuş annesi .. sağlıklıymışta Allah şükür

Maasallah oglusuna,herseyin yolunda olmasina cok sevindim..bebisin gule gule giysin cicilerini insallah..cicilerin resmini bizde gorsek artik annesi,olmazmi cok merak ediyoruz..

canım hayırlı haberlerine sevindim çok..sonuna kadar sağlıkla gider inş hepimizin bebekleri

canlarım çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. inşallah hepimizin kuzucukları güzel haberler verdirir bizlere.

minnoşumun cicilerinin fotolarını çektim yayınlıcam ama çok zaman alıyo hepsini küçültmem gerek daha

günaydın semacan....nasılsınız bugün?tekme,yumruk ve omuz atmalar ne alemde bakalım?

GÜNAYDINN
blue cann
teşk ederim
sen nasılsın
nasıl gidiyor
tam şimdi onu anlamaya çalışıyodum
hem karnımın altında hemde göbek deliği etrafında hissediyorum
neremde neresi var acaba onu anlayamıyorumm

yok ben de anlayamıyorum henüz onları...ama son birkaç gündür çok kıpraşık kızımbugün sabah namazında tekmelemeye başladı...ama nasıl tekmeliyor...noluyor yaw dedim...yok yemek falan,çukulata,ne bileyim öyle birşey yesem de hareketlense neyse... coştu demek ki bir araama boyları epeyce uzamış olacak ki sağlı sollu hissediyorum artık...senin nasıl?

günaydın semaysem günaydın blue nasılsınız? benim cadı arada bi vurup kaçıyo bunada şükür ama otururken kasıklarıma uzandığım zaman göbek deliğimin alt tarafına..

gözün aydın ve maşallahh arda bebek büyümüş bide keyfine düşkünmüş inşallah her zaman böyle mutlu döneriz o usg lerden taki doğumumuza kadar...

ela yada maşallah annesi ne güzel bakmışsınız kuzularınıza gözün aydın canım sağlıkla gelsinler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…