günaydın semaysem günaydın blue nasılsınız? benim cadı arada bi vurup kaçıyo bunada şükür ama otururken kasıklarıma uzandığım zaman göbek deliğimin alt tarafına..
yok ben de anlayamıyorum henüz onları...ama son birkaç gündür çok kıpraşık kızımbugün sabah namazında tekmelemeye başladı...ama nasıl tekmeliyor... noluyor yaw dedim...yok yemek falan,çukulata,ne bileyim öyle birşey yesem de hareketlense neyse... coştu demek ki bir ara ama boyları epeyce uzamış olacak ki sağlı sollu hissediyorum artık...senin nasıl?
günaydın ceren....iyiyiz canım.siz nasılsınız?
maşallahhhhhh
teyzesi onu koklayıp koklayıp öpsünnn
artık baya bi anlaşılıyolar
yok yok benimde öyle değil artık tatlı yiyimde coşsun dememe gerek kalmadı maşallahh
ben yoğunluk olarak sağda hissediyorummm
bizde iyiyiz çok şükür ayrıntılıya girsemmi girmesemi tetonoz aşısı olsammı olmasam mı diye düşünüyorum hala çünkü 1 haftam kaldı..
ha maaşallah annesi yaaaaAllah'ım hep sağlık sıhhat versin...canlarım benim..o minicik ayaklarıyla elleriyle nasıl da uğraşıyorlar hareket edeyim diye ya....walla mucize bunlar ... bazen şu aylar nasıl geçecek diye düşünmüyor değilim...sabırsızlanıyorum bazen...
teşk.ler
amiin amiin inş.
yok yok fazla uğraşmıyolar bundan eminim ben
ya bende son ayları düşününce tırıs geliyo yine bana
bizde iyiyiz çok şükür ayrıntılıya girsemmi girmesemi tetonoz aşısı olsammı olmasam mı diye düşünüyorum hala çünkü 1 haftam kaldı..
günaydın ceren, günaydın semaysem, günaydın blue
sağlıklı, sıhhatli, bol tekmeli bi gün olsun inşallah
neden şekercim?
günaydın bayanlar uzun zamandır yine yoktum.
neler yapıyosunuz okuyamadımda geçmişi.
biz Allaha şükr iyiyiz ikinci düzey usg çekticez ama bizi hastane de 300 tl bende başka hastane araştırdım 80 tl dedi orda çektiricem. ama cd vermiyolarmış ona üzüldüm olsun doğunca bol bol ben oğluşumu çekerimcdye . sizler ne yaptınız bu işi?
günaydın melek
senin hastanede çok istiyormuş ama 300 tl
ben 150tl verip yaptırmıştım.cd güzel oluyo tabi ama daha uygun bi yer varsa boşu boşuna 300 tl verme. bebeğinin bi eksiğini alırsın.
son aylarda ağırlaşıcakmışız ya ondan korkuyorum ben:78:
yani kısacası hareketsizlikten korkuyorum
oturmak kalkmak sorun olucak ondan korkuyorum
doğum şekli hakkında fikrim yok onu düşünmüyorum o konuda rahatım yanii
günaydın bayanlar uzun zamandır yine yoktum.
neler yapıyosunuz okuyamadımda geçmişi.
biz Allaha şükr iyiyiz ikinci düzey usg çekticez ama bizi hastane de 300 tl bende başka hastane araştırdım 80 tl dedi orda çektiricem. ama cd vermiyolarmış ona üzüldüm olsun doğunca bol bol ben oğluşumu çekerimcdye . sizler ne yaptınız bu işi?
ya evet...çok doğru söylüyorsun..hem ağırlaşacağız,hem hacmimiz artacak,hem bebek büyüdüğü için yemek yemek bu kadar rahat olmayacak.reflü meflü...oy oy....ha bir de kuyruksokumu ağrımızı da unutmayalım...şimdiden oturup kalkarken zorlanıyorum ben bu ağrı yüzünden...ama napalım şeker...mecbur katlanacağız...o zaman da muhtemeln az kaldı ha gayret diye kendimizi teselli ederiz... ben de senin aksine doğum kısmından çekiniyorum...:18:
GÜNAYDIINN
ceren teyzesi kızımda sana günaydın diyoo
biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın
niye düşünüyosun ceren
aşıyı bende yaptırmadım yaptırmıycamda...
detaylıya girsen senin için güzel olur mutlu olursun bebeişini izlerken içinde rahat eder hem
canım tetanoz aşısını olmuyorum ben de...doktorum kelamını bile etmedi aşının...ben de sormadım.hayati birşey olsa mutlaka söylerdi...ayrıntılıya da girmedim ben...ama sen bebeğini görmek,içini rahat ettirmek istiyorsan gir...içinde kalmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?