evet canım benim doktorumda çok önemli değil ben eşime bile yaptırmadım son beş yılda yapıp yapmadığını bile araştırmadım dedi ama arkadaşlarım çok abartılar dün aaa nasıl yapmazsın ameliyathenede malzemeler temiz olmayabilir yok bi aksilik olur falan dediler ya mümkünmü bu?? detaylıda istesem hemen burda ücretsiz yani 18 tl muane ücretini verip giriyosunda çok sorun yaşadım ya sanki bişey söylerde üzülürüm gibi geliyor.. zaten 2 gündür neden bilmiyorum mıtsuzumm
cerencimmmm
arkadaşların yada arkadaşlarımız nedense herşeyi çok biliyolar zaten
kendileri doğum yapmışlarmı
yapmışlarsa o günün şartlarını sor mutlaka onların yaşamadıkalrı bilmedikleri şartlardayız şuanda...
çok takılma arkadaşlarına
canım korkma istiyosan git baktır
eğer başımıza hayır yada şer bişey gelecekse o seni nasıl olsa bizi bulacaktır
kötü şeyler getirme hemen aklına üzme bebişini
evet canım işte arkadaşlarımın söyledikleri canımı sıktı nasıl doktorun varmış zaten o adam ii değil falan demeye başladılar hatta 3 kişi değiştir falan demeye başladı ama ne zaman gitsem adam kalabalık iyi olmasa o kadar hastası olmaz galiba.. detaylıdan da kötü bişey söylerler diye korkuyorumm
evet canım benim doktorumda çok önemli değil ben eşime bile yaptırmadım son beş yılda yapıp yapmadığını bile araştırmadım dedi ama arkadaşlarım çok abartılar dün aaa nasıl yapmazsın ameliyathenede malzemeler temiz olmayabilir yok bi aksilik olur falan dediler ya mümkünmü bu?? detaylıda istesem hemen burda ücretsiz yani 18 tl muane ücretini verip giriyosunda çok sorun yaşadım ya sanki bişey söylerde üzülürüm gibi geliyor.. zaten 2 gündür neden bilmiyorum mıtsuzumm
günaydın canım aminnnnnnnn
evet canım işte arkadaşlarımın söyledikleri canımı sıktı nasıl doktorun varmış zaten o adam ii değil falan demeye başladılar hatta 3 kişi değiştir falan demeye başladı ama ne zaman gitsem adam kalabalık iyi olmasa o kadar hastası olmaz galiba.. detaylıdan da kötü bişey söylerler diye korkuyorumm
herkeze canı gönülden günaydınnlarr arkadaşlar
nasılsınız hepiniz bugün heycan kaplı yüreğim 1 ay sonra bebeğimi göreceğim akşam 8 de randevum zaman nasıl geçer bilemiyorum çok merak ediyorum bebeğimi nasıl büyüdümü acaba değiştimi off düşündükçe kanım kaynıyor yazarken bile bakalım doktorumuz bizi ayrıntılı ultrasona da sokacakmı yoksa başka birgün mü randevu verecek doktora sormamı istediğiniz bir şey varmı bu arada ? birde arkadaşlar reflüden bahsetmişsiniz benim inanılmaz 2-3 gündür yemekten sonra yemek borum feci yanıyo ve bana ızdırap verio ben yediğim yemek sanayisinin yemeklerine veriyordum baktımki bu sabah konusu geçmiş burda belkide gebelikten süre geliyodur kuyruk sokumu ara sıra bende de oluyo uzun süre masa başında kalıyorum kalkınca acayip acı cekiyorum neyse çok uzun yazdım sanırım bugün bana çabucak geçsin istiyorummm
günaydınnnn
biz iyiyizz sen nasılsın demiycem
heyecanlısın mutlusun tahmin edebiliyorum
inş.güzel haberlerinle gelirsinn
akşam 8 de çok geçmiş ama erkene alsaydın keşke
benim sormak istediğim bişey yok teşk ederimm..
kolay hızlı bir gün olsun san ainş.
herkeze canı gönülden günaydınnlarr arkadaşlar
nasılsınız hepiniz bugün heycan kaplı yüreğim 1 ay sonra bebeğimi göreceğim akşam 8 de randevum zaman nasıl geçer bilemiyorum çok merak ediyorum bebeğimi nasıl büyüdümü acaba değiştimi off düşündükçe kanım kaynıyor yazarken bile bakalım doktorumuz bizi ayrıntılı ultrasona da sokacakmı yoksa başka birgün mü randevu verecek doktora sormamı istediğiniz bir şey varmı bu arada ? birde arkadaşlar reflüden bahsetmişsiniz benim inanılmaz 2-3 gündür yemekten sonra yemek borum feci yanıyo ve bana ızdırap verio ben yediğim yemek sanayisinin yemeklerine veriyordum baktımki bu sabah konusu geçmiş burda belkide gebelikten süre geliyodur kuyruk sokumu ara sıra bende de oluyo uzun süre masa başında kalıyorum kalkınca acayip acı cekiyorum neyse çok uzun yazdım sanırım bugün bana çabucak geçsin istiyorummm
Günaydın Kızzlarr, bugün detaylı ultrasona giriyorum çok heycanlıyım,yalnız şunu sorucam benim bugün 19+6 sizinkilere baktımda daha geç yapılmış detaylınız benim çokmu erken sizce geç gitmekde dahamı fayda var acaba??
Günaydın Kızzlarr, bugün detaylı ultrasona giriyorum çok heycanlıyım,yalnız şunu sorucam benim bugün 19+6 sizinkilere baktımda daha geç yapılmış detaylınız benim çokmu erken sizce geç gitmekde dahamı fayda var acaba??
benim dr.da tetenoz yaptır demedi..
hastanemizde yapılmıyor burdaki doğumlar için gerek yok..ama istersen yaptır diyerek bana bıraktı
sen dr.a güven sana yanlış bişey söylese sen mutlaka bilirsin
bak burda kaç kişiyiz hepimizin dr.u farklı
dr.dan gelince hepimiz yaşadıkalrımızı analtıyoruz
yanlış bi yorum oluncada hepimiz birbirimizi uyarıyoruz değilmi
arkadaşlarını kafaya takma
kötü bişey çıkmayacak tamam mı fıstıkkkk
cerencim;
öncelikle ben aşıyı yaptırıcam ama bana kalsa yani dokotrum illa yaptırıcaksın demese yaptırmazdım..açıkcası bende hiç inandırıcı bulmuyorum yok mikrop kapılırmış yok bilmem ne..doktorum biraz hassas davranıyor bi de ben okul hayatımda hep aşılardan kaçardım muhtemelen hiç tetenoz aşısı olmadım. tüm bunlardan ötürü aşıyı olucam.
Ancak tetenoz aşısı yaptırmıyo die bi doktorun kötü olduğunu onu değiştirmen gerektiğini düşünenler fikirlerini kendilerine saklasınlar..öyle şey olurmu??benim hamile arkadaşlarımın yarısı tetenoz olduysa yarısı olmamıştır.Hemen hepside ankaranın en ünlü proflarına gidiyorlardı.bebeklerinide sağlıkla doğurdular..yok öle bişey yani..sen verdin kararını. dahada düşünüp strese sokma kendini..
günaydıınnnn
ohh yerinde olmak isterdimmm doya doya izle bebeğini
kaçta randevun
güzel haberlerini bekliyorumm
dr seni bu hafta çağırdıysa böyle uygun görmüş demekki
20.haftanın içindesin bence çokta anormal bir durum değil
günaydın tatlım
ne güzel bebişini görceksinnn. ben geçen hafta bugün girmiştim ayrıntılıma. allahım kalbim durucaktı heyecadan kapıda beklerkenkocam güldü hatta aman dedi karımı bekletmeyin daha fazla yoksa erken doğum olacak
reflü iğrenç bişey..benide ara ara yokluyor. allahtan sürekli değil. yoksa nasıl dayanırdım bilmiyorum.gaviscon die iğrenç bi şurup var onu verio doktorlar bööö
ayyy mide bulandırmayalım dimi
günaydın tito
ben 22. haftamda girmiştim. sende 20 desin şimdi hatta 21 e doğru gidiyorsun. bence erken değil..zaten dokoturn yönlendirirdi seni. organ gelişimi tamamlandı sonuçta. ayrıntılıdada organlarına bakıcaklar annesi.
sağlıcakla atlatın inşallah
Semaysemcim saat 17:00 de zaman geçer mi sence :)) yani dr'umla telde konuştuğumda önüzümdeki 1 ay içinde gelebilirsin demişti bende hani tam olarak bilmediğimden hemen olsun istedim oda bugünü verdi :) bakalım,başka biryerde giricem burdaki makina daha güzel dedi oda hastaneden çıkıp gelicek M.köyde İvi Tüp Bebek Merkeziymiş adı 200 tl. eğer memnun kalırsam daha ayrıntılı bilgide veririm inş kızlar..
Rapunzeln annesi dedinya bi tuhaf oldum şimdi :) Allah hepimize o günleri göstersin inşallah..
Kızlar şeker yüklemesi için haftam geldi ama inanın hiç yaptırmak gelmiyor içimden bu seferde şeker çıkacak ohh 7. ayın gündemide diyet olacak şeker olacak öf öf içim sıkıldı
yok artıkkk
nerden çıkartıyorsun bunları. hiçbişi çıkmaz merak etme.
şeker çıksa çıksa bende çıkar çünkü hem kiloluyum hemde kilo kontrolünde çok zorlanıyorum..
günaydın anneler ve tatlı bebekleri.tetanoz aşısını doktorum şart degil dedi ama ben yaptırdım hiç acımadı kolumda şişmedi.bogazda yanmadan bahsetmişsiniz benim 1 haftadır akşam yemeklerinden sonra oluyor erken degilmi ya
Kızlar şeker yüklemesi için haftam geldi ama inanın hiç yaptırmak gelmiyor içimden bu seferde şeker çıkacak ohh 7. ayın gündemide diyet olacak şeker olacak öf öf içim sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?