daphne
bende yarın sabah gidicem
bende kendimde şeker çıkıcağını düşünüyorum ama korkmuyorum
bişey olmaz diyet dediğin nedirki ammaaaann
beni korkutan kan almak için parmağıma o aleti sokacak ya ondan korkuyorum
çok canım acıyor ama
tak diye sokuyolarr parmağao aleti efffff
4. aydan sonra çok şekerli şeyler yemeye başladım. ya da bir de hamilelik çok zor geçti her ay birşeyler cıktı düşük tehlikesi 3 lü testte risk grip şimdi bundan korkmaya başladım bende 57 ile hamile kaldım 67.5 oldum sence normalmi haftama göre 10 kg aldım
elbetteki normal değil. ama neye göre?? zira bende ilk 4 ay tam 7 kilo aldım. sonrası 2 aydada ay başına 1,5 aldım. ettimi sana 10 kilo ...üstelik hamileliğe kilolu başlayanlar az kilo ile bitirir derlerinsanlar bu kadar kiloyla hamileliği bitiriyor ben anca yarıladım. sonumuz hayra karşı. artık resmen irade savaşındayım. tek derdim normal doğum yapabilmek..
neyse sen işe kötü tarafından bakma. hamileyiz elbetteki canımız tatlıda çekecek tuzluda ne yapalım..yürüyüşle desteklemeye bakıcaz.
Günaydın
Tito ben ayrıntılı u ltrasona 19+4 te girdim canım.
Normalde 18. ve 24. haftalarda 2 kez giriliyor ben şimdilik 1 kez girdim. İlerisi için hangi tarihte tekrarlarım bilmiyorum.
şeker yüklemesini nasıl yapıyorlar semay bekliycekmiyiz orda
bildiğim kadarıyla
sabah aç karnına gidiyoruz
açlık kan şekerine bakılacak
sonra gerek görülürse
bikaç kez daha şekerli su içilip değerlere bakılıyormuş
ortalama 1,5 saat bekleriz gibime geliyor
Daphne bende 11 kilo aldım hatta tedavi sürecimdeki aldığım 3 kiloyu saymıyorum ( Benimde çok sıkıntılı geçti ve geçiyor canım aldığın kiloyu düşünmemeye çalış) canım kafana takma ben tam tombiş oldum ve olucam bebiş ne olur bilmiyorum genelde denilen kilolu hamişler az kilo alır diyenler yanılıyor bence vücutla metobalizma ile alakalı birde kilolu kadınlar genelde zayıf zayıf kadınlarda genelde kilolu bebiş dünyaya getirirmiş bakalım hayırlısı. Gerçi ben hala sürekli limon yiyorum bu bebeğin kilosuna etki ediyordur sanırım.
günaydınlarrrrrsabahakuru bir öksürükle başladım hadi bakalım hayırlısı detaylı ultrasona gitmiştim dün bebeğim gayet sağlıklıymış 660 gram olmuş babaya bi nazlar yaptı anlatamam yüzünü kapıyo habire zar zor bi profil resmi çektirebildik
günaydınlarrrrrsabahakuru bir öksürükle başladım hadi bakalım hayırlısı detaylı ultrasona gitmiştim dün bebeğim gayet sağlıklıymış 660 gram olmuş babaya bi nazlar yaptı anlatamam yüzünü kapıyo habire zar zor bi profil resmi çektirebildik
ah canım benim ne güzel nedense babaya nazlara bizim bebeğimizde içerde hareketli babası elleyince kesiveriyo :):) bende bugün kızımı göreceğim inşallah akşamda beri konuşuyorum onunla bize yüzünü göster lütfen diye hep saklıyo sağlık olsun
canım ne güzel bebeğin sağlıklıymış bizimkide 514 gr gelmişti:) bizde çektirdik fotosunu aynı babasına benziyor. arkasını da gösterdi doktor btün omurgası meydanda afrikalı cocuklar gibi yazık ya
Kızlar şeker yüklemesi için haftam geldi ama inanın hiç yaptırmak gelmiyor içimden bu seferde şeker çıkacak ohh 7. ayın gündemide diyet olacak şeker olacak öf öf içim sıkıldı
günaydın anneler ve tatlı bebekleri.tetanoz aşısını doktorum şart degil dedi ama ben yaptırdım hiç acımadı kolumda şişmedi.bogazda yanmadan bahsetmişsiniz benim 1 haftadır akşam yemeklerinden sonra oluyor erken degilmi ya
yok artıkkk
nerden çıkartıyorsun bunları. hiçbişi çıkmaz merak etme.
şeker çıksa çıksa bende çıkar çünkü hem kiloluyum hemde kilo kontrolünde çok zorlanıyorum..
canım benimde senin gibi geçti biliyosun aslında ilk aylarda çok almamk en mantıklısı ama napalım oldu bikere4. aydan sonra çok şekerli şeyler yemeye başladım. ya da bir de hamilelik çok zor geçti her ay birşeyler cıktı düşük tehlikesi 3 lü testte risk grip şimdi bundan korkmaya başladım bende 57 ile hamile kaldım 67.5 oldum sence normalmi haftama göre 10 kg aldım
Günaydın canlarımm..
Tito ve Dapnetugba bugun doktor randevunuz varmıs..Ne guzel..Siz anlatırken beni heyecan bastı mutlu oldum..Gidin görün bebişlerinizi de sonra bize de anlatın kuzucukları..
Melekm iyi olmanıza cook sevindim...Öpüyorum tatlım senii
Rapunzeln anlatmıssın ya canım bende bi garip oluyorum yaa, karnımı annesinin paşası annecim diye severkenAyyy bunlar dillenince bi de asıl o zaman cok guzel olacak..Peşimizde bi velet anne anne dicek
Cerenliyagmur, canım neden canın sıkkın yine..Kıyamam ben sana....
daphne
bende yarın sabah gidicem
bende kendimde şeker çıkıcağını düşünüyorum ama korkmuyorum
bişey olmaz diyet dediğin nedirki ammaaaann
beni korkutan kan almak için parmağıma o aleti sokacak ya ondan korkuyorum
çok canım acıyor ama
tak diye sokuyolarr parmağao aleti efffff
Daphne bende 11 kilo aldım hatta tedavi sürecimdeki aldığım 3 kiloyu saymıyorum ( Benimde çok sıkıntılı geçti ve geçiyor canım aldığın kiloyu düşünmemeye çalış) canım kafana takma ben tam tombiş oldum ve olucam bebiş ne olur bilmiyorum genelde denilen kilolu hamişler az kilo alır diyenler yanılıyor bence vücutla metobalizma ile alakalı birde kilolu kadınlar genelde zayıf zayıf kadınlarda genelde kilolu bebiş dünyaya getirirmiş bakalım hayırlısı. Gerçi ben hala sürekli limon yiyorum bu bebeğin kilosuna etki ediyordur sanırım.
valla inanırmısın canım bizimkide profilden aynı baba burnu falan şimdiden eşim benle alay etmeye başladı yazık sana benzemiyo diye
ya hakkaten bu şeker testinin bi ortayolu yok galiba. benim dokotrda a. tok farketmez dedi.önce normal kana bakılıcak sonra glikoz içilip 1 saat beklenicek sonra tekrar ölçülücek dedi. ısrrala sordum açmı geliyim kahvaltımı yapıyım die. yok kızım yap kahvaltını gel dedi.kafam karıştı
25 kiloyla bitirmeyelimde şu kilo olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?