2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnn kuzularrrr yaaa bişi sorucammm detaylı usg falan demişsiniz amaa biz 17.haftamızda girdikkk 20 de 21 de falan girilmiyo diye biliyorumm hiç girmediniz mi yoksa her ay mı giriyosunuz anlamadımm...bi zahmet biri anlatsa

şeker yüklemesini nasıl yapıyorlar semay bekliycekmiyiz orda

elbetteki normal değil. ama neye göre?? zira bende ilk 4 ay tam 7 kilo aldım. sonrası 2 aydada ay başına 1,5 aldım. ettimi sana 10 kilo ...üstelik hamileliğe kilolu başlayanlar az kilo ile bitirir derler insanlar bu kadar kiloyla hamileliği bitiriyor ben anca yarıladım. sonumuz hayra karşı. artık resmen irade savaşındayım. tek derdim normal doğum yapabilmek..
neyse sen işe kötü tarafından bakma. hamileyiz elbetteki canımız tatlıda çekecek tuzluda ne yapalım..yürüyüşle desteklemeye bakıcaz.

Günaydın

Tito ben ayrıntılı u ltrasona 19+4 te girdim canım.
Normalde 18. ve 24. haftalarda 2 kez giriliyor ben şimdilik 1 kez girdim. İlerisi için hangi tarihte tekrarlarım bilmiyorum.

rapun bende de hamileliğimin başından beri normal doğum takıntısı var sezaryen kesinlikle istemiyorum. doktor sezaryen derse de ne yapacağım bilmiyorum sanırım doktor son haftalarda karar veriyor.

Daphne bende 11 kilo aldım hatta tedavi sürecimdeki aldığım 3 kiloyu saymıyorum ( Benimde çok sıkıntılı geçti ve geçiyor canım aldığın kiloyu düşünmemeye çalış) canım kafana takma ben tam tombiş oldum ve olucam bebiş ne olur bilmiyorum genelde denilen kilolu hamişler az kilo alır diyenler yanılıyor bence vücutla metobalizma ile alakalı birde kilolu kadınlar genelde zayıf zayıf kadınlarda genelde kilolu bebiş dünyaya getirirmiş bakalım hayırlısı. Gerçi ben hala sürekli limon yiyorum bu bebeğin kilosuna etki ediyordur sanırım.

günaydınlarrrrr sabahakuru bir öksürükle başladım hadi bakalım hayırlısı detaylı ultrasona gitmiştim dün bebeğim gayet sağlıklıymış 660 gram olmuş babaya bi nazlar yaptı anlatamam yüzünü kapıyo habire zar zor bi profil resmi çektirebildik

Günaydın

Tito ben ayrıntılı u ltrasona 19+4 te girdim canım.
Normalde 18. ve 24. haftalarda 2 kez giriliyor ben şimdilik 1 kez girdim. İlerisi için hangi tarihte tekrarlarım bilmiyorum.

Anladım cnm çok Sağol ama bende ilk defa senden duydum 2 kez girildiğini..

şeker yüklemesini nasıl yapıyorlar semay bekliycekmiyiz orda

bildiğim kadarıyla
sabah aç karnına gidiyoruz
açlık kan şekerine bakılacak
sonra gerek görülürse
bikaç kez daha şekerli su içilip değerlere bakılıyormuş
ortalama 1,5 saat bekleriz gibime geliyor

ya hakkaten bu şeker testinin bi ortayolu yok galiba. benim dokotrda a. tok farketmez dedi.önce normal kana bakılıcak sonra glikoz içilip 1 saat beklenicek sonra tekrar ölçülücek dedi. ısrrala sordum açmı geliyim kahvaltımı yapıyım die. yok kızım yap kahvaltını gel dedi.kafam karıştı

25 kiloyla bitirmeyelimde şu kilo olayını

ah canım benim ne güzel nedense babaya nazlara bizim bebeğimizde içerde hareketli babası elleyince kesiveriyo :):) bende bugün kızımı göreceğim inşallah akşamda beri konuşuyorum onunla bize yüzünü göster lütfen diye hep saklıyo sağlık olsun

canım ne güzel bebeğin sağlıklıymış bizimkide 514 gr gelmişti:) bizde çektirdik fotosunu aynı babasına benziyor. arkasını da gösterdi doktor btün omurgası meydanda afrikalı cocuklar gibi yazık ya

kızlar şimdiden babaya nazlı oluyolar demekki valla canım inşallah gösterir yüzünü dr babaya yüzünü göster kızım diyince popoyu dndü bizimki hahahaha

günaydın herkeze
ne kadar kalabalık bugün topic.ne güzel.
inanılmaz yağmur var.ve soğuk.
doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle dönsünler inşallah.
tetanoz size kalmış benim içim rahat etmedi ben yaptırdım.ama yaptırmayanda çok var.
öyküm dünden beri çok kıpırdıyo
ben herşeyin iyi olacağına inanıyorum.allahın izniyle
detaylı yaptırmamıştım cuma günüde onu yaptırıcam.

Son düzenleme:

valla inanırmısın canım bizimkide profilden aynı baba burnu falan şimdiden eşim benle alay etmeye başladı yazık sana benzemiyo diye

Kızlar şeker yüklemesi için haftam geldi ama inanın hiç yaptırmak gelmiyor içimden bu seferde şeker çıkacak ohh 7. ayın gündemide diyet olacak şeker olacak öf öf içim sıkıldı

canım öyle düşünme allahın izniyle çıkmaz inşallah çünkü bende korkmuyo değilim ailemde çok şeker hastası.. diyet yapsak iyi olacak aslında ben çikolata yemeden duramıyorum..

geçmiş olsun canım bende sabahtan beri napsam diye düşünenlerdenim..

yok artıkkk
nerden çıkartıyorsun bunları. hiçbişi çıkmaz merak etme.
şeker çıksa çıksa bende çıkar çünkü hem kiloluyum hemde kilo kontrolünde çok zorlanıyorum..

canım evet kilo çok tetikliyor bende 56 ile başladım 62 oldum sanıyorum 6 kilo çok fazla aslında ama tek dileğim 70 le tamamlamak.. sen kaç kilo aldın canım..????

canım benimde senin gibi geçti biliyosun aslında ilk aylarda çok almamk en mantıklısı ama napalım oldu bikere

canım benim ya 2 gündür neden bilmiyorum mutsuzummm.. inşallah bian önce geçer bu karamsarlığım..

yarınmı gideceksin benim doktorum 23. haftadan sonra dedi bana 24. 25. haftalarda olabiliyor dedi şeker yükleme ... güzel sonuçlar alırsın inş.

canım senin tüp bebek olduğu için zaten tedavi aşamasında rahat 5-6 kilo alınıyor verilen ilaçlardan aman sağlığın iyi olsunda kilo önemli değil.. ultrasyonda kaç gr çıktı kuzucugun kilo su için ne diyor doktorun?

valla inanırmısın canım bizimkide profilden aynı baba burnu falan şimdiden eşim benle alay etmeye başladı yazık sana benzemiyo diye

Benimkide muayenehanede benle kavga edicekti sana benziyor diye yani basbayagı belli burnu ağzı aynı babası yok bana benziyormuş bi gecede burnu kocaman sana benziyor diye beni ağlattı bu erkekleri anlamak çok zor

GÜNAYDIIINNN
hoşgeldiinn
çok geçmiş olsun ılık bişeyler iç
dikkat et kendine
oyy maşallah benim tatlı kızıma
ahhh bu kızlar yokmu
böyle babaya nazlı olucaklar galiba

vallahi benimde şimdi kafam karıştı
nasıl yapılcak acaba

25 kiloyla bitirmeyelimde şu kilo olayını

oyyyy 25 mi
sanırım bende 25 leri bulucam pöööffff pefffffff

Şeker yüklemesi 28. haftaya kadar yapılabiliyor sanırım ben en son dakka yaptırayım diyorum. bu yükleme işide heralde 3 saatte anca biter

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…