merhaba güzel anneler....
nasılsınız... dünden beri ...
ben bugün 3 ten sonra ayrıntılıya gideceğim . çok heyecanlıyımmm ....
kayınvalidemlerden direkt evime geçicem sonra .. anca akşama evden yazabilirim ....
birde dün kızım hiç hareket etmemiş gibi birşeydi . çok durgundu ... akşam otururken kavrulmuş mısırlardan yedim öylesine.. Yatağa yatmamla .. zilli nin tekmeleri başladı ama ilk defa böyle oldu ... karnımdandışarı çıkabilir diyedüşündüm ...sonradan hatırladım .. doktorum enerji kaybettiğinde mısır ye demişti .. demekki bebeği delirten oydu ..aklınızda bulunsun .. çukulatadan daha etkili ...
,
ben biraz geçmişe bakıyorum ...
merhaba güzel anneler....
nasılsınız... dünden beri ...
ben bugün 3 ten sonra ayrıntılıya gideceğim . çok heyecanlıyımmm ....
kayınvalidemlerden direkt evime geçicem sonra .. anca akşama evden yazabilirim ....
birde dün kızım hiç hareket etmemiş gibi birşeydi . çok durgundu ... akşam otururken kavrulmuş mısırlardan yedim öylesine.. Yatağa yatmamla .. zilli nin tekmeleri başladı ama ilk defa böyle oldu ... karnımdandışarı çıkabilir diyedüşündüm ...sonradan hatırladım .. doktorum enerji kaybettiğinde mısır ye demişti .. demekki bebeği delirten oydu ..aklınızda bulunsun .. çukulatadan daha etkili ...
,
ben biraz geçmişe bakıyorum ...
Eki Görüntüle 122681 Eki Görüntüle 122682
Eki Görüntüle 122683
Kızzlar ctesi gunu yılbası ertesiydi ama biz kocişle erkenden kalkıp attık kendimizi sokaga attık
Burada kocaman bi pazar var..Hep duymustum marka ürünlerin ihrac fazlaları satılıyor diye ama bakmak o gune nasip oldu..Zara, Tommy Hilfiger,Gap daha neler neler..ay cıldırdım ben bu tezgahları görünce..Genelde 1 yas ve üstü cocuklar için daha fazla ürün var...Gitmişken bişey almadan olmazdı yanii
Oglusuma bi tane gelecek kısa giyebilmesi için 7.50 TL ye Zara pantalon aldım..
Bir de 15 TL ye yine aynı marka eşofman takımı aldım..
Bir de 5 TL ye ayakkabı aldım oglusuma
Mothercare de bi eşofman takımı begenmiştim 85 TL dediler agzım acık kaldı
ayy iyi gunlerde giysin inşallah annesinin paşası
Eki Görüntüle 122681 Eki Görüntüle 122682
Eki Görüntüle 122683
Kızzlar ctesi gunu yılbası ertesiydi ama biz kocişle erkenden kalkıp attık kendimizi sokaga attık
Burada kocaman bi pazar var..Hep duymustum marka ürünlerin ihrac fazlaları satılıyor diye ama bakmak o gune nasip oldu..Zara, Tommy Hilfiger,Gap daha neler neler..ay cıldırdım ben bu tezgahları görünce..Genelde 1 yas ve üstü cocuklar için daha fazla ürün var...Gitmişken bişey almadan olmazdı yanii
Oglusuma bi tane gelecek kısa giyebilmesi için 7.50 TL ye Zara pantalon aldım..
Bir de 15 TL ye yine aynı marka eşofman takımı aldım..
Bir de 5 TL ye ayakkabı aldım oglusuma
Mothercare de bi eşofman takımı begenmiştim 85 TL dediler agzım acık kaldı
ayy iyi gunlerde giysin inşallah annesinin paşası
Tito ayrıntılı ultrasona belli aralıklarla girmek gerekiyor sanırım 7- 8.ayda filan hayırlısı bakalım.
CerenliYağmur dr randevum yarın canım kaç kilo olduğunu öğrencem dün kalp ultrasonum vardı dr bebeğin kalbinede baktı probları biraz farklı tabii ucundan kıyısından görmüş oldum oğluşumu.
Semaysem benim daha önceki şeker yüklemem 75 grdan dı ve 3 kez kan alındı biri aç diğerleri glukoz içtikten sonra yapılmıştı öğleye kadar sürmüştü.
Amin canımmmm..Hepimizin evlatları saglıkla mutlulukla buyusun inşallah..oyyyyy çok şekerlerrrr bayıldımm sağlıkla giysin inşallah canım hey Allahım doğsun diye beklerken göz açıp kapayıncaya kadar büyümüş olacaklar
güzel günlerde giysiiin..kim demiş oğluşlara cici kıyafetler yok die. arayan buluo bak
bende daha zıbın-çıtçıtlı badi faslındayım. şööle eli yüzü düzgün bi pantolon bi üstbaş alamadım. alınca yüklücem hepsini birden
Amin canımmmm..Hepimizin evlatları saglıkla mutlulukla buyusun inşallah..
Aminnnn...Alısveriş yaparken dusundum ki ben hep 0-3 ayı dusunuyorum..iyi de dogumdan sonra belkide dısarı cıkma sansım olmıcak..Cıksam bile rahat rahat gezemicem..En azından bir iki parca bişey alayım dedim..Kızz neler var oglanlar için bi görsen..Halt etmiş onu diyen..hıhhhResimde büyük cıkmıs kıyafetler ama bi lokmacık inan
Haftaya yine gidicem..Bir kaç tane daha ayakkabı alayım önümüzdeki kıs için..
Valla buyuk sehirlerde oturanlar ve vakti olanlar gezsinler pazarları derim...
Cook sukur hiç öyle ben cocuguma pazardan giydirmem gibi takıntılarım yok..Yeri gelir magazadan alırım yeri gelir pazardan..Devir hesap devri diil mi ama
oğluşun kıyafetleri çok sevimli
güzel günlerde giymek nasip olsun inş.
tabiiki devir hesap devri
mağaza pazar ne farkeder yeterki gözümüze hoş gelsin
para kazanmak hiç kolay değil
bence harcamamızıda öyle yapmamız lazım
Amin canımmmm..Hepimizin evlatları saglıkla mutlulukla buyusun inşallah..
Aminnnn...Alısveriş yaparken dusundum ki ben hep 0-3 ayı dusunuyorum..iyi de dogumdan sonra belkide dısarı cıkma sansım olmıcak..Cıksam bile rahat rahat gezemicem..En azından bir iki parca bişey alayım dedim..Kızz neler var oglanlar için bi görsen..Halt etmiş onu diyen..hıhhhResimde büyük cıkmıs kıyafetler ama bi lokmacık inan
Haftaya yine gidicem..Bir kaç tane daha ayakkabı alayım önümüzdeki kıs için..
Valla buyuk sehirlerde oturanlar ve vakti olanlar gezsinler pazarları derim...
Cook sukur hiç öyle ben cocuguma pazardan giydirmem gibi takıntılarım yok..Yeri gelir magazadan alırım yeri gelir pazardan..Devir hesap devri diil mi ama
Saol Semacım..Daha iyisi guzeli sizin olsun inşallah..
Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum..
Para kazanmak hiç kolay diil cunku
valla doğru diyosun ama inan burdaki pazarlar neredeyse mağazalarla aynı fiytlarda geçenlerde bakırköy pazarına gittim evet süper şeyler var bi tane nokta kadar birbadi sordum 20 dedi gözlerim açıldı resmen nasıl pazar bu anlamadım dedim adam demesinmi abla bu badi öylebir geçer zamankideki osmanın giydiği badinin küçüğü diye
ehueheueheuehvalla doğru diyosun ama inan burdaki pazarlar neredeyse mağazalarla aynı fiytlarda geçenlerde bakırköy pazarına gittim evet süper şeyler var bi tane nokta kadar birbadi sordum 20 dedi gözlerim açıldı resmen nasıl pazar bu anlamadım dedim adam demesinmi abla bu badi öylebir geçer zamankideki osmanın giydiği badinin küçüğü diye
canım arkadasım ıyıgunlerde saglıkla kullanın ıns cooook guzelll hepsıde...
yakısır pasama....
ahı ahı ahııııı
hemde bir küçüğüyüş muhahahaha
ehueheueheuehKızz cok güldümmm..Hay allahım desene pazarcıların gözü acılmıs
Ay burdakilerin acılmasa barii
Saol bitanemmm...Senin melegide giydircez inşallah böyle cicili bicili...
pazarcılar alem ya gidiyorum gülüyorum yok eyşan taytı yok caroline tişörtü uçmuşlar osmanın boxeri bile var
ohooo daha neler vargelip görmelisin ben pazara bazen sırf gülmek için gidiyorum
ohooo daha neler vargelip görmelisin ben pazara bazen sırf gülmek için gidiyorum
hahaahayyy
bizim pazarcıalrımız çok geride kalmış demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?