aman be canım sen ne takıyosun kafaya olsun benzesin diyorum ben öyle daha çok sinir oluyor hahahahaBenimkide muayenehanede benle kavga edicekti sana benziyor diye yani basbayagı belli burnu ağzı aynı babası yok bana benziyormuş bi gecede burnu kocaman sana benziyor diye beni ağlattı bu erkekleri anlamak çok zor
GÜNAYDIIINNN
hoşgeldiinn
çok geçmiş olsun ılık bişeyler iç
dikkat et kendine
oyy maşallah benim tatlı kızıma
ahhh bu kızlar yokmu
böyle babaya nazlı olucaklar galiba
öyle gibi canımm valla şimdiden ellerinde oynatıyolar insanı eşimde prof kesildi başıma zaten dr sölemiyo o sölüyo bana öksür falanda biraz haraket etsin diyo ay nasıl güldümm
vallahi benimde şimdi kafam karıştı
nasıl yapılcak acaba
oyyyy 25 mi
sanırım bende 25 leri bulucam pöööffff pefffffff
gunaydın sekerlıkler....hepımıze guzel saglıklı mutluuuuuuu bır hafta dılıyorum....
bu arada gobusumuzu ekledık dun...
kdilara..Bebeginin iyi olmasına cok sevindim...
Şimdiden baslamıs oyunlara prensens...
Maaşallah size
sağol canımmm başladıki ne başlamak birazdan cdyi izlicemvalla bakmaya doyamıyorum ya nasıl bişey anlamadım
kızlar kontrolden geldim. oğlumun sağlığı yerinde. herhangi bir sorunu yok çok şükür. Allah hepinize nasip etsin inşallah. oğlum kıpır kıpırdı sürekli tekme attı. ve bağdaş kurmuş oturuyodudoktor keyfe bak paşanın diye dalga geçti ahahaha. kızlar oğlum aynı bana benziyor. burnu minicik düğme kadar. doktor bile fark etti (babasının burnu kemerli) bir sürü fotomuz oldu oğluşumuzun. çok şirindi minnoşum. doktorum suyun normal dedi, bulanık olması önemsizmiş, serviks uzunluğum normalmiş (rahim ağzı uzunluğu) oğlumun kilosu 530 grm. boyunu ölçemedi çünkü oturuyordu ama normal dedi. 2 hafta sonra şeker yüklemem var. testler verildi. tam idrar, kan ve şeker. eski doktorumla konuştuk n.doğumu. kendiside sezeryan olduğu için çok normal doğumcu biri değil ama şansımıza artık. hayırlısı ne diyelim. bu arada mother care mağazasında 7 adet çıtçıtlı bory takımı aldım 50 ytl. biraz pahalı ama çok sevimliler kızlar. mother care de her ayın 15.nde indirim varmış bilginize.
bir de bizim hastanede detaylı USG nin fiyatı 270 tl
maşallahh demek paşalar gibi oturuyordu yerim ben bu paşaları yaa böyle güzel şeyler okuyunca sizlerden çok moral buluyorum gülümseme oluyor yüzümde aman maşallah tüm bebişlerimizden güzel haberlergelsin hep mşalllahh paşana canımm
.
iyiym canım saolll660 gram olmuş kızım dr iki kutu kola ağırlığında dedi :90: ay aayy yüzünü saklayıp durdu zar zor yandan bi profil resmi alabildik benim kız babayı görünce kendini naza çekiyo valla çok nazlı olacak çoookkk ama herşey yolundaymış çok sevindik
maşallah canım büyümüşte senin nazlı prensesinn :)))
herkeze canı gönülden günaydınnlarr arkadaşlar
nasılsınız hepiniz bugün heycan kaplı yüreğim 1 ay sonra bebeğimi göreceğim akşam 8 de randevum zaman nasıl geçer bilemiyorum çok merak ediyorum bebeğimi nasıl büyüdümü acaba değiştimi off düşündükçe kanım kaynıyor yazarken bile bakalım doktorumuz bizi ayrıntılı ultrasona da sokacakmı yoksa başka birgün mü randevu verecek doktora sormamı istediğiniz bir şey varmı bu arada ? birde arkadaşlar reflüden bahsetmişsiniz benim inanılmaz 2-3 gündür yemekten sonra yemek borum feci yanıyo ve bana ızdırap verio ben yediğim yemek sanayisinin yemeklerine veriyordum baktımki bu sabah konusu geçmiş burda belkide gebelikten süre geliyodur kuyruk sokumu ara sıra bende de oluyo uzun süre masa başında kalıyorum kalkınca acayip acı cekiyorum neyse çok uzun yazdım sanırım bugün bana çabucak geçsin istiyorummm
canım senind egüzel haberlerini bekliyecegiz büyümüştür annesi büyümüştür bir ayda bak neler olmuşş sana ordan el sallarsa şaşşırma
Günaydın Kızzlarr, bugün detaylı ultrasona giriyorum çok heycanlıyım,yalnız şunu sorucam benim bugün 19+6 sizinkilere baktımda daha geç yapılmış detaylınız benim çokmu erken sizce geç gitmekde dahamı fayda var acaba??
seninde güzel haberlerini bekliyecegiz canımm bebişine doya doya bakk
haha bir prof eksik başımızda desene
[U[/U]kızlar kontrolden geldim. oğlumun sağlığı yerinde. herhangi bir sorunu yok çok şükür. Allah hepinize nasip etsin inşallah. oğlum kıpır kıpırdı sürekli tekme attı. ve bağdaş kurmuş oturuyodudoktor keyfe bak paşanın diye dalga geçti ahahaha. kızlar oğlum aynı bana benziyor. burnu minicik düğme kadar. doktor bile fark etti (babasının burnu kemerli) bir sürü fotomuz oldu oğluşumuzun. çok şirindi minnoşum. doktorum suyun normal dedi, bulanık olması önemsizmiş, serviks uzunluğum normalmiş (rahim ağzı uzunluğu) oğlumun kilosu 530 grm. boyunu ölçemedi çünkü oturuyordu ama normal dedi. 2 hafta sonra şeker yüklemem var. testler verildi. tam idrar, kan ve şeker. eski doktorumla konuştuk n.doğumu. kendiside sezeryan olduğu için çok normal doğumcu biri değil ama şansımıza artık. hayırlısı ne diyelim. bu arada mother care mağazasında 7 adet çıtçıtlı bory takımı aldım 50 ytl. biraz pahalı ama çok sevimliler kızlar. mother care de her ayın 15.nde indirim varmış bilginize.
bir de bizim hastanede detaylı USG nin fiyatı 270 tl
maşallahh demek paşalar gibi oturuyordu yerim ben bu paşaları yaa böyle güzel şeyler okuyunca sizlerden çok moral buluyorum gülümseme oluyor yüzümde aman maşallah tüm bebişlerimizden güzel haberlergelsin hep mşalllahh paşana canımm
.
maşallah canım büyümüşte senin nazlı prensesinn :)))
büyüdü teyzesi büyüdü abla oldu artıkdün çok az kıpırdadı bugünde maşallah durmuyo
gunaydın sekerlıkler....hepımıze guzel saglıklı mutluuuuuuu bır hafta dılıyorum....
bu arada gobusumuzu ekledık dun...
haha bir prof eksik başımızda desene
aynen hehe heh dedim sen dedinya şimdi hemen dner yüzünü
kızlarr bende bebegimi artık saglı sollu hissediyorum demekki papamın boyu uzadıı
gonca ablası konuşuyor kendisiyle furkan iyimisin ben iyiyim ben yelek işliyorum gelde giy hadi görüşür diyor karnımı okşuyor ayy bir hoşuma gidiyorki kızım daha 3 yaşını bile bitirmedi maşallah kardeşiyle konuşmalarına bayılıyorum oda yanıtsız kalmıyor bir oynuyorki sanki anlıyor gibi kanımda ablasına tepki veriyor çok hoşuma gidiyor yaa
günaydın ececim
nasılsın??
bence erken die bişi yok. kimimizde daha önce kimimizde daha sonra. bazılarımızda belki hiç olmayacak..
hosbuldum canım....sagol canım artık n kadar guzel cıktıysak yatakda...gel canım bız herzaman musaıtız...opuyoruz kocaman...beklıyoruz...Hosgeldin bitanem..Canım arkadasım benimmm
Maaşallah cok guzel cıkmıssınız kızınla birlikte..Bir de pembiş pembiş giyinmişsin..
Kızzz bugun müsaitsen sana gelmek istiyorummmm
ayyy maaşallah...Cook isterdim onları öyle görmeyi...
allah bagıslasın ikisinide...Cook sanslısın canım cook
merhaba güzel anneler....
nasılsınız... dünden beri ...
ben bugün 3 ten sonra ayrıntılıya gideceğim . çok heyecanlıyımmm ....
kayınvalidemlerden direkt evime geçicem sonra .. anca akşama evden yazabilirim ....
birde dün kızım hiç hareket etmemiş gibi birşeydi . çok durgundu ... akşam otururken kavrulmuş mısırlardan yedim öylesine.. Yatağa yatmamla .. zilli nin tekmeleri başladı ama ilk defa böyle oldu ... karnımdandışarı çıkabilir diyedüşündüm ...sonradan hatırladım .. doktorum enerji kaybettiğinde mısır ye demişti .. demekki bebeği delirten oydu ..aklınızda bulunsun .. çukulatadan daha etkili ...
,
ben biraz geçmişe bakıyorum ...
merhaba güzel anneler....
nasılsınız... dünden beri ...
ben bugün 3 ten sonra ayrıntılıya gideceğim . çok heyecanlıyımmm ....
kayınvalidemlerden direkt evime geçicem sonra .. anca akşama evden yazabilirim ....
birde dün kızım hiç hareket etmemiş gibi birşeydi . çok durgundu ... akşam otururken kavrulmuş mısırlardan yedim öylesine.. Yatağa yatmamla .. zilli nin tekmeleri başladı ama ilk defa böyle oldu ... karnımdandışarı çıkabilir diyedüşündüm ...sonradan hatırladım .. doktorum enerji kaybettiğinde mısır ye demişti .. demekki bebeği delirten oydu ..aklınızda bulunsun .. çukulatadan daha etkili ...
,
ben biraz geçmişe bakıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?