2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kdilara..Bebeginin iyi olmasına cok sevindim...
Şimdiden baslamıs oyunlara prensens...
Maaşallah size

Cerenliyagmur, canım arada bazen bana da oluyor..Yok yere canım sıkılabiliyor hiçbişey keyif vermiyo...Sen cok ta yuklenme kendine..Normal bi surec bu birazdan iyi olucam de..Bak nazlı kızın arada bi tepik atıp kacıyomusOnunla konus valla cok iyi geliyor...

Benimkide muayenehanede benle kavga edicekti sana benziyor diye yani basbayagı belli burnu ağzı aynı babası yok bana benziyormuş bi gecede burnu kocaman sana benziyor diye beni ağlattı bu erkekleri anlamak çok zor
aman be canım sen ne takıyosun kafaya olsun benzesin diyorum ben öyle daha çok sinir oluyor hahahaha

gunaydın sekerlıkler....hepımıze guzel saglıklı mutluuuuuuu bır hafta dılıyorum....
bu arada gobusumuzu ekledık dun...

[U[/U]

kızlarr bende bebegimi artık saglı sollu hissediyorum demekki papamın boyu uzadıı

gonca ablası konuşuyor kendisiyle furkan iyimisin ben iyiyim ben yelek işliyorum gelde giy hadi görüşür diyor karnımı okşuyor ayy bir hoşuma gidiyorki kızım daha 3 yaşını bile bitirmedi maşallah kardeşiyle konuşmalarına bayılıyorum oda yanıtsız kalmıyor bir oynuyorki sanki anlıyor gibi kanımda ablasına tepki veriyor çok hoşuma gidiyor yaa

gunaydın sekerlıkler....hepımıze guzel saglıklı mutluuuuuuu bır hafta dılıyorum....
bu arada gobusumuzu ekledık dun...

Hosgeldin bitanem..Canım arkadasım benimmm
Maaşallah cok guzel cıkmıssınız kızınla birlikte..Bir de pembiş pembiş giyinmişsin..
Kızzz bugun müsaitsen sana gelmek istiyorummmm

ayyy maaşallah...Cook isterdim onları öyle görmeyi...
allah bagıslasın ikisinide...Cook sanslısın canım cook

Hosgeldin bitanem..Canım arkadasım benimmm
Maaşallah cok guzel cıkmıssınız kızınla birlikte..Bir de pembiş pembiş giyinmişsin..
Kızzz bugun müsaitsen sana gelmek istiyorummmm
hosbuldum canım....sagol canım artık n kadar guzel cıktıysak yatakda...gel canım bız herzaman musaıtız...opuyoruz kocaman...beklıyoruz...

büyüdü teyzesi büyüdü abla oldu artıkdün çok az kıpırdadı bugünde maşallah durmuyo[/QUOTE]

maşallahh maşallah

ayyy maaşallah...Cook isterdim onları öyle görmeyi...
allah bagıslasın ikisinide...Cook sanslısın canım cook

inşallah canım 2. bebişine hamile kaldıgında sende yaşarsın çok tatlılarr birde konuşduktan sonra görüşürüz hoşçakall demsine bayılıyorum karnıma bir öpücük atıyor bıcır bıcır allahım esirgesin yaa işte kıza nazar ettim birkaçgündür hasta şimdilik biraz düzeldi şükürr

Tito ayrıntılı ultrasona belli aralıklarla girmek gerekiyor sanırım 7- 8.ayda filan hayırlısı bakalım.

CerenliYağmur dr randevum yarın canım kaç kilo olduğunu öğrencem dün kalp ultrasonum vardı dr bebeğin kalbinede baktı probları biraz farklı tabii ucundan kıyısından görmüş oldum oğluşumu.

Semaysem benim daha önceki şeker yüklemem 75 grdan dı ve 3 kez kan alındı biri aç diğerleri glukoz içtikten sonra yapılmıştı öğleye kadar sürmüştü.

merhaba güzel anneler....
nasılsınız... dünden beri ...

ben bugün 3 ten sonra ayrıntılıya gideceğim . çok heyecanlıyımmm ....
kayınvalidemlerden direkt evime geçicem sonra .. anca akşama evden yazabilirim ....

birde dün kızım hiç hareket etmemiş gibi birşeydi . çok durgundu ... akşam otururken kavrulmuş mısırlardan yedim öylesine.. Yatağa yatmamla .. zilli nin tekmeleri başladı ama ilk defa böyle oldu ... karnımdandışarı çıkabilir diyedüşündüm ...sonradan hatırladım .. doktorum enerji kaybettiğinde mısır ye demişti .. demekki bebeği delirten oydu ..aklınızda bulunsun .. çukulatadan daha etkili ...
,
ben biraz geçmişe bakıyorum ...

canım yaa maşallahh mısırı ilk defa duydum duydugum iyi oldu deniyecegim
bebişine doya doya bak annesi akşama güzel haberlerini bekliyecegizz

güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…