2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende bayıldım sepetlere süper bunlar oyy oyyy daha neler var insan herşeyi almak istiyo ama sonra okadar şeyi nereye sığdırıcaz

Son düzenleme:

o kadar çok şey varki alacak hangi birine para yetişcek bilmiyorum..çok çok güzel bir duygu..mutlu sagklıklı evlat yetiştirelimde hepsi olur nede olsa...

kızlar ferrum kullanan varmı dün dr uma bana neden vitamin ilacı vermiyosunuz herkes kullanıyormuş dedim bana bakanlık normalde 5 aydan sonra kan ilacı öneriyor dedi sonra benim değerlerime baktı kan değerlerim iyiymiş onun için vermemişimdir dedi ama yinede yazdı ferrumu işte ama bana iyi gelmiyor miğdemi çok yakıyor hamilelikde ben 9 ay miğde yanması çekiyorum siz nasıl kullanıyosunuz yada ne biliyim ne yaparsam miğde yanmamı azaltır bu ilacı içerken yoksa bu gidişde ben bu ilacı içemiycem ölüyorum miğde yanmasından bugün içtim mahvetti beni...:44:

Ben alamadım ama sizlere fikir olması için paylaştım güle güle kullansın arda bebeğimiz..Butür uygun gördüğümüz şeyleri burda paylaşmak güzel oluyo işine yaramasına çok sevindimm.Nezaman ulaşır acaba eline ..bilgi verirmisin canım çok küçükmü büyükmü benim ev çok müsait değil belki bende alırımm

belle haftalarda başlanan satandart ilaçlar var elevit gibi ben içmiyorum mesal onu sada belle haftaya kadar folbiol içtim o kadar..benimde kan değerim 9.8 düşünce verdi doktor ferrumu ama bende yanma yapmıyor bir sıkıntım tok ..sorunuza tam olarak cevap veremiyecegim..ama kan değeri yükse olup hiç kan hapı içmeyen kişileri biliyorum

Selam kizlarr,

nekadarda cok kaynatilmis bugun burda, masallahiniz var oku oku nefesim kesildi:))P

Zonox, Kdilara kontrolleriniz guzel gecmis kizlar, cok sevindimm. Yerim hele bagdas kurupta oturan o arda bebegi:)))

hep guzel haberler duyalim hayirlisiyla birbirimizden.

Memleketler dile getirilmis, karadenizli cogunluktami ne:)))
Bende aslen samsunluyum

Dilek, bayildim paylastigin sepet takimina canimmm...Zonox almissin guzelim seti, gule gule kullan insallah. Bencede cok hos durur dolabin icinde.

Bizimd ebugun ayrintili ultrasonumuzun 2 ci kismi vardi. Kalbine bakilicakti, herseyi cok iyi maallah, hicbir sikinti yok suana dek cok sukur, Rabbimde vermesin caresi olmayan dertler. Bugun ilk kez esim gelemedi benimle, bende ablami aldim gittim, teyzeside gormek istiyodu yegenini
Bizim kiz hic pas vermedi ama, iki elinide kapamis yuzune, hic goremedik:)))) hiiicmi hiiic bakmadi tarafimizasaglik olsun, insallah birdahaki sefere:)
Birde ayaginin birinide cekmis kafasina kadar, ne komikti:))))
Bu arada...bebek donmus, hani demistimya kac kez makat pozisyonunda gorduk diye, bu kez basasagiydi, iyidi yani. Derencimede teselli olsun, bebekler donuyor, pozisyon degistiriyorlar hic merak etmesin!

Hastaneden sonra direk carsiya gectik ablamla, biraz alisveris yapalim dedik.
Bebisime birkactane citcitli body aldim, baska bisiy almadim henuz.
Kendimede nihayet hamis pantalonu aldim, kot, cokta rahatti. Biryerlerde oturup bsiler yiyip ictik, sonra yorgun bir halde eve attim kendimi. Nekadar cabuk yorulmaya baslamisiz oyle, hic yakistiramadim kendime ama elden bisiy gelmez, katlanicam, herseyim prensesim icin

opuyorum sizi kizlar, ii bakin kendinize

merhaba..herşeyin yolunda olması güzel...
çıt çıtlı badileri uzun kollu mu aldın...mayıs gibi doğacaka am haziranda olsa yeni doğan bebekler öel çok açık giyinirmi yaz günü bilemiyorum..aklınzıdan geçen nedir....mevsim çok ortada kalıyor iki arda kaldım...

zonnetje çok şükür canım herşeyin yolunda olmasına sevindim. maşallah prensesine. Bakalım bizim oğluş dönmüşmü? Bizimkide makat duruşundaydı bende merak ediyorum yarın kontrolüm canım. Cicilerini eklersin görürüz hayırlı olsun.

Son düzenleme:
bizim oğluş 2.olduğu için ablasından kalanlarla idare edicez artık beşik,yatak,zıbınlar,badiler,tulumlar bisürü pembeler dışında turuncu yeşil mavi ne varsa hepsini düzenleddim zaten 1-2 kere giyilen şeyler şuan alıcam tek şey port bebe.yurt dışındaki teyzeside sakın bişey alma oyuncak bile deyince bende şimdilik rahat rahat bekliyorum alışveriş telaşımız olmadan.ama aldıklarınızada heveslenmiyorum değil yaniii

banada dr folbiol vermişti iki aylık hamileyken üç hafta içtim o kadar başka ilaç vermedi vermiyor da dün ben söylediğim için verdi o da kan ilacı verdi vitamin değil ben vitamin ilacı niye vermiyosunuz dememe rağmen ferrum yazdı ben söylemesem onu da yazmıycaktı biraz emri vaki oldu çünkü kan değerlerim iyiymiş ama işte içsem iyi olurdu miğde yanması olmasa çünkü çok iyi bilyorum ilacın yaptığını artık danışacam..:93:

Selam canim, badileri kisa kollu aldim, mayis ayi dedigin gibi biraz oratada kaliyor. bende kararsiz kaldim ama sanirim kisa kollu olmalari daha iyi, uzerlerine giydiricegimiz penye, tulum vs onlari uzUn kollu giydirince usumezler diye dusunuyorum. E tecrubede yok sonucta, benimde ilk bebegim olucak:)) her ihtimale karsi ince battaneyeleri felan oldugu icin herseyi kalin kalin uzunklollu giydirmeye luzum yok bence.

Bahanrnaz canim, saolasin, Rabbim cumlemizin daha dogmamis evlatlarini korusun, zeval gelmesin hic kendilerine.

Senin oglusta döner annesi, henuz cok kucuk olduklarindan belli bi pozisyonda kalabilirlermis, ama her an yerde degistirebiliyorlarmis. Ben bugun sok oldum basinin asagida oldugunu duyunca, megersem yedigim tekmeler ayaklarindan degilmiste, ellerindenmis:)))) elleriyle mincikliyo kizim beni yani

Ama bu aksam ilk kez tekmeleri/dokunuslari 2 ayri yerden hissettim, hemde ayni anda:))) hem eller hem ayaklar calismis yani, masallah kuzuma:)

Insallah sende guzel haberlele donersin canim aramiza, hersey yolundadir insallah. Senin mesakkatin cok, tansiyondu, tiroid, seker vs, oglusun kiymaz annesine, uzmez seni, guzel poz verir sana yarin gor bak:)

Cicilerimizinde resmini cekeriz bir ara insallah, eklerim bende buraya. Evvela bi toparlama yapmam lazim hepsine

Son düzenleme:

aral canım geçmiş olsun. bi göz doktoruna gitmediysen hemen git derim bende senin gibiydim cuma günü gittim. gözlerim mikrop kapmış hemen damla verdi. şükür şimdi biraz iyi

Myworld, saolasin tatlim, darisi dedigin gibi herkezin basina, hep guzel haberler almak umuduyla.

iyi geceler kızlar
canım bebişin iyiymiş maşallah prensese.aldıgın badilerde hayırlı olsun.bende almıştım birkaçtane uzun kollu aldım deneyimsiz olunca kararveremiyor insan

canım sepetler hayırlı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…