evet canım bu konuyu dile getiren benim. benim doktorum sırt üstü uyuman kesinlikle bu haftadan itibaren yasak soluna yatacaksın yorulduğunda sağına dönebilirsin dedi ve açıklamasını yaptı. bencede her şekilde yatılmalı ama insan açıklamasını duyunca mantıklı olanın bu olduğunu anlıyor. bak tekrardan adresi vereceğim orayıda ihmal etme iyice oku. tabi herkesin kendi tercihi nasıl rahat ediyorsa öyle uyur. ama ben bebeğim için dişimi sıkaraktan sol taraf krizi yaşa yaşaya solumdan uyumaya gayret gösteriyorum
Gebelikte Uyku Yat Pozisyonu Yatma ekli, Gebelik Ve Hamilelik Uyku (Yat) Pozisyonlar Yatma ekli verdiğin adrese baktım canım banada mantıklı geldi yazanlar ama ben zaten hani sırt üstü yatalım yada yüz üstü yatalım demiyorum bu kadar sol tarafı yormayalım sağ tarafta kullanılabilir diye düşünüyorum sitede sağ tarafada yatılabilir deniyor ben zaten sırt üstü çok yatamıyorum bende miğde yanması çok hamilelikde bu yanma tavan yapıyor hamielik reflüsü çekiyorum ne yesem miğdemi yakıyor onun için sırt üstü yatmak bana zarar veriyor...verdiğin bilgi için teşekkürler...
Çok kullanışlı ve şık görünüyoo dedimya maviside var alsakmı yaaa....Biz sedayla mudodan aldığımızı değişelim diyoruz :))))
Dolap içinde sepet hem düzenli hem şık duruyoo..Eşlerimiz izin vermiycek buraya girmemizee benden duyduğunuzu söylemeyinnn
ben aldım şimdi bunu
ysh;1696349[COLOR="purple" .!.:[/COLOR]7]evet canım bu konuyu dile getiren benim. benim doktorum sırt üstü uyuman kesinlikle bu haftadan itibaren yasak soluna yatacaksın yorulduğunda sağına dönebilirsin dedi ve açıklamasını yaptı. bencede her şekilde yatılmalı ama insan açıklamasını duyunca mantıklı olanın bu olduğunu anlıyor. bak tekrardan adresi vereceğim orayıda ihmal etme iyice oku. tabi herkesin kendi tercihi nasıl rahat ediyorsa öyle uyur. ama ben bebeğim için dişimi sıkaraktan sol taraf krizi yaşa yaşaya solumdan uyumaya gayret gösteriyorum
Gebelikte Uyku Yat Pozisyonu Yatma ekli, Gebelik Ve Hamilelik Uyku (Yat) Pozisyonlar Yatma ekli verdiğin adrese baktım canım banada mantıklı geldi yazanlar ama ben zaten hani sırt üstü yatalım yada yüz üstü yatalım demiyorum bu kadar sol tarafı yormayalım diye düşünüyorum sağ tarafta kullanılabilir zatende sitede sağ tarafada yatılabilir deniyor ben zaten sırt üstü çok yatamıyorum bende miğde yanması çok hamilelikde bu yanma tavan yapıyor hamielik reflüsü çekiyorum ne yesem miğdemi yakıyor onun için sırt üstü yatmak bana zarar veriyor...verdiğin bilgi için teşekkürler...
bende soluma yatmakta sorum yaşıyordum saçımın sag tarafına toka takıyorum o yöne dönünce toka batıyor tekrar soluma dönüyorum...öle çzöüm buldum..ama doktorumda sürekli soluna yatma dedi ara ara sagına dön agırlık soldda olsun dedi...ben her ay beeğe bakıyorum aksi durumalrda bebeeğe yön vermek için sol ayda sag diyecegim zamanalr olacak dedi..zaten yüz üstü düm dzü yatmak mümkün değil karnım çok gerliyor bacaklarımı kıvırark yatabiliyorum bende öle...
canlarım selammmmmm
herkes iyidir inşallah
ben aldım şimdi bunu
fdilek, teşekkğr ederim canım önerin için. sayende aldım bu sepet takımınııııı. bir sepet 50 milyon istanbulda 89 milyon bunlar için para değilll
kızlar ferrum kullanan varmı dün dr uma bana neden vitamin ilacı vermiyosunuz herkes kullanıyormuş dedim bana bakanlık normalde 5 aydan sonra kan ilacı öneriyor dedi sonra benim değerlerime baktı kan değerlerim iyiymiş onun için vermemişimdir dedi ama yinede yazdı ferrumu işte ama bana iyi gelmiyor miğdemi çok yakıyor hamilelikde ben 9 ay miğde yanması çekiyorum siz nasıl kullanıyosunuz yada ne biliyim ne yaparsam miğde yanmamı azaltır bu ilacı içerken yoksa bu gidişde ben bu ilacı içemiycem ölüyorum miğde yanmasından bugün içtim mahvetti beni...:44:
Selam kizlarr,
nekadarda cok kaynatilmis bugun burda, masallahiniz var oku oku nefesim kesildi:))P
Zonox, Kdilara kontrolleriniz guzel gecmis kizlar, cok sevindimm. Yerim hele bagdas kurupta oturan o arda bebegi:)))
hep guzel haberler duyalim hayirlisiyla birbirimizden.
Memleketler dile getirilmis, karadenizli cogunluktami ne:)))
Bende aslen samsunluyum
Dilek, bayildim paylastigin sepet takimina canimmm...Zonox almissin guzelim seti, gule gule kullan insallah. Bencede cok hos durur dolabin icinde.
Bizimd ebugun ayrintili ultrasonumuzun 2 ci kismi vardi. Kalbine bakilicakti, herseyi cok iyi maallah, hicbir sikinti yok suana dek cok sukur, Rabbimde vermesin caresi olmayan dertler. Bugun ilk kez esim gelemedi benimle, bende ablami aldim gittim, teyzeside gormek istiyodu yegenini
Bizim kiz hic pas vermedi ama, iki elinide kapamis yuzune, hic goremedik:)))) hiiicmi hiiic bakmadi tarafimizasaglik olsun, insallah birdahaki sefere:)
Birde ayaginin birinide cekmis kafasina kadar, ne komikti:))))
Bu arada...bebek donmus, hani demistimya kac kez makat pozisyonunda gorduk diye, bu kez basasagiydi, iyidi yani. Derencimede teselli olsun, bebekler donuyor, pozisyon degistiriyorlar hic merak etmesin!
Hastaneden sonra direk carsiya gectik ablamla, biraz alisveris yapalim dedik.
Bebisime birkactane citcitli body aldim, baska bisiy almadim henuz.
Kendimede nihayet hamis pantalonu aldim, kot, cokta rahatti. Biryerlerde oturup bsiler yiyip ictik, sonra yorgun bir halde eve attim kendimi. Nekadar cabuk yorulmaya baslamisiz oyle, hic yakistiramadim kendimeama elden bisiy gelmez, katlanicam, herseyim prensesim icin
opuyorum sizi kizlar, ii bakin kendinize
belle haftalarda başlanan satandart ilaçlar var elevit gibi ben içmiyorum mesal onu sada belle haftaya kadar folbiol içtim o kadar..benimde kan değerim 9.8 düşünce verdi doktor ferrumu ama bende yanma yapmıyor bir sıkıntım tok ..sorunuza tam olarak cevap veremiyecegim..ama kan değeri yükse olup hiç kan hapı içmeyen kişileri biliyorum
merhaba..herşeyin yolunda olması güzel...
çıt çıtlı badileri uzun kollu mu aldın...mayıs gibi doğacaka am haziranda olsa yeni doğan bebekler öel çok açık giyinirmi yaz günü bilemiyorum..aklınzıdan geçen nedir....mevsim çok ortada kalıyor iki arda kaldım...
zonnetje çok şükür canım herşeyin yolunda olmasına sevindim. maşallah prensesine. Bakalım bizim oğluş dönmüşmü? Bizimkide makat duruşundaydı bende merak ediyorum yarın kontrolüm canım. Cicilerini eklersin görürüz hayırlı olsun.
Bir kaç gündür nete giremiyorum göz ağrılarım arttı gözlerim yanıyor ve resmen ağlıyormujş gibi göz yaşım akıyor arada girip yazdıklarınızı okudum ama yazışmalarınıza dahil olamadım sağolsun gülesram face den mesaj atmış nasılsın merak etiim diye bende girip bir yazayım dedim çok uzun süre kalamasamda kalbim ve gönlüm sizlere çok şükür çınarım la iyiyiz umarım tüm annelerimiz ve bebişleri çok iyidir kızlar bu cumartesi detaylıya istanbula gelicem ücreti 350 tl miş çok değilmi ama tüp bebeği, orda yaptırdığımız için dr um ayrıntılıya buraya gel demişti
ysh;1696349[COLOR="purple" .!.:[/COLOR]7]
bende soluma yatmakta sorum yaşıyordum saçımın sag tarafına toka takıyorum o yöne dönünce toka batıyor tekrar soluma dönüyorum...öle çzöüm buldum..ama doktorumda sürekli soluna yatma dedi ara ara sagına dön agırlık soldda olsun dedi...ben her ay beeğe bakıyorum aksi durumalrda bebeeğe yön vermek için sol ayda sag diyecegim zamanalr olacak dedi..zaten yüz üstü düm dzü yatmak mümkün değil karnım çok gerliyor bacaklarımı kıvırark yatabiliyorum bende öle...
zonnetje canım gözün aydın. darısı hepimizin başına inşallah. herşeyin yolunda olmasına sevindim.
toka fikri iyiymiş aslında bende deneyecem saol fikir için
dilek canım sepetler çok güzel ama sanırım sende netten gördün. yada ben mi yanlış anladım. yani canlı olarak gördüysen kalitesi nasıl :26:
canım bebişin iyiymiş maşallah prensese.aldıgın badilerde hayırlı olsun.bende almıştım birkaçtane uzun kollu aldım deneyimsiz olunca kararveremiyor insanSelam kizlarr,
nekadarda cok kaynatilmis bugun burda, masallahiniz var oku oku nefesim kesildi:))P
Zonox, Kdilara kontrolleriniz guzel gecmis kizlar, cok sevindimm. Yerim hele bagdas kurupta oturan o arda bebegi:)))
hep guzel haberler duyalim hayirlisiyla birbirimizden.
Memleketler dile getirilmis, karadenizli cogunluktami ne:)))
Bende aslen samsunluyum
Dilek, bayildim paylastigin sepet takimina canimmm...Zonox almissin guzelim seti, gule gule kullan insallah. Bencede cok hos durur dolabin icinde.
Bizimd ebugun ayrintili ultrasonumuzun 2 ci kismi vardi. Kalbine bakilicakti, herseyi cok iyi maallah, hicbir sikinti yok suana dek cok sukur, Rabbimde vermesin caresi olmayan dertler. Bugun ilk kez esim gelemedi benimle, bende ablami aldim gittim, teyzeside gormek istiyodu yegenini
Bizim kiz hic pas vermedi ama, iki elinide kapamis yuzune, hic goremedik:)))) hiiicmi hiiic bakmadi tarafimizasaglik olsun, insallah birdahaki sefere:)
Birde ayaginin birinide cekmis kafasina kadar, ne komikti:))))
Bu arada...bebek donmus, hani demistimya kac kez makat pozisyonunda gorduk diye, bu kez basasagiydi, iyidi yani. Derencimede teselli olsun, bebekler donuyor, pozisyon degistiriyorlar hic merak etmesin!
Hastaneden sonra direk carsiya gectik ablamla, biraz alisveris yapalim dedik.
Bebisime birkactane citcitli body aldim, baska bisiy almadim henuz.
Kendimede nihayet hamis pantalonu aldim, kot, cokta rahatti. Biryerlerde oturup bsiler yiyip ictik, sonra yorgun bir halde eve attim kendimi. Nekadar cabuk yorulmaya baslamisiz oyle, hic yakistiramadim kendimeama elden bisiy gelmez, katlanicam, herseyim prensesim icin
opuyorum sizi kizlar, ii bakin kendinize
canlarım selammmmmm
herkes iyidir inşallah
ben aldım şimdi bunu
fdilek, teşekkğr ederim canım önerin için. sayende aldım bu sepet takımınııııı. bir sepet 50 milyon istanbulda 89 milyon bunlar için para değilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?