Slm kızlar.....Walla pek güzel bu sepetler...Ama bu kadar sepeti nereye koyacağız ki alsk bile?:26:
Slm kızlar.....Walla pek güzel bu sepetler...Ama bu kadar sepeti nereye koyacağız ki alsk bile?:26:
güzeller gerçekten ama yer sorunu bendede var
dolap içi aklıma gelmemişti hiç..merhaba canım.sepetlerin zaten biri kirli sepeti birine bakım malzemeleri felan koyulur birkaçıda dolap içine yerleştirilir herhalde
buarada şimdi dikkat ettim 06 yazıo nickinde? yoksa sende ankaradamısın??
evet canım ankaradayım sendemi?
canım benim de bebeğimin odası küçük ama ben zaten oyuncak sepeti alcaktım. o büyüğü oyuncak sepeti olarak kullancam. diğerlerinide evin diğer yerlerinde kullanırım ve eşimin iş yerine yollıcam 1 tanesini.Ben alamadım ama sizlere fikir olması için paylaştım güle güle kullansın arda bebeğimiz..Butür uygun gördüğümüz şeyleri burda paylaşmak güzel oluyo işine yaramasına çok sevindimm.Nezaman ulaşır acaba eline ..bilgi verirmisin canım çok küçükmü büyükmü benim ev çok müsait değil belki bende alırımm
saol canımmmiyi geceler kızlar
canım bebişin iyiymiş maşallah prensese.aldıgın badilerde hayırlı olsun.bende almıştım birkaçtane uzun kollu aldım deneyimsiz olunca kararveremiyor insan
canım sepetler hayırlı olsun
selam kuzular,
ne var ne yok bakalm. bebişler nasıl?
kızlar 26.haftada kan şekerimize bakılacakya doktorum çok aç gelme atıştır dedi hemşire sabah aç karnına bişey yemeden gel dedi siz ne yapıcaksınız?
zonox canım arda bebegin kendisinide gördük artık.41 kere maşallah nasıl şeker bişey yaaaa
aha değiştirdim
Selaamm kızlar ben geldiiimmmm....
Herkez iyidir umarım,yazıları takip edemedim kaç zamandır,yogunluk vardı...
Vee sonunda ELHAMDULİLLAH türkiyedeyimmmm
Dün öğlen geldim..Ailem ile kavuştum çok şükür...
İki gündür güzel vakitler geçiiriyorum,hasret gideriyoruz bol bol...
Annecimin o güzel yemeklerini tüketiyorum fazlaca,kesin kilo alıp dönücem burdan..
Bu arada miniğim elhamd.çok iyi teyzeleri,kıpırtıları eksik olmuyor maşallaah...
Anneannesi yarın doktora gidip görelim istiyor,sabah gidebilirim sanırım..
Sanırım burdan dönene kadar bir kaç kez miniğimi görücem inşallaaah...
Herşeyi öğrenmem lazım,malum yurt dışında dil farkından derdimi anlatamıyorum,sağlamdan bilgi alıp dönücem inşallah..
Beni merak eden olur diye yazmak istedim...
İnşallah bebiş içinde haberleri veririm doktora gidince...
Bu arada muhabbet olmuş,eksik kalırmıyım hiç
bende ARTVİNLİYİM...
Kalın sağlıcaklaa...
kızlar, avatarımı nasıl değiştirebilirim:44:
zonox cnm ne güzel olmuş. çok tatlı, maşallah oğluşuna annesi Allah nazarlardan korusun
su peri canım sendemi uyku sorunu çekiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?