2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sorma, evde olunca tüm gün, biraz rahat davranıyorum sanırım. gündüzleri rahat rahat uyuyorum geceleride geç geliyor uykum. uyku düzeni bozuldumu bi daha düzeltmek zor oluyo sendemi ben gibisin.

ben neyim bilmiyorumki
sabah 7 de kalkıp işe gidiyorum aslında her sabah..ama 4-5 saat en fazla uyuyabiliyorum. ne olacaksam böyle

ben neyim bilmiyorumki
sabah 7 de kalkıp işe gidiyorum aslında her sabah..ama 4-5 saat en fazla uyuyabiliyorum. ne olacaksam böyle

cnm sen çalışıyormuydun. çok zor oluyordur eminim. hamilelikten önce bende çalışıyordum. öğrenince bıraktım. ozaman bile çok zor gelirdi, hamileyken dahada zordur eminim. Allah yardımcın olsun. bende dikkat ediyorum sabahları erken kalkayım gece uykum gelsin diye ama yok denge bozuldu bi kere.

valla doğumdan ziyade doğum izni zamanı gesin die bekliorum ama nerden baksan 2,5 ay var daha
işi bırakamam ama memurum ben. güç bela girdim

kızlar bebeler doğunca inşallah bizim düzende uyumazlar ben kızımda yaşadım çocuk gece yarına kadar uyumaz öğlene kadar uyurdu aynen hamileyken nasılsam öyleydi bu sefer erkn yatmaya çalışıyorum ama yok gelmiyo uyku.

anammm ciddimisin sen
bunu duydum ya gece 9 dan sonra yataktayım artıkkk

iyi geceler hade bakim yoksa bebişler doğunca gece niye uyumuyo bu çocuk diye söylenmeye başlıycaz valla...

canım çok sevindim maşallah güzel haberlerine ..
benim net tekmelrimde geç başladı burdaki arkadaşlara göre 20 . haftanın başında başlamıştı .sakın endişe etme kuzucuğun sağlıklı olsunda..daha ne tepikler yersin...

kızlar şu sete bakın tekzende 89 lira ben mudodan küçük bi sepete 40 lira verdim bilseydim bunu alırdım.Maviside var almak isteyenler netten alınabiliyoo

ayyyyy dilek vallhi esra ile beni tutmayın yani alışveriş krizindeyim bende ..
teşekkürler canım yayınladığın bilgilendirdiğn için. kesin alırım..

yasemin cnm sen nasılsın, şeker sonucunu aldınmı nasıl çıktı.

canım iyiyim ya sen ?
şeker testi için aç gittim sabah.öğlen çıkar dedi. ama hava o kadar soğuktuki ağzım burnum yamuldu.çıkmadım bidaha eşimede kıyamadım geç geldi yorgundur diye alırız sonucu yakın hastane nasıl olsa...yazarım sonucunu sen yaptınmı?
yasemin şeker testinmi vardı? atlamışım ben kusuruma bakma

canım saoğlasın.
sen de yaptırmadınmı?
yarın aşıya gitsem iyi olacak.sağlık ocağından aradılar..

Günaydın

Zonox yakışıklına maşallah canım. Sepetlerinide güle güle kullan.
Henüz bir şey almadığım için eklenecek resimde yok be gülüm

Zonnetje saolasın canım msjın ve ilgin için.

Gezgin hoşgelmişsin güzel güzel annenle hasret gider dr işlerini hallet hadi hayırlısı canım.

Son düzenleme:
Günaydın Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum işlerin yoğunluğundan umarım herkesin sağlığı neşesi iyidir

Günaydın Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum işlerin yoğunluğundan umarım herkesin sağlığı neşesi iyidir

Günaydın baharnaz,simgesel...nasılsınız?

Günaydın güzel anneler;

ben de bu sepetlere bayıldım cok şık ve şirinler evin her köşesine konulabilir.

Günaydınn Kızlar, Dün detaylı ultrasonum vardı çok şükür iyi geçti,bebikom bir hareketliki bir pozlar verdi ki görseniz ilk defa yüzünü bu kadar net gördüm babası görür görmez sana benziyor dedi :) pek bi mutlu oldum, dr'umda evet dedi sana benziyor sanki :)) 5 gün önde gidiyormuş bizimki böyle giderse ikizler burcundan yırtıp Boğa olucaz galiba :)) Detaylı ultrasonun yapıldığı yerden çok memnun kaldım tertemiz ve fiyatı 200 tl. bilginiz olsun. İSt'de yaptırmak isteyen yer arayan biri olursa daha detaylı bilgi verebilirim..Cd'mizide aldık geceden beri onu izleyip duruyorum..Boyu 24 cm. Kg.338 gr olmuş :)

CerenliYagmur,Tito,bng6230,blue_sky,mytts
günaydın hanımlar

Günaydın canım

Maaşallah bebişinegözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…