Günaydınn Kızlar, Dün detaylı ultrasonum vardı çok şükür iyi geçti,bebikom bir hareketliki bir pozlar verdi ki görseniz ilk defa yüzünü bu kadar net gördüm babası görür görmez sana benziyor dedi :) pek bi mutlu oldum, dr'umda evet dedi sana benziyor sanki :)) 5 gün önde gidiyormuş bizimki böyle giderse ikizler burcundan yırtıp Boğa olucaz galiba :)) Detaylı ultrasonun yapıldığı yerden çok memnun kaldım tertemiz ve fiyatı 200 tl. bilginiz olsun. İSt'de yaptırmak isteyen yer arayan biri olursa daha detaylı bilgi verebilirim..Cd'mizide aldık geceden beri onu izleyip duruyorum..Boyu 24 cm. Kg.338 gr olmuş :)
titocum senin bebek kızmı?
Hayır cnm,erkek :) Ben düne kadar hiç görmemiştim dr erkek dediği halde etrafımda bi kaç kişi hayır kız olucak gibi duruyo fln demişti :))) Bende dün için kesinleşir artık kendimde görürüm demiştim ki Dr'um 2,5 aylıkken demişti cinsiyetini düşün :) Neyse ki dün kaç kez artık ben inanayım diye açtı kapadı sürekli fırlama :))
günaydın kızlar..
ben epidural sezeryan olmak istiyorum ama verdikleri fiyat 1.100 tl ki bu rakam birkaç ay sonra yine zamlanacakmış..sizin gittiğiniz yerlerde fiyatlar ne durumda kızlar?
kızlar gününü doldurmadan doğabilirlermiş. ondan dedim. benim oğlumda 5-66 gün önden gidiyormuş. normal doğum tarihimiz 8 mayıs ama ayrıntılı usg ye göre 2 mayıs. şimdi bizim bebekler hangi tarihte doğar? kafam karıştı
özel hastane sanırım . 1100 özel hastane için iyi bir rakam. benim gittiğim yer epd. sezer. 2800 epd. normal doğuma 2700 istio
bence fiyat çok makul canım..ben tabii burdaki fiyatlara göre konuşuyorum....günaydın kızlar..
ben epidural sezeryan olmak istiyorum ama verdikleri fiyat 1.100 tl ki bu rakam birkaç ay sonra yine zamlanacakmış..sizin gittiğiniz yerlerde fiyatlar ne durumda kızlar?
evet aynen öylevalla sizin bebişler mayısa bile kalmayabilirler canım..çünkü o tarihler 40.haftayı doldurdukları tarihler ama 37-38 haftada doğabilirler..yani siz nisan sonu gibi de her an hazırlıklı olun..
kızlar şu sete bakın tekzende 89 lira ben mudodan küçük bi sepete 40 lira verdim bilseydim bunu alırdım.Maviside var almak isteyenler netten alınabiliyoo
slm güzel anne adayları
dr.um dün bana demir hapı yazdı bir kaç kere okumuştum burda portakal suyu falan içenler vardı demir hapıyla emin olamadım nasıl içiyorsunuz demir haplarını dr.um hapı içtikten sonra 1 yada 1,5 saat süt ve süt ürünleri yiyip içme dedi başka bilgisi olan varmı acaba sizede sormak istedim
Günaydın Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum işlerin yoğunluğundan umarım herkesin sağlığı neşesi iyidir
Günaydın güzel anneler;
ben de bu sepetlere bayıldım cok şık ve şirinler evin her köşesine konulabilir.
CerenliYagmur,Tito,bng6230,blue_sky,mytts
günaydın hanımlar
Günaydınn Kızlar, Dün detaylı ultrasonum vardı çok şükür iyi geçti,bebikom bir hareketliki bir pozlar verdi ki görseniz ilk defa yüzünü bu kadar net gördüm babası görür görmez sana benziyor dedi :) pek bi mutlu oldum, dr'umda evet dedi sana benziyor sanki :)) 5 gün önde gidiyormuş bizimki böyle giderse ikizler burcundan yırtıp Boğa olucaz galiba :)) Detaylı ultrasonun yapıldığı yerden çok memnun kaldım tertemiz ve fiyatı 200 tl. bilginiz olsun. İSt'de yaptırmak isteyen yer arayan biri olursa daha detaylı bilgi verebilirim..Cd'mizide aldık geceden beri onu izleyip duruyorum..Boyu 24 cm. Kg.338 gr olmuş :)
günaydın kızlarrrrrr kahvaltımızı yaptık geldikk nasılsınız bakalımm
valla sizin bebişler mayısa bile kalmayabilirler canım..çünkü o tarihler 40.haftayı doldurdukları tarihler ama 37-38 haftada doğabilirler..yani siz nisan sonu gibi de her an hazırlıklı olun..
bence fiyat çok makul canım..ben tabii burdaki fiyatlara göre konuşuyorum....
evet aynen öyle
günaydın tatlım erkencisin uyusana biraz
benimse zombi gibi yüzümden uyku akıooo
kızlar ben dosyalarla boğuşuyorumçok yoğun bir gün ve benim hiç keyfim yokkk...
size bişey sorucam ... günde kaç bardak süt içiyorsunuz? veya kaç kase yoğurt tüketiyorsunuz?
hangi öğünlerde alıyorsunuz?
Tito gözünaydın kontrolün güzel geçmiş Maşallah oğluşuna.
blue-sky çok şükür canım iyiyim sen nasılsın?
nazo7 genelde 37-38. haftalarda doğumlar çoğunlukta galiba sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz
Tüp Bebek hastanemde sezaryen doğum 5700
Hizmet Hastanesi Epidural anestezili doğum 2300
Nisa da sezaryen (epi fiyatı ne bilmiyorum) 1275 geçen ayki fiyatlar böyleydi ilgilenirseniz eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?