2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

titocum senin bebek kızmı?

titocum senin bebek kızmı?

Hayır cnm,erkek :) Ben düne kadar hiç görmemiştim dr erkek dediği halde etrafımda bi kaç kişi hayır kız olucak gibi duruyo fln demişti :))) Bende dün için kesinleşir artık kendimde görürüm demiştim ki Dr'um 2,5 aylıkken demişti cinsiyetini düşün :) Neyse ki dün kaç kez artık ben inanayım diye açtı kapadı sürekli fırlama :))

günaydın kızlar..
ben epidural sezeryan olmak istiyorum ama verdikleri fiyat 1.100 tl ki bu rakam birkaç ay sonra yine zamlanacakmış..sizin gittiğiniz yerlerde fiyatlar ne durumda kızlar?

kızlar gününü doldurmadan doğabilirlermiş. ondan dedim. benim oğlumda 5-66 gün önden gidiyormuş. normal doğum tarihimiz 8 mayıs ama ayrıntılı usg ye göre 2 mayıs. şimdi bizim bebekler hangi tarihte doğar? kafam karıştı

günaydın kızlar..
ben epidural sezeryan olmak istiyorum ama verdikleri fiyat 1.100 tl ki bu rakam birkaç ay sonra yine zamlanacakmış..sizin gittiğiniz yerlerde fiyatlar ne durumda kızlar?

özel hastane sanırım . 1100 özel hastane için iyi bir rakam. benim gittiğim yer epd. sezer. 2800 epd. normal doğuma 2700 istio

valla sizin bebişler mayısa bile kalmayabilirler canım..çünkü o tarihler 40.haftayı doldurdukları tarihler ama 37-38 haftada doğabilirler..yani siz nisan sonu gibi de her an hazırlıklı olun..

özel hastane sanırım . 1100 özel hastane için iyi bir rakam. benim gittiğim yer epd. sezer. 2800 epd. normal doğuma 2700 istio

aboooo...ben doğurmaktan vazgeçtim,fiyatlar düşene,ya da kampanya falan olana kadar hamiş kalmaya devam ediyim en iyisi..

günaydın kızlar..
bence fiyat çok makul canım..ben tabii burdaki fiyatlara göre konuşuyorum....
valla sizin bebişler mayısa bile kalmayabilirler canım..çünkü o tarihler 40.haftayı doldurdukları tarihler ama 37-38 haftada doğabilirler..yani siz nisan sonu gibi de her an hazırlıklı olun..
evet aynen öyle

günaydınnnn güzelllerr

kızlar şu sete bakın tekzende 89 lira ben mudodan küçük bi sepete 40 lira verdim bilseydim bunu alırdım.Maviside var almak isteyenler netten alınabiliyoo

canım paylaşım için teşekkürler gerçekten çok güzelmiş tekzene var burda bakmak lazım..

demir hapını ben gece yatmadan önce içiyorum portakal suyuyla içilirse çok daha ii olur arkadaşların söylediği gibi emilimini artırır evet 2 saat öncesi ve sonrasında süüt ve süt ürünleri yenilip içilmemesi gerekiyor..

Günaydın Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum işlerin yoğunluğundan umarım herkesin sağlığı neşesi iyidir

günaydın çok şükür canım umarım sende iyisindir.
Günaydın güzel anneler;

ben de bu sepetlere bayıldım cok şık ve şirinler evin her köşesine konulabilir.

günaydın canım..
CerenliYagmur,Tito,bng6230,blue_sky,mytts
günaydın hanımlar

günaydınlarrrrr güzeller...

gözün aydın canım ne güzel herşeyini görüp öğrenip gelmişsin allah kucağına lamayıda nasip etsin inşallah..

aral çok geçmiş olsun göz doktorunu sakın ihmal etme..

zonetje
bebeğine maşallah canım benim allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

gezginn canım gelmişsin vatana çok sevindim tadını çıkar ahh şimdi bende annemin yanında olsaydım .. doktoro gidip herşeyi ayrıntılı bi şekilde öğrenince bize bilgi veririsin.. tekrar gözün aydınnn

Benim herhalde öyle bir ihtimal olmaz cnm çünkü 20 mayıs gözüken :) inş tabi bir aksilik olmazsa.. Bu arada sepetler çok hoş ama şu anda benimde yer sıkıntım var yeni eve taşındığımzda artık offf çok işim var kzıalr dua edin bana..7. Ayım bitince izine ayrlcam sanırım çünkü ev alma durumumuz var Allah nasip ederse ve daha E ' si bile yok ortalıkda, bulunucak beğenilcek tadilatta gerekirse naapıcam bunalrın hepsini bilmiyorum..Allah yardımcımız olsun inş, herkesde karnın daha çok büyümeden hallet ilerde daha sorun olur diyo ama şartlar böyle gelişti

Günaydın kızlaaarrrrrrrrrrr
Zonnetje kontrolün güzel geçmiş çoks evindim.Bebekler ışıktan rahatsız oluyo galiba bu aralar hep elini yüzüne kapattı cümlesini duyuyorum ..
MyWorLd sepetlerin kalitesini bilmiyorum ama zonox sipariş etti ona sorabiliriz gelince beğenirse karar verirsiniz...
blue_sky sepetlere yer kolay bulunur canım 1 tane banyo 1 tane kendi yatak odamız bebek odasına dolabına falan dağıtırız.Islak mendiller pişik kremleri zaten elimizin altında oda oda gezicek :))))
Gezgincim türkiyedeymişsin ailenle kavuştun ne güzel..Seni türk hekimlerine emanet ediyoruz :)))))
Tito detaylın güzel geçmiş maşallah...Bebek sana benziyosa öyle doğarHeleki son aylardki renkli usglerde çok net belli oluyomuşş.

Tito gözünaydın kontrolün güzel geçmiş Maşallah oğluşuna.

blue-sky çok şükür canım iyiyim sen nasılsın?

nazo7 genelde 37-38. haftalarda doğumlar çoğunlukta galiba sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz

Tüp Bebek hastanemde sezaryen doğum 5700
Hizmet Hastanesi Epidural anestezili doğum 2300
Nisa da sezaryen (epi fiyatı ne bilmiyorum) 1275 geçen ayki fiyatlar böyleydi ilgilenirseniz eğer

kızlar ben dosyalarla boğuşuyorumçok yoğun bir gün ve benim hiç keyfim yokkk...

size bişey sorucam ... günde kaç bardak süt içiyorsunuz? veya kaç kase yoğurt tüketiyorsunuz?

hangi öğünlerde alıyorsunuz?

"sütü hiç sevmememe rağmen"
sabahları bir bardak süt
öğlenden sonra ara öğünde 1 bardak ayran
ve gece yatmadan önce bir bardak süt...

gerçi bu ara yatmadan önceki sütü savsaklamaya başladım ama :26:

baharnaz canım senin hastanede doğum ne kadar pahalıymış öle??ben 3000 lere çok diordum. seninki resmen iki katı. allah kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…