"sütü hiç sevmememe rağmen"
sabahları bir bardak süt
öğlenden sonra ara öğünde 1 bardak ayran
ve gece yatmadan önce bir bardak süt...
gerçi bu ara yatmadan önceki sütü savsaklamaya başladım ama :26:
baharnaz canım senin hastanede doğum ne kadar pahalıymış öle??ben 3000 lere çok diordum. seninki resmen iki katı. allah kolaylık versin..
canım bende günde 1 bardak süt sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra akşam saat9 gibi 1 kase yoğurt yiyorum öğlende işyerinde gerçi yoğurt yiyorum ama az ... azmı tüketiyorum acaba ? ona takıldım sütü çok sevdiğim halde çok içemiyorum yoğurdu daha çok yiyorum büyük bi kase yemeğe özen gösteriyorum..
ben cevizi çok severdim ama yiyemiyorum kendi zorlayarak günde 3-4 tane yemeğe özen gösteriyorum her gün mutlaka ... badem fındık kuru erik hurma 2-3 tane yiyorum ...
doktorumun verdiği calsiyuma daha başlamadım acaba başlasammı ? aranızda calsiyum içen varmı kızlar?
saol canımmmmzonoxxxxx,
bu ne güzellik birde sayfaya girince yeni avatarını gördüm.bu senin prenses değilmi?
maşallah:
saol canım benim. yaaaaaaaaaaa sizinkilerin fotoları yok mu. koyun avatarlarınızada yeğenlerle tanışalım.zonox cnm ne güzel olmuş. çok tatlı, maşallah oğluşuna annesi Allah nazarlardan korusun
canım teşekkür ederim. hepinizden bekliyorum güzellerinizin fotolarını. ilk alacağın şey don olsun donansın derler.Günaydın
Zonox yakışıklına maşallah canım. Sepetlerinide güle güle kullan.
Henüz bir şey almadığım için eklenecek resimde yok be gülüm
Zonnetje saolasın canım msjın ve ilgin için.
Gezgin hoşgelmişsin güzel güzel annenle hasret gider dr işlerini hallet hadi hayırlısı canım.
hayırlı olsun tito. hep böyle güzel haberlerle gel emi.Günaydınn Kızlar, Dün detaylı ultrasonum vardı çok şükür iyi geçti,bebikom bir hareketliki bir pozlar verdi ki görseniz ilk defa yüzünü bu kadar net gördüm babası görür görmez sana benziyor dedi :) pek bi mutlu oldum, dr'umda evet dedi sana benziyor sanki :)) 5 gün önde gidiyormuş bizimki böyle giderse ikizler burcundan yırtıp Boğa olucaz galiba :)) Detaylı ultrasonun yapıldığı yerden çok memnun kaldım tertemiz ve fiyatı 200 tl. bilginiz olsun. İSt'de yaptırmak isteyen yer arayan biri olursa daha detaylı bilgi verebilirim..Cd'mizide aldık geceden beri onu izleyip duruyorum..Boyu 24 cm. Kg.338 gr olmuş :)
günaydın kızlar..
ben epidural sezeryan olmak istiyorum ama verdikleri fiyat 1.100 tl ki bu rakam birkaç ay sonra yine zamlanacakmış..sizin gittiğiniz yerlerde fiyatlar ne durumda kızlar?
işte bu yüzden istemeyerekte olsa o hastaneyi askıya aldım orda doğum zor gibi canım. Başka bir hastaneye gitmeye başladım ama hala kararsızlığım devam ediyor Hayırlısı
kızlar ben dosyalarla boğuşuyorumçok yoğun bir gün ve benim hiç keyfim yokkk...
size bişey sorucam ... günde kaç bardak süt içiyorsunuz? veya kaç kase yoğurt tüketiyorsunuz?
hangi öğünlerde alıyorsunuz?
Canlarım selammmmm
dün oğluşumla yemek krizine girdik valla. ben 1 gün fazla yesem kilo alıyorum ne iş anlayamadım:2: eve bir geldim 56.600 olmuşum şok şok şok
bu arada doktorum normal doğum istiyorsan yürüyüş yapıcaksın bol bol. yapabiliyorsan pilates yap dedi. 1 aydır her ikisinide yapamıyorum. bugünden itibaren başlıyorum artık
oğlumun babası, dün karnıma konuştukça oğlum önce hiç tekme atmadı (dinledi) babası sesini kesti yattık bir anda kıpır kıpır oldubabası şarkı bile söyledi kuzusuna bizim oğluşumuz biraz korkak sanırım. bir de bebekler en fazla erkek sesi duyarlarmış bilginizeeee
saol canımmmmbenim miniğim kız değil erkek ama herkes kız gibi diyor. doktoru bile dedi "kız gibi bi bebiş" :26: ama pipişide var sıpamın demek ki kız güzelliği var oğlumda =)
saol canım benim. yaaaaaaaaaaa sizinkilerin fotoları yok mu. koyun avatarlarınızada yeğenlerle tanışalım.
canım teşekkür ederim. hepinizden bekliyorum güzellerinizin fotolarını. ilk alacağın şey don olsun donansın derler.inşallah güzel güzel ciciler alırsın paylaşırsın sen de. sepetlerimi sipariş ettim. umarım güzel çıkar.
hayırlı olsun tito. hep böyle güzel haberlerle gel emi.boyu kilosu çok güzel maşallah. nerede yaptırdın detaylını?
günaydın kuzum. bizim hastanede epidural için 300 ya da 500 tl artı olarak alınıyor. ama bizim hastane biraz karışık fiyat konusunda hala kaç paraya doğum yapacağımı bilmiyorum
kızlar, MEDİPOL de doğum yapıcaklar! pazarlık yapın kasada. benim bir tanıdığım yaptı 700 800 milyon düşürdüler fiyatı. BİLGİNİZE
yerim ben onu ya içim gitti bakarken.canım renki ultrason degil bizimki siyah beyaz fotoları net olursa koyarım bu sefer cumartesi gidicem kontrole 1 ay oluyor minnoşumu görmeyeli özledim kuzumusaol canım benim. alnındaki siyahlık saçı değilgörüntü karartısı. bizim sıpamızın saçları ya yok ya da sarışın olucakmış. doktorumuz sarışın olabilir dedi gittiğimizde uyuyordu. burda başını omzuna yaslamış nazlı nazlı uyuyordu
ee avatarlarınızda sizin minnoşlarınızıda bekliyorum canım
gezgin, hoşgeldin vatana. aman git iyice bir öğren bebeğinin cinsiyetini sağlığını vs..
iyi olmana ve keyifli olmana ayrıca sevindim. hep böyle ol emi
canım gözün aydın paşanı doya doya görmüşsünGünaydınn Kızlar, Dün detaylı ultrasonum vardı çok şükür iyi geçti,bebikom bir hareketliki bir pozlar verdi ki görseniz ilk defa yüzünü bu kadar net gördüm babası görür görmez sana benziyor dedi :) pek bi mutlu oldum, dr'umda evet dedi sana benziyor sanki :)) 5 gün önde gidiyormuş bizimki böyle giderse ikizler burcundan yırtıp Boğa olucaz galiba :)) Detaylı ultrasonun yapıldığı yerden çok memnun kaldım tertemiz ve fiyatı 200 tl. bilginiz olsun. İSt'de yaptırmak isteyen yer arayan biri olursa daha detaylı bilgi verebilirim..Cd'mizide aldık geceden beri onu izleyip duruyorum..Boyu 24 cm. Kg.338 gr olmuş :)
bu konuda çok sıkıntılıyım gece yatarken 1 bardak süt içiyorum o kadarkızlar ben dosyalarla boğuşuyorumçok yoğun bir gün ve benim hiç keyfim yokkk...
size bişey sorucam ... günde kaç bardak süt içiyorsunuz? veya kaç kase yoğurt tüketiyorsunuz?
hangi öğünlerde alıyorsunuz?
canım benimkininde hareketleri çok düzensiz dün çok hareketlendi bugün yine tık yokkızlar benim oğlum bu aralar gündüzleri uyuyor galiba hareketleri azaldı ya da tembel olacak bizim oğlan geceleri kaklktığımda hareket ettiğini hissediyorum galiba gece kuşu olucak oğlum hareketleri bir düzene girmedi cumartesi günü ben yedikten sonra onunda beslendiğini hissediyordum bu aralar beslenmesinide hissedemiyorum off ya anlamadım gitti umarım sağlıklıdır..
merhaabalar..herkesin herşeyinin yolunda gitmesi güzel....
bir şey sorucam TETENOZ AŞISI olmamayı düşünenen varmı benim gibi ??????????
yerim ben onu ya içim gitti bakarken.canım renki ultrason degil bizimki siyah beyaz fotoları net olursa koyarım bu sefer cumartesi gidicem kontrole 1 ay oluyor minnoşumu görmeyeli özledim kuzumu
canım gözün aydın paşanı doya doya görmüşsün
bu konuda çok sıkıntılıyım gece yatarken 1 bardak süt içiyorum o kadar
canım benimkininde hareketleri çok düzensiz dün çok hareketlendi bugün yine tık yok
herkeze günaydın arkadaşlar
dün akşam bebeğimle randevumuz vardı :) bir heycan yaptım sanki ilk kez karşılaşacakmışım gibi her seferinde aynı duygubebeğim çok sağlıklıymış şükür büyümüşte maşallah 390 gr.25 cm olmuş minik kızım çok hareketliydi maşallah ama nedense hep yüzünü sakladı yarım gösterdi çok güzel pozlar verdi ultrasonda ama başı hep önde heee birde resmen kız olduğumuzu ilan ettik dün akşam açmış bacaklarını öle bakın ben kızım der gibi çok şaşırdım :) elini hep şakaklarına dayamış bi şekilde yakaladı doktorumuz çok düşünceli kızımız dedi :) ayrıntılıyı haftaya yapacakmış doktorumuz tetanozu sordum yaptırman taraftarıyım özellikle sağlık ocağında ve karma aşı olsun dedi biraz kolunda ağrı olur dedi şeker yüklemesini 24.haftada yapacakmış her gebeye yapılıyor dedi suyum normalmiş yatış pozisyonunu sordum şimdiki haftalarda bu kadar önemli değil ama son 2 ayında soluna ve ayaklarını çekerek yatarsan bebek ve senin açından daha ii olur dedi 1 ayda 2,5 kilo almışım çok normalsin dedi hatta ben kokrkmuştum çok alıyorum diye ama gayet iyisin dedi doğumu konuştum normal doğum istiyorum diye belirttim şuan için normal yada sezeryan diyemem çok erken ama madem normal istiyosun yürüyüş mutlaka ama mutlaka yapmalısın yoksa doğurtamam normal dedi ayın sonunda hastanenin başlattığı gebelik ve egzersiz kursum var mutlaka katıl faydası olacaktır dedi he birde dediki sen bu kadar bilgiyi nerden biliyorsun (şeker yüklemesidir tetanozdur rahim ölçümü - suyu ) dedim doktorum kadınlar klubüne üyeyim arkadaşlarımla paylaşım içindeyim güldü iyi güzel bilgili olmana sevindim dedi çok uzattım ama bir şey daha söyleyeceğim dün esra ile yazışmıştık göbek deliğim acıyor die bilginiz olsun gayet normalmiş bu tip acımalar vücüt gerildiği için olurmuş önemsizmiş yani göbek çatlağı için krem önerdi ben şuan badem yağı kullanıyorum dedim istersen bunlarıda alabilirsin dedi isteyen olursa yazarım adını arkadaşlar :)
herkeze günaydın arkadaşlar
dün akşam bebeğimle randevumuz vardı :) bir heycan yaptım sanki ilk kez karşılaşacakmışım gibi her seferinde aynı duygubebeğim çok sağlıklıymış şükür büyümüşte maşallah 390 gr.25 cm olmuş minik kızım çok hareketliydi maşallah ama nedense hep yüzünü sakladı yarım gösterdi çok güzel pozlar verdi ultrasonda ama başı hep önde heee birde resmen kız olduğumuzu ilan ettik dün akşam açmış bacaklarını öle bakın ben kızım der gibi çok şaşırdım :) elini hep şakaklarına dayamış bi şekilde yakaladı doktorumuz çok düşünceli kızımız dedi :) ayrıntılıyı haftaya yapacakmış doktorumuz tetanozu sordum yaptırman taraftarıyım özellikle sağlık ocağında ve karma aşı olsun dedi biraz kolunda ağrı olur dedi şeker yüklemesini 24.haftada yapacakmış her gebeye yapılıyor dedi suyum normalmiş yatış pozisyonunu sordum şimdiki haftalarda bu kadar önemli değil ama son 2 ayında soluna ve ayaklarını çekerek yatarsan bebek ve senin açından daha ii olur dedi 1 ayda 2,5 kilo almışım çok normalsin dedi hatta ben kokrkmuştum çok alıyorum diye ama gayet iyisin dedi doğumu konuştum normal doğum istiyorum diye belirttim şuan için normal yada sezeryan diyemem çok erken ama madem normal istiyosun yürüyüş mutlaka ama mutlaka yapmalısın yoksa doğurtamam normal dedi ayın sonunda hastanenin başlattığı gebelik ve egzersiz kursum var mutlaka katıl faydası olacaktır dedi he birde dediki sen bu kadar bilgiyi nerden biliyorsun (şeker yüklemesidir tetanozdur rahim ölçümü - suyu ) dedim doktorum kadınlar klubüne üyeyim arkadaşlarımla paylaşım içindeyim güldü iyi güzel bilgili olmana sevindim dedi çok uzattım ama bir şey daha söyleyeceğim dün esra ile yazışmıştık göbek deliğim acıyor die bilginiz olsun gayet normalmiş bu tip acımalar vücüt gerildiği için olurmuş önemsizmiş yani göbek çatlağı için krem önerdi ben şuan badem yağı kullanıyorum dedim istersen bunlarıda alabilirsin dedi isteyen olursa yazarım adını arkadaşlar :)
Ben de asya yakasında sandım bu merkeziSağol Zonoxcum,amin hepimiz inş.. Ben M.köyde Profilo alışveriş merk. karşısında Okan ÜNiv. var hemen onun arka kapısnından giriyorsun İVİ Tüp Bebek Merkezi adı çok güzel biryer ultrasonuda çok iyi genelde hep renkliyle baktı bir sürü fotoğraf verdi,Cd kaydı fln çok beğendim hatta deidm keşke kendi dr. burda çalışsada buraya gelsemben hastanemden pek memnun değilim çünkü,hayırlısı artık doğuma istersen başka hastaneye gelirim dedi ztn..Seninde Fotona bayıldım bu arada :))
saol canımmm. inşallah güzelliğinn yanı sıra huyuda güzel olur. cümlemizin kiZONOX MAŞALLAH ARDA BEBEĞE ÇOK GÜZEL BİR BEBEK OLACAK ....CEREN CİM SAĞOL CANIM DR a gitmem lazım gözlerim felaket sulanıyor.. myworld çok sağol canım dr aen kısa sürede gitmem lazım ...baharnaz ben cumt ayrıntılıya gidiyorum 350 tl çok yüksek bir mebla sence bu paraya değer mi o dr a gitmem ayrıntılıda bizim kadaryüksek mebla ödeyen yok o yüzden değer mi acaba diyorum.. tito gözünaydın detaylın güzel geçmiş maşallah oğluna darısı bizlerin başına..
ben oldum. buradaki çoğu arkadaş oldu tabi olmayanlarda varmerhaabalar..herkesin herşeyinin yolunda gitmesi güzel....
bir şey sorucam TETENOZ AŞISI olmamayı düşünenen varmı benim gibi ??????????
hoşgeldin canım gözünaydın prensesin sağlıklıymış bende dr kontrollerimin olacağı günler çok heycanlanıyorum bu arada yatmayla ilgili sorun için özellikle teşekkür ediyorum bende çünkü sırf sola yatamıyorum sağa dönükte yatıyorum bu da dünden beri kafama takılmıştı çok sağol arkadaşım kızlar beniim oğlan volkmani dinlemeden tv deki müzik seslerinden etkilendi galiba başladı hareket etmeye tembel tosunum benimherkeze günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?