2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gezgin, hoşgeldin vatana. aman git iyice bir öğren bebeğinin cinsiyetini sağlığını vs..
iyi olmana ve keyifli olmana ayrıca sevindim. hep böyle ol emi

hemşerime bakın hele
canım hoşgeldin sefa geldin.bool bol hasrte gider bakalım. insna anne kıymetini hakkaten anne olunca anlıyomuş dimi

Gezgin hoşgelmişsin güzel güzel annenle hasret gider dr işlerini hallet hadi hayırlısı canım.

Gezgincim türkiyedeymişsin ailenle kavuştun ne güzel..Seni türk hekimlerine emanet ediyoruz :)))))

Canlarımm sağolun,hoşbuldummmm...

İnşallah doktor işlerini kökünden halledicem....

Şimdi hasret giderme mevzusunu uzatıyorum...

Sizleri takip edicem inşallah,çok uzak kaldım...Ama aklım sizde...

Güzel haber alanlar varmış,hepinizi tebrik ediyorum hayırlı olsun...

canım boyatmadım ama sarışındım ben acayip yıprandı ve baya kıs akestirdim.şimdi saçımın yarısı siyah yarısı sarı.bence pek hoş olmuyo.çünkü dip yaptıramıyoruz zaten.
şimdi yaptırsan uzıyacak çirkin duracak 4 ay var daha.
doğumdan sonra yaptırırsan daha kullanışlı olur..gibime geliyo
ama sen bilirsin tabi

defnetuğba, miniğin sağlıklıymış. maşallah canımn kızlarımızın keyifleri yerinde maşallah kuzulara

normal doğum için bol bol yürüyüş önerdi benm doktorumda. inşallah acısız ağrısız bir avazda doğururuz

kızlar, oğlumu hıçkırık tuttu

Son düzenleme:

Canım bende kızıla boyatmayı düşünüyorum,tehlikesi geçmiştir sanırım bu zamana...

Bir yazı yada ikaz bulursan paylaşmayı ihmal etme ben boyamadan..

Canım bende kızıla boyatmayı düşünüyorum,tehlikesi geçmiştir sanırım bu zamana...

Hoşgeldin canım memleketine ben kestirmeyede boyatmayada çekiniyorum açıkcası aslında saç kestirmekle ilgili söylenen batıl inanç ama bu konuda biraz batıl inançlara takıldım galiba

canım benim kendi saç rengimde açık kötü durmuyo dibi çıksada ama tabi bende doğumdan 1 ay nce falan yaptırmayı düşünüyorum doğumda güzel olıyım

merak etme ,ihmal etmem canımm ama bencede doğumdan önce boyatalımki bir işe yarasın

defne tuğbacım seninle özelden konuşmuştuk gerçi ama ben tekrar gözün aydın diyorum bebişinede sanada maaşallah canım

Hoşgeldin canım memleketine ben kestirmeyede boyatmayada çekiniyorum açıkcası aslında saç kestirmekle ilgili söylenen batıl inanç ama bu konuda biraz batıl inançlara takıldım galiba

valla kestirmeye bende korkuyorum aslında batıl inançlara çok takılmam ama nedense kestirmeye daha çok çekiniyorum:18:

kızlar ben bu ay hesaplamasını anlamadım gitti kağan kocatepeye göre 21+0 21+6 arası 6. ay başlıyor başka sitelerde farklı biz hangisine inanmalıyız

ayy nası anlıosunn. bende ayırt edemiorum hiç yaa

valla kestirmeye bende korkuyorum aslında batıl inançlara çok takılmam ama nedense kestirmeye daha çok çekiniyorum:18:

valla ben taa 2. ayda gittim küt kestirdim. öbür türlü başedemezdim. malum çalışıyoruz düzgün görünmkede lazım.uzun saçı toplayıp toplayıp gelemessinki sürekli..fönüydü bakımıydı yıkamasıydı. şimdi iyikide yapmışım diorum. ölede hızlı geri uzuyoki anlatamam. adı üstünde batıl ya..

tabi öle ama ne biliyim saç boyatmaktan korkmuyorum kestirmekten korkuyorum

kızlar merhabaaa ;

geçmişi okumadan direkt yazayım dedim ....
dün fetal +4 boyutluya girdik..
yavru ceylanım 450 gr olmuş ... parmağını emiyordu .1-2 poz yüzünü çekti girergirmez:)) sonra yüzlerini kapatıyorlar dedi....
. Allaha şükür iyi dedi doktor amcamız ..
Bu arada Duncan a çok teşekkür ederim .. onun doktoruna gittim .. çok güven verici ve çok iyi bir doktor .. tüm sorlarımı yanıtladı ...eşim arada duygulandı dışarı çıktı ... içeri geri gelince ona bir daha aynı şeyleri açarak kaçardığı pozları bile gösterdi ...
kafa aşağıda ayaklar göbek deliğimde ... en son amuda kalktı kızım , kendindi yüzükoyun yere bıraktı ve dönmedi bir daha yüzünü
büyük insAn gibi yüzükoyun yatııp; elini kafasının altına koydu ... ultrasondan rahatsız olduklarında gizlenecek yer arıyorlarmış keratalar ....
sezaryen önerdi tüp bebek old.için ...

bugünde sağlık ocağına gittim 1 saat önce tetanoz aşımı vuruldum .... yeri acıyor biraz .. buz koydum . zaten grip olduğumiçin biraz ateşyapabilirmiş ..daha şimdilik birşey yok ..olmaz inş.
ben biraz geçmişe bakıcammmm

hiç sekmeden art arda 2 3 dk boyunca aynı yerde atıo
bende hıçkırık tuttuğunda anlıyorum aynen tarif ettiğin gibi ve çok hetcanlanıyorum o anda zonox oğlunun fotosu renkli ultrason mu bende cumt gidicem ya istiyeyim dr dan

maşallah kızınaaaaa bizimkide hep kapadı yüzünü bence babaya naz yapıyolarrr

Bu ara herkes bebeğin yüzü kapalı diyo.BBg evi gibi izliyoruz tabiki rahatsız oluyolar :))Kontrolü güzel geçen arkadaşları tebrik ediyoruummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…