nevra güzel sonuçlar getirirsin inş. neler sölüyolar acaba paylaşırsın
.haberini bekliyorum.patlamış mısırdanmı bahsediyosun yoksa haşlanmışmı?
nevracım benim göbek kocaman oldu zaten.göbek deliğim iyice içine göçtü.krater gibi..nasıl bir çizgiden bahsediyonuz anlamadım.akşamları yoğurt yediğim zaman gazdan mahfoluyorum.yattığım yerden kalkmam mümkün olmuyor.
saolasın teyzesi ... başta kapamadı 1-2 poz aldık ... sonra sıkıldı .. biraz uzun sürünce sağa sola döndü... ultrason cihazının baskısından sıkılıyorlar heralde...maşallah kızınaaaaabizimkide hep kapadı yüzünü bence babaya naz yapıyolarrr
istanbulda nerde yaptırmıştın tüp bebek .. belki aynı yerde yaptırdık ... bahçecide benimki ..benim merkezde 350 tl demişti bana .. buradayaptır dedi hatta .. ben yaptırmadım ... çok pahalı diye ...Bir kaç gündür nete giremiyorum göz ağrılarım arttı gözlerim yanıyor ve resmen ağlıyormujş gibi göz yaşım akıyor arada girip yazdıklarınızı okudum ama yazışmalarınıza dahil olamadım sağolsun gülesram face den mesaj atmış nasılsın merak etiim diye bende girip bir yazayım dedim çok uzun süre kalamasamda kalbim ve gönlüm sizlere çok şükür çınarım la iyiyiz umarım tüm annelerimiz ve bebişleri çok iyidir kızlar bu cumartesi detaylıya istanbula gelicem ücreti 350 tl miş çok değilmi ama tüp bebeği, orda yaptırdığımız için dr um ayrıntılıya buraya gel demişti
Selam kizlarr,
nekadarda cok kaynatilmis bugun burda, masallahiniz var oku oku nefesim kesildi:))P
Zonox, Kdilara kontrolleriniz guzel gecmis kizlar, cok sevindimm. Yerim hele bagdas kurupta oturan o arda bebegi:)))
hep guzel haberler duyalim hayirlisiyla birbirimizden.
Memleketler dile getirilmis, karadenizli cogunluktami ne:)))
Bende aslen samsunluyum
Dilek, bayildim paylastigin sepet takimina canimmm...Zonox almissin guzelim seti, gule gule kullan insallah. Bencede cok hos durur dolabin icinde.
Bizimd ebugun ayrintili ultrasonumuzun 2 ci kismi vardi. Kalbine bakilicakti, herseyi cok iyi maallah, hicbir sikinti yok suana dek cok sukur, Rabbimde vermesin caresi olmayan dertler. Bugun ilk kez esim gelemedi benimle, bende ablami aldim gittim, teyzeside gormek istiyodu yegenini
Bizim kiz hic pas vermedi ama, iki elinide kapamis yuzune, hic goremedik:)))) hiiicmi hiiic bakmadi tarafimizasaglik olsun, insallah birdahaki sefere:)
Birde ayaginin birinide cekmis kafasina kadar, ne komikti:))))
Bu arada...bebek donmus, hani demistimya kac kez makat pozisyonunda gorduk diye, bu kez basasagiydi, iyidi yani. Derencimede teselli olsun, bebekler donuyor, pozisyon degistiriyorlar hic merak etmesin!
Hastaneden sonra direk carsiya gectik ablamla, biraz alisveris yapalim dedik.
Bebisime birkactane citcitli body aldim, baska bisiy almadim henuz.
Kendimede nihayet hamis pantalonu aldim, kot, cokta rahatti. Biryerlerde oturup bsiler yiyip ictik, sonra yorgun bir halde eve attim kendimi. Nekadar cabuk yorulmaya baslamisiz oyle, hic yakistiramadim kendimeama elden bisiy gelmez, katlanicam, herseyim prensesim icin
opuyorum sizi kizlar, ii bakin kendinize
Günaydınn Kızlar, Dün detaylı ultrasonum vardı çok şükür iyi geçti,bebikom bir hareketliki bir pozlar verdi ki görseniz ilk defa yüzünü bu kadar net gördüm babası görür görmez sana benziyor dedi :) pek bi mutlu oldum, dr'umda evet dedi sana benziyor sanki :)) 5 gün önde gidiyormuş bizimki böyle giderse ikizler burcundan yırtıp Boğa olucaz galiba :)) Detaylı ultrasonun yapıldığı yerden çok memnun kaldım tertemiz ve fiyatı 200 tl. bilginiz olsun. İSt'de yaptırmak isteyen yer arayan biri olursa daha detaylı bilgi verebilirim..Cd'mizide aldık geceden beri onu izleyip duruyorum..Boyu 24 cm. Kg.338 gr olmuş :)
herkeze günaydın arkadaşlar
dün akşam bebeğimle randevumuz vardı :) bir heycan yaptım sanki ilk kez karşılaşacakmışım gibi her seferinde aynı duygubebeğim çok sağlıklıymış şükür büyümüşte maşallah 390 gr.25 cm olmuş minik kızım çok hareketliydi maşallah ama nedense hep yüzünü sakladı yarım gösterdi çok güzel pozlar verdi ultrasonda ama başı hep önde heee birde resmen kız olduğumuzu ilan ettik dün akşam açmış bacaklarını öle bakın ben kızım der gibi çok şaşırdım :) elini hep şakaklarına dayamış bi şekilde yakaladı doktorumuz çok düşünceli kızımız dedi :) ayrıntılıyı haftaya yapacakmış doktorumuz tetanozu sordum yaptırman taraftarıyım özellikle sağlık ocağında ve karma aşı olsun dedi biraz kolunda ağrı olur dedi şeker yüklemesini 24.haftada yapacakmış her gebeye yapılıyor dedi suyum normalmiş yatış pozisyonunu sordum şimdiki haftalarda bu kadar önemli değil ama son 2 ayında soluna ve ayaklarını çekerek yatarsan bebek ve senin açından daha ii olur dedi 1 ayda 2,5 kilo almışım çok normalsin dedi hatta ben kokrkmuştum çok alıyorum diye ama gayet iyisin dedi doğumu konuştum normal doğum istiyorum diye belirttim şuan için normal yada sezeryan diyemem çok erken ama madem normal istiyosun yürüyüş mutlaka ama mutlaka yapmalısın yoksa doğurtamam normal dedi ayın sonunda hastanenin başlattığı gebelik ve egzersiz kursum var mutlaka katıl faydası olacaktır dedi he birde dediki sen bu kadar bilgiyi nerden biliyorsun (şeker yüklemesidir tetanozdur rahim ölçümü - suyu ) dedim doktorum kadınlar klubüne üyeyim arkadaşlarımla paylaşım içindeyim güldü iyi güzel bilgili olmana sevindim dedi çok uzattım ama bir şey daha söyleyeceğim dün esra ile yazışmıştık göbek deliğim acıyor die bilginiz olsun gayet normalmiş bu tip acımalar vücüt gerildiği için olurmuş önemsizmiş yani göbek çatlağı için krem önerdi ben şuan badem yağı kullanıyorum dedim istersen bunlarıda alabilirsin dedi isteyen olursa yazarım adını arkadaşlar :)
kızlar merhabaaa ;
geçmişi okumadan direkt yazayım dedim ....
dün fetal +4 boyutluya girdik..
yavru ceylanım 450 gr olmuş ... parmağını emiyordu .1-2 poz yüzünü çekti girergirmez:)) sonra yüzlerini kapatıyorlar dedi....
. Allaha şükür iyi dedi doktor amcamız ..
Bu arada Duncan a çok teşekkür ederim .. onun doktoruna gittim .. çok güven verici ve çok iyi bir doktor .. tüm sorlarımı yanıtladı ...eşim arada duygulandı dışarı çıktı ... içeri geri gelince ona bir daha aynı şeyleri açarak kaçardığı pozları bile gösterdi ...
kafa aşağıda ayaklar göbek deliğimde ... en son amuda kalktı kızım , kendindi yüzükoyun yere bıraktı ve dönmedi bir daha yüzünü
büyük insAn gibi yüzükoyun yatııp; elini kafasının altına koydu ... ultrasondan rahatsız olduklarında gizlenecek yer arıyorlarmış keratalar ....
sezaryen önerdi tüp bebek old.için ...
bugünde sağlık ocağına gittim 1 saat önce tetanoz aşımı vuruldum .... yeri acıyor biraz .. buz koydum . zaten grip olduğumiçin biraz ateşyapabilirmiş ..daha şimdilik birşey yok ..olmaz inş.
ben biraz geçmişe bakıcammmm
kızlarrrr çok kötü soğuk algınlığım başladı ve öksürük krizine girmeye başladım bebişe zarar vericek diye ödüm kopuyor:18: bitkilerinde problem yaratacağını yazmışlar hep aklınızda öksürüğe iyi gelecek zararsız bitki karışımlarından haberdar olan varmı acil yardımınıza ihtiyacım var:84:
kavrulmuş mısır .. Sert olanlardan..
Saolasın teyzesi ... Başta kapamadı 1-2 poz aldık ... Sonra sıkıldı .. Biraz uzun sürünce sağa sola döndü... Ultrason cihazının baskısından sıkılıyorlar heralde...
Benimkide babaya naz yapanlardan .. Baba gelince tekmeleri de kesiyor
istanbulda nerde yaptırmıştın tüp bebek .. Belki aynı yerde yaptırdık ... Bahçecide benimki ..benim merkezde 350 tl demişti bana .. Buradayaptır dedi hatta .. Ben yaptırmadım ... çok pahalı diye ...
150 tl ödedim dün hem fetal eko hemde 4 boyut paket fiyatı
teşekküer ederimzonox ve daphne tuğba .. sağolun
hoşgeldin, korkma canım hiiiiç bişey olmaz öksürükten bebişine. ben kronik faranjitim her gün senin gibiyim :) çok geçmiş olsun. bol bol portakal mandalina ye. ıhlamur günde 1 bardak bol limonlu. çoook sıkı giyin. ayağından patiğini eksik etmekızlarrrr çok kötü soğuk algınlığım başladı ve öksürük krizine girmeye başladım bebişe zarar vericek diye ödüm kopuyor:18: bitkilerinde problem yaratacağını yazmışlar hep aklınızda öksürüğe iyi gelecek zararsız bitki karışımlarından haberdar olan varmı acil yardımınıza ihtiyacım var:84:
zonoxcummmmmmmmmm maşallah yaa arda bebegin resmi çok tatlı duruyorr eee ben boşuna yakışıklı arda dememişim bak maşallahh yakışıklı olacagı şimdiden belli eeeeee öyle güzel anneden böyle yakışıklı olurr maşallah yerim ben onu yaa çok şekler bir bebiş olacak maşallahhhhhhhhhh
benimkininde böyle güzel pozu olursa bend eekliyecegim kızlar ekleyinn görelim bebişleri
hoşgeldin, korkma canım hiiiiç bişey olmaz öksürükten bebişine. ben kronik faranjitim her gün senin gibiyim :) çok geçmiş olsun. bol bol portakal mandalina ye. ıhlamur günde 1 bardak bol limonlu. çoook sıkı giyin. ayağından patiğini eksik etme
canımmmmm çok teşekkür ederim teyzesi. valla görenler yakışıklı diyor. ben pek anlamıyorum ama. teyzemler bu bebek çok yakışıklı olcak diyolar şimdiden. doktorumuzda dediyalnız görenler kız sanıyor doktorda kız güzelliği var zaten dedi. inşallah hz. yusuf'un huy güzelliği olur oğlumda. valla senin behlül'ünün fotoğrafını merakla bekliyorum furkan bey behlül baışıyla oğluşumu geçer eminim.
bu arada cümlemizin evlatlarına Allah, Hz. Yusufun yüz nurunu ve huy güzelliğini versininşallah
zonoxcum vallahi 2 hafta dolmadı behlülümü özledim bile maşallah dün geceden beri ayagını kolunu hisseder oldum maşallahh tam göbegime yanaşıyor nasılda yüregim kalkıyorr :)))
kızlarrrr çok kötü soğuk algınlığım başladı ve öksürük krizine girmeye başladım bebişe zarar vericek diye ödüm kopuyor:18: bitkilerinde problem yaratacağını yazmışlar hep aklınızda öksürüğe iyi gelecek zararsız bitki karışımlarından haberdar olan varmı acil yardımınıza ihtiyacım var:84:
zonoxcum vallahi 2 hafta dolmadı behlülümü özledim bile maşallah dün geceden beri ayagını kolunu hisseder oldum maşallahh tam göbegime yanaşıyor nasılda yüregim kalkıyorr :)))
maşallah .. bebeğine... dönmüş demek ..yerleri bol tabi şimdilik .. benimkide doğum pozisyonu gibi başı aşağıda .. benim kafasını sandığım yeri ... poposuymuş :))))Selam kizlarr,
nekadarda cok kaynatilmis bugun burda, masallahiniz var oku oku nefesim kesildi:))P
Zonox, Kdilara kontrolleriniz guzel gecmis kizlar, cok sevindimm. Yerim hele bagdas kurupta oturan o arda bebegi:)))
hep guzel haberler duyalim hayirlisiyla birbirimizden.
Memleketler dile getirilmis, karadenizli cogunluktami ne:)))
Bende aslen samsunluyum
Dilek, bayildim paylastigin sepet takimina canimmm...Zonox almissin guzelim seti, gule gule kullan insallah. Bencede cok hos durur dolabin icinde.
Bizimd ebugun ayrintili ultrasonumuzun 2 ci kismi vardi. Kalbine bakilicakti, herseyi cok iyi maallah, hicbir sikinti yok suana dek cok sukur, Rabbimde vermesin caresi olmayan dertler. Bugun ilk kez esim gelemedi benimle, bende ablami aldim gittim, teyzeside gormek istiyodu yegenini
Bizim kiz hic pas vermedi ama, iki elinide kapamis yuzune, hic goremedik:)))) hiiicmi hiiic bakmadi tarafimizasaglik olsun, insallah birdahaki sefere:)
Birde ayaginin birinide cekmis kafasina kadar, ne komikti:))))
Bu arada...bebek donmus, hani demistimya kac kez makat pozisyonunda gorduk diye, bu kez basasagiydi, iyidi yani. Derencimede teselli olsun, bebekler donuyor, pozisyon degistiriyorlar hic merak etmesin!
Hastaneden sonra direk carsiya gectik ablamla, biraz alisveris yapalim dedik.
Bebisime birkactane citcitli body aldim, baska bisiy almadim henuz.
Kendimede nihayet hamis pantalonu aldim, kot, cokta rahatti. Biryerlerde oturup bsiler yiyip ictik, sonra yorgun bir halde eve attim kendimi. Nekadar cabuk yorulmaya baslamisiz oyle, hic yakistiramadim kendimeama elden bisiy gelmez, katlanicam, herseyim prensesim icin
opuyorum sizi kizlar, ii bakin kendinize
hoşgeldin .. ne güzel sevdiklerine kavuşmuşsun ...burada ultrason serbest nasılsa .. istediğin kadar görürüsün yavrunu ...Selaamm kızlar ben geldiiimmmm....
Herkez iyidir umarım,yazıları takip edemedim kaç zamandır,yogunluk vardı...
Vee sonunda ELHAMDULİLLAH türkiyedeyimmmm
Dün öğlen geldim..Ailem ile kavuştum çok şükür...
İki gündür güzel vakitler geçiiriyorum,hasret gideriyoruz bol bol...
Annecimin o güzel yemeklerini tüketiyorum fazlaca,kesin kilo alıp dönücem burdan..
Bu arada miniğim elhamd.çok iyi teyzeleri,kıpırtıları eksik olmuyor maşallaah...
Anneannesi yarın doktora gidip görelim istiyor,sabah gidebilirim sanırım..
Sanırım burdan dönene kadar bir kaç kez miniğimi görücem inşallaaah...
Herşeyi öğrenmem lazım,malum yurt dışında dil farkından derdimi anlatamıyorum,sağlamdan bilgi alıp dönücem inşallah..
Beni merak eden olur diye yazmak istedim...
İnşallah bebiş içinde haberleri veririm doktora gidince...
Kalın sağlıcaklaa...
maşallah sağlığının iyi olması çok sevindirici .. ayrıca fotojenik çıktı seninki :))))Günaydınn Kızlar, Dün detaylı ultrasonum vardı çok şükür iyi geçti,bebikom bir hareketliki bir pozlar verdi ki görseniz ilk defa yüzünü bu kadar net gördüm babası görür görmez sana benziyor dedi :) pek bi mutlu oldum, dr'umda evet dedi sana benziyor sanki :)) 5 gün önde gidiyormuş bizimki böyle giderse ikizler burcundan yırtıp Boğa olucaz galiba :)) Detaylı ultrasonun yapıldığı yerden çok memnun kaldım tertemiz ve fiyatı 200 tl. bilginiz olsun. İSt'de yaptırmak isteyen yer arayan biri olursa daha detaylı bilgi verebilirim..Cd'mizide aldık geceden beri onu izleyip duruyorum..Boyu 24 cm. Kg.338 gr olmuş :)
ayrıntılıya girdiğim yerde sordum ssk li isen 750 sezeryan+270 tl de epidural farkı ...günaydın kızlar..
ben epidural sezeryan olmak istiyorum ama verdikleri fiyat 1.100 tl ki bu rakam birkaç ay sonra yine zamlanacakmış..sizin gittiğiniz yerlerde fiyatlar ne durumda kızlar?
kızlar merhabaaa ;
geçmişi okumadan direkt yazayım dedim ....
dün fetal +4 boyutluya girdik..
yavru ceylanım 450 gr olmuş ... parmağını emiyordu .1-2 poz yüzünü çekti girergirmez:)) sonra yüzlerini kapatıyorlar dedi....
. Allaha şükür iyi dedi doktor amcamız ..
Bu arada Duncan a çok teşekkür ederim .. onun doktoruna gittim .. çok güven verici ve çok iyi bir doktor .. tüm sorlarımı yanıtladı ...eşim arada duygulandı dışarı çıktı ... içeri geri gelince ona bir daha aynı şeyleri açarak kaçardığı pozları bile gösterdi ...
kafa aşağıda ayaklar göbek deliğimde ... en son amuda kalktı kızım , kendindi yüzükoyun yere bıraktı ve dönmedi bir daha yüzünü
büyük insAn gibi yüzükoyun yatııp; elini kafasının altına koydu ... ultrasondan rahatsız olduklarında gizlenecek yer arıyorlarmış keratalar ....
sezaryen önerdi tüp bebek old.için ...
bugünde sağlık ocağına gittim 1 saat önce tetanoz aşımı vuruldum .... yeri acıyor biraz .. buz koydum . zaten grip olduğumiçin biraz ateşyapabilirmiş ..daha şimdilik birşey yok ..olmaz inş.
ben biraz geçmişe bakıcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?