2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım
nevracım seninde gözün aydın şu aşı beni korkutuyo aşımı olup işe gelicem mecbur kimsede halimden anlayıp anlayış göstermez allah yardımcım olsun
saç boyatma işine gelince akşam onuda sordum doktoruma karşıyım diyemem ama çokta önermiyorum eğer çok ihtiyacın varsa bitkisel olanı araştır ben marka ismi veremem sorumluluk almam dedi hem ne güzel doğal kalsın bu anların tadını çıkar çıkan dipler bile sana yakışmış dedi:) bende 7.ayda boyatırım diyodum ama artık doğuma yaklaşmadan bikaçgün önce yaparım lohusalıkta güzel olalım değilmi ama birde geçen gecelikler almıştım kendime şimdi birde onlara uygun taç yaptırıyorum arkadaşıma her geceliğin pijamanın ki ayrı olsun diye :) kokoşluk var ruhumda :)
kızlar birde bugün unnado.com a baktım çok üzüldüm funnababy'nin nevresimlerinde acayip indirim varmış ama tükenmiş çok üzüldüm bi bakın yinede belki size hoş gelen şeyler olabilir

kavrulmuş mısır .. sert olanlardan..
maşallah kızınaaaaa bizimkide hep kapadı yüzünü bence babaya naz yapıyolarrr
saolasın teyzesi ... başta kapamadı 1-2 poz aldık ... sonra sıkıldı .. biraz uzun sürünce sağa sola döndü... ultrason cihazının baskısından sıkılıyorlar heralde...
benimkide babaya naz yapanlardan .. baba gelince tekmeleri de kesiyor

istanbulda nerde yaptırmıştın tüp bebek .. belki aynı yerde yaptırdık ... bahçecide benimki ..benim merkezde 350 tl demişti bana .. buradayaptır dedi hatta .. ben yaptırmadım ... çok pahalı diye ...
150 tl ödedim dün hem fetal eko hemde 4 boyut paket fiyatı

teşekküer ederimzonox ve daphne tuğba .. sağolun

Son düzenleme:

kızlar gözünüz aydın maşallah bebişler iyiymiş maşallah maşallahh

kızlarrrr çok kötü soğuk algınlığım başladı ve öksürük krizine girmeye başladım bebişe zarar vericek diye ödüm kopuyor:18: bitkilerinde problem yaratacağını yazmışlar hep aklınızda öksürüğe iyi gelecek zararsız bitki karışımlarından haberdar olan varmı acil yardımınıza ihtiyacım var:84:

zonoxcummmmmmmmmm maşallah yaa arda bebegin resmi çok tatlı duruyorr eee ben boşuna yakışıklı arda dememişim bak maşallahh yakışıklı olacagı şimdiden belli eeeeee öyle güzel anneden böyle yakışıklı olurr maşallah yerim ben onu yaa çok şekler bir bebiş olacak maşallahhhhhhhhhh
benimkininde böyle güzel pozu olursa bend eekliyecegim kızlar ekleyinn görelim bebişleri

geçmiş olsun canım yaa
benim kızımda kaç gündür öksürükten kurtulamadı onca bakmama ragmen dün acile götürdük iğne yazdı doktor bugün daha iyi şükür

allah şifa versin canım kendine ve bebişe iyi bakkkk

canım hoşgeldin gözünaydın prensesin sağlıklıymış ben memorialde yaptırmıştım dr um beni ordaki riskli gebelikler hekimi cihangir yılanlıoğluna yönlendirdi bende biraz kararsızım dünden beri sizin fiyatları duydukça benim ki çok gelmeye başladı senin giitiğin yerin adını ve iletişim no sunu verirsen bir ararım olmazsa

hoşgeldin, korkma canım hiiiiç bişey olmaz öksürükten bebişine. ben kronik faranjitim her gün senin gibiyim :) çok geçmiş olsun. bol bol portakal mandalina ye. ıhlamur günde 1 bardak bol limonlu. çoook sıkı giyin. ayağından patiğini eksik etme

canımmmmm çok teşekkür ederim teyzesi. valla görenler yakışıklı diyor. ben pek anlamıyorum ama. teyzemler bu bebek çok yakışıklı olcak diyolar şimdiden. doktorumuzda dedi yalnız görenler kız sanıyor doktorda kız güzelliği var zaten dedi. inşallah hz. yusuf'un huy güzelliği olur oğlumda. valla senin behlül'ünün fotoğrafını merakla bekliyorum furkan bey behlül baışıyla oğluşumu geçer eminim.

bu arada cümlemizin evlatlarına Allah, Hz. Yusufun yüz nurunu ve huy güzelliğini versin inşallah

valla bilmem şimdilik yakışıklılık kupası ardada maşallahh :))

zonoxcum vallahi 2 hafta dolmadı behlülümü özledim bile maşallah dün geceden beri ayagını kolunu hisseder oldum maşallahh tam göbegime yanaşıyor nasılda yüregim kalkıyorr :)))

zonoxcum vallahi 2 hafta dolmadı behlülümü özledim bile maşallah dün geceden beri ayagını kolunu hisseder oldum maşallahh tam göbegime yanaşıyor nasılda yüregim kalkıyorr :)))

turkocum slm...nasılsın?sen benden bir hafta öndesin ama herşeyini algılıyorsun.kol,bacak,kafa...maaşallah...gerçi senin 2.hamilelik değil mi?tecrübe de car tabii...

geçmiş olsun canım bende öksürük ve hapşurma dan korkuyordum bebeğe bir şey olacak diye dr uma sordum korkmanagerek yok demişti bol ballı karabiberli ılık su tavsiye edrim öksürüğe iyi gelir

maşallah behlülcüğümeeeeee

ben 2 gün önce gördüm ama kuşumu yine özledim. eve USG mi alsak ne bugün ilk kez göbeğimin hareketlerini net gördüm. eskiden vurduğu yer kalkıyordu. şimdi dalgalanıyor. benim ki uyuduğunda o gün hiç oynamıyor, ama o gün uyumuyorsa hiç durmuyor

behlülcüğümüzün güzel bir fotosunu çektir canım bu arada benm 2 hafta sonra şeker yüklemem var:86: kan ve idrar tahlilimde var. tam idrar verdi doktor. enfeksiyon takibi yapıyormuş doktor (tüm gebeler için)

yaaa turko bugun sabah bende aynını hıssettım yatıodum soluma dondum baktım bı pıtırtı oluo ıcımde o da sola doru yanastı 2-3 tekme attı durdu...yazık ya ben gece boyu fır donuorum yatakta acaba bizim bebek cıldırıomudur sınırden bı rahat dur anne de uyuyım dıe:26:

zonox arda nın resmini yeni gördüm .. maşallah kuzuna .....

maşallah .. bebeğine... dönmüş demek ..yerleri bol tabi şimdilik .. benimkide doğum pozisyonu gibi başı aşağıda .. benim kafasını sandığım yeri ... poposuymuş :))))

hoşgeldin .. ne güzel sevdiklerine kavuşmuşsun ...burada ultrason serbest nasılsa .. istediğin kadar görürüsün yavrunu ...
maşallah sağlığının iyi olması çok sevindirici .. ayrıca fotojenik çıktı seninki :))))
günaydın kızlar..
ben epidural sezeryan olmak istiyorum ama verdikleri fiyat 1.100 tl ki bu rakam birkaç ay sonra yine zamlanacakmış..sizin gittiğiniz yerlerde fiyatlar ne durumda kızlar?
ayrıntılıya girdiğim yerde sordum ssk li isen 750 sezeryan+270 tl de epidural farkı ...
tabi . 50 -80 tl civarı zam gelebilirmiş mayısa kadar

çok çok geçmiş olsun inan bunu en içten söyleyenlerden biri benim çünkü 4. ayımda tam iki hafta ciğerlerim sökülesiye kadar öksürdüm. sıcak sular c vitaminleri hiç birşey işe yaramadı. ilaç kullanamıyorum düşük tehlikemde var. doktora boşu boşuna gitmişim röntgen çekmeden birşey göremeyiz dedi. umarım seninki kısa sürede geçer canım

hoşbuldummm arakadaşlarım moralim düzeldi yazınca sizler zonox cum çok güzel bir poz yakalamış doktorun allah sağlık versin inşallah turkocum küçük prenses için allah şifa versin çok öpüyorum

kızlar, bu MOTHER CARE in indirimleri ne zaman oluyor?

ben 2 gün önce detaylıya gittiğimde oğluma 7 li çıtçıtlı body aldım 50 ytl. şimdi yarı yarıya inmiş dedi arkadaşım. caba bir vakti var mı indirimlerin MOTHER CARE deki görevli her ayın 15 i dedi ama..
her ayın 15 i ise nasıl indirime girdi şuan??? ben TEPE nautilus dan almıştım.

bu arada, bebeklerinize ilk 6 ay renkli boyalı baskılı bodyler elbiseler giydirmeyin diyor bazı çocuk doktorları. boya hammaddesinden dolayı bebeklere ileride zarar verebiliyormuş bu tarz elbiseler. bu konudaki görüşleriniz nedir:26:

nevra bebişin sağlıklıymış hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhahatli doğumlar nasib etsin inşallah sana ve hepimize zaten şurda az da kaldı. aşıdan kurtulmuşsun ne güzel ben olmucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…