çok çok geçmiş olsun inan bunu en içten söyleyenlerden biri benim çünkü 4. ayımda tam iki hafta ciğerlerim sökülesiye kadar öksürdüm. sıcak sular c vitaminleri hiç birşey işe yaramadı. ilaç kullanamıyorum düşük tehlikemde var. doktora boşu boşuna gitmişim röntgen çekmeden birşey göremeyiz dedi. umarım seninki kısa sürede geçer canım
herkeze günaydın arkadaşlar
dün akşam bebeğimle randevumuz vardı :) bir heycan yaptım sanki ilk kez karşılaşacakmışım gibi her seferinde aynı duygubebeğim çok sağlıklıymış şükür büyümüşte maşallah 390 gr.25 cm olmuş minik kızım çok hareketliydi maşallah ama nedense hep yüzünü sakladı yarım gösterdi çok güzel pozlar verdi ultrasonda ama başı hep önde heee birde resmen kız olduğumuzu ilan ettik dün akşam açmış bacaklarını öle bakın ben kızım der gibi çok şaşırdım :) elini hep şakaklarına dayamış bi şekilde yakaladı doktorumuz çok düşünceli kızımız dedi :) ayrıntılıyı haftaya yapacakmış doktorumuz tetanozu sordum yaptırman taraftarıyım özellikle sağlık ocağında ve karma aşı olsun dedi biraz kolunda ağrı olur dedi şeker yüklemesini 24.haftada yapacakmış her gebeye yapılıyor dedi suyum normalmiş yatış pozisyonunu sordum şimdiki haftalarda bu kadar önemli değil ama son 2 ayında soluna ve ayaklarını çekerek yatarsan bebek ve senin açından daha ii olur dedi 1 ayda 2,5 kilo almışım çok normalsin dedi hatta ben kokrkmuştum çok alıyorum diye ama gayet iyisin dedi doğumu konuştum normal doğum istiyorum diye belirttim şuan için normal yada sezeryan diyemem çok erken ama madem normal istiyosun yürüyüş mutlaka ama mutlaka yapmalısın yoksa doğurtamam normal dedi ayın sonunda hastanenin başlattığı gebelik ve egzersiz kursum var mutlaka katıl faydası olacaktır dedi he birde dediki sen bu kadar bilgiyi nerden biliyorsun (şeker yüklemesidir tetanozdur rahim ölçümü - suyu ) dedim doktorum kadınlar klubüne üyeyim arkadaşlarımla paylaşım içindeyim güldü iyi güzel bilgili olmana sevindim dedi çok uzattım ama bir şey daha söyleyeceğim dün esra ile yazışmıştık göbek deliğim acıyor die bilginiz olsun gayet normalmiş bu tip acımalar vücüt gerildiği için olurmuş önemsizmiş yani göbek çatlağı için krem önerdi ben şuan badem yağı kullanıyorum dedim istersen bunlarıda alabilirsin dedi isteyen olursa yazarım adını arkadaşlar :)
canım bende olmadım yarın olsammı die düşünüyorum.. ateş ve halsizlik yaparsa ne yapıcam onu bilmiyoum iş yerinden izin almam çok zor ama benim doktorum yaptırmasanda olur demişti..bu kararsızlığımdan nefret ediyorum..merhaabalar..herkesin herşeyinin yolunda gitmesi güzel....
bir şey sorucam TETENOZ AŞISI olmamayı düşünenen varmı benim gibi ??????????
kızlar ben bu ay hesaplamasını anlamadım gitti kağan kocatepeye göre 21+0 21+6 arası 6. ay başlıyor başka sitelerde farklı biz hangisine inanmalıyız
kızlar merhabaaa ;
geçmişi okumadan direkt yazayım dedim ....
dün fetal +4 boyutluya girdik..
yavru ceylanım 450 gr olmuş ... parmağını emiyordu .1-2 poz yüzünü çekti girergirmez:)) sonra yüzlerini kapatıyorlar dedi....
. Allaha şükür iyi dedi doktor amcamız ..
Bu arada Duncan a çok teşekkür ederim .. onun doktoruna gittim .. çok güven verici ve çok iyi bir doktor .. tüm sorlarımı yanıtladı ...eşim arada duygulandı dışarı çıktı ... içeri geri gelince ona bir daha aynı şeyleri açarak kaçardığı pozları bile gösterdi ...
kafa aşağıda ayaklar göbek deliğimde ... en son amuda kalktı kızım , kendindi yüzükoyun yere bıraktı ve dönmedi bir daha yüzünü
büyük insAn gibi yüzükoyun yatııp; elini kafasının altına koydu ... ultrasondan rahatsız olduklarında gizlenecek yer arıyorlarmış keratalar ....
sezaryen önerdi tüp bebek old.için ...
bugünde sağlık ocağına gittim 1 saat önce tetanoz aşımı vuruldum .... yeri acıyor biraz .. buz koydum . zaten grip olduğumiçin biraz ateşyapabilirmiş ..daha şimdilik birşey yok ..olmaz inş.
ben biraz geçmişe bakıcammmm
Kız çocuğu ile Erkek çocuğu arasındaki fark!!
Kız çocuğa bir top atarsanız hemen suratına çarpar. Erkek çocuğa bir top atarsanız onu yakalamak için ellerini açar, yine de top suratına çarpar.
Kız çocuğunuzu dışarı çıkmak için özene bezene giydirirsiniz, süslenme faslı bittiğinde küçük hanım harika görünmektedir ama gideceğiniz yere 1 saat gecikmişsinizdir... Erkek çocuğunuzu dışarı çıkmak için özene bezene giydirirsiniz, ama 10 dakika sonra gömleğinin 2 yakası 2 tarafa kaymış, ayakkabıları tozlanmıştır.
Kız çocuk yerde bir çubuk gördüğü zaman alıp neden yapıldığını anlamaya çalışır. Erkek çocuk yerde bir çubuk gördüğü zaman alıp bundan nasıl bir silah yapacağını düşünür.
Kız çocuklara bir Barbie bebek verin, onu giydirir, süsler, evcilik oynarlar. Erkek çocuklara bir Barbie bebek verin, hemen kollarını bacaklarını koparırlar.
Kız çocuğun saçlarını kestirdiğinizde yeni halini beğenmemişse kendini 2 hafta odasına kilitleyebilir. Erkek çocuğun saçlarını kestirdiğinizde nasıl olduğuyla ilgilenmez bile.
Kız çocuk annesinin makyaj malzemelerini alıp yüzüne gözüne sürer. Erkek çocuk annesinin makyaj malzemelerini alıp duvarları boyar.
Kız çocuk gaz kaçırırsa kıpkırmızı olur çok utanır. Erkek çocuk gaz kaçırırsa önce bir güler, ardından aynı sesi 50 kere tekrar eder.
Kız çocuklar tırnaklarını uzatır ama daha güzel olduğu için değil, bir erkek çocuğun orasını burasını çizebilmek için... Erkek çocuklar tırnaklarını uzatır çünkü kesmeye üşenirler.
Erkek çocuklar 6 yaşından itibaren babalarına yanak vermeyi keserler. Kız çocuklar 6 yaşından itibaren babaları onlara şeker vermezse onlar da yanak vermeyi keserler.
Kız çocuklar genelde erkek çocuklardan önce konuşmayı öğrenirler. Erkek çocuklar genelde konuşmadan önce silah seslerini taklit etmeyi öğrenirler.
Kız çocuklar filmde biri öldüğünde ağlarlar. Erkek çocuklar Ninja Kaplumbağları 3. kere seyrederken biri TV'yi kapatırsa ağlarlar.
Kız çocuklar büyüyünce kadın olurlar. Erkek çocuklar büyüyünce büyük erkek çocuk olurlar.
epey fark varmiş
Şimdiki kız çocukları daha afacan ve yaramazlar,bir dakika durmuyorlar,bir de bu bebek mağazaları vallahi kızların erkek çocukları için çok seçenek yok ya
NEVRACIM sana cevap yazmıştım ama görmedin sanırım öncelikle tekrardan gözünaydın maşallah küçük nevramıza... ben tüp bebeği memorialde yaptırmıştım ordaki riskli gbelikler dr na yönlendirdi dr um 350 tl banada çok geldi sizleri okuudkça senin yaptırdığın yerin dr ve tel nosunu alabilirmiyim arayıp bir şansımı daniyeyimzonox arda nın resmini yeni gördüm .. maşallah kuzuna .....
maşallah .. bebeğine... dönmüş demek ..yerleri bol tabi şimdilik .. benimkide doğum pozisyonu gibi başı aşağıda .. benim kafasını sandığım yeri ... poposuymuş :))))
hoşgeldin .. ne güzel sevdiklerine kavuşmuşsun ...burada ultrason serbest nasılsa .. istediğin kadar görürüsün yavrunu ...
maşallah sağlığının iyi olması çok sevindirici .. ayrıca fotojenik çıktı seninki :))))
ayrıntılıya girdiğim yerde sordum ssk li isen 750 sezeryan+270 tl de epidural farkı ...
tabi . 50 -80 tl civarı zam gelebilirmiş mayısa kadar
kızlar, bu MOTHER CARE in indirimleri ne zaman oluyor?
ben 2 gün önce detaylıya gittiğimde oğluma 7 li çıtçıtlı body aldım 50 ytl. şimdi yarı yarıya inmiş dedi arkadaşım. caba bir vakti var mı indirimlerin MOTHER CARE deki görevli her ayın 15 i dedi ama..
her ayın 15 i ise nasıl indirime girdi şuan??? ben TEPE nautilus dan almıştım.
bu arada, bebeklerinize ilk 6 ay renkli boyalı baskılı bodyler elbiseler giydirmeyin diyor bazı çocuk doktorları. boya hammaddesinden dolayı bebeklere ileride zarar verebiliyormuş bu tarz elbiseler. bu konudaki görüşleriniz nedir:26:
Kız çocuğu ile Erkek çocuğu arasındaki fark!!
Kız çocuklar büyüyünce kadın olurlar. Erkek çocuklar büyüyünce büyük erkek çocuk olurlar
son madde süper ve her şartta ageçerli sanırım
nevraa canım gözün aydın olsungüzel geçmiş usg
seyduna çok geçmiş olsun..karabiberli bal öksürüğe iyi geliıor evet ama sakıncası varmı bilmiyorum ki :78:
çok geçmiş olsun.. bende grip olduğumiçin çok öksürdüm 2-3 gün şimdi daha iyi ... sabah kahvaltıdan öncesalep yada sıcak sütiçtim .. bayaa rahatlatıyor yumuşatıyorkızlarrrr çok kötü soğuk algınlığım başladı ve öksürük krizine girmeye başladım bebişe zarar vericek diye ödüm kopuyor:18: bitkilerinde problem yaratacağını yazmışlar hep aklınızda öksürüğe iyi gelecek zararsız bitki karışımlarından haberdar olan varmı acil yardımınıza ihtiyacım var:84:
yazık 350 tl çok para .. bana da 350 dediler .. ina n bana kuş kondurmuyorlar .... 200 tl cebimde kaldı .. kızımın park yatak parası çıktıcanım hoşgeldin gözünaydın prensesin sağlıklıymış ben memorialde yaptırmıştım dr um beni ordaki riskli gebelikler hekimi cihangir yılanlıoğluna yönlendirdi bende biraz kararsızım dünden beri sizin fiyatları duydukça benim ki çok gelmeye başladı senin giitiğin yerin adını ve iletişim no sunu verirsen bir ararım olmazsa
saol teşk ederim ... senide rand. güzel geçmiş maşallah ... daha yeni okudum hep mesajları yeni gördüm .. aşı yaptırdım çünkü ..sonradan birşey çıkar pişman olmamak içinnevra bebişin sağlıklıymış hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhahatli doğumlar nasib etsin inşallah sana ve hepimize zaten şurda az da kaldı. aşıdan kurtulmuşsun ne güzel ben olmucam.
esneme de mi biliyorlarmış yaaa.. çok güldüm şimdi .. yapmadıkları hiçbirşey kalmıyor anne karnında ...zonoxx arda çok tatlı maşallah .. sağlığıda yerinde rabbim her zaman yüzümüzü güldürsün inşallah..
canım gözün aydın ve maşallahh kuzuna.. doktorun ne kadar güzel bakmış ben hala arkadaşlarımın gittiği ve çok met ettikleri doktora gitsemmi doktorumu değştirsemmi die düşünüyorum.. evet bende normal doğum istiyorum ama hiç hareket etmiyorumki en çokda ondan korkuyorum valla yürüyüş hangi ara yapacam ben yaa...
canım bende olmadım yarın olsammı die düşünüyorum.. ateş ve halsizlik yaparsa ne yapıcam onu bilmiyoum iş yerinden izin almam çok zor ama benim doktorum yaptırmasanda olur demişti..bu kararsızlığımdan nefret ediyorum..
canım ya sat tarihini baz alsalarda o gün olmuyor döllenme yaklaşık 1 hafta 10 gün sonrası oluyor bence daha 5. aydayız.. anne olunca anladım diye bi site var ben ordan baktım gayet güzel hesaplayıcıları
gözün aydın maşallahh bak sen cadıya ... benimkinin eli anlındaydı başta sonra yüzüne doğru kapattı ama o esnemesini unutamıyorum yerim ben onun ağzını.. bu arad aşını olmuşsun geçmiş olsun canım..
kızlar, bu MOTHER CARE in indirimleri ne zaman oluyor?
ben 2 gün önce detaylıya gittiğimde oğluma 7 li çıtçıtlı body aldım 50 ytl. şimdi yarı yarıya inmiş dedi arkadaşım. caba bir vakti var mı indirimlerin MOTHER CARE deki görevli her ayın 15 i dedi ama..
her ayın 15 i ise nasıl indirime girdi şuan??? ben TEPE nautilus dan almıştım.
bu arada, bebeklerinize ilk 6 ay renkli boyalı baskılı bodyler elbiseler giydirmeyin diyor bazı çocuk doktorları. boya hammaddesinden dolayı bebeklere ileride zarar verebiliyormuş bu tarz elbiseler. bu konudaki görüşleriniz nedir:26:
çok saol canım benimzonoxcum maaşallh arda bebeğe çok yakışıklı
bende duydum giysiler için organik alın diyolar.
bende aldım valla mothercareden badiler tulumlar
organik te aldım tulum ama 6 ay için
aaaaaaaaaa hani ayın 15ndeydi. yalancılar. saol canım. valla şimdiye bişi kalmamıştır kesincanım dün eşimin telefonuna %50 ye varan indirim mesajı geldi ben hastalığımdan dolayı çıkamadım
canım ben de tv de gördüm. netten araştır çıkıyor bu tarz bilgiler. açıkcası ben renkli şeyler aldım. k.validemde ayı şeyi söyledi ilk 6 ay renkli giydirme dedizonox ben böyle bişi duymadım bilemiyorum..ama sürekli organik zıbın badi almakda çok sağlıklı bişey değil. çocuklarımızı hayattan izole edemiyeceğimize göre yeri geldikçe hepsini giyecekler..çevremdeki herkes herşeyi aldı giydirdi..:44:
unnago sitesi için davet gönderebilirmisiniz bana?
rapunzeln saolasın cnm teşk ederim ...
bu arada o müzikleri nereden indirmiştin ... ben fizzyden dinliyordum bebeğimle ... orayıda kapamışlar
tatlım müzikleri indirmedim mail geldi. bu arada kolik albümünü duydunuzmu?oda var. inşallah kullanmak zorunda kalmayız tabi..
SELAM KIZLARR
nasılsınız bakalım?uzun zamandır okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı.oğluşun odasını düzenledik gecen hafta.heyecan artıyor yaklaştıkça ya.
kızlar doğum ücretlerini konuşmuşsunuz ben de hastaneye sordum burda NORMAL doğumda ücret alınmıyor.sezeryan da 250 tl imiş.çok güzel ya
ben 5 sene önce ilk oğlumda 550 tl ödedim hastaneye hem de hastanede kalmadım bile.
umarım doğumlarımız sorunsuz geçer .
PAPUNZELN müzikler için teşekkürler.
Kız çocuklar büyüyünce kadın olurlar. Erkek çocuklar büyüyünce büyük erkek çocuk olurlar.
Bunu anneler yapıyor. benim kardeşim 25 yasında annem hala peşinden oğluşum oğluşum diye koşar
Anneler şımartıyo o yüzdende çocuk olarak kalıyorlar. bizdemi böyle olucaz acaba,anneme senin gibi olmucam dedim ama şimdiden şımartıyormuşum gibime geliyor kuzuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?