2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kız çocuğu ile Erkek çocuğu arasındaki fark!!
Kız çocuğa bir top atarsanız hemen suratına çarpar. Erkek çocuğa bir top atarsanız onu yakalamak için ellerini açar, yine de top suratına çarpar.

Kız çocuğunuzu dışarı çıkmak için özene bezene giydirirsiniz, süslenme faslı bittiğinde küçük hanım harika görünmektedir ama gideceğiniz yere 1 saat gecikmişsinizdir... Erkek çocuğunuzu dışarı çıkmak için özene bezene giydirirsiniz, ama 10 dakika sonra gömleğinin 2 yakası 2 tarafa kaymış, ayakkabıları tozlanmıştır.

Kız çocuk yerde bir çubuk gördüğü zaman alıp neden yapıldığını anlamaya çalışır. Erkek çocuk yerde bir çubuk gördüğü zaman alıp bundan nasıl bir silah yapacağını düşünür.

Kız çocuklara bir Barbie bebek verin, onu giydirir, süsler, evcilik oynarlar. Erkek çocuklara bir Barbie bebek verin, hemen kollarını bacaklarını koparırlar.

Kız çocuğun saçlarını kestirdiğinizde yeni halini beğenmemişse kendini 2 hafta odasına kilitleyebilir. Erkek çocuğun saçlarını kestirdiğinizde nasıl olduğuyla ilgilenmez bile.

Kız çocuk annesinin makyaj malzemelerini alıp yüzüne gözüne sürer. Erkek çocuk annesinin makyaj malzemelerini alıp duvarları boyar.

Kız çocuk gaz kaçırırsa kıpkırmızı olur çok utanır. Erkek çocuk gaz kaçırırsa önce bir güler, ardından aynı sesi 50 kere tekrar eder.

Kız çocuklar tırnaklarını uzatır ama daha güzel olduğu için değil, bir erkek çocuğun orasını burasını çizebilmek için... Erkek çocuklar tırnaklarını uzatır çünkü kesmeye üşenirler.

Erkek çocuklar 6 yaşından itibaren babalarına yanak vermeyi keserler. Kız çocuklar 6 yaşından itibaren babaları onlara şeker vermezse onlar da yanak vermeyi keserler.

Kız çocuklar genelde erkek çocuklardan önce konuşmayı öğrenirler. Erkek çocuklar genelde konuşmadan önce silah seslerini taklit etmeyi öğrenirler.

Kız çocuklar filmde biri öldüğünde ağlarlar. Erkek çocuklar Ninja Kaplumbağları 3. kere seyrederken biri TV'yi kapatırsa ağlarlar.

Kız çocuklar büyüyünce kadın olurlar. Erkek çocuklar büyüyünce büyük erkek çocuk olurlar.

epey fark varmiş

geçmiş olsun ..bende 10 haftalıkken hasta olmuştum....ılık suya bal limon ve karabiber karışımı yaptım bogazıma gargara yaptım..isterse içebilirisnde.....

sadce ıhlamur içebilirsin o da çok değil...geçmiş olsun...

zonoxx arda çok tatlı maşallah .. sağlığıda yerinde rabbim her zaman yüzümüzü güldürsün inşallah..

canım gözün aydın ve maşallahh kuzuna.. doktorun ne kadar güzel bakmış ben hala arkadaşlarımın gittiği ve çok met ettikleri doktora gitsemmi doktorumu değştirsemmi die düşünüyorum.. evet bende normal doğum istiyorum ama hiç hareket etmiyorumki en çokda ondan korkuyorum valla yürüyüş hangi ara yapacam ben yaa...

merhaabalar..herkesin herşeyinin yolunda gitmesi güzel....
bir şey sorucam TETENOZ AŞISI olmamayı düşünenen varmı benim gibi ??????????
canım bende olmadım yarın olsammı die düşünüyorum.. ateş ve halsizlik yaparsa ne yapıcam onu bilmiyoum iş yerinden izin almam çok zor ama benim doktorum yaptırmasanda olur demişti..bu kararsızlığımdan nefret ediyorum..

kızlar ben bu ay hesaplamasını anlamadım gitti kağan kocatepeye göre 21+0 21+6 arası 6. ay başlıyor başka sitelerde farklı biz hangisine inanmalıyız

canım ya sat tarihini baz alsalarda o gün olmuyor döllenme yaklaşık 1 hafta 10 gün sonrası oluyor bence daha 5. aydayız.. anne olunca anladım diye bi site var ben ordan baktım gayet güzel hesaplayıcıları

gözün aydın maşallahh bak sen cadıya ... benimkinin eli anlındaydı başta sonra yüzüne doğru kapattı ama o esnemesini unutamıyorum yerim ben onun ağzını.. bu arad aşını olmuşsun geçmiş olsun canım..

Şimdiki kız çocukları daha afacan ve yaramazlar,bir dakika durmuyorlar,bir de bu bebek mağazaları vallahi kızların erkek çocukları için çok seçenek yok ya

NEVRACIM sana cevap yazmıştım ama görmedin sanırım öncelikle tekrardan gözünaydın maşallah küçük nevramıza... ben tüp bebeği memorialde yaptırmıştım ordaki riskli gbelikler dr na yönlendirdi dr um 350 tl banada çok geldi sizleri okuudkça senin yaptırdığın yerin dr ve tel nosunu alabilirmiyim arayıp bir şansımı daniyeyim

zonoxcum maaşallh arda bebeğe çok yakışıklı
bende duydum giysiler için organik alın diyolar.
bende aldım valla mothercareden badiler tulumlar
organik te aldım tulum ama 6 ay için

canım dün eşimin telefonuna %50 ye varan indirim mesajı geldi ben hastalığımdan dolayı çıkamadım

bu arada cümlemizin evlatlarına Allah, Hz. Yusufun yüz nurunu ve huy güzelliğini versin inşallah[/QUOTE]

amin canım inşallah..

SELAM KIZLARR
nasılsınız bakalım?uzun zamandır okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı.oğluşun odasını düzenledik gecen hafta.heyecan artıyor yaklaştıkça ya.
kızlar doğum ücretlerini konuşmuşsunuz ben de hastaneye sordum burda NORMAL doğumda ücret alınmıyor.sezeryan da 250 tl imiş.çok güzel ya
ben 5 sene önce ilk oğlumda 550 tl ödedim hastaneye hem de hastanede kalmadım bile.
umarım doğumlarımız sorunsuz geçer .

PAPUNZELN müzikler için teşekkürler
.

saol turko cum . sende artık kol bacak iyice belirgieşmiş maşallah ..bende kolu bacağı anlıyorumda .. başıyla dötünü karıştırıyorum :)))))

çok geçmiş olsun.. bende grip olduğumiçin çok öksürdüm 2-3 gün şimdi daha iyi ... sabah kahvaltıdan öncesalep yada sıcak sütiçtim .. bayaa rahatlatıyor yumuşatıyor
yazık 350 tl çok para .. bana da 350 dediler .. ina n bana kuş kondurmuyorlar .... 200 tl cebimde kaldı .. kızımın park yatak parası çıktı

nevra bebişin sağlıklıymış hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhahatli doğumlar nasib etsin inşallah sana ve hepimize zaten şurda az da kaldı. aşıdan kurtulmuşsun ne güzel ben olmucam.
saol teşk ederim ... senide rand. güzel geçmiş maşallah ... daha yeni okudum hep mesajları yeni gördüm .. aşı yaptırdım çünkü ..sonradan birşey çıkar pişman olmamak için
esneme de mi biliyorlarmış yaaa.. çok güldüm şimdi .. yapmadıkları hiçbirşey kalmıyor anne karnında ...
aşı olursan gelince hemen buz torbası koy .. ilk yeri çok acıdı .. şimdi iyi oldu hissetmiyorum bile 3 saat oldu yaptıralı ... tabiii akşama neolur bilemem daha...ama şimdi iyiyim

Kız çocuklar büyüyünce kadın olurlar. Erkek çocuklar büyüyünce büyük erkek çocuk olurlar.

Bunu anneler yapıyor. benim kardeşim 25 yasında annem hala peşinden oğluşum oğluşum diye koşar

Anneler şımartıyo o yüzdende çocuk olarak kalıyorlar. bizdemi böyle olucaz acaba,anneme senin gibi olmucam dedim ama şimdiden şımartıyormuşum gibime geliyor kuzuyu

zonox ben böyle bişi duymadım bilemiyorum..ama sürekli organik zıbın badi almakda çok sağlıklı bişey değil. çocuklarımızı hayattan izole edemiyeceğimize göre yeri geldikçe hepsini giyecekler..çevremdeki herkes herşeyi aldı giydirdi..:44:

rapunzeln saolasın cnm teşk ederim ...

bu arada o müzikleri nereden indirmiştin ... ben fizzyden dinliyordum bebeğimle ... orayıda kapamışlar

aral özeline bakarsan... mesajı attım ...

zonoxcum maaşallh arda bebeğe çok yakışıklı
bende duydum giysiler için organik alın diyolar.
bende aldım valla mothercareden badiler tulumlar
organik te aldım tulum ama 6 ay için
çok saol canım benim
canım dün eşimin telefonuna %50 ye varan indirim mesajı geldi ben hastalığımdan dolayı çıkamadım
aaaaaaaaaa hani ayın 15ndeydi. yalancılar. saol canım. valla şimdiye bişi kalmamıştır kesin
canım ben de tv de gördüm. netten araştır çıkıyor bu tarz bilgiler. açıkcası ben renkli şeyler aldım. k.validemde ayı şeyi söyledi ilk 6 ay renkli giydirme dedi kararsızım

NEVRAA, Saol canım benim. güzel sözlerin için

cerenli, canım senden de minişimizin fotolarını bekliyoruz boy boy

canım bebek odasımı aldın?ben halaaa netleştiremedim nası bişi yapsam

ben de öyle olcammmmmmmmmm
şimdiden kıyamıyorum oğluşuma.
gelinim yandı ehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…