bu arada cümlemizin evlatlarına Allah, Hz. Yusufun yüz nurunu ve huy güzelliğini versininşallah[/B]
rapunzeln saolasın cnm teşk ederim ...
bu arada o müzikleri nereden indirmiştin ... ben fizzyden dinliyordum bebeğimle ... orayıda kapamışlar
aral özeline bakarsan... mesajı attım ...
maşallah öykü kızımıza pek tatlı cilveli olacak yüzünü nasıl da kapamış nazlı cimcimeavatarımdaki kızım öykü teyzeleri
utanmış yüzünü kapatmış
avatarımdaki kızım öykü teyzeleri
utanmış yüzünü kapatmış
utanmış yüzünü kapatmış
utanmış yüzünü kapatmış
maşallahavatarımdaki kızım öykü teyzeleri
utanmış yüzünü kapatmış
aldım mesajını sağol canım aradım hastaneyi hafta sonu detaylı yapmıyorlarmış malisef bende şehir dışında olduğumdan ancak hafta sonu gelebilim ve o da bu hafta sonu olacak kızlar detaylı yapr-tıdığınız memnun kaldığınız yerleri bana yazarsanız çok sevinirim
slm canım şükür iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl annesiiiturkocum slm...nasılsın?sen benden bir hafta öndesin ama herşeyini algılıyorsun.kol,bacak,kafa...maaşallah...gerçi senin 2.hamilelik değil mi?tecrübe de car tabii...
maşallah behlülcüğümeeeeee
ben 2 gün önce gördüm ama kuşumu yine özledim. eve USG mi alsak ne bugün ilk kez göbeğimin hareketlerini net gördüm. eskiden vurduğu yer kalkıyordu. şimdi dalgalanıyor. benim ki uyuduğunda o gün hiç oynamıyor, ama o gün uyumuyorsa hiç durmuyor
behlülcüğümüzün güzel bir fotosunu çektir canımbu arada benm 2 hafta sonra şeker yüklemem var:86: kan ve idrar tahlilimde var. tam idrar verdi doktor. enfeksiyon takibi yapıyormuş doktor (tüm gebeler için)
yaaa turko bugun sabah bende aynını hıssettım yatıodum soluma dondum baktım bı pıtırtı oluo ıcımde o da sola doru yanastı 2-3 tekme attı durdu...yazık ya ben gece boyu fır donuorum yatakta acaba bizim bebek cıldırıomudur sınırden bı rahat dur anne de uyuyım dıe:26:
maşallahh utangaç prenseseavatarımdaki kızım öykü teyzeleri
utanmış yüzünü kapatmış
kırmızı kurdele dibi çıkmış saçta çok çirkin duruyor .. denedim geçen
biz kızımla biraz yatacağız ... başıma ağrı girdi .. bilgisayar ekranı da tetikliyor ... o da annesini tekmeliyor , çok dik oturunca bilgisayarın başında ...sıkıştırıyorum galiba bebişi :))))
görüşürüz gene ...
Herkese cumleten bir merhaba....
Gecmişi okudum cok sukur herkesin keyfi yerinde..Kıyamam Seyduna hasta olmus,Nevra asısını olmus..İnşallah tez zmanada iyi olursunuz güzel anneler...
Tito ve Dapnetugba.....
Kızlar cok sevindimm yaa..Maaşallah kuzucuklarınıza....
Tubişim unnado nun mesajı mail adresime gelir gelmez siteye girdim ama ucuz olanlar hep tukenmiş..Hep böyle oluyo..Bence site calısanları alıyo herseyiBu kadar da olmaz yaniii..
Sac boyama konusunda ben tedirginim..Ama dogumdan sonra hiç vaktimiz olmıcak diye dusunursek böylede doguma gitmek istemiyorum...Gecen hafta kuaförüm tadilatta oldugu için kestiremedim ama inşallah akşamustu gidip kestircemm igrenc oldu saclarım
Monaroza odayı hazırlamıssın resimlerini cekip yuklesene..Merak ettim valla
Gezgin cok sukur kavusmussun ailene..Cok sevindim canımm..Sana da cok iyi gelecek...
Sedasem senin kız pek utangac maasallah..Adı gibi güzel Öykü' cük
Zonox um akşamdan beri ne zaman senin oglanın resmi görsem gözlerim doluyo..
Aaay içimizde bi melek tasıyoruz bizz yaaa
hahahaha kız cok guldum..saç boyatma konusunda bende şunu söylemek istiyorum ... doğum yapayım boyatırım diyorsanız .. doğumdan hemen sonra boyatılmıyor.. kırkımız çıkana kadar ;abdest alamadığımız için saç boyatmamızda olmuyor......
...
... doğuma 1-2 hafta kala . tüm saçımı boyatıcam ..artık bebeğe zararı olmaz sanırım .. 40 dk tutmam boyayı dibine boya ile masaj yaptırmadan 15dk da yıkarım ... en azından doğumda , doğum fotoğraflarımda , kamerada , ve gelen giden olacak eve ,mevlüt olacak ...dibi çıkmış şekil almayan saçlarla dolaşmak istemem doğrusu ....
kırmızı kurdele dibi çıkmış saçta çok çirkin duruyor .. denedim geçen
ahh canım hosbuldum...Valla iyi uuyuyorum ondan herhal bu enerjim...görüşürüz canım size iyi uykular... gülesram hoşgeldin tatlım yine süper enerijksin bugün
canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?