2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel anneler;

tito gözün aydın cnm, bebeğini görmüşsün,sağlığıda iyiymiş çok şükür. maşallah bebeğine bu ev konusundada Allah yardımcınız olsun. inş seni çok yormadan hallolur. herşey gönlünce olsun inş.

cerenliyağmur çok yoğunsun sanırım, kolay gelsin. bu süt işini bende pek sevmiyorum. ama hergün en az bi bardakta olsa içmeye çalışıyorum. yoğurt her yemekte tüketiyorum cnm.

aral bebek hareketlerini takma kafana cnm. bu haftalarda tutarsız davranmaları normalmiş. boşuna sıkma canını. ilerleyen haftalarda daha net hissedersin. genelde bu haftalarda çok uyurlarmış.

defnetuğba maşallah bebişine cnm kocaman olmuş annesi. Allah hep böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize inş. getirdiğin bilgiler içinde tşk ederiz.

nevraa cnm çok şükür sende atlatmışsın ayrıntılı usg yi. darısı girecek olan arkadaşlara inş. tetanoz aşını da yaptırmışsın. geçmiş olsun cnmmm.

bu arada cümlemizin evlatlarına Allah, Hz. Yusufun yüz nurunu ve huy güzelliğini versin inşallah[/B]

aminnnnnnnn cnm.

seyduna cnm sanada çok geçmiş olsn. hamilelikte grip çok zor oluyo. Allah şifa versin.

hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsunnn

Son düzenleme:
rapunzeln saolasın cnm teşk ederim ...

bu arada o müzikleri nereden indirmiştin ... ben fizzyden dinliyordum bebeğimle ... orayıda kapamışlar

aral özeline bakarsan... mesajı attım ...

aldım mesajını sağol canım aradım hastaneyi hafta sonu detaylı yapmıyorlarmış malisef bende şehir dışında olduğumdan ancak hafta sonu gelebilim ve o da bu hafta sonu olacak kızlar detaylı yapr-tıdığınız memnun kaldığınız yerleri bana yazarsanız çok sevinirim

avatarımdaki kızım öykü teyzeleri
utanmış yüzünü kapatmış
maşallah gerçekten utanmış gibi yaaa... şımardı annesini görüncee ...

anladım cnm .. hayırlısı olsun ...

turkocum slm...nasılsın?sen benden bir hafta öndesin ama herşeyini algılıyorsun.kol,bacak,kafa...maaşallah...gerçi senin 2.hamilelik değil mi?tecrübe de car tabii...
slm canım şükür iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl annesiii
ewet canım 2. hamileliğim tabi onun bana kattagı çok şey var ama ilk bebegim gibi heyecanla bekliyorum ogünü teyzesi yaa

evet bu gidişimde benimd eşeker testim varmışş inşallah behlülüm güzel poz verir teyzesi doktorumuz ben bu oglanı çok seviyorum çok fotojenik güzel pozlar veriyor yormadan diyor hep inşallah yine verir ama daha 2 haftam varr

avatarımdaki kızım öykü teyzeleri
utanmış yüzünü kapatmış
maşallahh utangaç prensese
]

Son düzenleme:
Herkese cumleten bir merhaba....
Gecmişi okudum cok sukur herkesin keyfi yerinde..Kıyamam Seyduna hasta olmus,Nevra asısını olmus..İnşallah tez zmanada iyi olursunuz güzel anneler...

Tito ve Dapnetugba.....
Kızlar cok sevindimm yaa..Maaşallah kuzucuklarınıza....
Tubişim unnado nun mesajı mail adresime gelir gelmez siteye girdim ama ucuz olanlar hep tukenmiş..Hep böyle oluyo..Bence site calısanları alıyo herseyiBu kadar da olmaz yaniii..

Sac boyama konusunda ben tedirginim..Ama dogumdan sonra hiç vaktimiz olmıcak diye dusunursek böylede doguma gitmek istemiyorum...Gecen hafta kuaförüm tadilatta oldugu için kestiremedim ama inşallah akşamustu gidip kestircemm igrenc oldu saclarım

Monaroza odayı hazırlamıssın resimlerini cekip yuklesene..Merak ettim valla

Gezgin cok sukur kavusmussun ailene..Cok sevindim canımm..Sana da cok iyi gelecek...

Sedasem senin kız pek utangac maasallah..Adı gibi güzel Öykü' cük

Zonox um akşamdan beri ne zaman senin oglanın resmi görsem gözlerim doluyo..
Aaay içimizde bi melek tasıyoruz bizz yaaa

saç boyatma konusunda bende şunu söylemek istiyorum ... doğum yapayım boyatırım diyorsanız .. doğumdan hemen sonra boyatılmıyor.. kırkımız çıkana kadar ;abdest alamadığımız için saç boyatmamızda olmuyor......
...
... doğuma 1-2 hafta kala . tüm saçımı boyatıcam ..artık bebeğe zararı olmaz sanırım .. 40 dk tutmam boyayı dibine boya ile masaj yaptırmadan 15dk da yıkarım ... en azından doğumda , doğum fotoğraflarımda , kamerada , ve gelen giden olacak eve ,mevlüt olacak ...dibi çıkmış şekil almayan saçlarla dolaşmak istemem doğrusu ....
kırmızı kurdele dibi çıkmış saçta çok çirkin duruyor .. denedim geçen

biz kızımla biraz yatacağız ... başıma ağrı girdi .. bilgisayar ekranı da tetikliyor ... o da annesini tekmeliyor , çok dik oturunca bilgisayarın başında ...sıkıştırıyorum galiba bebişi :))))
görüşürüz gene ...

görüşürüz canım size iyi uykular... gülesram hoşgeldin tatlım yine süper enerijksin bugün

canım hoşgeldin

hahahaha kız cok guldum..Denedim diye yazmıssın yaa..Ay bende kendimi bi çirkin hissediyorum ki hiç sorma..Su tembel toto mu bi kaldırsam kuaföre gitsem cok iyi olacak...Ama boya işini doguma yakın yaptırmak en iyisi..Hem kimse de cook kötüdür sakın boyatma demiyo ki..Senin yontemin mantıklı geldi...Maksat su yamalı kafadan kurtulmak
görüşürüz canım size iyi uykular... gülesram hoşgeldin tatlım yine süper enerijksin bugün
ahh canım hosbuldum...Valla iyi uuyuyorum ondan herhal bu enerjim...
Bu arad sana da gecmiş olsun canımm..Gözlerin bayagı sıkıntı yaratmıs sana...
EŞimde var aynı sorun bütün gün pc basında oldugu çin..Damla kullanıyor iyi geliyor..Sende bi danıs doktora istersen
canım hoşgeldin

Hosbulduk sekerim...Senin ninleri actım amann benim oglan pek seviyo...Böyle bale yapar gibi bi saga kayıyo bi sola..Tan sagturk um benimmmm

huhuhuhuuuuuu güzel anneler hepiniz bol bol ıspanak yiyin özellekile hareketleri bol bol hissetmek isteyen anneler bugün ıspanak yiyim bebeğim vitamin alsın dedim dozu fazla kaçtı sanırım bizim kız temel reis oldu içerde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…