ben de öyle olcammmmmmmmmm
şimdiden kıyamıyorum oğluşuma.
gelinim yandı ehehehe
huhuhuhuuuuuu güzel anneler hepiniz bol bol ıspanak yiyin özellekile hareketleri bol bol hissetmek isteyen anneler bugün ıspanak yiyim bebeğim vitamin alsın dedim dozu fazla kaçtı sanırım bizim kız temel reis oldu içerde
Hehee ben dun yaptım...Nedense cok seviyorum ıspanagı..
Oglumda akşam cok hareketliydi maasallah...
O da seviyo sanırım ıspanagı
sağol canım evet en kısa sürede dr a gidip damla kullanmam gerekiyor sanırım maşallah yiğit efe ye dans da edermiş ..esracım sen ayrıntılıya ne zaman gireceksinhahahaha kız cok guldum..Denedim diye yazmıssın yaa..Ay bende kendimi bi çirkin hissediyorum ki hiç sorma..Su tembel toto mu bi kaldırsam kuaföre gitsem cok iyi olacak...Ama boya işini doguma yakın yaptırmak en iyisi..Hem kimse de cook kötüdür sakın boyatma demiyo ki..Senin yontemin mantıklı geldi...Maksat su yamalı kafadan kurtulmak
ahh canım hosbuldum...Valla iyi uuyuyorum ondan herhal bu enerjim...
Bu arad sana da gecmiş olsun canımm..Gözlerin bayagı sıkıntı yaratmıs sana...
EŞimde var aynı sorun bütün gün pc basında oldugu çin..Damla kullanıyor iyi geliyor..Sende bi danıs doktora istersen
Hosbulduk sekerim...Senin ninleri actım amann benim oglan pek seviyo...Böyle bale yapar gibi bi saga kayıyo bi sola..Tan sagturk um benimmmm
Buralardaydım sekerim..bende çok severim canımmm ozaman seninki tam temel reis olmuşturr bu arada hoş geldin merakettim bugün seni, gözükmedin bu arada bende doğuma yakın boyatağım saçlarımı şöle eskisi gibi sarışın olmak istiyorummm
sağol canımmBuralardaydım sekerim..
Bende seni cok sık göremedim bu hafta. Geceleri cok rahat uyyamıyorum sabaha karsı dalınca da cok gec kalkıyorum...Bak bu saat oldu elimi bi işe sürmedim daha..Kalkıp sacımı kestireyim diyorum..Akşama cıkalım kocişle dısarı..Bi hava alayım sıkıldım evde olmaktan..Ama bi tembellik var ki hiç sorma....
Valla canımm sana sarısın olmak cok yakısıyo kesinlikle öneririm..
bende çok severim bugün baklagillerden yapıcam
yarında ısspanak alayım bari...
sağol canım evet en kısa sürede dr a gidip damla kullanmam gerekiyor sanırım maşallah yiğit efe ye dans da edermiş ..esracım sen ayrıntılıya ne zaman gireceksin
canım benim bu ikinci bebiş olduğu için odası hazır zaten.ilk oğlumda mobilya beşik almıştım genç odası olabilenden.şimdi onu tekrar beşik haline getirdik.uyku setim de hazır, sarı renkli.benim bu da oğlan olunca ekstra bişey almama hiç gerek yok .ancak hevesimden bi hastane çıkışı,bir de alt açma takımı alırım herhalde.canım bebek odasımı aldın?ben halaaa netleştiremedim nası bişi yapsam
bizim için de büyük gün cumt detaylıya giricem ay ne güzel cumt paşalarımızı görücez inşallah güzel pozlar veririler canım ben resim koymayı bilmiyorum bilsem çınarın cicilerini atıcam da ben daha yeni yeni bilgisayar kullanmayı öğrendim her işimi eşime yaptırdığım için çalışırken pek öğrenmek işime gelmiyordu ondan biraz teknoloji özürlüyümCanımm bu ctesi randevum var rutin dr randevusu..Gidince soracam doktora..
Bana hiç bahsetmedi daha..Belki de zamanın gelmesini bekliyordu...
O yuzden hiç bilmiyorum bende..Bir de bu ctesi kan ve idrar testi yapılacak...
Ayy cok heyecanlıyım...ctesi gelse bir an öncee
bizim için de büyük gün cumt detaylıya giricem ay ne güzel cumt paşalarımızı görücez inşallah güzel pozlar veririler canım ben resim koymayı bilmiyorum bilsem çınarın cicilerini atıcam da ben daha yeni yeni bilgisayar kullanmayı öğrendim her işimi eşime yaptırdığım için çalışırken pek öğrenmek işime gelmiyordu ondan biraz teknoloji özürlüyüm
Canımm bu ctesi randevum var rutin dr randevusu..Gidince soracam doktora..
Bana hiç bahsetmedi daha..Belki de zamanın gelmesini bekliyordu...
O yuzden hiç bilmiyorum bende..Bir de bu ctesi kan ve idrar testi yapılacak...
Ayy cok heyecanlıyım...ctesi gelse bir an öncee
evet daha doğmadan bir sürü arkadaşı oldu oğluşumun en büyük isteğim bebeklerimizle bir gün bir yerde buluşmamaız ay ne kadar güzel olur değilmi biraz ütopik bir düşünce ama düşünmesi bile çok hoşuma gidiyoroyyy oğullarız adaşmı olucakkkk:
isimleriyle yaşasınlar inşallah isimleri gibi uzun sağlıklı güsel ömürleri olur. kocişin yeri şimdiden sallantıyamı girdi ne
canım avatarımdaydı kaldırdım. minik püsküllümü koydum yine. çok seviyorum ben bu kırmızı püsküllü avatarımızonox öldüm meraktan yahu :)) kaçıncı sayfada bebeğinin resmi. çok aradım bulamadı
ehehehe. elime düşmesin kızınnnnnnnnnnaaaaaaaaaaa ya olurda benim kızım senin oğlunla evlenirse dünya küçük valla
yirim onu bennnnnnnnHehee ben dun yaptım...Nedense cok seviyorum ıspanagı..
Oglumda akşam cok hareketliydi maasallah...
O da seviyo sanırım ıspanagı
ay bana bakarmısın sen adaş yazmışsın ben arkadaş okuyorum gözler iyice gitti benim canım çınar ismi benimde zmanla daha çok hoşuma gitmeye başladı çınar;güç alınan kimse uzun ömürlü kök salan anlamlarına geliyo inşallah isimlerinin anlamlarını taşıroğullarımız ben diyorum ki ona kökleri içim de büyüyen bir ÇINAR...oyyy oğullarız adaşmı olucakkkk:
isimleriyle yaşasınlar inşallah isimleri gibi uzun sağlıklı güsel ömürleri olur. kocişin yeri şimdiden sallantıyamı girdi ne
bizim için de büyük gün cumt detaylıya giricem ay ne güzel cumt paşalarımızı görücez inşallah güzel pozlar veririler canım ben resim koymayı bilmiyorum bilsem çınarın cicilerini atıcam da ben daha yeni yeni bilgisayar kullanmayı öğrendim her işimi eşime yaptırdığım için çalışırken pek öğrenmek işime gelmiyordu ondan biraz teknoloji özürlüyüm
esraaaaa ben dee cumartesii görcemm oğlumuuu.... niye yine kan idrar alıyolarr yaaa kuzummm şeker var diye biliyorum sadece bu ay...
ay bana bakarmısın sen adaş yazmışsın ben arkadaş okuyorum gözler iyice gitti benim canım çınar ismi benimde zmanla daha çok hoşuma gitmeye başladı çınar;güç alınan kimse uzun ömürlü kök salan anlamlarına geliyo inşallah isimlerinin anlamlarını taşıroğullarımız ben diyorum ki ona kökleri içim de büyüyen bir ÇINAR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?