2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hehee ben dun yaptım...Nedense cok seviyorum ıspanagı..
Oglumda akşam cok hareketliydi maasallah...
O da seviyo sanırım ıspanagı

bende çok severim canımmm ozaman seninki tam temel reis olmuşturr bu arada hoş geldin merakettim bugün seni, gözükmedin bu arada bende doğuma yakın boyatağım saçlarımı şöle eskisi gibi sarışın olmak istiyorummm

sağol canım evet en kısa sürede dr a gidip damla kullanmam gerekiyor sanırım maşallah yiğit efe ye dans da edermiş ..esracım sen ayrıntılıya ne zaman gireceksin

Buralardaydım sekerim..
Bende seni cok sık göremedim bu hafta. Geceleri cok rahat uyyamıyorum sabaha karsı dalınca da cok gec kalkıyorum...Bak bu saat oldu elimi bi işe sürmedim daha..Kalkıp sacımı kestireyim diyorum..Akşama cıkalım kocişle dısarı..Bi hava alayım sıkıldım evde olmaktan..Ama bi tembellik var ki hiç sorma....
Valla canımm sana sarısın olmak cok yakısıyo kesinlikle öneririm..

sağol canımmya valla bendede bi tembellik var elimi kaldırmak istemiyorum bazen bu hafta pek evde değildim ya annemdeydim yada eşimle dışarı çıktık bu hafta dışarı doydum desemde bunu eşime sölemiyorum çünküüüüheran fikrim değişebilir
bende çok severim bugün baklagillerden yapıcam
yarında ısspanak alayım bari...

al all seninkide temel reis olsun valla

sağol canım evet en kısa sürede dr a gidip damla kullanmam gerekiyor sanırım maşallah yiğit efe ye dans da edermiş ..esracım sen ayrıntılıya ne zaman gireceksin

Canımm bu ctesi randevum var rutin dr randevusu..Gidince soracam doktora..
Bana hiç bahsetmedi daha..Belki de zamanın gelmesini bekliyordu...
O yuzden hiç bilmiyorum bende..Bir de bu ctesi kan ve idrar testi yapılacak...
Ayy cok heyecanlıyım...ctesi gelse bir an öncee

canım bebek odasımı aldın?ben halaaa netleştiremedim nası bişi yapsam
canım benim bu ikinci bebiş olduğu için odası hazır zaten.ilk oğlumda mobilya beşik almıştım genç odası olabilenden.şimdi onu tekrar beşik haline getirdik.uyku setim de hazır, sarı renkli.benim bu da oğlan olunca ekstra bişey almama hiç gerek yok .ancak hevesimden bi hastane çıkışı,bir de alt açma takımı alırım herhalde.

GÜLESRAM odayı tam hazırlamadım sadece beşiği hazırladık eksikler tamamlanınca resmini çekerim canım.

bizim için de büyük gün cumt detaylıya giricem ay ne güzel cumt paşalarımızı görücez inşallah güzel pozlar veririler canım ben resim koymayı bilmiyorum bilsem çınarın cicilerini atıcam da ben daha yeni yeni bilgisayar kullanmayı öğrendim her işimi eşime yaptırdığım için çalışırken pek öğrenmek işime gelmiyordu ondan biraz teknoloji özürlüyüm

Son düzenleme:

oyyy oğullarız adaşmı olucakkkk:
isimleriyle yaşasınlar inşallah isimleri gibi uzun sağlıklı güsel ömürleri olur. kocişin yeri şimdiden sallantıyamı girdi ne

esraaaaa ben dee cumartesii görcemm oğlumuuu.... niye yine kan idrar alıyolarr yaaa kuzummm şeker var diye biliyorum sadece bu ay...

isimleriyle yaşasınlar inşallah isimleri gibi uzun sağlıklı güsel ömürleri olur. kocişin yeri şimdiden sallantıyamı girdi ne
evet daha doğmadan bir sürü arkadaşı oldu oğluşumun en büyük isteğim bebeklerimizle bir gün bir yerde buluşmamaız ay ne kadar güzel olur değilmi biraz ütopik bir düşünce ama düşünmesi bile çok hoşuma gidiyor

zonox öldüm meraktan yahu :)) kaçıncı sayfada bebeğinin resmi. çok aradım bulamadı
canım avatarımdaydı kaldırdım. minik püsküllümü koydum yine. çok seviyorum ben bu kırmızı püsküllü avatarımı
aaaaaaaaaaa ya olurda benim kızım senin oğlunla evlenirse dünya küçük valla
ehehehe. elime düşmesin kızınnnnnnnnnn valla oğlum pek bir kıymetli, eğer 2. bebeğim kız olmazsa 2 oğlum olursa hiç anlamam kız analarının halinden. ay bi tuhaf oldum ben yahu. gelinim ben de ama yine de kaynanalık yaparım diyorum yok canım kaynanalık yapmam, rahatlıkla kızını verebilirsin bize eueheuhe
yirim onu bennnnnnnn
ay adam oldularda yemekte seçiyorlar sıpalarrrr

ay bana bakarmısın sen adaş yazmışsın ben arkadaş okuyorum gözler iyice gitti benim canım çınar ismi benimde zmanla daha çok hoşuma gitmeye başladı çınar;güç alınan kimse uzun ömürlü kök salan anlamlarına geliyo inşallah isimlerinin anlamlarını taşıroğullarımız ben diyorum ki ona kökleri içim de büyüyen bir ÇINAR...

kızlar;
hala bebek arabası konusundayım..malesef aklıma yatanı bulamadım daha. yani aklıma yatan oluyorda onlarda pahalı..arabamız olduğu için mecbur oto koltuğuda alıncak. ikisini ayrı ayrı almak mantıklı gelmiyo.öle olunca çok daha pahalıya gelio..ikili sistemler de sanki biraz hantal gibi.ee pusetlerede her nekadar doğumdan itibaren kullanılır densede ortopedik değil deniliyo..vallahi beynim sulandı bence bebek konusunda en zorlayıcı konulardan biri bebek arabası yada ben her zamanki gibi çok ayrıntıya girdim..

ehehehe. elime düşmesin kızınnnnnnnnnn valla oğlum pek bir kıymetli, eğer 2. bebeğim kız olmazsa 2 oğlum olursa hiç anlamam kız analarının halinden. ay bi tuhaf oldum ben yahu. gelinim ben de ama yine de kaynanalık yaparım diyorum yok canım kaynanalık yapmam, rahatlıkla kızını verebilirsin bize eueheuhe

ya düşünün daha doğmadan bu kadar kıymetliler bi doğduklarında nasıl kıymetli olacaklar acaa üşünmek bile istemiyorum ayyyy bak heycanlandım şimdi ben kızımı veremem kiii evlenmesin o turşusunu kurucam onun

Canım bende bilmiyodum burada resim nasıl yuklenir ama ögrendik birbirimizden...
Bi ara ben sana anlatayım yaparsın hiç korkma...Teknoloji bizden korksun ayoll....
esraaaaa ben dee cumartesii görcemm oğlumuuu.... niye yine kan idrar alıyolarr yaaa kuzummm şeker var diye biliyorum sadece bu ay...

ÖZlemcimm bana ilk hamile kaldıgım zaman kan testi yapıldı o kadar..
Doktorum degerlerimi yeniden görmek istiyormus..Malum ben kilo almayan biri oldugum için..hersey yolunda mı ögrenmek istiyor..
İdrar yollarımda enfeksiyon vardı..2 kez tahlil bir kere de idrar kulturu verdim..Cok sukur ilaç bol su derken iyileştim ama ona da bakalım dedi..Cunku hamilelikte cogu zaman sinsice enfeksiyon olabilyormus hiç belirti vermeden...Yaa ben kansız degilim ama doktorum bana kan ilacı verecek..Midem düzelsin diye bekliyo..Malum 3 ay sureklı kustugum için..ayy inşallah o hapı içince kabusum geri gelmez cok korkuyorum ben yaaa:18:
Bu arad ctesi paşaların gunu olacak kızz...Aral da gidiyor doktora

Zonoooxxx ayy dua ediyorum nolur iştahı babasına benzesin diye..
Bizim bey tam bir otcul..Hiç yemek ayırmaz..Bende bir o kadar kılım yaaa...
ayy sevsin benim kusum ıspanagı..Hem saglıklı hem de lezzetli

gerçekten çok anlamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…