kızlar;
hala bebek arabası konusundayım..malesef aklıma yatanı bulamadım daha. yani aklıma yatan oluyorda onlarda pahalı..arabamız olduğu için mecbur oto koltuğuda alıncak. ikisini ayrı ayrı almak mantıklı gelmiyo.öle olunca çok daha pahalıya gelio..ikili sistemler de sanki biraz hantal gibi.ee pusetlerede her nekadar doğumdan itibaren kullanılır densede ortopedik değil deniliyo..vallahi beynim sulandıbence bebek konusunda en zorlayıcı konulardan biri bebek arabası yada ben her zamanki gibi çok ayrıntıya girdim..
İyi haber kötü haber birbirine karıştı ama moralim çok bozuk
AS sonucum iyi çıktı ama bugun öğlen çamaşırımda kahverengi lekelenmelerim vardı. dispansere koştum. doktor kanaman yok yalnız enfeksiyon var dedi antibiyotik ve vajinal krem verdi. napıcam o kremle bilmiyorum gebeliğe zarar vermeden kullan dedi.
Bide akıntı meselesinden bahsettim. onu özel ölçmek lazım dedi. sanırım bana hastane yolları yine gözükecek of of
AS sonucum iyi çıktı ama bugun öğlen çamaşırımda kahverengi lekelenmelerim vardı. dispansere koştum. doktor kanaman yok yalnız enfeksiyon var dedi antibiyotik ve vajinal krem verdi. napıcam o kremle bilmiyorum gebeliğe zarar vermeden kullan dedi.
Bide akıntı meselesinden bahsettim. onu özel ölçmek lazım dedi. sanırım bana hastane yolları yine gözükecek of of
canım dispanserle olacak iş değil. sen ankaradaydın değilmi? nereye gidiyorsun doktora?
Doktorda öyle dedi. burda olacak bi iş değil dedi. o suyun akıp akmadıgını ölçmek için detaylı hastanede bakılması gerek dedi. Akıntı enfeksiyondanda olabilir dedi.normal cocugun amniyos sıvısıda olabilir dedi. Gataya gidiyorum.napsam bilmem haplarını kullanıp sonramı gitsem şaşırdım kaldım ya
Canım bende bilmiyodum burada resim nasıl yuklenir ama ögrendik birbirimizden...
Bi ara ben sana anlatayım yaparsın hiç korkma...Teknoloji bizden korksun ayoll....
ÖZlemcimm bana ilk hamile kaldıgım zaman kan testi yapıldı o kadar..
Doktorum degerlerimi yeniden görmek istiyormus..Malum ben kilo almayan biri oldugum için..hersey yolunda mı ögrenmek istiyor..
İdrar yollarımda enfeksiyon vardı..2 kez tahlil bir kere de idrar kulturu verdim..Cok sukur ilaç bol su derken iyileştim ama ona da bakalım dedi..Cunku hamilelikte cogu zaman sinsice enfeksiyon olabilyormus hiç belirti vermeden...Yaa ben kansız degilim ama doktorum bana kan ilacı verecek..Midem düzelsin diye bekliyo..Malum 3 ay sureklı kustugum için..ayy inşallah o hapı içince kabusum geri gelmez cok korkuyorum ben yaaa:18:
Bu arad ctesi paşaların gunu olacak kızz...Aral da gidiyor doktora
Zonoooxxx ayy dua ediyorum nolur iştahı babasına benzesin diye..
Bizim bey tam bir otcul..Hiç yemek ayırmaz..Bende bir o kadar kılım yaaa...
ayy sevsin benim kusum ıspanagı..Hem saglıklı hem de lezzetli
anladımm canımmmm inşallahhh iyi çıkar sonuçlarınnnn cumartesi benim doğum günümmmm sanırımmm en heyecanlı geçirdiğim doğum günüm olcakkk oğlummmlaaa görüşcezzz bu aradaaa bizimm adımızı hiç sormuyorsunuzz yaaa galiba MELİH olcak adımızzz
ehehehe. elime düşmesin kızınnnnnnnnnnvalla oğlum pek bir kıymetli, eğer 2. bebeğim kız olmazsa 2 oğlum olursa hiç anlamam kız analarının halinden. ay bi tuhaf oldum ben yahu. gelinim ben de ama yine de kaynanalık yaparım diyorum yok canım kaynanalık yapmam, rahatlıkla kızını verebilirsin bize eueheuhe
ya düşünün daha doğmadan bu kadar kıymetliler bi doğduklarında nasıl kıymetli olacaklar acaa üşünmek bile istemiyorum ayyyy bak heycanlandım şimdi ben kızımı veremem kiii evlenmesin o turşusunu kurucam onun
bence pahalı. ben sadece 2sene kullanacaığı birşeye bu kadar para verilmesine üzülüyorum. ama tabi çok beğendiysen al derim sonuçta o da bir zevk
tatlım, ben tam bir otçulumCanım bende bilmiyodum burada resim nasıl yuklenir ama ögrendik birbirimizden...
Bi ara ben sana anlatayım yaparsın hiç korkma...Teknoloji bizden korksun ayoll....
ÖZlemcimm bana ilk hamile kaldıgım zaman kan testi yapıldı o kadar..
Doktorum degerlerimi yeniden görmek istiyormus..Malum ben kilo almayan biri oldugum için..hersey yolunda mı ögrenmek istiyor..
İdrar yollarımda enfeksiyon vardı..2 kez tahlil bir kere de idrar kulturu verdim..Cok sukur ilaç bol su derken iyileştim ama ona da bakalım dedi..Cunku hamilelikte cogu zaman sinsice enfeksiyon olabilyormus hiç belirti vermeden...Yaa ben kansız degilim ama doktorum bana kan ilacı verecek..Midem düzelsin diye bekliyo..Malum 3 ay sureklı kustugum için..ayy inşallah o hapı içince kabusum geri gelmez cok korkuyorum ben yaaa:18:
Bu arad ctesi paşaların gunu olacak kızz...Aral da gidiyor doktora
Zonoooxxx ayy dua ediyorum nolur iştahı babasına benzesin diye..
Bizim bey tam bir otcul..Hiç yemek ayırmaz..Bende bir o kadar kılım yaaa...
ayy sevsin benim kusum ıspanagı..Hem saglıklı hem de lezzetli
daphne, antibiotik kullanmaktan korkma lütfen. enfeksiyonla dolaşmaktan iyidir. büyük geçmiş olsun. günde en az 8 bardak su içmeyi unutmaİyi haber kötü haber birbirine karıştı ama moralim çok bozuk
Doktorda öyle dedi. burda olacak bi iş değil dedi. o suyun akıp akmadıgını ölçmek için detaylı hastanede bakılması gerek dedi. Akıntı enfeksiyondanda olabilir dedi.normal cocugun amniyos sıvısıda olabilir dedi. Gataya gidiyorum.napsam bilmem haplarını kullanıp sonramı gitsem şaşırdım kaldım ya
aman amann adıyla yaşasın inşallahh
tabi biz unutuyoruz kız bebeklerin kendileri, oğlan bebeklerinse anaları nazlı oluyor
selam kızlarrrrrr...
benım mıdemden resmen ates cıkıyo oyle kotu kaynıyo sızınde oluyor mu? bır haftadır berbatım....
hosbuldum canım....gavıscon dıye bı surup deyıl mı banada verdıler ama mıdemı o daha kotu yapıyo....selam özlemcim.hoşgeldin.
ara ara yokluyo benide yanmalar. iğrenç bi şurubum var onu içince geçio..
hiççç sormaaaa bir naz bir nazz bendeee heralde oğlumm annesi kadar yapamazz
gata gayet iyi bi hastane. ordaki doktorlara göstermeden bişey kullanma derim. ama randevü almak için çok beklememen de gerek. alabildiğin en yakın zamana randevunu alıp gataya yada başka uzman bi doktora gitmen lazım. ayrıca gülesramın da dediği gibi ne demek gebeliğe zarar vermeden??fitilmi verdi kremmi?kremse zaten ne kadar içeri sürülebilirki?fitilinde gebeliğe zarar vermeyeninden vermiş olması lazım dispanserdeki doktor cozutmuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?