2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İyi haber kötü haber birbirine karıştı ama moralim çok bozuk

AS sonucum iyi çıktı ama bugun öğlen çamaşırımda kahverengi lekelenmelerim vardı. dispansere koştum. doktor kanaman yok yalnız enfeksiyon var dedi antibiyotik ve vajinal krem verdi. napıcam o kremle bilmiyorum gebeliğe zarar vermeden kullan dedi.

Bide akıntı meselesinden bahsettim. onu özel ölçmek lazım dedi. sanırım bana hastane yolları yine gözükecek of of

CAnım böyle oto koltugu ile birlikte satılan sanırım onlara travellin set deniyor bende onları cok sevdim ama cook pahalı..550 TL den baslıyo 900 TL ye bile var...Acıkcası cok ta ucuzuna kacmadan uygun fiyatta bişeyler almak bizim amacımız..Cunku 2 yasından sonra oturan cocugu görmedim ben arabasında..Bir de bebek arabası alırken mutlaka arabanızın bagajını göz önünde bulundurun..Hem sıgabilecek büyüklükte olmalı hemde diger esyalara yer kalabilmeli diil mi ama..
İnşallah bulabilirsin tatlım yaa

canım dispanserle olacak iş değil. sen ankaradaydın değilmi? nereye gidiyorsun doktora?

Öncelikle sakin ol sakın panikleme...
Sürekli bi doktorun varsa o ilacları kullanmadan önce mutlaka bi git o da görsün seni..Muayene etsin ne bileyim test falan yapsın...Bir de gebelige zarar vermeden kullan ne demek ben onu anlamadım:26:
Hem test yapmadan nasıl anladı ki onun enfeksiyon olabilecegini...Tüm soruların aklından silinmesi için bence bir an önce doktoruna git canım..allah yardımcın olsun..Düzeleceksin sakın endiselenme

hem geçmiş olsun hem gözün aydın canım ama bence hemen kendi doktornla görüşmelisin yanlış bişey yapmamk açısından

canım dispanserle olacak iş değil. sen ankaradaydın değilmi? nereye gidiyorsun doktora?

Doktorda öyle dedi. burda olacak bi iş değil dedi. o suyun akıp akmadıgını ölçmek için detaylı hastanede bakılması gerek dedi. Akıntı enfeksiyondanda olabilir dedi.normal cocugun amniyos sıvısıda olabilir dedi. Gataya gidiyorum.napsam bilmem haplarını kullanıp sonramı gitsem şaşırdım kaldım ya

gata gayet iyi bi hastane. ordaki doktorlara göstermeden bişey kullanma derim. ama randevü almak için çok beklememen de gerek. alabildiğin en yakın zamana randevunu alıp gataya yada başka uzman bi doktora gitmen lazım. ayrıca gülesramın da dediği gibi ne demek gebeliğe zarar vermeden??fitilmi verdi kremmi?kremse zaten ne kadar içeri sürülebilirki?fitilinde gebeliğe zarar vermeyeninden vermiş olması lazım dispanserdeki doktor cozutmuş bence

anladımm canımmmm inşallahhh iyi çıkar sonuçlarınnnn cumartesi benim doğum günümmmm sanırımmm en heyecanlı geçirdiğim doğum günüm olcakkk oğlummmlaaa görüşcezzz bu aradaaa bizimm adımızı hiç sormuyorsunuzz yaaa galiba MELİH olcak adımızzz

canım öncelikle gözünaydın as temiz çıkmış enfeksiyondan korkma geçmiş olsun ilaçla geçer bende de kaşıntı vardı krem kullandım sonra akıntı için fitil verdi dr um 3 gün kullandım şimdilik bir sorun yo dr nu arayıp sormadan kullanma o ilaçları

Son düzenleme:

aman amann adıyla yaşasın inşallahh
tabi biz unutuyoruz kız bebeklerin kendileri, oğlan bebeklerinse anaları nazlı oluyor

selam kızlarrrrrr...
benım mıdemden resmen ates cıkıyo oyle kotu kaynıyo sızınde oluyor mu? bır haftadır berbatım....

kzıın büyüsün evlencek yaşa gelsin bak o zaman nasıl evlensinde torun sahibi olalım dersin aynısı benim içinde geçerliiii
bence pahalı. ben sadece 2sene kullanacaığı birşeye bu kadar para verilmesine üzülüyorum. ama tabi çok beğendiysen al derim sonuçta o da bir zevk

alırken çift yönlü olmasına
tekerlerinin küçük olmasına ve 365 derece dönmesine
arabanın çok ağır ve hantal olmamasına

dikkat edin kızlarr
tatlım, ben tam bir otçulum eşimde karbonhidrat canavarı. inşallah oğlum bana çeker
bu arada 1 saattir yemeğim pişmedi ne kadar kartmış sebzem ya
daphne, antibiotik kullanmaktan korkma lütfen. enfeksiyonla dolaşmaktan iyidir. büyük geçmiş olsun. günde en az 8 bardak su içmeyi unutma

Son düzenleme:

canım dispansere gitmişsin pek güvenme o dra derim ben hemen dr la iletişime geç en güzeli budur

Son düzenleme:

Vajinal krem verdi. bi aparat varmış kremi ona yerleştirip sonradan vajinaya sokucakmışım. Kendi doktoruna görünmeden bunu kullanma dedi de antibiyotiği iç dedi. zaten bende idrarda yanma bir aydır var gittim idar kültürü oldum birşey cıkmadı. benim salaklığım. bu şikayetler için doktora görünmedim. neyse en iyis ben kendi doktoruma danışıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…