Kızlar bende bugün çok yoruldum temizlik yaptım yaparken sular gitti sbir gitti bir geldi 2 gibi başladım akşama kadar ancak yapabildim suların yüzünden sonra yemek yaptım kabus gibiydi çok yoruldum
Canım haftalık normal temizlik yaptım süpürdüm sildim toz aldın banyoları yıkadım o kadar ama zaten uzun sürüyor bide sular kesilince daha bi zor oldu yarın misafir gelcekte ondan yaptım yoksa yapmazdımkendini fazla yormasaydın ilk 3 ay bizim için önemli neler yaptın ki günlük temizlik mi cam kapı mı?
ben gene sızma modundayım..bir bakayım sizlere dedim..gündüz de işler cok yogun giremiyorum.
epey de kaynatmışsınız..
yokcanım kemal hükmen die bi dr ama çok moralimi bozdu bakalım tekrar yazdım yarın ne gerzeklik yapcak gerçekten gebemisini ne demek yaa ya beta hcg yazdım ona göre degilmi oluyom acaba ki onu anlamadım delikafadulden
Başka siteden o zaman boşver canım o kesin doğru okumamıştır
Sağol canım evet temizlikle cebelleştim aslında evet misafirlere yaptırmak lazımtülin kiz gündüz bakindim sana yoktun demek temizlik yaptin kolay gelsin yarinda misafirin varmis fazla yorma kendini yemekleri misafirlere yaptir :)))))
galiba canım off şu 10 gün geçse biran önce keseyi görsem bebegi görsem tedirginligim azalcak yaa nasıl dayancam bilmiyom ayy kendime öyle kızıyomki tülincim çok evhamlı oldum ben yaaalsanaalsanasmile
galiba canım off şu 10 gün geçse biran önce keseyi görsem bebegi görsem tedirginligim azalcak yaa nasıl dayancam bilmiyom ayy kendime öyle kızıyomki tülincim çok evhamlı oldum ben yaaalsanaalsanasmile
gül bu hafta doktora gitsen vaginal usgden baksa keseyi görebilir bence
Kızlar benim uykum geldi ben kaçıyorum size tatlı rüyalar bebişlerinize iyi bakın byeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bu ara nete çok giremiyorumm nekadar ççoooookkk yazmışsınız yarım saatten fazla okudum ve yoruldumm güzel haber alan arkadaşları tebrik ediyoruumm yeni gelenler hoşgelmişşlerr..Buarada cinsiyet kaç haftada öğreniliyoduu ben 1 ay sonra gitcem inş. gösterir :)) bazı doktorlarda hemen söylemiyomuşşş ama çookk merak ediyorumm...
Hepinize ii gecelerrrr anne adaylarıı :))
12 haftadan sonra ögreniliyormus ama 8 haftada ögrenende varmis ilk defa duydum 8 haftalikken ögreneni bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?