2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızım olacak inş.canım :) biz salı akşamı gittik doktorumuza detaylı önümüzdeki hafta yapalım dedi.kiloyu bende takmıyorum bana ve tüm bebek bekleyen arkadaşlarıma yakıştığınıda düşünüyorum yıllardır hep kilo alırken yüzümde kilo alsın isterdim olmazdı ama 1 haftadır yanaklarımda toplandı herkez çok yakıştı diyor:) balık hapını ihmal etmezsen ii olur sen yaptırdınmı detaylını

canlarım selammmmm

eskilere pek bakamadım kusuruma bakmayın lütfen.

herkes iyidir inşallah.
kızlar "Mayıs bebekleri cicileri" bölümüne Arda'mın cicilerini ekledim bakabilirsiniz.

bu arada mesajıma ALINTI yapmayın zaten fotoğraflar çok büyük iyice safa kendinden geçiyor

kızlar bir önerim var.[/COLOR] Mayıs bebekleri gelişim tablosu yapalım mı ne dersiniz? boyu kilosu cinsiyeti tahmini doğum haftası vs.. böylelikle doğuma giden arkadaşlarımızı hem takip ederiz hem de bebeklerimizi tanırız )kendi adımızada takip olur.

Birde biliyorsunuz ki bu forumda yemek konuşamıyoruz (canı çeken arkadaşlarımız olabilir diye)

mayıs anneleri bebişleri için nasıl besleniyor diye bi topik açalım yediklerimizi yazalımm (isteyen girsin istemeyen takip etmesin) Böylelikle bebişlere kilo aldıran tüyoları edinebiliriz NE DERSİNİZ???

Son düzenleme:
Merhaba güzel anneler
Zhr84 cok sevindim iyi olmana..Maaşallah sana ve bebegine...
Ece1982 canımm cok gecmiş olsun...Eger sorun yok diyen kendi doktorunsa bence ona guven..Cunku bende aynı enfeksiyondan gecirdim..En son lökosit 18-20 cıkmıstı ona ragmen bol su içerek iyileşebilirsin dedi valla dedigi gibide oldu cok sukur..
Aral canım illa İstanbul a gelceksen, Eminönü ve Mahmutpaşa Sirkeci bak o taraflara...
Büyük alısveriş merkezleri Ankara da da var İstanbul a gelip onlara baksan nolcak...
Hem büyük magazalar indirim yapsa bile pek inmiş olmuyo malesef fiyatlar...

Bu arada dun akşam mothercare e gittim göyaa indirim var hiç bişey almadan cıktık...
Dun akşam Rapunzeln e dedim gitmem bi daha....Cok canım sıkılınca oradan gectik LCW ye..Oglusuma bir hırka ve pantalon aldım...Ama ordada gıcık oldum...Kız bebek ve cocuklar için koca yer ayırmıslar oglanlar için minicik...Kızlar için rengarenk ayakkabılar var oglanlar için bi tek 10 yasındaki cocuklara olabilcek ayakkabılarBelki bu magaza kısırdı bilemicem ama gittigim yerde İst.daki viaport gibi kocaman bi alısveriş merkezi..Neyse..Gezerim ben gene bulurum oglusuma ciciler...Bir iki tanede ince swett aldım mı oglusuma gelecek kıs kıyafetleride hazır

İşte aldıgım cicilerr.. (6 - 9 Aylık)
Hırka : 13 TL
Pantalon : 12 TL

Eki Görüntüle 123420

muhahahaaa
aynen öyle tuhaflar
en fazla kızanda doğumu çok yaklaşmış olandı
heryeri eli ayağı şişmişti ordan tahmin ettim

Hoşgeldin canım bende oraya uğramayı istiyorum ama bakalım nasip 1 güne artık ne kadar sığdırırsak bu alışveriş işini

Zonoooxxx hosgeldin canımmmm

Önerilerin cok guzel..Ben en cok kilo topigine bakıyorum ama guncellenmiyor maalesef..
Gerci ohcanımadeysin acıklamıstı neden guncelleyemedigini...En azından bakardık ordan durumumuz nasıl diyee...

Yemek konusuna gelince canı ceken bir insan olmadıgım için olabilir bence...
Ama bebekler için nasıl besleniyorsunuz bölümünü okursam eminim canım sıkılacak..Bende hala iştah sıfır..Zar zor yemek yiyorum..Daha hamile kaldıgım kiloya bile gelemedim5 ayda 3 kiloo verdim ve sadece 1 kilo geri alabilmişim..Bakalım ctesi doktor bebegin kilosu için ne dicekk:26:

Bunlarıda yazıp hemen gidiyorum cci topigine cook merak ediyorum cunku

hoşgeldin esracım evet büyük mağazalarda indirimli fiyatlarda cep yakıyor gerçekten lcw de ben de sinir olmuştum kız ürünleri ve erkek ürünleri arasındaki adilsizliğie olsun canım bizde güzel ciciler bulucaz oğullarımıza yiğit efenin pantalonu hırkası çok güzelmiş güle güle güzel günlerde giysin inşallah

SAoalsın Teyzesi....İnşallah sende Cınar' a guzel ciciler bulursun...

aral hoşbulduk cnm, eh artık sığdığı kadar.

gülesram sende hoşgeldin tatlım. evet lcw kaç tane alışveriş merkezini gezdiysem hep kız bebeklere çalışmışlar. ama fiyat olarak çok uygun ve güzel şeyler var. aldıkların da çok güzel cnm, bebişine güle güle giydirmeyi nasip etsin Allahım

kuşummm hoşgeldin. kilomu takip ediyorum ama listeden takip tabi daha güzel oluyor.
yemek içinde diğer arkadaşlarımızın yediklerini gördükçe feyz alırız diye düşünüyorum.

yemek topiği için öyle ballandıra ballandıra bir anlatım şekli değilde yeme tüyolarını veririz. mesela günlük şu kadar ceviz yiyorum, sütü ... ile karıştırıp içiyorum gibi.

senin LCW cicilerin çok hoşuma gitti. ben de ardam için gidim bari. bu arada sen giyeceği zaman hangi yaşta olacağını hesaplayıp alıyorsun değil mi canım?

Son düzenleme:

Saol canım benimm..Cok tesekkur ederiz...Bende ucuza aldım bunları...Kenarda bulunsun dedim...
ayy kız anaları baksınlar valla LCW ye..Cok güzel ciciler var kızlar için

Canım kıslık bişeyler alırken ozaman kac aylık olacak ona bakıyorum..Malum benim oglan Mayıs sonu gelecek inşallah..Seneye bu zamanlar aldıgım pantalonlar rahat olur ona..Daha da büyügünü alamam cuval gibi olur...O yuzden hep ucuz bulmaya calısıyorum...Ama eger bi tosuncuk dogurursam naparım bilmiyorum
gülesram çok güzel bebeğinin cicileri ...güzel günlerde kullansın

Saol canımmm...İnşallah hepimizin melekleri saglık mutluluk içinde giyer cicilerini...

harika olur canım :)

Merhaba arkadaslar, yazilanlari okuyordum ama bir turlu yazamiyordum uzun zamandir.
Bebegimi ilk kez 20. haftanin icinde gördum, hersey yolunda gözukuyor cok sukur, sizler kadar hassas gecmiyor hamileligim cunku burda dogasina birakiliyor ciddi bi sorun yoksa...
ben sizleri okuyunca sasiriyirum bazen, testler asilar filan bunun ustune birde saga sola yatmak zorunluluklari, bence hamileligi guclestiriyor bu sacma detaylar. Tabiki genel hatlari ile dozu kacirmadan kontrol ve dikkat olmali ama sonrasindada keyfi catilmali bence.. Eskiden saga sola yatma yada surt ustu diye bisey mi vardi, yeni ve sacma adetler, turkiyeye has sanirim cunku ben doktorumla konustum, nasil rahatsan öyle yat cunku bebek buyuk bi koruma altinda ona zarar veremezsin bu tarz seylerle kendime zarari olurmu dersen eger, bir yatis sekli sana zarar veriyorsa vucut bunu sana hissettirir ve sen zaten yatamazsin o pozisyonda rahat dedi, gayet mantikli geldi bana..
asidir, ikili uclu testtir filan yapilmadi bende, ayrintili ultroson yapildi sadece, bu kadar...
hem gereksiz masraf hemde anne icin hamilelikte asil zararli olan sey asiri stres veriyor bu kontroller bence... Gidip görmek cok guzel bebegi ama sadece gör sorusturma, inan guven mantiginda olsa daha guzel sanki...

Hepimiz keyifli sakin ve huzurlu bir hamilelik hakediyoruz bence:)
öperim hepinizi sevgiyle..,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…