slm kızlar;
geçen gün kadının biri doğuma gelmiş. bi tane hamile diyorki sıranı bekleseneolcak işmi yahu. biliyor bide doğuma geldiğini.
sadece bebeyağı fiyatına 3 ürün almışsın .. uygun tabiii...... büyük marketmi bilinen biyermi aldığın yer
nevra
çok basit bir marketten aldımm
benim canım 99 mezunuyum sen ne zaman mezun oldunselam kzılar bir sorum olacak
aslı hanginiz acaba
face de eklide
aynı üniversitenin aynı bölümünden mezunuz..kaç ylı mezunu merak ettim çok:44:
maşallah bebişine cinsiyeti ne bebişin gün olarak aramızda da 1 gün varmış seninle sende çok almamışsın 5 ayda 5kilo çok iyi bence herkesin bünyesi farklı tabi onuniçin alınan kilolarda değişiyor.Balık yağının kilo aldırdığını bende duymuştum ama hiç umrumda değil oğluşum iyi olsunda .Sen detaylı ultrason yaptıdın mı
slm kızlar;
rapunzel cnm hepsiburada.com dan bizde yıllardır alışveriş yapıyoruz ama bu seferki gibi hiç olmamıştı. diyorumya göndersinler başka bişi istemiyorum. geç olsada olur ama yeterki göndersinler. sonra insanın hevesi kursağında kalıyor
dilara geceleri tuvalete kalkmaktan uykudan bişey anlamıyorum. saymadım kaç kere kalktığımı ama çok fazla olduğu kesin. şimdiden böyleyse son ayları düşünemiyorum
aral cnm bende sana eminönü havuzlu hanı tavsiye edeceğim. oraya uğramadan dönme bence. kimi fiyatlar piyasadaki gibi yüksek diyolar ama uygun şeylerde varmış cnm.
zhr84 cnm bebeğinin ve senin sağlıklı olmana çok sevindim. inş detaylı usg nide güzel bi şekilde atlatırsın. güzel haberleri bekliyoruz
semaysem dr a gitmişsin. bi kere daha görmüş oldun kuzunu. maşallah prensesine
bende bu kapıda bekleyen insanları anlamıyorum. doğum yapacak olan sizde olabilirsiniz. doğum sırası onlara gelse kapıdaki insanları düşüneceklerini hiç sanmıyorum. biraz anlayışlı olmak gerek sanırım. geçen gün kadının biri doğuma gelmiş. bi tane hamile diyorki sıranı bekleseneolcak işmi yahu. biliyor bide doğuma geldiğini.
slm kızlar;
rapunzel cnm hepsiburada.com dan bizde yıllardır alışveriş yapıyoruz ama bu seferki gibi hiç olmamıştı. diyorumya göndersinler başka bişi istemiyorum. geç olsada olur ama yeterki göndersinler. sonra insanın hevesi kursağında kalıyor
dilara geceleri tuvalete kalkmaktan uykudan bişey anlamıyorum. saymadım kaç kere kalktığımı ama çok fazla olduğu kesin. şimdiden böyleyse son ayları düşünemiyorum
aral cnm bende sana eminönü havuzlu hanı tavsiye edeceğim. oraya uğramadan dönme bence. kimi fiyatlar piyasadaki gibi yüksek diyolar ama uygun şeylerde varmış cnm.
zhr84 cnm bebeğinin ve senin sağlıklı olmana çok sevindim. inş detaylı usg nide güzel bi şekilde atlatırsın. güzel haberleri bekliyoruz
bende bu kapıda bekleyen insanları anlamıyorum. doğum yapacak olan sizde olabilirsiniz. doğum sırası onlara gelse kapıdaki insanları düşüneceklerini hiç sanmıyorum. biraz anlayışlı olmak gerek sanırım. geçen gün kadının biri doğuma gelmiş. bi tane hamile diyorki sıranı bekleseneolcak işmi yahu. biliyor bide doğuma geldiğini.
hoşgeldin esracım evet büyük mağazalarda indirimli fiyatlarda cep yakıyor gerçekten lcw de ben de sinir olmuştum kız ürünleri ve erkek ürünleri arasındaki adilsizliğie olsun canım bizde güzel ciciler bulucaz oğullarımıza yiğit efenin pantalonu hırkası çok güzelmiş güle güle güzel günlerde giysin inşallahMerhaba güzel anneler
Zhr84 cok sevindim iyi olmana..Maaşallah sana ve bebegine...
Ece1982 canımm cok gecmiş olsun...Eger sorun yok diyen kendi doktorunsa bence ona guven..Cunku bende aynı enfeksiyondan gecirdim..En son lökosit 18-20 cıkmıstı ona ragmen bol su içerek iyileşebilirsin dedi valla dedigi gibide oldu cok sukur..
Aral canım illa İstanbul a gelceksen, Eminönü ve Mahmutpaşa Sirkeci bak o taraflara...
Büyük alısveriş merkezleri Ankara da da var İstanbul a gelip onlara baksan nolcak...
Hem büyük magazalar indirim yapsa bile pek inmiş olmuyo malesef fiyatlar...
Bu arada dun akşam mothercare e gittim göyaa indirim var hiç bişey almadan cıktık...
Dun akşam Rapunzeln e dedim gitmem bi daha....Cok canım sıkılınca oradan gectik LCW ye..Oglusuma bir hırka ve pantalon aldım...Ama ordada gıcık oldum...Kız bebek ve cocuklar için koca yer ayırmıslar oglanlar için minicik...Kızlar için rengarenk ayakkabılar var oglanlar için bi tek 10 yasındaki cocuklara olabilcek ayakkabılarBelki bu magaza kısırdı bilemicem ama gittigim yerde İst.daki viaport gibi kocaman bi alısveriş merkezi..Neyse..Gezerim ben gene bulurum oglusuma ciciler...Bir iki tanede ince swett aldım mı oglusuma gelecek kıs kıyafetleride hazır
İşte aldıgım cicilerr.. (6 - 9 Aylık)
Hırka : 13 TL
Pantalon : 12 TL
Eki Görüntüle 123420
hoşgeldin esracım evet büyük mağazalarda indirimli fiyatlarda cep yakıyor gerçekten lcw de ben de sinir olmuştum kız ürünleri ve erkek ürünleri arasındaki adilsizliğie olsun canım bizde güzel ciciler bulucaz oğullarımıza yiğit efenin pantalonu hırkası çok güzelmiş güle güle güzel günlerde giysin inşallah
kuşummm hoşgeldin. kilomu takip ediyorum ama listeden takip tabi daha güzel oluyor.Zonoooxxx hosgeldin canımmmm
Önerilerin cok guzel..Ben en cok kilo topigine bakıyorum ama guncellenmiyor maalesef..
Gerci ohcanımadeysin acıklamıstı neden guncelleyemedigini...En azından bakardık ordan durumumuz nasıl diyee...
Yemek konusuna gelince canı ceken bir insan olmadıgım için olabilir bence...
Ama bebekler için nasıl besleniyorsunuz bölümünü okursam eminim canım sıkılacak..Bende hala iştah sıfır..Zar zor yemek yiyorum..Daha hamile kaldıgım kiloya bile gelemedim5 ayda 3 kiloo verdim ve sadece 1 kilo geri alabilmişim..Bakalım ctesi doktor bebegin kilosu için ne dicekk:26:
Bunlarıda yazıp hemen gidiyorum cci topigine cook merak ediyorum cunku
aral hoşbulduk cnm, eh artık sığdığı kadar.
gülesram sende hoşgeldin tatlım. evet lcw kaç tane alışveriş merkezini gezdiysem hep kız bebeklere çalışmışlar. ama fiyat olarak çok uygun ve güzel şeyler var. aldıkların da çok güzel cnm, bebişine güle güle giydirmeyi nasip etsin Allahım
kuşummm hoşgeldin. kilomu takip ediyorum ama listeden takip tabi daha güzel oluyor.
yemek içinde diğer arkadaşlarımızın yediklerini gördükçe feyz alırız diye düşünüyorum.
yemek topiği için öyle ballandıra ballandıra bir anlatım şekli değilde yeme tüyolarını veririz. mesela günlük şu kadar ceviz yiyorum, sütü ... ile karıştırıp içiyorum gibi.
senin LCW cicilerin çok hoşuma gitti. ben de ardam için gidim bari. bu arada sen giyeceği zaman hangi yaşta olacağını hesaplayıp alıyorsun değil mi canım?
gülesram çok güzel bebeğinin cicileri ...güzel günlerde kullansın
canlarım selammmmm
eskilere pek bakamadım kusuruma bakmayın lütfen.
herkes iyidir inşallah.
kızlar "Mayıs bebekleri cicileri" bölümüne Arda'mın cicilerini ekledim bakabilirsiniz.
bu arada mesajıma ALINTI yapmayın zaten fotoğraflar çok büyük iyice safa kendinden geçiyor
kızlar bir önerim var.[/COLOR] Mayıs bebekleri gelişim tablosu yapalım mı ne dersiniz? boyu kilosu cinsiyeti tahmini doğum haftası vs.. böylelikle doğuma giden arkadaşlarımızı hem takip ederiz hem de bebeklerimizi tanırız )kendi adımızada takip olur.
Birde biliyorsunuz ki bu forumda yemek konuşamıyoruz (canı çeken arkadaşlarımız olabilir diye)
mayıs anneleri bebişleri için nasıl besleniyor diye bi topik açalım yediklerimizi yazalımm (isteyen girsin istemeyen takip etmesin) Böylelikle bebişlere kilo aldıran tüyoları edinebilirizNE DERSİNİZ???
harika olur canım :)
öenrimi bir sen bir gülesram gördü kuzum. sevindim beğenmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?