2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

caım bence de istbl da alternatif çok ama ankara da fena değildir bence önce gezip araştırıp sonra bir gün çıkıp toplu almak mantıklsı bence sende güzel şeyler bulup almışsın oğluşuna daha da alırsın annasi birde bu hamilelikte insan sürekli bebeğine birşeyler almak istiyor hiçbir şey yeterli gelmiyor insan aldıkça alası geliyor ebeveynlik böyle birşey olsa gerek hep verici olmak hep onu düşünmek boşuna annelrimiz babalarımız ben giymesem de ben ymesemde olur dememişler bende diyorum ki eşime bu aralar önüm arkam sağım solum ÇINAR...

ece dktorda dun alttan muayene etti ve enfeksiyon dedi vajinal krem verdi su içip duruyorum umarım toparlanırız
umarım canım sanada geçmiş olsun
haklısın canım cumartesi kontrolum var muhakkak idrar kültürü istiycem.bol su içiyorum ama işyerinde sürekli tuvalete gidemiyorum çünkü tuvaletler iğrenç birazda tuvaletimi tuttugum için oldu sanırım

sağol canım. elimde su şişesi ile geziyorum

istinyeparktan bebek alışverişimi yapılır kısımmmm
gidin eminönüne havuzlu hana
Evet bizde istinye park kısmında biraz eğleniyoruz da oraya şöyle bir burjuvai hava solumaya gidilir havamızı alırız orda en matıklısı eminönü havuzlu çarşı olmalı ve ikea ya kesin uğrarım ikeanın bebek ürünlerine bekım nevresim takımları filan uygun geldi bana

Son düzenleme:
selam

dün dr kontrolüm vardı bebişimizin gelişimi hatasına göre normal dedi, duruşu aynı makat duruş devam ediyor son haftalarda önemli dedi.

Aral okuduğum kadarıyla geçmişi yazayım
Canım ayrıntılı ultrasona ben 350 ödedikten sonra kalpte çıkan durumdan dolayı Başka bir dra daha 350 ödemiştim. Sen bilirsin canım inşallah sağlıklı sonuçlar alırsın bebeğinle ilgili.

Alışveriş konusuna gelince Forum İstanbul ebebk mağazasını eşim gezmiş ben henüz biryeri gezmedim ama memnun kalmış benide oraya götürmeyi düşünüyor, Eminönünde havuzlu hanı söylediler ( Herşey varmış, yardımcıda oluyorlarmış ordaki görevliler) ama ordaki fiyatlarda dışardan farklı değilmiş artık bu 2 yere mutlaka gitmeni tavsiye ederim.

Rapunzeln bende şeker yüklemesi için 25.haftayı bekliycem drum öyle söyledi ayrıca cicilerin çok tatlı hayırlı olsun Oğluşun güle güle giysin. Kaç aylık bunlar canım?

Nevraa ayrıntılya nerde girdin merak ettim :) Bide haftasonu Terasıum 5.etapta açılıyormuş anne ve bebek üzerine bir sürü çocuk giyim mağazası var katalog eline geçtiyse görmüşsündür pazr ar günü kurstan sonra gitmeyi düşünüyorum

Dafnetuğba bende kundak düşünüyorum bebiş için ürün gelince inceledikten sonra banada yazarmısın

Daphne çok şükür sonucun iyi çıkmış canım hayırlısı sağlıkla gesinler inşallah benimde daha ne isim ne alışveriş birşey yok şimdilik 7.ayımı bekliyorum.

ece geçmiş olsun.

nevra73 nerelerdesin?

semaysem kızın iyiyimiş çok şükür sende gönlünce gezmişsin maşallah. hafifken gezebildiğin kadar gez.

Son düzenleme:

tamam baharnazcım ürün ulaşsın haberdar ederim sizi

merhaba...
forum istanbul..eminönü tavsiye ederim..
istinye park bence uygun çünkü çoğu mağazalarda % 50-70 e varan indirim var çok uygun fiyata hemde kaliteli alınacak kıyafetler var...özellikle kışlıkların kaçırılmamasını tavsiye ederim...seneye almaya kalksak bu fiyatın 2 katına alıcaz .....

teşk.ler sanada günaydıınnn
evet dün alışverişteydim gerçekten istanbulda yok yok allaha şükürler olsunn
yeterki maddi imkanın olsun

[FONT="Comic Sans [COLOR="navy"]kızlar BEBEK YAĞI ile BBEK LOSYONU Arasındaki farkı biliyormusnuz...mevsime göre fark ediyormu kulancagımız ürün...her ikiside nemlendiyor ama mevsime göre seömek gerekiyormuş...sizin tercihinzi ne olcak....[/COLOR]MS"][/FONT]

hoşgeldin canım ben dün öyle bir düşünceye girmiştim ama bugün eminim cihangir beye gidecem çünkü oraya çok güveniyorum kuzuma feda olsun o para tek onun canı sağolsun inşallah güzel haberlerle döneriz umarım sen ve oğlunda çok iyisinizdir canım ..... ece geçmiş olsun canım şuanda hepimizde en sık rastlanacak sorun bu dirar yolları enfeksiyonları günde 3-4 lt su içmeni ve iç çamaşırını sık sık değiştirmeni tavsiye ederim ben bunları uyguluyorum yoksa bende kronik idrar yolu iltihabım var hemen olabilirim yani allahım tüm hasta hamilelerimizi acil şifa versin

hoşgeldin canım çok sağol bende oralara gitmeyi planladım hayırlısı artık allah rastgetirsin inşallah seninde gözün aydın ayşe bebek sağlıklıymış maşallah güzel kızına hep böyle güzel haberlerini alalım kuzularrın.....tuğbacım dünden beri yazıcam gözünaydın tatlım hediye kazanmışsın inşallah güzel kızının şansı hep açık olur hediyeni paylaşırsın artık bizimle avatarındaki resmin çok hoş saçlarının rengine bayıldım

Semaysem hastanemi değiştirdiğim için bebişimi detaylarıyla göremiyorum artık ve üzgünüm sanırım arada bir başka bir yere ayrıntılı ve renkli ultrasonun olduğu bir yere gitmem gerekecek galiba çünkü bizi şov kısmı daha mutlu ediyor galiba :)

Aral sağlıkla geçsin inşallah ultrasonun canım. Benimde aklım hala o hastanede gerçekten şimdi gittiğim birçok yeri beğenemiyorum o yüzden

ben ilk defa sizden duyuyorum bunu
hiçbir fikrim yok açıkçası
daha dün johnson bebe yağı+ şampuan+ vücut şampuanı 3 lü seti 16 tl ye aldım
birkaç tane daha alıcaktım ağır olduğu için alamadım..

teşk.ler allah işini rast getirsin inş.
hayırlı alışverişler diliyorum şimdiden....

vallah bende araştırıken okudum ama aklımda kalmadı..haftaya çouk doktoruna sorucam bende...
bende sabemed tins etini aldım yag var içinde sadece lsoyonu ayrıca aldım...öğrenince bilgi veririm...burda her en doktora ulaşmak mümkün en kısa zamnda öğrenip paylaşırm :)

Sağol canım inşallah güzel haberlerle döneriz evet insaqn orayı gördükten sonra başka yeri kolay kolay beğenmez .....
semaysenm sağol canım...

kızlar dün bunu 16.00 TL aldım
bana fiyatı çok uygun geldi..
bu akşam kalmışsa 2 tane daha alıyım diyorum ama
sizcede uygun mu ?

slm kızlar

herkes iyidir umarım.Ben son günlerde çok iyiyim dr.a gittik oğlum çok iyiydi 21 cm 407 gr.olmuş.Bu arada ben 1 kilo almışım sonunda o da nerdeyse 1,5 aydır yatmama rağmen.Dr.um bu kadar yatmaya çok iyi dedi ama ilerleyen aylarda alman gerekiyor dedi balık yağı ve demir hapı verdi ve en önemlisi suyum geliyor mu diye tekrar test yapıldı Allahıma şükür kesedeki sızıntı kapanmış.ayın 19 una kadar raporluydum zaten ocağın 18 inde tekrar kontrol edecek ve çalışıp çalışmayacağıma karar verecek %90 çalışacağım.Öyle sevindim ki ne kadar çalışırsam o kadar iyi hem zaman çabuk geçer hem kafam dağılır herşeyi kafaya takar oldum evde hemde hastanede olduğum için Allah korusun acil bi şeyim olursa dr.un yanına inerim.Pazartesi günüde detaylı ultrasonumuz var inş.o d iyi geçer.Bizde haberler böyle kızlar.

kızlar dün bunu 16.00 TL aldım
bana fiyatı çok uygun geldi..
bu akşam kalmışsa 2 tane daha alıyım diyorum ama
sizcede uygun mu ?

valla çok iyi almışsın semacım ben geçen gün kendime bebe yağını aldım 12 tl idi bu set sanırım içerisinde neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…