2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim ben 11 yıllı bitridim 12 ye başladım öğretmenlikte yaşlandık ayol sen daha miniksindir canım ama aynı bölümde okumuş biri olman bile bana heycan verdi sen çalışıyormuusn

son yıllar dersanelerde staj gördüm ekmek parasına:)) bilirsin o işleri işte genelde herkes yapıyor etütlere falan giriyor ya öyle işte
mezun oldum 1 sene çalıştım ama aşırı yoğun çalıştım..kafamı bile kaşıyamıyordum,eşimle tanıştım nişanlandık tayini çıktı evlendik..küçük bir yer olduğu için dersane yoktu ücretli yapabilirdim onuda istemedim kafamı dinlemek istedim.nitekim bıraktım
10 ay sonra hamile kaldım,ilk kızımı aldım kucağıma
şimdi 2. kızıma hamileyim
küçük olan 2 yaşına gelsin öyle başlamak istiyorum ama öğretmenlik değil
öss deçürüdüm sanki 1 yılda
memurluk için hazırlanmak istiyorum

Kızlar yaa benim oğlan bugün hiç durmuyor Sizinkiler napıo..
Sol alt atrafımda idrar torbasına yakın bi gayret çalışıo pıt pıt pıt..hayır evlatcım ne iş yapıosa orda

bırak oynasın çocuk
bulmuştur kafasına göre bişey orda
napsın zaten canları sıkılıyo bütün gün

Selam Kızlar, Eşim 2 hafta sonra İngiltereye gidiyor iş için..Çok iyi oldu bunu öğrendiğim ufak tefek birşeyler aldıriyim o zmn :) Eğer siiznde çok hoşunuza giden bişi varsa sölersiniz,sizede alır tabi nasıl görüşürüz ve nasıl olur onu bilemedim gerçi :))

Allah kavustursun arkadasım..Sag salim gitsin gelsin inşallah..

canım harika bir fikir süper olur haftamızı kilomuzu bebeğin gelişimi falan valla süper fikir..
ben çok yoğunum kusura bakmayın hemde çok tekrar görüşürüz..
kuşum sen tetanoz mu oldunnn? çok geçmiş olsun. benim hafif seyretmişti umarım seninki de öyle olur
benimki geceleri uyuyyo sanırım. ay ayvayı yiyyince oynuyor dmek. çok güldüm ya. kocaman oldular bir de oynuyolar ne çabuk geçtiii günler maşallah canım maşallah
Kızlar yaa benim oğlan bugün hiç durmuyor Sizinkiler napıo..
Sol alt atrafımda idrar torbasına yakın bi gayret çalışıo pıt pıt pıt..hayır evlatcım ne iş yapıosa orda

benimki arada oynuyo arada kıpırdamıyo miniğin yerini beğenmemiştir ondan kıpır kıpırdır

ay canım benim allah gönlüne göre versin inşallah maşallah 2. bebeğin bu demek ne güzel sende annelik işini erkenden halletmişsin

hahahahah..Benimkide bir oyma cabası içinde...
Bak sen keretalara...Kız bunlaar kacmaya calısmasın
Oturun bakem yerinizde..Sıcacık yemek var su var....

bırak oynasın çocuk
bulmuştur kafasına göre bişey orda
napsın zaten canları sıkılıyo bütün gün

hayır bu haftaya kadar pek ağır abiydi.arada canı istedikçe bi pıt yapıp susuyordu.bu hafta başladık bakam oynamaya.işyerinde milletle konuşurken yüzümde kocaman bi sırıtma.sebeppp içerden pıtpıt vuruyor oğluşum

hoşgeldin canım o zaman çok şanlısın sitesinden bak o kadar hoş şeyler var ki ve orda çok uygun burda resmen 2 katı fiyatla bence bu durumu iyi değerlendir bir çok ihtiyacını belirle sipariş et

oooo maşallah çınar beye içerde coşuyor demek ki bizim çınar bu aralar ağır abi modunda o yüzdeki sırıtma hissi hepimizde oluyor demek ki maşallah kuzularımıza....

ay canım benim allah gönlüne göre versin inşallah maşallah 2. bebeğin bu demek ne güzel sende annelik işini erkenden halletmişsin

saol canım evdeyim bari değerlendireyim dedim:86:
sizin zamanınızda hangi hocalar vardı
ilk senemde ordinaryus vardı binali musayev,beyin kanaması geçirdi bırakmıştı okulu..
bide asistanlar yard doçlar vardı belki tanırsın sizin dönem olma ihtimali yüksek
erdal hoca,tufan sait hoca vardı,özgün hoca vardı,ahmet yıldız,ismail ekincioğlu,murat alp,erdal hoca....
ay ben hocalarımı çok özeldim yaaa

Son düzenleme:

aklıma geldi
ali aytekin,ahmet bekir,halis bilgil...
hepsini çok severdim ya bir başkaydı bence bizim hocalarımız

Son düzenleme:

Hosbulduk arkadaslar, iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim öncelikle, tek tek alintilayamadim

Semaysem sen sanirim yanlis anlamissin dediklerimi, abartili ve sacma derken siz sorun yasayan arkadaslari kastetmiyorum, sizi anliyorum öyle yönlendiriliyorsunuz para kazanmak isteyen doktorlar tarafindan, a su testide yapalim filan diyerek kullaniyorlar hassasiyetinizi ama ben gereksiz buluyorum, hicbir test yuzde yuz sonuc vermiyor ustelik, ama bazwn saglikli bir bebegi bile annenin yasadigi bu sitres sagliksiz ve agrasif yapabilir ben bunu gereksiz buluyorum.
Unutmamak lazim ki sadece turkiye deki kadinlar hamile kalip dogurmuyor, yurt disinda tr de olan hurafelerin cogu yok ve bebekler saglikli doguyor. Burda hamileligi normal bir surec gibi yasatiyorlar annelere, avrupa ve amerikada bildigim icin yaziyorum, hasta muamelesi yok, sinirlar yok, söyle yat söyle yap yok, dogasina birakiyorlar, kan testleri vs yapiliyor ve ayrintili ultrason ile inceleniyor bebek ama bunlar seni korkutmadan yapiliyor abarti yok, keyfini cikar sorun yok seklinde yaklasiliyor dolayisiyla hamilelik iskence degil zevk oluyor, anne sakin huzurlu ve kasmadan yasiyor bu sureci buda bebege sakin ve mutlu bir ortamda gelisme sansi veriyor iceride, hem anne bu surecte mutlu ve mucizeyi dibine kadar yasiyor hem bebek, ama tr de o kadar para tuzagi var ki, anneler kostur kostur hastaneye, sonuc bekle endiselen filan, yazik degilmi?? Degermi?
Ayni sey degil biliyorum ama hayvanlarda doguruyor ve doga onlara yardimci oluyor sistem ayni onlar tek basina kontrolsuz gecirip yalniz doguruyorlar biz insanlar dogaya etki edip kontrollerimizi yapiyoruz dogalida bu tabii ama abartmalimi, bence hayir, gitmeli dr a görmeli bebegi bu buyuk zevk ama etkisinde kalmamali dr un.. Yaniliyor olabilirim ama bize bu duyguyu bagislayan allah, dogurganligi yani, ek yardim almamiz gerekliligini planlamadi bence, doganin dengesini bozmamali :)

Sevgiler
p.s. Evet uzun zamandir takip ediyorum ve okuyorum sizleri ama yazamiyorum her zaman, aranizdayim ilk ögrendigim gunden beri hamileligimi...

ya bugün öğle yemeğimizi dışarda yiyelim dedik.
kalabalık bir yere gittik nasıl ses var ama kafam kaldırmadı
sanki iftar saati o kadar ses kaos var içerde anlatamam
peki bu arada kızım ne yapıyor dersiniz
pıt pıt pııııtt hiç durmuyo
montumu çıkardım karnıma koydum görmesinler karnımı diye
sonra baktım olmuycak
korkma kızım kızım benim korkma annen yanında dedim
sakinleşti
manyak bi kızım olacak benim

oooo maşallah çınar beye içerde coşuyor demek ki bizim çınar bu aralar ağır abi modunda o yüzdeki sırıtma hissi hepimizde oluyor demek ki maşallah kuzularımıza....

2 hafta sonra başlar senin çınarda kuzum
allah eksikliklerini göstermesin

ay tamımazmıyım hiç binali hoca benim hocamdı ahmet hoca asistanımızdı funda hanım da asistandı sizde yoktu sanırım murat alp bölüm başaknımızdı az kan kusturmadı bize topoloji dersi korkulu rüyamızdı erdal benim dönmeden arakdaştı o gençlerin birkaçı 1. öğretimden bizim dönemden bende senin hocan olabilirdim hocalrım lese gir okulda kal demişti ama hiç cazip gelmemişti şimdi biraz pişmanım akademik kariyerin yeri başkaymış onu anladım halamın kızı akademisyen onu gördükçe bazen pişman oluyorum okulda kalmadığıma sağlıkl olsdun her işte bir hayır vardır ne yapalım bende lise öğretmeniyim ve öğrencilerimi çok seviyorum inşallah allah sana da güzel bir kapı açar ay ne hoş oldu beni geçmişe üniversite yıllarıma götürdün bu ara da face de arkadaşmıyız seninle değilsek beni eklersen sevinirim

2 hafta sonra başlar senin çınarda kuzum
allah eksikliklerini göstermesin
amin canım.... ha bu arada kral tv yi açtım müzikleri duyunca başladı benimki fıkırdamaya anasını mahçup etti yakışıklı oğlum allahım esirgesin bu kuzuları...

tekrar merhaba

yok yokkk yanlış anlamadım ben seni
sana şu konuda katılıyorum fazla abartmamak lazım.
keyfinide çıkartmayı bilmek lazım...
tr.de şartlar böyle ve ben çok memnunumm

onun dışındaki yorumlarına yorumum yok
hepimiz için sağlıklısı hayırlısı olsun inş...:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…