Merhaba arkadaslar, yazilanlari okuyordum ama bir turlu yazamiyordum uzun zamandir.
Bebegimi ilk kez 20. haftanin icinde gördum, hersey yolunda gözukuyor cok sukur, sizler kadar hassas gecmiyor hamileligim cunku burda dogasina birakiliyor ciddi bi sorun yoksa...
ben sizleri okuyunca sasiriyirum bazen, testler asilar filan bunun ustune birde saga sola yatmak zorunluluklari, bence hamileligi guclestiriyor bu sacma detaylar. Tabiki genel hatlari ile dozu kacirmadan kontrol ve dikkat olmali ama sonrasindada keyfi catilmali bence.. Eskiden saga sola yatma yada surt ustu diye bisey mi vardi, yeni ve sacma adetler, turkiyeye has sanirim cunku ben doktorumla konustum, nasil rahatsan öyle yat cunku bebek buyuk bi koruma altinda ona zarar veremezsin bu tarz seylerle kendime zarari olurmu dersen eger, bir yatis sekli sana zarar veriyorsa vucut bunu sana hissettirir ve sen zaten yatamazsin o pozisyonda rahat dedi, gayet mantikli geldi bana..
asidir, ikili uclu testtir filan yapilmadi bende, ayrintili ultroson yapildi sadece, bu kadar...
hem gereksiz masraf hemde anne icin hamilelikte asil zararli olan sey asiri stres veriyor bu kontroller bence... Gidip görmek cok guzel bebegi ama sadece gör sorusturma, inan guven mantiginda olsa daha guzel sanki...
Hepimiz keyifli sakin ve huzurlu bir hamilelik hakediyoruz bence:)
öperim hepinizi sevgiyle..,
bende gördüm canım işim vardı yazamadım. çok iyi fikir..
Geçmiş olsun ceren valla yaptırdınız kurtuldunuz. sağlık ocağındamı vurdurdun
Birde bu süt olayı ile ilgili birşeyler biliyormusun 27 haftadan sonra sağlık ocağı fiş veriyormuş anlaşmalı yerlerden süt alabiliyormuşsun doğumdan sonra bile,acaba herkes için geçerlimi bi bilgisi olan varmı yoksa bugün sağlık ocağına gidip sorucam
kızlar dün ben böbrek agrısıyla acile gittim ya idrar tahlilinde 7-8 epitel,3-4 lökosit ve bakteri görüldü enfeksiyom var dediler kendi doktoruma telefonda okudum biz bu kadar az degerlere idrar yolu enfeksiyonu demeyiz dedi.bencede degerler az ama idrar kabına bir baktım hastanede içinde parça parça iltahap vardı böyle balgam gibi.şimdi ben bu konuda ne düşünmeliyim
slm kızlar
herkes iyidir umarım.Ben son günlerde çok iyiyim dr.a gittik oğlum çok iyiydi 21 cm 407 gr.olmuş.Bu arada ben 1 kilo almışım sonunda o da nerdeyse 1,5 aydır yatmama rağmen.Dr.um bu kadar yatmaya çok iyi dedi ama ilerleyen aylarda alman gerekiyor dedi balık yağı ve demir hapı verdi ve en önemlisi suyum geliyor mu diye tekrar test yapıldı Allahıma şükür kesedeki sızıntı kapanmış.ayın 19 una kadar raporluydum zaten ocağın 18 inde tekrar kontrol edecek ve çalışıp çalışmayacağıma karar verecek %90 çalışacağım.Öyle sevindim ki ne kadar çalışırsam o kadar iyi hem zaman çabuk geçer hem kafam dağılır herşeyi kafaya takar oldum evde hemde hastanede olduğum için Allah korusun acil bi şeyim olursa dr.un yanına inerim.Pazartesi günüde detaylı ultrasonumuz var inş.o d iyi geçer.Bizde haberler böyle kızlar.
canlarım selammmmm
eskilere pek bakamadım kusuruma bakmayın lütfen.
herkes iyidir inşallah.
kızlar "Mayıs bebekleri cicileri" bölümüne Arda'mın cicilerini ekledim bakabilirsiniz.
bu arada mesajıma ALINTI yapmayın zaten fotoğraflar çok büyük iyice safa kendinden geçiyor
kızlar bir önerim var.[/COLOR] Mayıs bebekleri gelişim tablosu yapalım mı ne dersiniz? boyu kilosu cinsiyeti tahmini doğum haftası vs.. böylelikle doğuma giden arkadaşlarımızı hem takip ederiz hem de bebeklerimizi tanırız )kendi adımızada takip olur.
Birde biliyorsunuz ki bu forumda yemek konuşamıyoruz (canı çeken arkadaşlarımız olabilir diye)
mayıs anneleri bebişleri için nasıl besleniyor diye bi topik açalım yediklerimizi yazalımm (isteyen girsin istemeyen takip etmesin) Böylelikle bebişlere kilo aldıran tüyoları edinebilirizNE DERSİNİZ???
öenrimi bir sen bir gülesram gördü kuzum. sevindim beğenmene
benim canım 99 mezunuyum sen ne zaman mezun oldun
Merhaba arkadaslar, yazilanlari okuyordum ama bir turlu yazamiyordum uzun zamandir.
Bebegimi ilk kez 20. haftanin icinde gördum, hersey yolunda gözukuyor cok sukur, sizler kadar hassas gecmiyor hamileligim cunku burda dogasina birakiliyor ciddi bi sorun yoksa...
ben sizleri okuyunca sasiriyirum bazen, testler asilar filan bunun ustune birde saga sola yatmak zorunluluklari, bence hamileligi guclestiriyor bu sacma detaylar. Tabiki genel hatlari ile dozu kacirmadan kontrol ve dikkat olmali ama sonrasindada keyfi catilmali bence.. Eskiden saga sola yatma yada surt ustu diye bisey mi vardi, yeni ve sacma adetler, turkiyeye has sanirim cunku ben doktorumla konustum, nasil rahatsan öyle yat cunku bebek buyuk bi koruma altinda ona zarar veremezsin bu tarz seylerle kendime zarari olurmu dersen eger, bir yatis sekli sana zarar veriyorsa vucut bunu sana hissettirir ve sen zaten yatamazsin o pozisyonda rahat dedi, gayet mantikli geldi bana..
asidir, ikili uclu testtir filan yapilmadi bende, ayrintili ultroson yapildi sadece, bu kadar...
hem gereksiz masraf hemde anne icin hamilelikte asil zararli olan sey asiri stres veriyor bu kontroller bence... Gidip görmek cok guzel bebegi ama sadece gör sorusturma, inan guven mantiginda olsa daha guzel sanki...
cerenli hoşgeldin canım.... Kızlar ben mothercare in yabancı sitesinde çiçekli öğretici bebek oturmalık diye birşey gördüm ay bayıldım ona ingilter fiyatı 48 tl çok ugun kullanışlı birşey ama türküye de ne kadar acaba hiç burdaki mağzalarda böyle birşey gören oldumu
canım benim ben 11 yıllı bitridim 12 ye başladım öğretmenlikte yaşlandık ayol sen daha miniksindir canım ama aynı bölümde okumuş biri olman bile bana heycan verdi sen çalışıyormuusnhımmm ben 2002 girişliyim 2006 da mezun oldum canım.
acaba öğretimmi farklı dedim resimden seçemeyince ama bayağı yıl farkı varmış
cerenli hoşgeldin canım.... kızlar ben mothercare in yabancı sitesinde çiçekli öğretici bebek oturmalık diye birşey gördüm ay bayıldım ona ingilter fiyatı 48 tl çok ugun kullanışlı birşey ama türküye de ne kadar acaba hiç burdaki mağzalarda böyle birşey gören oldumu
Cerenliyagmur allah yardımcın olsun bitanem yaaa...
Cok sukur oglumda bende iyiyiz..Tekmeleri cogaldı sevindirik oluyom bende
Gecenlerde okumustum daha bişeyler almadım korkuyorum diyee...
allah bilir canım basımıza ne gelcek..Seni cok iyi anlıyorum ama korkuyla da yasanmaz kii...
İnan bebek için bişeyler almak,ona ismi ile hitap etmek cok guzel...
allah hepimizin melegini korusun inşallah..Aklına kötü seyler getirme...
Kızına ve kendine cook iyi bak
[ı]dün bende baktım yabancı sitesine.badiler tulumlar tr yeye göre çok ucuz..burda 2 katı veya daha fazlası[/ı]
kuzum hoşgeldin sen önerirsinde hiç kötümü olur canımmmm ben maşallah kaç sayfaya aynı anda bakmaya çalışıyorsam anca hızınıza yetişiyorum tablo oluşturmayı bilmiyorum canım nerde ben anca yazabiliyorum.... Anne oluyorum hoşgeldin canım yazdıkların çok mantıklı çok kasmamak lazım anın tadını çıkarmalıyız bu ara da bebişine maşallah ...
napalım tatlım iyiyiz çok şükür benim oğlan gececi ben ayvayı yedim geceleri bir kuduruyor sorma gece kuşu olucak sanırım gündüzleri daha ağır genelde uyuyor galiba yandık anlıyacağın arda paşanın keyfi nasıl oynuyormu içerdesaol canım benim. cevap verin ki ona göre açalım die dedim kendi kafama göre açmim
sen napıosun kuzum nasılsınn?
Kızlar yaa benim oğlan bugün hiç durmuyorSizinkiler napıo..
Sol alt atrafımda idrar torbasına yakın bi gayret çalışıo pıt pıt pıt..hayır evlatcım ne iş yapıosa orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?