2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldinnnn..Valla yazdıkların o kadar guzel ki....
Akısına bırakmak ve tadını cıkartmak lazım....
Allah sana da bebegine booool saglık ve mutluluk versin inşallah...

teşekkür ederim canım .. hiç duymadım öyle bişey ama sorucam bende..

çok geçmiş olsun canım çok dikkat istiyor bu hastalık...

gözün aydın canım maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin senin adına çok sevindim.. keşke kilo konusunda sizin gibi olsam ben çok hızlı gidiyorum bünye işte..

canım harika bir fikir süper olur haftamızı kilomuzu bebeğin gelişimi falan valla süper fikir..

gülesram canımm cicileriniz çoook güzel güle güle kullanın bitanem ... nasılsın neler yapıyosun?

ben çok yoğunum kusura bakmayın hemde çok tekrar görüşürüz..

öenrimi bir sen bir gülesram gördü kuzum. sevindim beğenmene

kuzum hoşgeldin sen önerirsinde hiç kötümü olur canımmmm ben maşallah kaç sayfaya aynı anda bakmaya çalışıyorsam anca hızınıza yetişiyorum tablo oluşturmayı bilmiyorum canım nerde ben anca yazabiliyorum.... Anne oluyorum hoşgeldin canım yazdıkların çok mantıklı çok kasmamak lazım anın tadını çıkarmalıyız bu ara da bebişine maşallah ...

çok güzel yazmışsın. bu testler ıvır zıvırlar hamileliğimizin tadını çıkarmamıza engel oluyor. tam testler bitti akışına bırakıyoruz derken doğuruyoruz zaten bebeğinin iyi olmasına sevindim. Allah hayırlı haberler nasip etsin hep

cerenli hoşgeldin canım.... kızlar ben mothercare in yabancı sitesinde çiçekli öğretici bebek oturmalık diye birşey gördüm ay bayıldım ona ingilter fiyatı 48 tl çok ugun kullanışlı birşey ama türküye de ne kadar acaba hiç burdaki mağzalarda böyle birşey gören oldumu

Cerenliyagmur allah yardımcın olsun bitanem yaaa...
Cok sukur oglumda bende iyiyiz..Tekmeleri cogaldı sevindirik oluyom bende
Gecenlerde okumustum daha bişeyler almadım korkuyorum diyee...
allah bilir canım basımıza ne gelcek..Seni cok iyi anlıyorum ama korkuyla da yasanmaz kii...
İnan bebek için bişeyler almak,ona ismi ile hitap etmek cok guzel...
allah hepimizin melegini korusun inşallah..Aklına kötü seyler getirme...
Kızına ve kendine cook iyi bak

[ı]dün bende baktım yabancı sitesine.badiler tulumlar tr yeye göre çok ucuz..burda 2 katı veya daha fazlası[/ı]

merhabaa hoşgeldinn

bence saçma olan bir durum yok ve hepimizin hamileliği hassas geçiyor
ama dr.ların önerileri bebek ve anne sağlığı için abartılı bişey görmedim duymadımda
tabiiki herşeyde olduğu gibi çok fazla abartmadan ama dikkatli bi şekilde geçirmemiz lazım
bizi uzun süredir takip ediyosan an be an arkadaşlarımızın neler yaşadığını görmüşsündür
hiç de öyle önemsenmeyecek şeyler değildi
allah hepimizi esirgesin
tabi fazlada abartmamak ve en önemlisi stres yapmamak lazımm
dün dr.giden biri olarak görüp soruşturmamak nasıl olucakk ayy ben yapamazdım herhalde:97::97:

hımmm ben 2002 girişliyim 2006 da mezun oldum canım.
acaba öğretimmi farklı dedim resimden seçemeyince ama bayağı yıl farkı varmış
canım benim ben 11 yıllı bitridim 12 ye başladım öğretmenlikte yaşlandık ayol sen daha miniksindir canım ama aynı bölümde okumuş biri olman bile bana heycan verdi sen çalışıyormuusn

Son düzenleme:

canım çok güzel anlatmışsın evet burda kendimizi çok kasıyoruz işte sırf bu yüzden hamileliğimi hiç anlamadım.. benim arkadaşımda almanyada yaşıyor off çok abartıyorsun diyip duruyor çünkü oda bu kadar ayrıntının içinde olmama kızıyor.. bebeğin iyiymiş maşallah sağlıkla kucağınada alırsın inşallah..

hoşbulduk canım..

sağolasın canım öyle yoruluyorumki akşam kendimi zor atıyorum eve.. aşımı oldum ya kolumda çok ağrıyor ama belli de edemiyorum

saol canım benim. cevap verin ki ona göre açalım die dedim kendi kafama göre açmim

sen napıosun kuzum nasılsınn?

anne oluyorum canım hoş geldin safa geldin
yazdıklarında sonunda kadar haklısın. bu iş burda bir sektör oldu maalesef.bizde içindeyiz..a.s yaptıran ne kadar arkadaş varsa günlerce yürek çarpıntısı geçirdiler sonunda hiçbirinde bişey çıkmadı allaha şükür. gerekli olan durumlarda tabiki önlemler tedbirler alınmalı. ama fazlası boş yere stres yaptırıyor insana..bebeği büyütmüşsün maşallah.hangi ülkedesin?

zonox tatlım bende bilmiorum tablo yapmayı.. :44: kilo takibi yapan arkadaş yardımcı olur belki.

saol canım benim. cevap verin ki ona göre açalım die dedim kendi kafama göre açmim

sen napıosun kuzum nasılsınn?
napalım tatlım iyiyiz çok şükür benim oğlan gececi ben ayvayı yedim geceleri bir kuduruyor sorma gece kuşu olucak sanırım gündüzleri daha ağır genelde uyuyor galiba yandık anlıyacağın arda paşanın keyfi nasıl oynuyormu içerde

Kızlar yaa benim oğlan bugün hiç durmuyor Sizinkiler napıo..
Sol alt atrafımda idrar torbasına yakın bi gayret çalışıo pıt pıt pıt..hayır evlatcım ne iş yapıosa orda

kızlar göbüşlerinize baktım
hepinize koskocaman maşallahh
özlem göbüşte hepinize ciddi fark atmış
bende özleme 2,3 cmle fark atıyorum

Kızlar yaa benim oğlan bugün hiç durmuyor Sizinkiler napıo..
Sol alt atrafımda idrar torbasına yakın bi gayret çalışıo pıt pıt pıt..hayır evlatcım ne iş yapıosa orda

hahahahah..Benimkide bir oyma cabası içinde...
Bak sen keretalara...Kız bunlaar kacmaya calısmasın
Oturun bakem yerinizde..Sıcacık yemek var su var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…