senin ve bebeğinin sağlığının yerinde olmasına çok sevindim cnm ne güzel hiç kilo almamışsın bebeğin almış maşallah allah şifayı eksik etmesin üzerimizden doktorum banada balık hapı vermişti 1 aydır kullanıyorum bende sana kilo yapsın diyemi verdi onu anlamadım yalnızslm kızlar
herkes iyidir umarım.Ben son günlerde çok iyiyim dr.a gittik oğlum çok iyiydi 21 cm 407 gr.olmuş.Bu arada ben 1 kilo almışım sonunda o da nerdeyse 1,5 aydır yatmama rağmen.Dr.um bu kadar yatmaya çok iyi dedi ama ilerleyen aylarda alman gerekiyor dedi balık yağı ve demir hapı verdi ve en önemlisi suyum geliyor mu diye tekrar test yapıldı Allahıma şükür kesedeki sızıntı kapanmış.ayın 19 una kadar raporluydum zaten ocağın 18 inde tekrar kontrol edecek ve çalışıp çalışmayacağıma karar verecek %90 çalışacağım.Öyle sevindim ki ne kadar çalışırsam o kadar iyi hem zaman çabuk geçer hem kafam dağılır herşeyi kafaya takar oldum evde hemde hastanede olduğum için Allah korusun acil bi şeyim olursa dr.un yanına inerim.Pazartesi günüde detaylı ultrasonumuz var inş.o d iyi geçer.Bizde haberler böyle kızlar.
slm kızlar
herkes iyidir umarım.Ben son günlerde çok iyiyim dr.a gittik oğlum çok iyiydi 21 cm 407 gr.olmuş.Bu arada ben 1 kilo almışım sonunda o da nerdeyse 1,5 aydır yatmama rağmen.Dr.um bu kadar yatmaya çok iyi dedi ama ilerleyen aylarda alman gerekiyor dedi balık yağı ve demir hapı verdi ve en önemlisi suyum geliyor mu diye tekrar test yapıldı Allahıma şükür kesedeki sızıntı kapanmış.ayın 19 una kadar raporluydum zaten ocağın 18 inde tekrar kontrol edecek ve çalışıp çalışmayacağıma karar verecek %90 çalışacağım.Öyle sevindim ki ne kadar çalışırsam o kadar iyi hem zaman çabuk geçer hem kafam dağılır herşeyi kafaya takar oldum evde hemde hastanede olduğum için Allah korusun acil bi şeyim olursa dr.un yanına inerim.Pazartesi günüde detaylı ultrasonumuz var inş.o d iyi geçer.Bizde haberler böyle kızlar.
valla çok iyi almışsın semacım ben geçen gün kendime bebe yağını aldım 12 tl idi bu set sanırım içerisinde neler var
güzel dilekleriniz için tşk ederim arkadaşlar inş.hayırlısıyla hepimiz kucaklarımıza alıız bebişlerimizi.
evet tuğbacım balık yağını onun için verdi.Çünkü bebek kilo almaya devam ediyor ama bende hiç bi değişiklik yok benim depolarım azalıyor ben 3.ayımdan beri aynı kilodaydım 5 ayımda ancak 1 kilo aldım ki birde 2 kere hastanede yattım aldığım serumun haddi hesabı yok bu aydan sonra kilo almam gerekiyor
illaki sen kilo almak zorunda değilsinki canım bak ne güzel bebeğin alıyormuş bence çokda ii ben 5 ayda 5 kilo aldım doktorum ideal dedi geçen gün ama bana şimdiden ağır geliyo kilo çabuk tıkanıyorum ve yoruluyorum balık hapını çok araştırdım kimi kiloaldrmaz kimi aldırır dedi belkide haplar kilo aldırdı bilemiycem ama çok şükür bebeğimde 398 gr ii dedi doktorumuz :)
[FONT="Comic Sans [COLOR="navy"]kızlar BEBEK YAĞI ile BBEK LOSYONU Arasındaki farkı biliyormusnuz...mevsime göre fark ediyormu kulancagımız ürün...her ikiside nemlendiyor ama mevsime göre seömek gerekiyormuş...sizin tercihinzi ne olcak....[/COLOR]MS"][/FONT]
sadece bebeyağı fiyatına 3 ürün almışsın .. uygun tabiii...... büyük marketmi bilinen biyermi aldığın yer
çok sevindim ...tehlikeyi atlatmışsın şükür... yatmaktan sıkılmışsındır ...slm kızlar
selam kzılar bir sorum olacak
aslı hanginiz acaba
face de eklide
aynı üniversitenin aynı bölümünden mezunuz..kaç ylı mezunu merak ettim çok:44:
selam
dün dr kontrolüm vardı bebişimizin gelişimi hatasına göre normal dedi, duruşu aynı makat duruş devam ediyor son haftalarda önemli dedi.
Rapunzeln bende şeker yüklemesi için 25.haftayı bekliycem drum öyle söyledi ayrıca cicilerin çok tatlı hayırlı olsun Oğluşun güle güle giysin. Kaç aylık bunlar canım?
baharcım
öncelikle geçmiş olsunmuaynenizi atlatmışsınız sağlıkla..duruşu düzelir daha. düzelmezsede allah büyüktür..bir şekilde doğacak çocuklarımız.sezeryan yada normal..hangimizin ne olacağı belirsiz daha..
aziz çınar'ın cicileri genelde ilk 3 ay için. badilerin bir kısmı 3-6 bir kısmı 6-9..
selam kzılar bir sorum olacak
aslı hanginiz acaba
face de eklide
aynı üniversitenin aynı bölümünden mezunuz..kaç ylı mezunu merak ettim çok:44:
canım aslı aral arkadaşımız.
bizimde çok tesadüf oldu aynı şehrin aynı ilçesinde yaşıyormuşuz.
çok tesadüf bizde çok şaşırmıstık.
belki sizde arkadaşsınızdır.
slm kızlar
sadece bebeyağı fiyatına 3 ürün almışsın .. uygun tabiii...... büyük marketmi bilinen biyermi aldığın yer
çok sevindim ...tehlikeyi atlatmışsın şükür... yatmaktan sıkılmışsındır ...
canım aslı aral arkadaşımız.
bizimde çok tesadüf oldu aynı şehrin aynı ilçesinde yaşıyormuşuz.
çok tesadüf bizde çok şaşırmıstık.
belki sizde arkadaşsınızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?