2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

senin ve bebeğinin sağlığının yerinde olmasına çok sevindim cnm ne güzel hiç kilo almamışsın bebeğin almış maşallah allah şifayı eksik etmesin üzerimizden doktorum banada balık hapı vermişti 1 aydır kullanıyorum bende sana kilo yapsın diyemi verdi onu anlamadım yalnız

OHH ohhh çok sevindimm
sanada bebeğinede maşallahhh
inş.daha iyi olursun

valla çok iyi almışsın semacım ben geçen gün kendime bebe yağını aldım 12 tl idi bu set sanırım içerisinde neler var

hımm doğru ya
içindekiler

500 ml Yatmadan önce, banyoda bebeğinizin başını BEDTİME ŞAMPUAN , vücudunu BEDTİME VÜCUT ŞAMPUANI ile yıkayın. Banyodan sonra BEDTİME YAĞI bebeğinizin vücuduna masaj yaparak sürün. NaturalCalm aroması içeren Johnson's Baby Bedtime ürünleri ile yapacağınız bu uyku öncesi rutin, bebeğinizin daha iyi uyumasına yardımcı olacaktır.

Zehracım iyi haberlerine çok sevindimm ..Maşallah sanada bebeğinede..

Semaysem çok uyguna almışsın denk gelirsem böyle bişeye bende alırım ..

merhaba kızlar ...... herkesler iyi umarım ... dün biraz başağrım vardı sabah 10buçuğa kadar yatmışım ... daha yatsam yatardım ..zorla kalktım yataktan kızım acıkmış hopluyordu

cerencim geçmiş olsun aşını olmuşsun ..bende dün oldum öğleden sonra kolum acımaya başladı .. ama ateş yapar dediler yapmadı ..... ,sadece çok başağrısı yaptı... bugün sadece yeri acıyor ... çokta korktuğumuz gibi değilmiş

rapunzeln aldıkların çok güzel güle güle kullansın bebişin,,
sema doktora gitmişsşin maşallah herşey yolunda .... ne güzel mağazaları gezmişsin ...

srp_kmy82 verdiğin site açılmıyor

sedasem ilk defa mothercare de uçuk olmayan bir fiyat duydum al bence .. dışarıda da o tip şeyler 20-25 tl civarı zaten..

daphne hiç duymadım süt olayını .. kesin bizim sağlık ocağının haberi yoktur :)) dünyadan haberleri yok ... anlaşmalı yerlerde çok uzaktır yada

Son düzenleme:
güzel dilekleriniz için tşk ederim arkadaşlar inş.hayırlısıyla hepimiz kucaklarımıza alıız bebişlerimizi.
evet tuğbacım balık yağını onun için verdi.Çünkü bebek kilo almaya devam ediyor ama bende hiç bi değişiklik yok benim depolarım azalıyor ben 3.ayımdan beri aynı kilodaydım 5 ayımda ancak 1 kilo aldım ki birde 2 kere hastanede yattım aldığım serumun haddi hesabı yok bu aydan sonra kilo almam gerekiyor

illaki sen kilo almak zorunda değilsinki canım bak ne güzel bebeğin alıyormuş bence çokda ii ben 5 ayda 5 kilo aldım doktorum ideal dedi geçen gün ama bana şimdiden ağır geliyo kilo çabuk tıkanıyorum ve yoruluyorum balık hapını çok araştırdım kimi kiloaldrmaz kimi aldırır dedi belkide haplar kilo aldırdı bilemiycem ama çok şükür bebeğimde 398 gr ii dedi doktorumuz :)

maşallah bebişine cinsiyeti ne bebişin gün olarak aramızda da 1 gün varmış seninle sende çok almamışsın 5 ayda 5kilo çok iyi bence herkesin bünyesi farklı tabi onuniçin alınan kilolarda değişiyor.Balık yağının kilo aldırdığını bende duymuştum ama hiç umrumda değil oğluşum iyi olsunda .Sen detaylı ultrason yaptıdın mı

bebek losyonu ile bebek yağı aynı amaçla kullanılıyor .. banyodan sonra bebişi rahatlatmak ve masaj yapmak için .... farkları biri yağlı biri yağsız olması o kadar ...

bu arada arkadaşımın kızı var şimdi 1.5 yaşında bebek yağı kullanmadı ..zamanla tüyleri besliyormuş .. ilerde kızım tüylü olmasın diyordu .. bebelosyonu sürüyordu ..bende öyle yaparım belki ..
jahnsonn babby bide sebamedde var sanırım bebelosyonu ...

baharnaz ben burada biszim yakınlarda girmedim ayrıntılıya ...karşıda küçükyalıdaydı girdiğim yer.. yakınlarda biryer medicine güneşli vardı 160 tl ssk lılara bakıyordu ... ama renkli değilmiş sanırım onlarınki tercih etmedim ..

terasium a da 3 haftaönce gittim açılmıştı ... evet 5. etapta ..yeni muhtarlığa yakın bir yerde ... selam marketin orada gidersen ...

aziz bebe-sevi bebe- bücürük (%50 ind. vardı ilk adım ayakkabı ve g.s lisanslı tulum aldım ikisi 41 tl tuttu) bebek odası süsleri yapan bir mağaza ...1-2 kadın kıyafet mağazası (klasikti beğenmedim)
2 katlı bir yer ... çarşı fena değil .. çok çok ucuz bir yer değil ....orta ...

kızlar dün bunu 16.00 TL aldım
bana fiyatı çok uygun geldi..
bu akşam kalmışsa 2 tane daha alıyım diyorum ama
sizcede uygun mu ?
sadece bebeyağı fiyatına 3 ürün almışsın .. uygun tabiii...... büyük marketmi bilinen biyermi aldığın yer
çok sevindim ...tehlikeyi atlatmışsın şükür... yatmaktan sıkılmışsındır ...

selam kzılar bir sorum olacak
aslı hanginiz acaba
face de eklide
aynı üniversitenin aynı bölümünden mezunuz..kaç ylı mezunu merak ettim çok:44:

selam kzılar bir sorum olacak
aslı hanginiz acaba
face de eklide
aynı üniversitenin aynı bölümünden mezunuz..kaç ylı mezunu merak ettim çok:44:

canım aslı aral arkadaşımız.
bizimde çok tesadüf oldu aynı şehrin aynı ilçesinde yaşıyormuşuz.
çok tesadüf bizde çok şaşırmıstık.
belki sizde arkadaşsınızdır.

ee bennnn??benide ekleyin face kim kimdir bende bileyimm özelden isimlerinizi yazın akşama ekleyeyim yarın birgün bebişler doğduktan sonra irtibatı koparmayalım

canım
gözün aydın sızıntı kesilmiş sürekli yatmak zor iş. allah mükafatını veriyor bak..daha iyi günleriniz olsun inşallah

tşk ederim cnm sorma hemde nasıl sıkılmıştım Allah kimseye yaşatmasın.Dr.um artık bebişin için alışveriş yapabilirsin mağazaları dolaşabilirsin dediğinde beni görmen lazımdı utanmasam adamın boynuna atlayacaktım.

Rapunzeln bilgiler için tşkler canım. Alırsam hangi aylık alıcam onları planlıyorum :) İnşallah sağlıkla gelir ve duruşu değişir canım hayırlısı.

NEVRAA saol bilgiler için. Güle güle giysin bebişin canım. Birde ben bakayım .Yaa niye böyle açıyorlar Olimpada öyle (2.etapa açılan) uyduruktan uyduruktan açıyorlar Yine insanlar merkezlere alışverişe gitmek zorunda kalıyor.

Son düzenleme:

resimlerine baktım ama hiç tanıdık gelmedi ya ondan sordum:44:

slm kızlar;
rapunzel cnm hepsiburada.com dan bizde yıllardır alışveriş yapıyoruz ama bu seferki gibi hiç olmamıştı. diyorumya göndersinler başka bişi istemiyorum. geç olsada olur ama yeterki göndersinler. sonra insanın hevesi kursağında kalıyor

dilara geceleri tuvalete kalkmaktan uykudan bişey anlamıyorum. saymadım kaç kere kalktığımı ama çok fazla olduğu kesin. şimdiden böyleyse son ayları düşünemiyorum

aral cnm bende sana eminönü havuzlu hanı tavsiye edeceğim. oraya uğramadan dönme bence. kimi fiyatlar piyasadaki gibi yüksek diyolar ama uygun şeylerde varmış cnm.

zhr84 cnm bebeğinin ve senin sağlıklı olmana çok sevindim. inş detaylı usg nide güzel bi şekilde atlatırsın. güzel haberleri bekliyoruz

semaysem dr a gitmişsin. bi kere daha görmüş oldun kuzunu. maşallah prensesine
bende bu kapıda bekleyen insanları anlamıyorum. doğum yapacak olan sizde olabilirsiniz. doğum sırası onlara gelse kapıdaki insanları düşüneceklerini hiç sanmıyorum. biraz anlayışlı olmak gerek sanırım. geçen gün kadının biri doğuma gelmiş. bi tane hamile diyorki sıranı beklesene olcak işmi yahu. biliyor bide doğuma geldiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…